PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : معرفی سرور خوب برای ایمیل مارکتینگ مثلا از دیتاسنتر Synaptica قیمت خوب

taylor
April 26th, 2013, 12:26
سلام.
دوستان من یه سرور برای ایمیل مارکتینگ میخوام. برای ارسال ایمیل به کاربران سایتم. درواقع ارسال خبرنامه. سروری که سایتم الان روش هست جواب نمیده و ناقص میفرسته.

یه سوال از اساتید. پس این همه ایمیل تبلیغاتی میفرستن از کجاست؟ الان سیستم انجمن ساز وی بی خبرنامش توپ هست درجا واسه 20 هزار کاربر ایمیل میفرسته اونم سرور معتبر و نه شکایتی میاد و نه ای پی بلوک میشه. این جریانش چیه؟

خب منم میخوام خبرنامه بفرستم واسه کاربران. نمیفهمم پس فرق خبرنامه و اینا که ایمیل اسپم میفرستن چیه.

کسی هست راهنمایی کنه و یه سرویس خوب و ارزون بده؟

taylor
April 27th, 2013, 17:19
نبود؟

hassan5099
April 28th, 2013, 03:42
سلام.
دوستان من یه سرور برای ایمیل مارکتینگ میخوام. برای ارسال ایمیل به کاربران سایتم. درواقع ارسال خبرنامه. سروری که سایتم الان روش هست جواب نمیده و ناقص میفرسته.

یه سوال از اساتید. پس این همه ایمیل تبلیغاتی میفرستن از کجاست؟ الان سیستم انجمن ساز وی بی خبرنامش توپ هست درجا واسه 20 هزار کاربر ایمیل میفرسته اونم سرور معتبر و نه شکایتی میاد و نه ای پی بلوک میشه. این جریانش چیه؟

خب منم میخوام خبرنامه بفرستم واسه کاربران. نمیفهمم پس فرق خبرنامه و اینا که ایمیل اسپم میفرستن چیه.

کسی هست راهنمایی کنه و یه سرویس خوب و ارزون بده؟
سلام تو قسمت فروش در خواست بدید دوستان افر میدند
درخواست سرور مجازی (http://www.webhostingtalk.ir/f13/)

seyed-reza
April 28th, 2013, 10:53
سرور های هلند نسبت به اسپم کمتر حساس هستند بینابراین به راحتی می تونید از سرور های این کشور استفاده کنید

taylor
April 28th, 2013, 13:13
سلام تو قسمت فروش در خواست بدید دوستان افر میدند
درخواست سرور مجازی (http://www.webhostingtalk.ir/f13/)

سلام. ندیدم این بخش رو قبل از ارسال. لطفا یکی از مدیران لطف کنه انتقال بده به این بخشی که دوستمون گفتن

taylor
April 28th, 2013, 13:18
سرور های هلند نسبت به اسپم کمتر حساس هستند بینابراین به راحتی می تونید از سرور های این کشور استفاده کنید
جددا؟! نمیدونستم. ممنون

majidisaloo1
April 28th, 2013, 16:06
سنپتیکا درست است کمتر گیر میده اما باز به اسپم حساس است
سرور های هلند میشه گغت کاملا وارز هستند

taylor
April 28th, 2013, 17:52
یعنی من هر سرور مجازی از هلند تهیه کنم مشکلی نخواهم داشت؟ الان همین جناب اقا مجید هم فروش سرور هلنددر سایتشون هست.

sarinoo
April 28th, 2013, 17:58
با سلام
سرور ایمیل مارکتینگ رو فقط از سارینو تهیه کن...
تماس بگیر در خدمتم...
ایمیل مارکتینگ فقط آفر نیست ، خیلی مسائل داره که باید انجام بشه
با احترام

taylor
April 28th, 2013, 18:03
با سلام
سرور ایمیل مارکتینگ رو فقط از سارینو تهیه کن...
تماس بگیر در خدمتم...
ایمیل مارکتینگ فقط آفر نیست ، خیلی مسائل داره که باید انجام بشه
با احترام
پ.خ

sarinoo
April 28th, 2013, 18:06
تشکر می کنم از یادآوری به جا
انقدر تند می نویسم که گاهی پیامهای خصوصی رو در محل عمومی اینتر می کنم.
با احترام