PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی تازه وارد جهت خرید دامنه هم ir. هم com.

Na3er
April 26th, 2013, 00:59
با سلام من با مشورتی که با اساتید کردم میخوام دامین بگیرم
1: کدام ارائه دهنده خدمات توصیه میشود؟

2: برای دامین دات ای ار حتما باید برای نیک مدارک بفرستم ؟ هیچ راهی وجود ندارد که بدون احراز هویت دامنه با مالکیت ثبت کنم؟
برای دات کام چطور؟
3: جریان نیم سرورها جیه چه مشخصاتی رو بزنم؟
4: وقتی از بعضی سایت ها WHOIS میگیرم این رو مینویسه:Registrant Contact Details:PrivacyProtect.org
Domain Admin (contact@privacyprotect.org)
ID#10760, PO Box 16
Note - Visit PrivacyProtect.org to contact the domain owner/operator
Nobby Beach
Queensland,QLD 4218
AU
Tel. +45.36946676 بهتره منم از این سرویس استفاده کنم ؟
5: مالکیت دامنه چطور معلوم میشود ؟ و قفل کردن دامنه چه اهمیتی دارد؟
هر نکته ای که کمک میکنه تو دردسر نیافتم رو بگین شاید بجز من بدرد چند تازه وارد دیگه هم خورد و دعای خیر ما کارگشایتان شد

rezarostami
April 26th, 2013, 01:03
سلام . دات کام هیچ نیازی به مدارک و اسناد و ... نداره حتی در صورت اشتباه بود مشخصات وارد شده.

برای دامنه ایران فقط برخی از دامنه ها درخواست مدارک ارسال میشه مثل دامنه هایی که از کلمه ایران استفاده شده باشه و یا دامنه هایی که کسی از آن شکایتی کرده باشه.

i-whost
April 26th, 2013, 01:06
1 - در خدمتیم با کمترین هزینه و عدم قفل انتقال دامنه کاری که افراد سودجویی انجام میدهند
2- اگر اسم دامنه خاص باشد بله
3- بعد از خرید هاست نیم سرورهای آن را میگیرید و در دامنه قرار می دهید تا به هاست متصل بشود
4- این امکان در سایت ما فعال هست و میتوانید هویز مخفی کنید
5- مالکیت 100% به شما داده می شود قفل کردن دامنه به منظور عدم سرقت دامنه هست البته برخی افراد سودجو هم برای عدم انتقال دامنه توسط کاربر در هنگام ثبت هزینه اضافه ای در نظر میگیرند

به دلیل قرار داشتن در اسلب 3 قیمت های ثبت دامین خارج از تخفیف رسلر کلاب ما بسیار پایین تر از دیگر سرویس دهنده ها می باشد

MehrganWeb
April 26th, 2013, 10:31
با سلام من با مشورتی که با اساتید کردم میخوام دامین بگیرم
1: کدام ارائه دهنده خدمات توصیه میشود؟

2: برای دامین دات ای ار حتما باید برای نیک مدارک بفرستم ؟ هیچ راهی وجود ندارد که بدون احراز هویت دامنه با مالکیت ثبت کنم؟
برای دات کام چطور؟
3: جریان نیم سرورها جیه چه مشخصاتی رو بزنم؟
4: وقتی از بعضی سایت ها WHOIS میگیرم این رو مینویسه:Registrant Contact Details:PrivacyProtect.org
ID#10760, PO Box 16
Nobby Beach
Queensland,QLD 4218
AU
Tel. +45.36946676 بهتره منم از این سرویس استفاده کنم ؟
5: مالکیت دامنه چطور معلوم میشود ؟ و قفل کردن دامنه چه اهمیتی دارد؟
هر نکته ای که کمک میکنه تو دردسر نیافتم رو بگین شاید بجز من بدرد چند تازه وارد دیگه هم خورد و دعای خیر ما کارگشایتان شد

سلام دوست عزیز
پاسخ هارو به ترتیب خودت میزارم برات
1- شما میتونی از هر شخصی ، شرکتی یا گروهی دامنه بخری یا ثبت کنی (.Com ) اما دامنه IR رو باید حتما یک نیک هندل داشته باشی که مخصوص به خودته و شخصی که دامنه رو برای شما ثبت میکنه حتما اینکارو برای پنل شما میکنه و ثبت در پنل خودش کار اشتباهیه ( اکثرا اینکارو نمیکنن ) در واقع شناسه نیک هندل حکم مکان مدیریت دامنه شما رو داره که شما میتونید دی ان اس های اونو عوض کنید یا تغییرات دیگه روش انجام بدید
2- مدارکی که باید در اختیار پژوهشگاه دانش بنیان باید قرار بدید 1- اسکن شناسنامه و کارت میلی (پشت و رو ) 2- یک مسئولیت نامه که توش مینویسید :
با سلام و احترام
اینجانب آقا / خانوم .................. فرزند ............. به شماره شناسنامه ................ مسئولیت عواقب ناشی از ثبت دامنه هایی که در پنل نیک هندلم در سایت Nic.Ir (پژوهشگاه دانش بنیان ) / شناسه نیک هندل ................... قرار دارد را بر عهده میگیرم .
امضاء / مهر / اثر انگشت
دوتا نکته رو باید دقت کنید 1- مشخصاتی که در هنگام ثبت نام برا اخذ نیک هندل میگیری با مشخصاتی که در تعهد نامه و اسکن مدارک میدید برابری داشته باشند در غیر این صورت مشکل براتون پیش میاد 2- اگر برای اخذ دامنه شخصی ثبت نام کرده باشید که امضاء و اثر انگشت کافیه اما نه اگر شرکتی ثبت نام کرده باشید باید حتما مهر شرکت و امضاء هیئت مدیره پاش باشه
3- نیم سرور رو شخص یا شرکتی به شما میده که به شما فضای میزبانی وب ( Hosting ) رائه داده که معمولا هم به شکل زیر هست:
Ns1.yourhosting.TLD
Ns2.Yourhosting.TLD
شما باید این هارو در پنل دامنه خود قرار دهید که به فضای میزبانی وبتان متصل گردد در دامنه های بین المللی بسته به پنلتان قسمتی دارد برای دادن نیم سرور که در انجا مقادیری که هاستینگ مورد نظر شما داده اند رو میدهید قرار میدهید بعداز بازه زمانی 30 دقیقه تا 24 ساعت دامنه شما با فضای مورد نظرتان ست میشود
اما دامنه ملی ای ار در پنل نیک هندل خود جایی دارد با نام ثبت کارگذار دامنه بعد از کلیک بر روی آن وارد صفحه ای میشوید که در انجا 4 باکس که 2 باکس اول ان نیم سرور های پیش فرض قرار دارد و 2 باکس دیگر خالی ست در 2باکس اول نیم سرور های هاستینگ خود را قرار میدهید
4- شما چه بخواین چه نخواین اطلاعات دامنه شما با هویز گرفتن از هر سایتی که این خدمات را ارائه میدهد مشخص میشود
5- مالکیت دامنه با داشتن پنلتون و اطلاعاتی که هویز از دامنه شما میدهد ، قفل کردن دامنه به این منظور است که دیگر کسی این دامنه را بعد از فسخ و اتمام مدت زمان دامنه ثبت نکند (فکر کنم )
اطلاعاتی بود که بر حسب تجربه در این تاپیک درج کردیم شاید بدردتان بخورد
امری بود از طریق میل زیر با ما در ارتباط باشید
Help@mehrganweb.com
موفق باشید

gidgid
April 26th, 2013, 10:47
درود
همونطور که همه دوستان و اساتید بهتون جواب دادن دامنه .کتم نیازی به ارسال مدارک نداره اما آی آر در شرایط خاص چرا
واسه خرید هم انتخاب های گسترده ای دارید فقط از جایی خرید کنید که کنترل پنل دامنه رو به خودتون بدند و دومین .کام رو به نام شما ثبت کنند دامنه . آی آر هم که در پنل نیک شما ثبت میشه و مشکلی نداره
نیم سرورها هم بعد از خرید هاست از هر شرکت میتونه متفاوت باشه
سایر موارد هم دوستان به صورت جامع پاسخ دادند
شاد باشید

Na3er
April 26th, 2013, 14:19
با تشکر از دوستان مخصوصا مهرگان وب عزیز تقریبا همه جوابمو گرفتم بجز این:

ID#10760, PO Box 16
Nobby Beach
Queensland,QLD 4218
AU
Tel. +45.36946676 کاربر i-webhost گفتن میتونن هو ایز رو مخفی کنن و این مشخصات بالا هم برای یک سایت هست که مادامی که تمایل داشته باشم با گرفتن هویز دامنه ایناطلاعات رو نشان میدهد پس میتوانم با جزئیات واقعی ثبت کنم ولی هر کس دامین رو چک کرد محتوای لاتین بالا نمایش داده شود

MOHAMMAD MOHSEN
April 26th, 2013, 14:38
با تشکر از دوستان مخصوصا مهرگان وب عزیز تقریبا همه جوابمو گرفتم بجز این:

ID#10760, PO Box 16
Nobby Beach
Queensland,QLD 4218
AU
Tel. +45.36946676 کاربر i-webhost گفتن میتونن هو ایز رو مخفی کنن و این مشخصات بالا هم برای یک سایت هست که مادامی که تمایل داشته باشم با گرفتن هویز دامنه ایناطلاعات رو نشان میدهد پس میتوانم با جزئیات واقعی ثبت کنم ولی هر کس دامین رو چک کرد محتوای لاتین بالا نمایش داده شود

بله تنها کافیه Privacy Protect دامین رو فعال کنید
البته برای تعداد محدودی از پسوندها این امکان فراهم نیست

Na3er
April 26th, 2013, 17:38
ممنون اما این Privacy Protect رو از کجا فعال میکنند

Na3er
April 26th, 2013, 19:02
اگر برای ثبت فقط مشخصات کارت ملی وشناسنامه رو بدم حالا جعلی یا غیر جعلی چه اتفاقی میافته؟

i-whost
April 26th, 2013, 19:06
اگر برای ثبت فقط مشخصات کارت ملی وشناسنامه رو بدم حالا جعلی یا غیر جعلی چه اتفاقی میافته؟

اتفاقی نمی افتد ولی اگر اسم دامنه نیاز به تایید هویت داشته باشد دچار مشکل می شوید

ahuraserver
April 27th, 2013, 22:35
با سلام

برای خرید دامنه میتونید از هاستینگ ها استفاده کنید اما باید حتما برای تنظیم دی ان اس های دامنه توی nic.ir عضو باشید و حتما هم اطلاعات واقعی رو وارد کنید چون بعضی از دامنه ها نیاز به دادن تعهد دارند که هم باید کپی کارت ملی ، شناسنامه و تعهد را بدهید

موفق باشید