سلام دوستان یه سرور centos دارم روش دایرکت ادمین هست با افزونه nginxpanel روی آپاچی میخوام یکی از دوستان کانفیگ های ضروری رو انجام بده برام مثل mod ruid برای عدم تغییر دستی سطح دسترسی ها و این که الان روی سرور من نمی تونم اسکریپت های تراوین نصب کنم صب کامل انجام نمیشه یا موقع نصب صفحه سفید میاد و کانفیگ ها ضروری دیگه برای بازی تراوین
هزینه زیر 20 تومان فقط توجه کنید میخوام روی سرور سرور های تراوین بزنم و میخوام کانفیگ ها مخصوص این کار انجام بشه.
ممنون از همه
nginxweb
April 26th, 2013, 00:40
برای بازی هایی مثل travian باید mysql بطور مطلوبی بهینه گردد و همچنین وب سرور nginx مناسب می باشد و پیشنهاد میشه که timeout time ها در مقدار بالایی تنظیم گردد که با ارروی در هنگام بازی مواجه نشه هیچ کاربری
اگر فقط یک سایت تنها روی سرور هست mod ruid2 نیز نمی باشد
:53:
alidini
April 26th, 2013, 00:49
دادا ن ه یه سایت که نیست سایت های شخصی مو کلا روش میزنم مود رود رو میخوام چون برای نصب سرور تراوین نیاز به تغییر سطح هاای دسترسی هست که باید نصب بشه البته نصب کردم ولی ناقص و این که اگه سطح دسترسی ها مثل سی پنل اوتوماتیک نباشه خود بازی هم باگ دار میشه بعضی جاها اگه شما انجام میدید کانفیگ هاشو بدیم به شما کی بهرت شما البته وب سرور nginx نیست nginxpanel هست که شاید ماه بعد nginx یا لایت اسپید بزنیم چون آپاچی زیاد واسه ترا مناسب نیست
nginxweb
April 26th, 2013, 01:09
اگه مشکلتون سطح دسترسی هستش Cgi رو کامپایل کنید از طریق Custombuild در دایرکت ادمین که suphp رو واستون نصب خواهد کرد هم امنیت مناسی دارید و مشکل premission نخواهید داشت
alidini
April 26th, 2013, 12:43
دادا من خودم بلد نیستم یا بیشتر توضیح بده یا زیر 20 هزار بیا کامل کانفیگ کن :دی
allbert
April 26th, 2013, 12:59
اسکریپت های تراوین در کل مشکل دارن و چون اصولی نوشته نشدن اصلا بهینه نیستند . مخصوصا نسخه 3.6 که بشدت مشکل داره !
ما این اسکریپت رو روی یک سرور نسبتا قوی ( رم 16 سی پی یو 16 گیگاهرتز و . . ) تست کردیم بیشتر از 100 نفر سایت بالا نمیومد . . .
البته با نسخه 4 کار نکردم .
موفق باشید
alidini
April 26th, 2013, 13:07
بله همین طور هست الیبته بستگی داره کدوم ورژنشو نصب کرده باشید 3.6 dibor ,zravian و... چند اسکریپت دیگه هم هست که دیبور سبک ترینه فکر کنم خب حالا کسی کانفیگ میکنه یا نه؟
alidini
April 26th, 2013, 14:32
کسی کانفیگ نمی کنی ؟؟؟؟ دوستان عزیز الان روی دایرکت ادمین این سایت تراوین نصب میشه ولی نمیشه اصلا بهش لاگین کرد لطفا هرکسی میتونی درستش کنه با هزینه بگه ممنون
nginxweb
April 26th, 2013, 14:44
تراوین از منابع بسیار زیادی استفاده خواهد کرد باید فکر یک سرور مجازی قوی با کانفیگ مناسب یا سرور اختصاصی باشید در غیر اینصورت مداوم کاربران قطعی و کندی خواهند داشت
:53:
alidini
April 26th, 2013, 15:09
دوستان حالا مشکلات بعید رو ولش کنین من اسکریپت هایی رو روی چند هاست تست کردم نصب شده ولی الان روی این سرور نصب میشه ولی موقع ثبت نام مینویسه سایت دچار مشکل است لطفا اگه کسی میدونه مشکل چیه یا کانفیگ میکنه بگه
mohammadali3517
February 22nd, 2014, 21:10
سلام من نصبشو ميتونم واست کامل کنم رايگان هم انجام ميدم خواستي تماس بگير. http://trviandesign.ir شمارم رو سايت هست
ertebat7
February 22nd, 2014, 21:32
با سلام
در خدمتیم
سبد خرید - ارتباط7 (http://user.ertebat7.ir/cart.php?gid=7)