PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور مجازی

persian0568
April 25th, 2013, 14:31
با سلام
ببخشید دوستان می خواستم اگه یشه من رو راهنمای کنید
من می خوام یه سرور مجازی (شاید هم اختصاصی)بگیرم و می خوام اون رو واسه آپلود و دانلود (مثل کاری که هاست دانلودانجام میده)نتظیم کنم یعنی می خوام واسه سایتم ازش استفاده کنم اطلاعات رو روش آپلود کنم و کاربرای سایتم بتونن دانلود کنن
می خوساتم بدونم واسه این که این سرور به صورت کامل آماده این کار بشه چه برنامه های باید روش نصب کنم و آیا این برنامه هارو خودم هم میتونم نصب کنم یا باید واسه نصب اولیه هزینه بدم ممنون میشم تمامی برنامه ها رو واسم بنویسد و ایا این برنامه ها در سرور مجازی و اختصاصی با هم فرق دارن (البته میدونم اینجا واسه سرور اختصاصی نیست ولی گفتم که دیگه نرم یه موضوع دیگه هم داخله اونجا باز کنم)
با تشکر

Mehran18
April 25th, 2013, 15:31
برای شروع فعلا یک سرور مجازی کافیه ...
توصیه میشه یک ویندوز سرور بگیرید (اگه 2008 باشه چه بهتر !) وب سرور IIS رو نصب کنید و روش دامنه مورد نظرتون رو ست کنید. بعد میتونید فایل هاتون رو تو همون ریموت دانلود کنید و بدون اینکه بخواید دوباره آپلود کنید تو مسیر دامنه ای که تو iis ست کردید قرار میدید و بعدش میتونید لینک دانلودش رو هم بگیرید .

( اگه هم با لینوکس آشنایی دارید بهتره از ویندوز هست از نظر پایداری ولی محیط گرافیکیه ویندوز رو نداره و باید از لیچر استقاده کنید ... )

سرور هم خواستید در خدمتم.

موفق باشید.

hassan5099
April 25th, 2013, 15:40
با سلام
ببخشید دوستان می خواستم اگه یشه من رو راهنمای کنید
من می خوام یه سرور مجازی (شاید هم اختصاصی)بگیرم و می خوام اون رو واسه آپلود و دانلود (مثل کاری که هاست دانلودانجام میده)نتظیم کنم یعنی می خوام واسه سایتم ازش استفاده کنم اطلاعات رو روش آپلود کنم و کاربرای سایتم بتونن دانلود کنن
می خوساتم بدونم واسه این که این سرور به صورت کامل آماده این کار بشه چه برنامه های باید روش نصب کنم و آیا این برنامه هارو خودم هم میتونم نصب کنم یا باید واسه نصب اولیه هزینه بدم ممنون میشم تمامی برنامه ها رو واسم بنویسد و ایا این برنامه ها در سرور مجازی و اختصاصی با هم فرق دارن (البته میدونم اینجا واسه سرور اختصاصی نیست ولی گفتم که دیگه نرم یه موضوع دیگه هم داخله اونجا باز کنم)
با تشکر
سلام
دوست عزیز تو بخش درخواست سرویس درخواست بدین ۱۰۰ نفر پیدا میشن

کرمان هاست
April 25th, 2013, 15:44
سلام
دوست عزیز تو بخش درخواست سرویس درخواست بدین ۱۰۰ نفر پیدا میشن

مشاوره خواستن ها !!!