باسلام خسته نباشید
من یک vps با windows 2008t s2 دارم .
میخواهم از سرورم بتونم لینک مستقیم بگیریم و روی سیستم خودم دانلود کن . چه طوری باید این کار رو انجام بدم ؟
iis هم نصب کردم ، یک فیلم هم بود انجام دادم ولی روی ویندوز 2003 بود که روی 2008 جواب نداد .
میخواستم ببینم ساده ترین راه برای دانلود لینک مستقیم از سرور چی هست ؟
لینک بالا رو دانلود و نصب کنید . در محل نصب پوشه ی htdocs محتویات داخل رو پاک کنید و فایلتون رو داخلش بریزید . حالا با آوردن http://YOURIP/ میتونین فایل های درون پوشه رو ببینید . موفق باشید .
لینک بالا رو دانلود و نصب کنید . در محل نصب پوشه ی htdocs محتویات داخل رو پاک کنید و فایلتون رو داخلش بریزید . حالا با آوردن http://YOURIP/ میتونین فایل های درون پوشه رو ببینید . موفق باشید .
ممنون از راهنماییتون . نصب کردم و اجرا شد و علامت اجرا هم کنار ایکنش در کنار ساعت اومد ولی وقتی ای پی سرور رو میزنم هیچی نمیاره و not found میده .
مشکل از چی میتونه باشه ؟
Mehran18
April 25th, 2013, 15:34
دوست عزیز همون iis که نصب کردید بهترین گزینست ، میخواید دامنه ست کنید ؟
cserver.ir
April 25th, 2013, 16:01
اطلاعات سرورتون رو پی ام کنید تا چک کنم چه کردید .
hno2005
April 26th, 2013, 18:21
نه ، نمیخواهم دامنه ست کنم . ویندوز 2008 هست . من xamp اخرین ورژن رو نصب کردم . اپاچ هم نصب کرد و همه چیز اکی هست و start شده . ولی همچنان ای پی سرور رو میزنم هیچی نمیاره . حتی در خود vps هم ای پی رو میزنم چیزی نمیاره . چه کارش باید کرد /
ممنون
hassan5099
April 26th, 2013, 18:34
نه ، نمیخواهم دامنه ست کنم . ویندوز 2008 هست . من xamp اخرین ورژن رو نصب کردم . اپاچ هم نصب کرد و همه چیز اکی هست و start شده . ولی همچنان ای پی سرور رو میزنم هیچی نمیاره . حتی در خود vps هم ای پی رو میزنم چیزی نمیاره . چه کارش باید کرد /
ممنون
سلام از فایرول هم میشه
چک کنید
چراiis نصب نمی کنید
hno2005
April 27th, 2013, 07:48
فایروال هم کاملا خاموش کردم ولی جواب نداد
hno2005
April 27th, 2013, 08:18
iis هم نصب کردم اجرا هم شد ولی باز هم فرقی نکرد . ویندوز من 2008 هست . active directiory domain services هم روش فعال هست . ایا ممکن هست مشکل از این باشه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر
cserver.ir
April 27th, 2013, 09:55
خیر به اکتیو ربطی نداره !
دو تا مشکل می تونه وجود داشته باشه .
1- بسته بودن پورت 80 سرور به وسیله فایروال
2- یک پروسس دیگه پورت 80 شما را اشغال نموده و اجازه نمی دهد آپاچی آن پورت را بگیرد که برای فهمیدنش از How to check which application is using port 80 in windows Shanison (http://www.shanison.com/2010/07/03/how-to-check-which-application-is-using-port-80-in-windows/) آموزش استفاده کنید .
hno2005
April 27th, 2013, 10:00
ممنون از راهنماییتون
پورت 80 باز هست
چون وقتی localhost رو میزنم ، صفحه xamp باز میشه و میتونم فایل مورد نظر رو بخونم ولی ای پی سرور رو که میدم و فایل رو میزنم ارور
دیگه مشکل از چی میتونه باشه ؟
فایروال هم کاملا خاموش کردم
آیا نرم افزار دیگه ای هس که بتونم مثلا وی پی اس رو به عنوان سرور کنم و کلاینت روی پی سی نصب کنم که اینطوری بشه دانلود کرد ؟
April 27th, 2013, 10:48
متن خطا را بگذارید بهتر می شه کمکتان کرد. ای پی سرور را بدون فایل می زنید چه می شه؟
من که نمی دانم می خواهی چکار کنی شاید نرم افزارهای ftp برای شما مفید باشند.
hno2005
April 27th, 2013, 11:39
ای پی سرور رو که در مرورگر میزنم این رو میگه :Could not connect to remote server
من میخواهم بتونم از وی پی اس مستقیم دانلود کنم. Wamp و iis جواب نداد هرکاریش کردم . راه دیگه ای هست ؟
ممنون
blacktiger
April 27th, 2013, 12:02
کدوم نسخه ومپ رو نصب کردید؟ این نسخه معمولا بدون مشکل جواب میده:
xamp را باید آنلاین کنی
باید روش کلیک کنی و بعد آنلاینش کنی !!!!!!!!!
esh
April 27th, 2013, 13:10
ای پی سرور رو که در مرورگر میزنم این رو میگه :Could not connect to remote server
من میخواهم بتونم از وی پی اس مستقیم دانلود کنم. Wamp و iis جواب نداد هرکاریش کردم . راه دیگه ای هست ؟
ممنون
پورت تان باز نیست تنظیمات را چک کنید(فایروال، آنتی ویروس یا هر چیز دیگر)؛ کش مرورگر کامپیوترتان هم یکبار خالی کنید.
اگر فقط یک دانلود/آپلود می خواهید شاید filezilla کارتان را راه بیندازد.
hno2005
April 27th, 2013, 18:19
ممنون از راهنمایی دوستان
هیچ انتی ویروس و فایروالی باز نیست . یک عکس از صفحه Xamp اتچ کردم .
کش رو هم خالی کردم ولی باز نمیکنه که نمیکنه !!!
Xamp رو چه طوری باید انلاین کرد ؟
mamaj
April 28th, 2013, 15:06
ببین پسر خوب اگه بتونی با آپی 127.0.0.1 داخل خود سرور فایل هات رو ببینی ولی با آپی پابلیکت نتونی ببینی به احتمال قوی مشکلت فایروال هست
این آموزش باز کردن فایروال ویندوز را ببین و عین اونو انجام بده
موفق باشی
Open Ports in Windows Server 2008 R2 - Spiceworks (http://community.spiceworks.com/how_to/show/2594-open-ports-in-windows-server-2008-r2)
hno2005
April 28th, 2013, 16:29
طبق اموزش هم عمل کردم . این هم عکس غیرفعال بودن فایروال . ادرس local هم بودن هیچ مشکلی باز میشه :
iranian-portal
April 28th, 2013, 17:05
درود بر شما
بهترین سرویس برای کاری که نیاز دارید همون IIS هست دنبال چیز دیگه ای نباشید
اما چند تا نکته
اول این که اگر مشکل از فایروال بود شما ریموت هم نمی تونستی بکنی ;)
دوم این که نصب چند وب سرویس باعث تداخل میشه لذا پیشنهاد می کنم در صورت امکان سرویس رو ریلود کنید و فقط iis رو نصب کنید
سوم این که نصب iis روی ویندوز 2008 گزینه هایی داره که اگر اشتباه کانفیگ کنید ممکنه دسترسی نده
معمولا گزینه های پیش فرض هنگام فعال کردن رول مشکلی برای کاربر ایجاد نمی کنه
حتما کنسول مدیریت هم توی رول ها اضافه کنید
با رعایت این مسائل شک نداشته باشید مشکل حل میشه
hno2005
April 29th, 2013, 08:19
درود بر شما
بهترین سرویس برای کاری که نیاز دارید همون IIS هست دنبال چیز دیگه ای نباشید
اما چند تا نکته
اول این که اگر مشکل از فایروال بود شما ریموت هم نمی تونستی بکنی ;)
دوم این که نصب چند وب سرویس باعث تداخل میشه لذا پیشنهاد می کنم در صورت امکان سرویس رو ریلود کنید و فقط iis رو نصب کنید
سوم این که نصب iis روی ویندوز 2008 گزینه هایی داره که اگر اشتباه کانفیگ کنید ممکنه دسترسی نده
معمولا گزینه های پیش فرض هنگام فعال کردن رول مشکلی برای کاربر ایجاد نمی کنه
حتما کنسول مدیریت هم توی رول ها اضافه کنید
با رعایت این مسائل شک نداشته باشید مشکل حل میشه
باسلام
با تشکر از راهنمایی شما
دقیقا روش نصب صحیح چه طوری هست ؟ من iis هم 2 بار تست کردم . اجرا بوده چون در وی پی اس localhost میزدم ، صفحه اول iis که welcome هم رو باز میکرد ولی بازم روی سیستم خودم هیچیزی لود نمیکرد .
آیا جایی هست که اموزش نصب صحیح vps برای اینکار رو اموزش داده باشه ؟
ممنون
Mehran18
April 29th, 2013, 13:23
دوست عزیز اگه خواستید میتونم کمکتون کنم
آیدی یاهو: aref.paris2
hno2005
May 2nd, 2013, 10:13
سلام دوستان
کسی میتونه وارد Vps من بشه و این رو اکی کنه ؟ من هرکاری میکنم نمیشه .
اگه کسی از دوستان زحمت بکشه و این رو اکی کنه خیلی ممنون میشم
با تشکر
hno2005
May 2nd, 2013, 19:37
دوستان کسی نمیتونه به من کمک کنه . من واقعا به این نیاز دارم
hostfire
May 2nd, 2013, 19:49
سلام
میتونید مشخصات رو برای من بفرستید براتون iis رو نصب میکنم
موفق باشید