توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروش اسكريپ كارت شارژ+سورس=30 هزار
bepad
February 10th, 2010, 18:48
با سلام
بنده حدود 18 ماه پيش يك اسكريپ فروش كارت شارژ نوشتم كه تا الان نه فروخته شده نه منتشر اصلا كسي هم نديده اما الان قصد فروشش رو دارم با قيمت كم
امكانات:
كاربري و صفحات
پشتيباني
ديدن گروه هاي محصولات
اضافه كردن محصول
سفارش محصولات
ديدن اطلاعات تكميلي
راهنما
پرسش هاي متداول
تماس مستقيم
و...
مديريت:
اضافه كردن گروه كارت شارژ يا اينترنت و...
نمايش درامد روزانه،ماهانه و...
نمايش كارتهاي فروخته شده
تغييرات كلي در تمام سايت
ويرايش كپي رايت
ساخت اپراتور
غير فعال سازي فروش يك كارت
مديريت بر روي تمامي محصولات
مديريت بر اطلاعات خريد
مشكلات
عدم اتصال به سيستم شتاب(بناي اتصال فراهم است اما چون بنده با شيوه اتصال اشنا نيستم بايد بديد يكي از برنامه نويسان ديگر انجام بدهد)
متاسفانه چون سيستم مال چندين ماه قبله رمز عبور را فراموش كردم(رمز مديريت)كه اين هم بيشتر برنامه نويسان ميتونن باز كن
قيمت:20 هزار تومان+سورس
عكس نيز ضميمه است
جهت دريافت شماره حساب پيغام خصوصي بديد
GOD
February 10th, 2010, 18:54
نفهمیدیم بلاخره 30 با 20 ؟؟؟؟؟
عدم اتصال به سيستم شتاب::عزیزم اسکریپت کارت شارژ که بدون اتصال به شتاب بدرد کسی نمیخوره
bepad
February 10th, 2010, 19:11
سلام
قيمت 20 هزار تومان عنوان پست غلطه
دوست عزيز اين قيمت كم يكي از دلايلش عدم متصل بودنه كه گفتم من اشنايي ندارم اينو ميتونيد بديد به خيلي از عزيزان برنامه نويس با مبلغ كم براتون متصل كنند مهم برنامه نويسي كه روي سيستمه و كامل فقط يك اتصال ميخواد
persiansoft
February 10th, 2010, 19:19
متاسفانه چون سيستم مال چندين ماه قبله رمز عبور را فراموش كردم(رمز مديريت)كه اين هم بيشتر برنامه نويسان ميتونن باز كن
دوست عزیر مطمئن هستید اسکریپت برای خود شماست ؟
bepad
February 10th, 2010, 19:25
سلام
شما ميتونيد با اقاي امير ارجلو درباره صحت خريد از بنده تماس بگيريد ايشون بالاي صد هزار تومان از من تا الان سيستم خريده و خيلي از عزيزان ديگر در اين انجمن
بنده مدير طراحي پارس نيك سابق هم هستم
AmirHosein
February 10th, 2010, 19:35
سلام
شما ميتونيد با اقاي امير ارجلو درباره صحت خريد از بنده تماس بگيريد ايشون بالاي صد هزار تومان از من تا الان سيستم خريده و خيلي از عزيزان ديگر در اين انجمن
بنده مدير طراحي پارس نيك سابق هم هستم
سلام اخوی /:)
و بکس اقا من از ایشون تقریبا تمام سیستم هاشون رو خریدم غیر این کارت شارژ سیستم هاشون واعقا عالیه
اسکریپت 100%100 کار خودشونه خیالتون راحت ;)
bepad
February 10th, 2010, 19:38
سلام
امير جان خوبي اقا امير حق خريد اين اسكريپ اول با شماست اگر شما خواستيد بگيد قيمت 15 تومن هم به شما ميدم
---------- Post added at 07:38 PM ---------- Previous post was at 07:37 PM ----------
راستي يادم رفت امير جان من حدود 30 سيستم دارم شما ده تاشو خريدي خواستي بيا با شرايط ويژه تر از قبل
دوستان ديگه هم لطفا اگر كسي ميخواد سريعتر
AmirHosein
February 10th, 2010, 19:43
سلام
امير جان خوبي اقا امير حق خريد اين اسكريپ اول با شماست اگر شما خواستيد بگيد قيمت 15 تومن هم به شما ميدم
---------- post added at 07:38 pm ---------- previous post was at 07:37 pm ----------
راستي يادم رفت امير جان من حدود 30 سيستم دارم شما ده تاشو خريدي خواستي بيا با شرايط ويژه تر از قبل
دوستان ديگه هم لطفا اگر كسي ميخواد سريعتر
صندوق ذخیره ارزی خالیه :64:
اگه پولدار شدم حتما :53:
persiansoft
February 10th, 2010, 19:48
وقتی شما می گید که رمزش رو یادتون رفته زیاد منطقی نیست . چون خودت طراحی می تونی ریست کنی پسوردهارو .
رمز رو ميتوان با چند ساعت كار به دست اورد اما بنده نه وقتشو دارم كه وقت بزارم همچنين اين اسكريپ با اين شرايط به اين قيمته وگرنه ارزش و قيمت چندين برابر بود
اقاي ارجلو هم چندين سيستم از من با اين شرايط خريد كه بعدا رمز هم بهشون دادم و وقت داشتم پيدا كردم
(سيستم هاستينگ اقا امير)
persiansoft
February 11th, 2010, 00:13
رمز رو ميتوان با چند ساعت كار به دست اورد اما بنده نه وقتشو دارم كه وقت بزارم همچنين اين اسكريپ با اين شرايط به اين قيمته وگرنه ارزش و قيمت چندين برابر بود
اقاي ارجلو هم چندين سيستم از من با اين شرايط خريد كه بعدا رمز هم بهشون دادم و وقت داشتم پيدا كردم
(سيستم هاستينگ اقا امير)
دوست عزیز بازیابی پسورد برای برنامه نویس اون سایت کار 1 دقیقه هم نمیشه و اینکه شما اگر از یک ساختار کدگزاری استفاده کرده باشین به راحتی می تونید یک کد جدید تولید و جایگزین کنید .
چون عجیب هست این جواب های شما عرض کردم .
bepad
February 11th, 2010, 10:49
شما هر شكي داريد روي همون باقي بمونيد برام مهم نيست