PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سؤال در مورد وب میل

samiraabd
April 24th, 2013, 09:56
سلام دوستان، یه سؤال در مورد وب میل دارم

می خوام ایمیلهایی که به وب میلم میاد رو در همون وب میلم نگه داری کنم بدون اینکه از حجمی از فضای میزبانی وبم

اشغال نشه ، چون مدام فضای میزبانی وبم پر میشه و ایمیلهام مهم هستن نمی خوام پاکشون کنم و همش پلن ارتقا می دم

می تونید کمکم کنید چه کار کنم تا ایمیلهامو نگه دارم ؟؟؟؟

ممنون از زاهنماییتون

Microb
April 24th, 2013, 10:14
هر چیزی یک حجمی داره و یک فضای می خواد

خوب همچین کاری نشدنی هست!

samiraabd
April 24th, 2013, 10:52
دوباره سلام

توی هورد چند تا ایمیل select می کنم و delete که می کنم فقط روشون خط میکشه

پاک نمیشن . چه جوری می تونم پاک کنم ایمیل های انتخاب شده رو ؟؟؟؟

لطفاً کمک کنید

کرمان هاست
April 24th, 2013, 17:25
شما میتونی از برنامه outlookاستفاده کنی و یک نسخه از ایمیل ها ت رو بیاری رو پی سی شخصیت تا همیشه داشته باشی شون
pop3و smtp

اگر متوجه نشدی و راهنمایی بیشتری خواستی ایدیت رو پست خصوصی کن

cserver.ir
April 24th, 2013, 17:36
همونطور که جناب کرمان هاست گفتند ، راهی نیست جز اینکه از یه برنامه مثل outlook یا Thunderbird استفاده کنید .
موفق باشید .

ahuraserver
April 25th, 2013, 21:14
با سلام

شما میتونید یم بک آپ از ایمیل هاتون بگیرید و داشته باشید و پیشنهاد میشه برای این کار از نرم افزار
outlook استفاده کنید

موفق باشید

PardakhtNet
April 25th, 2013, 22:31
این برنامه بهترین برنامه است

دانلود Mozilla Thunderbird v17.0.3 - نرم افزار مدیریت ارسال و دریافت ایمیل (http://www.asandownload.com/software/entry/376/)

MehrganWeb
April 26th, 2013, 10:09
سلام
دوست عزیز
همانطور که شاید اکثر همکاران ما در مورد بک آپ گیری ما اطلاع داشته باشند
ما هر هفته یه نسخه از بک آپ هاست مشتری رو ( جدیدترینشو ) به اکانت اون در ( SKY Drive ) (Google Drive ) ارسال میکنیم
اکثر مشتری ها دارند یه سری هاشونم وی پی اس دارند که با یک تکنولوژی جدید به اون منتقلش میکنیم
شما هم اگر از سرعت اینترنت خوبی بر خوردار نیستید میتونید با پشتیبانی هاستینگ تون در ارتباط باشید که یه نسخه از بک آپ میل هاتونو بهتون بدن حالا از طرق مختلف
ولی فکر نمی کنم مثلا اگه در روز 1000 میل هم داشته باشید فضای زیادی اشغال کنه مگر اینکه براتون فایل ارسال کنند
شما هم اگه از کنترل پنل سی پنل استفاده میکنید بهتره از وب مایل : roundcube استفاده کنید
هورد دیگه یکمی قدیمی شده
موفق باشید