ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نحوه محاسبه ترافیک مصرفی سرورهای مجازی

taghikhani
April 24th, 2013, 02:52
دوستان شما از چه روشی یا نرم افزاری استفاده می کنید؟
مجازی ساز من هایپرویه

taghikhani
April 24th, 2013, 13:44
کسی نبود؟

taghikhani
April 24th, 2013, 18:24
هل من ناصر؟

bepad
April 24th, 2013, 18:27
kvm هم خوبه دوست عزیز

taghikhani
April 24th, 2013, 18:28
kvm هم خوبه دوست عزیز

بیشتر توضیح میدید لطفا؟

cserver.ir
April 24th, 2013, 20:40
جناب تقی خانی شما خودتون استاد ما هستید ، اما خب راهکار هایی که بنده بلدم برای کسایی که کلا بلد نیستن نه فقط برای شما ،
- خود پنل سرور داخل دیتاسنتر و یا IDRAC مقدار ترافیک مصرفی رو در اختیار ما بگذاره .
- از یک VPS داخل شبکه بعنوان روتر استفاده کنیم و یوزیج رو بگیریم .
- از PRTG استفاده کنیم .
- شما که Hyper-V استفاده میکنی ، خود Solus-VM گویا داره سنسور برای ترافیک و اینا .

taghikhani
April 24th, 2013, 21:16
جناب تقی خانی شما خودتون استاد ما هستید ، اما خب راهکار هایی که بنده بلدم برای کسایی که کلا بلد نیستن نه فقط برای شما ،
- خود پنل سرور داخل دیتاسنتر و یا IDRAC مقدار ترافیک مصرفی رو در اختیار ما بگذاره .
- از یک VPS داخل شبکه بعنوان روتر استفاده کنیم و یوزیج رو بگیریم .
- از PRTG استفاده کنیم .
- شما که Hyper-V استفاده میکنی ، خود Solus-VM گویا داره سنسور برای ترافیک و اینا .

اختیار دارید شما لطف دارید.
- پنل که دیتاسنتر نمیده. یعنی داره ولی ترافیک کلی سرور رو میده
- روی شبکمون این امکان نیست
- نصب کردم ولی فقط مانیتور شبکه رو میده. مقدار مصرف ترافیک رو نمیده.
- hyper-v مجازی ساز ویندوزه. شما منظورتون hypervm بود فکر کنم.

MR.Zero1
April 24th, 2013, 21:21
درود بر شما

Cacti - The Complete RRDTool-based Graphing Solution (http://www.cacti.net/)

shingo
April 24th, 2013, 21:44
شما میتونید با استفاده از کانفیگ روتر میکروتیک چه سخت افزاری چه نرم افزاری به عنوان bw manager iv هرگونه ترافیک سرور های مجازی رو مانیتور کنید

taghikhani
April 24th, 2013, 22:28
شما میتونید با استفاده از کانفیگ روتر میکروتیک چه سخت افزاری چه نرم افزاری به عنوان bw manager iv هرگونه ترافیک سرور های مجازی رو مانیتور کنید

میشه بیزحمت بفرمایید بعدش ترافیک مصرفی رو تو کدوم قسمت میتونم ببینم؟

shingo
April 24th, 2013, 22:47
دز خود میکروتیک میتونید مشاهده کنید

البته میتونید نرم افزارهای مثل IBsng و سیب رو به میکروتیک وصل کرده و در محیط یوزر فرندلی تری گرافهای پهنای باند رو مشاهده و مدیریت کنید

taghikhani
April 25th, 2013, 14:31
دز خود میکروتیک میتونید مشاهده کنید

البته میتونید نرم افزارهای مثل IBsng و سیب رو به میکروتیک وصل کرده و در محیط یوزر فرندلی تری گرافهای پهنای باند رو مشاهده و مدیریت کنید

آموزشی برای کانفیگ میکروتیک به این عنوان و مشاهده ترافیک دارید؟ چون نمیدونم چی سرچ کنم