ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مانیتورنگ سرور مجازی

behrooznet
April 23rd, 2013, 12:40
با سلام به اساتید بنده به تازگی سرور مجازی تهیه نمودم
چند باره قطع شد که با ریستارت دوباره وصل شد به نظرم منابع کم دارم
می خواستم بدونم چطور بفهمم که چه منابعی کم دارم تا بتونم اقدام به خرید کنم ، یکی از دوستان گفت توی پنل cpanel برو
Server Status » Daily Process Log
من رفتم اعداد و ارقامی راجه رم و سی پی یو بود اما نمیدونستم کدوش باعث هنگ سرور شده
این شد که یک عکس گرفتم
تا شما مرا راهنمایی کنید

http://upload7.ir/images/38487249096167566494.jpg

tizparvaz
April 23rd, 2013, 13:52
سلام
این تصاویر از سی پنل هست سی پنل درصد مصرف هر پروسه از کل سی پی یو رو نشون نمیده بلکه در صد مصرف هر پروسه از میزان سی پی یو در گیر شده رو نشون میده
فرضا اگر سی پی یو شما 2% از کلش داره مصرف میشه و فرضا این 2% برابر هست با 200 مگاهرتز وقتی در اینجا مینویسه 72.1% یعنی 72.1% از این 200 مگاهرتز داره صرف پردازش این بخش میشه (ستون process) و شما میتونید از بخش سرویس استاتوس میزان مصرف سرورتون از کل پردازشگر رو مشاهده کنید (منظورم همون 2% هست که بالا گفتم اونجا میزنه چند درصد دارید مصرف میکنید) بسته به قدرت سی پی یو وقتی از یک میزانی بیشتر بشه پرفورمانس میاد پایین و میتونه روی سرعت لود وب سایتها و یا اگر برای دانلود هست سرعت دانلود کاربرها تاثییر گذار باشه
مثلا برای سی پی یو E3-1230 که روی سرور اختصاصی هست از 10% به بالا شروع میکنه به افت سرعت سایتها از 20% که بگذزه این افت سرعت محسوس میشه
البته خط بالا خیلی خیلی به موارد مختلف مربوط هست و نمیشه دقیق گفت شاسد شما روی لود 8% هم افت سرعت ممحسوسی داشته باشید این مورد رو باید دید بسته به سایتهای روی سرور داره

behrooznet
April 23rd, 2013, 14:44
متوجه منظورتون شدم اما من الان میخوام بدونم دلیل هنگ سرور چی بود میخوام ببینم رم اضافه کنم یا سی پی یو ؟
سی پنل یک ایمیل هم برام فرستاده شامل جدول زیر
http://upload7.ir/images/63576670165270516483.jpg

رم اضافه کنم یا سی پی یو ؟

tizparvaz
April 23rd, 2013, 15:44
لطفا از بخش سرویس استاتوس تو ساعت مختلف و بخصوص ساعاتی که سرورتون هنگ میکنه میزان مصرف رم و سی پی یو رو چک کنید
مشخصات سرور چیه ؟ چند مگاهرتز سی پی یو دارید ؟

behrooznet
April 23rd, 2013, 16:04
کافیه اینها ؟؟http://upload7.ir/images/99636357365413225607.jpg

tizparvaz
April 23rd, 2013, 16:14
الان که همهچی عادیه نیاز به ارتقا هم نداره
وقتی هنگ میکنه بای دید چطوریه اوضاع
از پشتیبانی سرویس دهندتون هم میتونید درخواست کمک کنید

behrooznet
April 23rd, 2013, 16:31
والا تقاضا کردم اما این رو گفت :

مدیریت سرور نیاز به دانش فنی و تخصصی دارد. مانیتورینگ و مدیریت سرور ، با استفاده از دانش فردی که مدیریت سرور را بر عهده دارد انجام می شود. چون سرور شما لینوکس است برای این کار نیاز به آشنایی کامل به دستورات این سیستم عامل دارید. البته می توانید در اینترنت جستجو کنید و آموزشهایی راجع به مدیریت و مانیتورینگ پیدا کنید.

shingo
April 23rd, 2013, 17:35
با سلام

علت بیشتر قطعی در زمان شلوغی ها کم اوردن سی پی یو یا I/o هارد هست.تیکت کنید که سی پی یو سرورتون رو رو چه فرکانسی لیمیت کردن و چند هسته داره

همچنین میتونید نرم افزار CACTI رو نصب کنید و تمام فعالیت های سرور رو به صورت 24 ساعته با گراف هایی که ارائه میکنه مونیتور کنید

موفق باشید:53:

dreamdata
April 23rd, 2013, 21:50
متوجه منظورتون شدم اما من الان میخوام بدونم دلیل هنگ سرور چی بود میخوام ببینم رم اضافه کنم یا سی پی یو ؟
سی پنل یک ایمیل هم برام فرستاده شامل جدول زیر
http://upload7.ir/images/63576670165270516483.jpg

رم اضافه کنم یا سی پی یو ؟

سلام - با تشکر از پاسخ دوستان من هم اضافه کنم که این گونه پیام های سی پنل که براتون ارسال میشه نیاز به تامل داره و به سادگی قابل تشخیص نیست - اما در مورد تصویر ما ( مشکل شما ) در لحظه ای که ریپورت سی پنل براتون اونده iowait بالایی نشون داده که نشون دهنده اینه که دو حالت پیش اومده ( معمولا ) :

1 - هارد دیسک سرور اصلی شلوغ پلوغه سرش و با افت سرعت و کیفیت رو به روئه که خوب مشخصه سرویس دهنده روی سرورش یا هارد جالبی نداره یا اگه داره داره زیاد استفاده میکنه و سهم زیادی به شما نمیرسه.
یا
2- سی پی یو کم میاره سرور مجازیتون و iowait رو بالا میبره - از سرویس دهنده تقاضا کنید که سی پی یو رو برای 48 ساعت افزایش بده براتون تا بتونید تست کنید که دوباره هنگ میکنه یا خیر.

موفق باشید

behrooznet
April 24th, 2013, 15:47
با سلام

علت بیشتر قطعی در زمان شلوغی ها کم اوردن سی پی یو یا I/o هارد هست.تیکت کنید که سی پی یو سرورتون رو رو چه فرکانسی لیمیت کردن و چند هسته داره

جواب دادند : 1 هسته دارد و از 3گیگاهرتز فرکانس share استفاده می کند.
این خوبه یا بد ؟

shingo
April 24th, 2013, 15:51
جواب دادند : 1 هسته دارد و از 3گیگاهرتز فرکانس share استفاده می کند.
این خوبه یا بد ؟

برای مصرفی که شما دارید خیلی بد...ولی صداقتشون جای قدردانی داره سعی کنید سرور قویتر ازشون بگیرید

behrooznet
April 24th, 2013, 16:12
برای مصرفی که شما دارید خیلی بد...ولی صداقتشون جای قدردانی داره سعی کنید سرور قویتر ازشون بگیرید
خب شما پیشنهاد میدید که چی کار کنم
هسته سی پی سو اضافه کنم ؟
یا چیز دیگه مد نظرتون است

shingo
April 24th, 2013, 16:21
نمیشه دقیق گفت عزیز ولی میتونه از 3 چیز باشه

1-سی پی یو اختصاصی یافته سرور مجازی
2-هارد
3-پورت

مورد اول با سفارش سی پی یو قویتر مشکلتون رو حل میکنه
مورد دوم و سوم هم چون به صورت اشتراکی روی سرور استفاده میشه کاری نمیشه کرد

:53: