ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قفل قالب سایت جهت جلوگیری از نقض قانون کپی رایت (ریپ قالب)

mailgenral
April 23rd, 2013, 00:51
سلام دوستان
همانطور که از تیتر پست مشخص هست ممنون میشم دوستان متخصص راهنمایی کنند ایا راهی برای جلوگیری از ریپ قالب سایت وجود دارد یا نه؟

ToooPDL
April 23rd, 2013, 01:03
نخیر
هیچ راهی وجود نداره !

mailgenral
April 23rd, 2013, 01:09
نخیر
هیچ راهی وجود نداره !

مرسی دوست من...ولی خوب چرا ناامیدم میکنی:( مگه میشه راهی نداشته باشه؟! خوب اونایی که میلیونی هزینه طراحی پرداخت میکنند چه گناهی دارند!

≡ ALEX ≡
April 23rd, 2013, 01:11
بله وجود دارد، یکسری نرم افزار های Encryption‌ مناسب وجود دارند برای کد ها و نیز روش هایی جهت جلوگیری از بدست آوردن گرافیک و تصاویر... ولی این موارد باعث کاهش سرعت بارگزاری، کاهش rank گوگل و عدم نمایش در یکسری Device ها (همانند برخی گوشی های همراه و تبلت ها)‌ می شود.

mailgenral
April 23rd, 2013, 01:19
سرعت بارگذاری زیاد واسمون مهم نیست ولی رنک گوگل خیلی مهمه! خوب راه بهتری سراغ ندارید که این مشکلاتو نداشته باشه...متاسفانه قانون کپی رایت تو کشور ما افتضاحه و منی که کلی پول واسه طراحی دادم باید دغدغم ***یده نشدن قالب اختصاصیم باشه!

≡ ALEX ≡
April 23rd, 2013, 01:29
سرعت بارگذاری زیاد واسمون مهم نیست ولی رنک گوگل خیلی مهمه! خوب راه بهتری سراغ ندارید که این مشکلاتو نداشته باشه...متاسفانه قانون کپی رایت تو کشور ما افتضاحه و منی که کلی پول واسه طراحی دادم باید دغدغم ***یده نشدن قالب اختصاصیم باشه!

ببینید تمامی روش های Encoding نهایتا باید در سمت کاربر Decode شوند. پس در نهایت امر کد شما بصورت اولیه خواهد بود. روش Encryption کدهای HTML هم در واقع یک Obfuscation‌ می باشد که این منجر به ناخوانا شدن کد ها توسط ربات گوگل و ... خواهد شد. البته راه هایی به ذهن بنده خطور کرده است ولی می بایست از نتیجه آن ها اطمینان حاصل کنم...

شما توسط ایمیل با بنده در ارتباط باشید...

ارادتمند

mailgenral
April 23rd, 2013, 01:36
ببینید تمامی روش های Encoding نهایتا باید در سمت کاربر Decode شوند. پس در نهایت امر کد شما بصورت اولیه خواهد بود. روش Encryption کدهای HTML هم در واقع یک Obfuscation‌ می باشد که این منجر به ناخوانا شدن کد ها توسط ربات گوگل و ... خواهد شد. البته راه هایی به ذهن بنده خطور کرده است ولی می بایست از نتیجه آن ها اطمینان حاصل کنم...

شما توسط ایمیل با بنده در ارتباط باشید...

ارادتمند

ممنون از راهنماییتون ایمیلی تو امضا نیست ممنون میشم پ.خ کنید.

≡ ALEX ≡
April 23rd, 2013, 01:38
ممنون از راهنماییتون ایمیلی تو امضا نیست ممنون میشم پ.خ کنید.

دوست عزیز، سمت راست پست زیر آواتار بنده، سه عدد Messenger ID وجود داره که دو تای آن مربوط به Yahoo و Microsoft هستند، در نتیجه به هر یک از آن ها می توانید ایمیل بفرستید...

موفق باشید

mailgenral
April 23rd, 2013, 01:45
دوست عزیز، سمت راست پست زیر آواتار بنده، سه عدد Messenger ID وجود داره که دو تای آن مربوط به Yahoo و Microsoft هستند، در نتیجه به هر یک از آن ها می توانید ایمیل بفرستید...

موفق باشید

مرسی تا حالا به نکته ظریف دقت نکرده بودم:-o

TOPSERVERS
April 23rd, 2013, 01:49
اینکار امکان پذیر نیست
html/css/js روی مرورگر رندر میشن و فقط میشه کار ریپ کردن رو سخت کرد

برای جلوگیری از ریپ سعی کنید در سمت سرور قالبتون شرایط زیادی بزارید

در کل امکانش وجود نداره

mailgenral
April 23rd, 2013, 02:05
اینکار امکان پذیر نیست
html/css/js روی مرورگر رندر میشن و فقط میشه کار ریپ کردن رو سخت کرد

برای جلوگیری از ریپ سعی کنید در سمت سرور قالبتون شرایط زیادی بزارید

در کل امکانش وجود نداره
ممنون دوست من میشه بیشتر راهنمایی کنید. بنظر من دوستان متخصص اگه روش کار کنند میتونند این مشکلو حل کنند با قاطعیت نمیشه جواب نه گفت!

Maysam.M
April 23rd, 2013, 02:06
گشتم نبود نگرد نیست

شاید بشه سختش کرد ولی به هیچ شکل نمیشه جلوی این کار رو گرفت

بهتره بیخیال این قضیه بشید

mailgenral
April 23rd, 2013, 02:11
گشتم نبود نگرد نیست

شاید بشه سختش کرد ولی به هیچ شکل نمیشه جلوی این کار رو گرفت

بهتره بیخیال این قضیه بشید

فدات شم قالب میلیونی رو که همینجور نمیشه بیخیال شم:نباید ناامید شد بالاخره راهش پیدا میشه شاید:67:

TOPSERVERS
April 23rd, 2013, 02:21
فدات شم قالب میلیونی رو که همینجور نمیشه بیخیال شم:نباید ناامید شد بالاخره راهش پیدا میشه شاید:67:

عزیز نمیشه کاملا جلوگیری کرد

فقط میشه سختش کرد
فایل های js&css که به راحتی در دسترس همه هستند

Maysam.M
April 23rd, 2013, 02:25

هرچقدر هم پیچییده اش کنی نهایتش اینه که طرف از روی قالب تو کپی اش رو طراحی میکنه!! ;)

mailgenral
April 23rd, 2013, 02:25
عزیز نمیشه کاملا جلوگیری کرد

فقط میشه سختش کرد
فایل های js&css که به راحتی در دسترس همه هستند

خوب هر چند ناامید نیستم و منتظر نظر دیگر دوستان هم هستیم:ولی به نظر شما اخرین گزینه یعنی "پلیس فتا" میتونه جلوی اینکارو بگیره؟ منتظر نظرات بیشتر دوستان نیز هستیم

mailgenral
April 23rd, 2013, 02:28
هرچقدر هم پیچییده اش کنی نهایتش اینه که طرف از روی قالب تو کپی اش رو طراحی میکنه!! ;)

خوب اگه طرف زحمت به خودش بده نمونشو طراحی کنه دردش کمتره:ولی مشکل اینجاست تو چند ساعت ریپ زده میشه و تو نت ئخش میشه

mailgenral
April 23rd, 2013, 03:06
دوستان این یه سایتی واسه کد کردن پیدا کردم دوستان متخصص نظر بدن:
Free Online Base64 Encoder / Base64 Decoder Tool - Freeencoder.com (http://www.freeformatter.com/base64-encoder.html)

≡ ALEX ≡
April 23rd, 2013, 04:02
free online base64 encoder / base64 decoder tool - freeencoder.com (http://www.freeformatter.com/base64-encoder.html)

این ساده ترین و ابتدایی ترین روش هستش که یک بچه 5 ساله هم میتونه دیکد اش کنه!! هم توسط سرویس های آنلاین و هم با یک تابع php...

بنده همانطور که در یاهو خدمت شما عرض کردم،‌ راه حل مناسب را به شما ارایه خواهم داد... این بحث رو بیخود کش ندهید...

موفق باشید

TOPSERVERS
April 23rd, 2013, 09:29
ممنون دوست من میشه بیشتر راهنمایی کنید. بنظر من دوستان متخصص اگه روش کار کنند میتونند این مشکلو حل کنند با قاطعیت نمیشه جواب نه گفت!
یک راه اینه که از ajax و javascript استفاده کنید
مثلا برای نمایش یک عکس برای تگ مربوطه یک آیدی بزارید بعد جاوا اسکریپت اون رو به اسکریپت سمت سرور بفرسته و تصویر رو نمایش بده(باز هم میشه ریپش کرد)

شرایط منظورم if..else بود

TOPSERVERS
April 23rd, 2013, 09:32
خوب هر چند ناامید نیستم و منتظر نظر دیگر دوستان هم هستیم:ولی به نظر شما اخرین گزینه یعنی "پلیس فتا" میتونه جلوی اینکارو بگیره؟ منتظر نظرات بیشتر دوستان نیز هستیم
مگه قالب سایت هم میشه ثبت کرد؟
نرم افزار رو میشه ثبت کرد و مالکیت گرفت

فکر نمیکنم نقض کپی رایت توی ایران زیاد جدی گرفته بشه
بعدشم به دردسر و صرف وقت و هزینه هاش نمیصرفه

TOPSERVERS
April 23rd, 2013, 09:33
Free Online Base64 Encoder / Base64 Decoder Tool - Freeencoder.com (http://www.freeformatter.com/base64-encoder.html)

این که خودش دیکد هم میکنه ;)

gidgid
April 23rd, 2013, 11:04

درود
همون سرعت بارگذاری که میفرمایید مهم نیست یکی از عوامل اصلی تو رنک گوگل هست که بحث در این مورد طولانی هست
در رابطه با ریپ دوستان نظرات خیلی خوبی دادند
اگر منظورتون از ریپ کردن ،ساخته شدن یک سایت کاملا مشابه به سایت شماست که اگه 1000 راه امنتیتی رو هم طی کنید یک گرافیست میتونه دقیقا قالب سایت شمارو به همون صورت طراحی و کد نویس پیاده سایزی کنه پس هیچ راهی نیست جز وجدان و انسانیت...

sazsaz
April 23rd, 2013, 11:06
در هر شرايطي كه باشه وقتي سايت لود بشه مي شه قالب را ريپ زد حالا اگر 100 نمونه هم كد شده باشه

soheyl_ir89
April 23rd, 2013, 12:16
همه چیزو می شه ثبت کرد و بعدا از حقوقتون دفاع کنید

این جا سوال کنید به نتیجه نمی رسید

سرچ کنید و به سازمان های مربوط مراجعه کنید

شدنیه

SAJJADSAA
April 23rd, 2013, 12:26
اگه ممکنه شما سرچ کنین اینجا قرار بدین تا ازتون سپاس گذار بشیم
معذرت حمل بر بی ادبی نباشه یه موقع

mailgenral
April 23rd, 2013, 14:17
ممنون از تک تک دوستان بابت نظرات مفیدشون

نتیجه اینکه 100 در صد نمیشه جلوی ریپ قالب رو گرفت ولی با این حال راه هایی هم وجود داره که سختترش کرد:البته ما دنبال ثبت مالکیت قالب در مراجع ذی ربط هستیم که در صورت ریپ و کپی برداری از اون بتونیم اقدامات لازم رو انجام بدیم:ایده ای که تو این زمینه شاید شما هم تا حالا بهش رسیده باشین و میتونه راهی باشه جهت برون رفت از این مشکل ایجاد مرکزی نیمه دولتی و تحت نظارت پلیس فتا و مراکز دیگر که طرحها و قالب ها و... قابل ثبت باشند که به همت دوستان دور از ذهن نیست:هر چند هم اکنون نیز قانون جرایم رایانه ای در بعضی موارد قابل اجرا ولی به هیچ وجه کافی نبود و باید اصلاح شود در غیر اینصورت بخش IT ایران به جد فاتحش خوندست!8-}

پیوندها | قانون جرایم رایانه ای (http://peyvandha.ir/0-8.htm)

TOPSERVERS
April 23rd, 2013, 14:48
ممنون از تک تک دوستان بابت نظرات مفیدشون

نتیجه اینکه 100 در صد نمیشه جلوی ریپ قالب رو گرفت ولی با این حال راه هایی هم وجود داره که سختترش کرد:البته ما دنبال ثبت مالکیت قالب در مراجع ذی ربط هستیم که در صورت ریپ و کپی برداری از اون بتونیم اقدامات لازم رو انجام بدیم:ایده ای که تو این زمینه شاید شما هم تا حالا بهش رسیده باشین و میتونه راهی باشه جهت برون رفت از این مشکل ایجاد مرکزی نیمه دولتی و تحت نظارت پلیس فتا و مراکز دیگر که طرحها و قالب ها و... قابل ثبت باشند که به همت دوستان دور از ذهن نیست:هر چند هم اکنون نیز قانون جرایم رایانه ای در بعضی موارد قابل اجرا ولی به هیچ وجه کافی نبود و باید اصلاح شود در غیر اینصورت بخش IT ایران به جد فاتحش خوندست!8-}

پیوندها | قانون جرایم رایانه ای (http://peyvandha.ir/0-8.htm)

اگر تونستید این کار را بکنید آموزشی رویه ای چیزی بزارید تا من و دوستان نیز استفاده کنیم
با تشکر پیشاپیش :53: