سلام دوستان .
لطفا هاستینگی معرفی کنید که فایروال سخت افزاری و نرم افزاری داشته باشه و از حملات سنگین دیداس جلوگیری کنه.
با تشکر
pardishosting
April 22nd, 2013, 23:15
برای اطمینان می خواید داشته باشید یا سایتتون زیر حمله هست ؟
irihost
April 22nd, 2013, 23:19
این حملات رو 100% نمیشه کنترل کرد ولی میشه تا حد زیادی جلویش رو گرفت به نظر بنده یک وی پی اس خریداری کرده برای کانفیگش هم در خدممتون هستیم.
ourweb
April 22nd, 2013, 23:42
با سلام بستگی به شبکه دیتاسنتر داره به عنوان مثال ما یک مشتری داشتیم که سرور شان دی داس میشد 24 ساعت با ضریب 2.5 که ما براشون سرور اختصاصی کانادا گرفتیم از شبکه yesup که خداروشکر الان کلیه مشکلات برطرف شده و حتا چند باری دی داس کردن که دیتاسنتر سریعا پیگیر شد و جلوگیری کرد من اینجا نخواستم سرویس خودم رو بفروشم ولی میگم بستگی به شبکه ای که در ان هستی هم هست . و هم کانفیگ خوب
XJect32
April 22nd, 2013, 23:55
برای اطمینان می خواید داشته باشید یا سایتتون زیر حمله هست ؟
درحال حاضر به دلیل حمله دیداس ساسپند هست
مدتی قبل سایتم توسط شما پشتیبانی میشد که به دلیل حملات دیداس مجبور شدم انتقال بدم.
pardishosting
April 23rd, 2013, 01:08
می شه اسم سایت رو برام بفرستید ؟
-------------------------
سرور ما حدود 10 روز زیر ddos بود ، دیتاسنتر یک حرکت کوچیک هم انجام نداد. در جهت همکاری .
(البته اخر و عاقبت از واسطه خریدن سرور بهتر از این نمی شه با این اشتباه تمام اعتبار کاری خودمون رو به باد دادیم)
ourweb
April 23rd, 2013, 08:50
می شه اسم سایت رو برام بفرستید ؟
-------------------------
سرور ما حدود 10 روز زیر ddos بود ، دیتاسنتر یک حرکت کوچیک هم انجام نداد. در جهت همکاری .
(البته اخر و عاقبت از واسطه خریدن سرور بهتر از این نمی شه با این اشتباه تمام اعتبار کاری خودمون رو به باد دادیم)
دوست عزیز من باز درست میشه اعتبار تان نگران نباشید .
≡ ALEX ≡
April 23rd, 2013, 08:55
این حملات رو 100% نمیشه کنترل کرد ولی میشه تا حد زیادی جلویش رو گرفت به نظر بنده یک وی پی اس خریداری کرده برای کانفیگش هم در خدممتون هستیم.
چرا که نه؟!! امکانات و تجهیزات مناسب را داشته باشید و دانش و توانایی کانفیگ و روش برخورد با هر یک از انواع DDoS، جلوی هر آنچه که شناخته شده است را می توان گرفت. ناشناخته ها و Priv8 ها نیز به پست شما نمی خورند...