ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هاست نامحدود ؟ چطور ممکنه ؟

rezidentevilone
April 22nd, 2013, 16:21
سلام

با توجه به اینکه هر سرور یک مقدار هارد داره چطوری ممکنه که شرکت ها حتی شرکت های خارجی معتبر مثل هاست گیتور هاست های نا محدود می فروشند ؟

P30w.com
April 22nd, 2013, 18:01
با سلام،
در پاسخ به سوال شما طبق جستجو ها و سوال هایی که از همکاران پرسیدم نهایت جواب من این بود
که دقیقا سوال شما رو داشتم.
هاستینگ هایی که نمایندگی/هاست نامحدود بفروش می رسانند از هارد هایی با فضای بالا برخوردارند ( مثلا 50 ترابایت )
و این سیاست کاری هم هست که با چنین میزبان فضایی کاربری هیچ وقت برای مثال بیشتر از 1 ترابایت صرفا جهت هاست مصرف ندارد
و شرکت های معتبر هاستینگ که سرویس نامحدود ارائه می کنند مبلغ کلانی بطور ماهیانه یا سالیانه دربافت می کنند.
نتیجه کار: هارد نامحدود بصورت فیزیکی وجود ندارد و هاستینگ ها از میزان فضای بالا بر خوردارند

موفق باشید

tizparvaz
April 22nd, 2013, 18:05
با سلام،
در پاسخ به سوال شما طبق جستجو ها و سوال هایی که از همکاران پرسیدم نهایت جواب من این بود
که دقیقا سوال شما رو داشتم.
هاستینگ هایی که نمایندگی/هاست نامحدود بفروش می رسانند از هارد هایی با فضای بالا برخوردارند ( مثلا 50 ترابایت )
و این سیاست کاری هم هست که با چنین میزبان فضایی کاربری هیچ وقت برای مثال بیشتر از 1 ترابایت صرفا جهت هاست مصرف ندارد
و شرکت های معتبر هاستینگ که سرویس نامحدود ارائه می کنند مبلغ کلانی بطور ماهیانه یا سالیانه دربافت می کنند.
نتیجه کار: هارد نامحدود بصورت فیزیکی وجود ندارد و هاستینگ ها از میزان فضای بالا بر خوردارند

موفق باشید
50 ترابایت :-o
مگه سرور چقد رمو سی پی یو داره
هاست نامحدود تا زمان استفاده معمولی کاری ندارن باهاتون مصرف بالا باشه میبندن قوانین سایتشونرو کامل بخونید یک سایت معمولی هم خیلی زیاد حجمش باشه 10 گیگیه با یه هارد 2 ترابایت هم میشه هاست نامحدود داد چون معمولا کابرا از فضا زیاد استفاده نمیکنن و اکثرا فقط دوست دارن نامحدود باشه همین

Dr.Oxygen
April 22nd, 2013, 18:06
سلام

با توجه به اینکه هر سرور یک مقدار هارد داره چطوری ممکنه که شرکت ها حتی شرکت های خارجی معتبر مثل هاست گیتور هاست های نا محدود می فروشند ؟
با سلام و عرض ادب
خود هاست گیتور که مثال زدید اگر قوانینش رو مطالعه کنید قوانین بسیار سخت گیرانه برای هاست های اشتراکی نامحدود دارد.
هاست های نا محدود قوانین زیادی دارند که باید رعایت شوند. مثلا حجم دیتابیس، تعداد فایل ها، بکاپ گیری، عدم استفاده به عنوان فضای بکاپ و ..... و باید هم به شدت توسط ارائه دهنده کنترل شوند. همچنین مصرف منابع و عدم اجازه برای لیچ و .... هم به شدت باید کنترل شوند.

یکی از معروف ترین ها بلوهاست (http://www.bluehost.com/) می باشد که بد نیست برای نمونه قوانین آن را کامل مطالعه نمایید: بند شماره 8 از این لینک BLUEHOST.COM TERMS OF SERVICE - Web hosting provider - Bluehost.com (http://www.bluehost.com/cgi/info/terms.html)

P30w.com
April 22nd, 2013, 18:08
50 ترابایت :-o
مگه سرور چقد رمو سی پی یو داره
هاست نامحدود تا زمان استفاده معمولی کاری ندارن باهاتون مصرف بالا باشه میبندن قوانین سایتشونرو کامل بخونید یک سایت معمولی هم خیلی زیاد حجمش باشه 10 گیگیه با یه هارد 2 ترابایت هم میشه هاست نامحدود داد چون معمولا کابرا از فضا زیاد استفاده نمیکنن و اکثرا فقط دوست دارن نامحدود باشه همین

سلام.
همکار گرامی مثال زدم،
قصد تفهیم این موضوع رو برای دوست عزیز داشتم که متوجه بشن هارد نامحدود بصورت فیزیکی موجود نیست.

با احترام :53:

rezidentevilone
April 22nd, 2013, 18:25
سلام.
همکار گرامی مثال زدم،
قصد تفهیم این موضوع رو برای دوست عزیز داشتم که متوجه بشن هارد نامحدود بصورت فیزیکی موجود نیست.

با احترام :53:

بله منم می دونم که هارد نامحدود موجود نیست !!!!! ( مگه من گفتم موجوده ؟! :| )

من فقط دنبال یه جای ارزون برای فایل های آپلود سنترم می گردم چون فضای هاست دانلودم پر شده !

P30w.com
April 22nd, 2013, 18:31
بله منم می دونم که هارد نامحدود موجود نیست !!!!! ( مگه من گفتم موجوده ؟! :| )

من فقط دنبال یه جای ارزون برای فایل های آپلود سنترم می گردم چون فضای هاست دانلودم پر شده !
صرفا جهت قانع کردن شما مثال زده شد دوست عزیز بنده هم نگفتم شما این موضوع رو نمی دونید.
اگر درست متوجه شده باشم شما مایل به خرید هاست ارزان برای آپلود فایل هاتون هستید؟
اگر به این صورت است به چه میزان فضایی نیاز دارید؟

موفق باشید :53:

tizparvaz
April 22nd, 2013, 18:43
نه واسه شما کاربردی نداره چون میبندن هاستتونرو تا زمانی که مصرف معمولی باشه میتونید استفاده کنید

haadey
April 22nd, 2013, 19:21
من الان 30 گیگ روی یه سرویس دهندۀ خارجی فایل دارم، به فایل هایی که برای سایت استفاده میشن مثل دیتابیس و php این چیزا کاری ندارن. برای بقیۀ فایل ها هم باید باهاشون صحبت کنین. مثلاً من یه گالری عکس 10 گیگی داشتم که قبل از اینکه منتقل کنم باهاشون صحبت کردم ببینم مشکل دارن یا نه.
اکثرا سیستم Resource Usage دارن که اگه تعداد کانکشن ها به سایتتون از یه حدی بیشتر بشه به طور خودکار هاستتون رو موقتاً برای 15-10 دقیقه تعلیق می کنه، همین طور اگه پهنای باند مصرفی تون در ثانیه از حد مجاز (برای من یک مگابیت در ثانیه هست) بیشتر بشه. میزان مصرف رم مجازی و فیزیکی و CPU رو هم با همین کنترل می کنن. اگه بخوایین فایل های حجیم برای دانلود بذارین، همین سیستم مدام هاستتون رو تعلیق می کنه. جالب اینجاست که اگه روی یه اکانت دوتا دامین داشته باشین و یه دامین مصرف زیاد داشته باشه فقط اون دامین رو تعلیق می کنه و به دامین دیگه کاری نداره. خودشون معمولا کاری باهاتون ندارن مگه اینکه خیلی مشکل براشون درست کنین که در این صورت ممکنه اکانتتون رو محدود کنن یا منتقلتون کنن به یه سرور دیگه که برای مشترکان پرمصرف گذاشتن و عملاً کارآیی نداره، بهرحال در نهایت خودتون متوجه میشید که به دردتون نمی خوره

pourya74
April 22nd, 2013, 20:51
یه جور ترفند فروشه . شما هر چقدر هم فایل داشته باشید فکر نکنم بیشتر از 10 گیگابایت بشه . همشون هم ذکر کردن برای هاست دانلود نباید استفاده بشه .

taghi.karimi
April 22nd, 2013, 22:17
صرفا جهت اطلاع,چون این دوستمون مثال سرور 50 ترابایتی رو زدند.که این میزان جای تعجب ندارد وقتی swiftway در هلند سرور با این میزان هارد ارائه میدهد.

RAM: 64GB DDR3 1600 MHz memory
HDD: 36 x 4TB Hitachi Ultrastar 7K4000 64MB
RAID: LSI 4-Port 9260-4i SATA /SAS RAID-Controller with 36 port expander and BBU
Bandwidth: 10 Gbps port with 200TB monthly bandwidth package*
IPMI 2.0 with Integrated KVM/IP with remote media support
Datacenter location: Netherlands

tizparvaz
April 22nd, 2013, 22:21
صرفا جهت اطلاع,چون این دوستمون مثال سرور 50 ترابایتی رو زدند.که این میزان جای تعجب ندارد وقتی swiftway در هلند سرور با این میزان هارد ارائه میدهد.

RAM: 64GB DDR3 1600 MHz memory
HDD: 36 x 4TB Hitachi Ultrastar 7K4000 64MB
RAID: LSI 4-Port 9260-4i SATA /SAS RAID-Controller with 36 port expander and BBU
Bandwidth: 10 Gbps port with 200TB monthly bandwidth package*
IPMI 2.0 with Integrated KVM/IP with remote media support
Datacenter location: Netherlands

بله ، اما میزبانی هاست اشتراکی رو همچین سروری جای تعجب داره تعجب من از این بابت بود نه از بابت 50 ترا بودنش

Shayanzez
April 22nd, 2013, 22:58
در دنیایییی نت چیزی به نام نامحدود وجود نداره:)