توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتقال یک اکانت از یک هاست به سرور مجازی
hraeissi
April 22nd, 2013, 12:27
با سلام
من یک سرور VPS با cpanel دارم و می خواهم سایتم که در حال حاضر بر روی یک سرور هاست اشتراکی است و تنها دسترسی به Cpanel هاست را دارم را به سرور خودم انتقال دهم
لطفاً راهنمایی کنید
ممنون
jaheshserver
April 22nd, 2013, 13:40
برید به whm و از قسمت
home> transfer> transfer an account
میشه اکانت رو انتقال داد
MahanDev
April 22nd, 2013, 13:44
خواستید برایتان کار انتقال را انجام میدهم
ولی وقت برای اینکه راهنمایی کنم چگونه منتقل کنید ندارم متاسفانه
Hostine
April 22nd, 2013, 13:55
با سلام به آی دی یاهو بنده پی ام بدید تا واستون رایگان انجام بدم
موفق باشید
Yas-Host
April 22nd, 2013, 15:13
دوستان چرا شما ها اینقدر کار را سخت میکنید کاربران خسته می شوند
بعدشم اینکه لطفا به یاهو انتقال ندید یا رایگان واستون انجام میدم این حرفی نیستش چون که دوست عزیزمون میخواد یه چیزی یاد بگیره نه اینکه بازم به مشکل بخوره شما باز میای رایگان انجام میدی؟
خوب برای انجام اینکار وارد هاست خودتون شید و یک بک اپ کامل بسازید و وقتی بک اپ ساخته شد به روت هاست خودتون برید و فایل بک اپ رو به public_html انتقال بدید و دسترسیشو روی 644 بزارید.
سپس ادرس رو بسازید اینطوری : www.yoursite.co.uk/backup.zip سپس وارد ssh سرور خود شید و دستور زیر رو وارد کنید:
wget www.yoursite.co.uk/backup.zip
رو وارد کنید ادرس فایل رو جایگزین ادرس بالا کنید
سپس بعد از دانلود فایل بک اپ به whm برید قسمت Restore a Full Backup/cpmove File رو باز کنید و یوزرنیم هاستتون رو در کادر بالا وارد کنید و ریستور رو بزنید بستگی به حجم فایل بک اپ داره که چقدر زمان ببره