درود خدمت همه دوستان گرامی
نیازمند وی پی اس ویندوز با رم 1 گیگ فضای 50 و یا کمتر (زیاد مهم نیست) اما پهنای باند نامحدود(بسیار مهم) هستم
دیتاسنتر حتما redstation باشه
****قیمت مناسب****
لطفا آفرهاتون رو ارائه بدید
TARIMEHR
April 22nd, 2013, 11:58
همه ی موارد همخوانی دارد غیر از پهنا باند نامحدود
بفرمایید چه میزان میتونید هزینه کنید شاید بشه باند بالای 1 ترا در اختیارتون قرار داد
پلن پایه با کانفیگ زیر موجود هست که اگر بودجه ی بیشتر از این بتونید هزینه کنید باند بیشتری میشه فراهم کرد
خدمات سرور مجازی هاست نتورک
يكي ديگر از خدمات مفيد و مناسب هاست نتورک سرور مجازی ميباشد.كليه سرورها داراي اخرين اپديت روز و سرور هاي جدا از سرور هاي
اشتراكي ميباشند و داراي اپ تايم بسيار خوب و مناسب ميباشند
برخی از امکانات این سرویس عبارتند از:
دسترسی کامل به root
آدرس IP ثابت و اختصاصی
کاملاً مدیریت شده (پشتیبانی کامل)
کلیه سرور ها از انگلیس دیتاسنتر رد استیشن میباشد
درود
پهنای باند خیلی مهمه
و هزینه بسیار بالاست
ما در حال حاضر وی پی اس هارد 100 گیگ پهنای باند نامحدود پورت 10 گیگ و رم 4 گیگ رو داریم میدیم 45 تومن!
سپاس
bepad
April 22nd, 2013, 12:23
درود
پهنای باند خیلی مهمه
و هزینه بسیار بالاست
ما در حال حاضر وی پی اس هارد 100 گیگ پهنای باند نامحدود پورت 10 گیگ و رم 4 گیگ رو داریم میدیم 45 تومن!
سپاس
میتونید پکیج hn94 رو تهیه کنید ماهانه 40 هزار تومان باند نیز نامحدود است.
m3hdi
April 22nd, 2013, 12:30
رم یک گیگ
ماهانه 14 دلار
نرخ فعلی دلار : 3400
madvps
April 22nd, 2013, 12:37
در خدمتیم از انگلیس دیتاسنتر رد استیشن با پشتیبانی به موقع(یاهو - تیکت - موبایل) و تضمین بازگشت وجه تا 48 ساعت در صورت نارضایتی بدون قید و شرط :
درود
پهنای باند خیلی مهمه
و هزینه بسیار بالاست
سپاس
دوست عزیز لطف کنید این رو پیگیر بشید ببینید چقدر منابع اختصاص داده شده سرور اصلی شون چی هست ببینید این سرور تو دیتاسنتر چه مقدار اجاره میشه !! این سرور اگر از رد استیشن باشه ماهانه حداقل باید 1/5 میلیون اجاره سرور بدن خوب رم سرور هم 96 گیگ هست حالا خودت 2 2 تا 4 تا کن ببین اجاره ی سرور هم در نمیاد پس رو چه حساب میان 45 تومان میدن جواب میشه اورسل و منابع بیش از حد شیر میشه و ممکن هست 512 مگ رم هم به شما نرسه !!! خوب به نظرتون منطقیه بیایین 45 تومان برای 512 مگ رم بدید؟!
موفق باشید
tizparvaz
April 22nd, 2013, 12:59
با سلام سرور مجازی انگلیس از رد استیشن پهنای باند نامحدود
irwebco.com
Arminit
April 22nd, 2013, 13:31
با سلام
سرور مجازی رم 2گیگ از redstation انگلیس موجود هست
رم 2 گیگ
پورت 10 گیگ
پهنای باند نامحدود
در تماس باشید: pelakethelp
jaheshserver
April 22nd, 2013, 13:37
درود خدمت همه دوستان گرامی
نیازمند وی پی اس ویندوز با رم 1 گیگ فضای 50 و یا کمتر (زیاد مهم نیست) اما پهنای باند نامحدود(بسیار مهم) هستم
دیتاسنتر حتما redstation باشه
****قیمت مناسب****
لطفا آفرهاتون رو ارائه بدید
از دیتاسنتر ovh با ایپی انگلیس میتونم این آفر رو با قیمت توافقی در اختیارتون بزارم. با ایدی من در تماس باشید
gidgid
April 22nd, 2013, 14:29
دوست عزیز لطف کنید این رو پیگیر بشید ببینید چقدر منابع اختصاص داده شده سرور اصلی شون چی هست ببینید این سرور تو دیتاسنتر چه مقدار اجاره میشه !! این سرور اگر از رد استیشن باشه ماهانه حداقل باید 1/5 میلیون اجاره سرور بدن خوب رم سرور هم 96 گیگ هست حالا خودت 2 2 تا 4 تا کن ببین اجاره ی سرور هم در نمیاد پس رو چه حساب میان 45 تومان میدن جواب میشه اورسل و منابع بیش از حد شیر میشه و ممکن هست 512 مگ رم هم به شما نرسه !!! خوب به نظرتون منطقیه بیایین 45 تومان برای 512 مگ رم بدید؟!
موفق باشید
درود
بحث ما در حال حاضر سرور مجازی قبلی بنده نیست که البته همچنان با کیفیت بسیار بالا دارم ازش استفاده میکنم بحث خرید سرور جدید هستش
مشکلی نیست شما هم با مشخصات 1 گیگ رم هارد 50 و پهنای باند نامحدود با اورسل به من بدید 15 تومن !
MagicVps.Com
April 22nd, 2013, 14:30
درود
پهنای باند خیلی مهمه
و هزینه بسیار بالاست
سپاس
همونجا خوب چرا نمی مونید با همون قیمت و مشخصات
این پلانیکه میگید دیتا سنتر حدود 5 ماه پیش یه افر داده بود با 55% تخیف سروهای اختصاصی که این پلانها روش ساخته شدن
اینهم از همونها هست از حدود 1 ماه دیگه کسانی که با این قیمیها دادن باید قیمتها شون گرونتر کنند چرا که روی قیمت شارج سرور 55% ااضفه میشه و با این قیمتها حتی هزینه شارج سورشون در نمیاد -سورهای فوق با توجه به اپدیت و تغراتی که موقع خرید انجام شده حدود 1200 تا 1.5 شارج ماهاینشون بوده که بعداز برداشتن تخفیف دیتا سنتر مبلغ شارج حدود 3میلیون تا 3200 میشه که دیگر امکان فورش با این قیمت نیست مگر اینکه تا اون زمان دیتا سنتر یه افر دیگه بده که سرورها را جابجا کنند وگرنه خبری از اون قیمتها دیگر نیست
اگرهم باور نمیکنید صبرکنید تا حدود 1 ماه دیگر که پایان تمام شدن افرهای 55% میباشید و بعدا خودتون ببیند ببنمی با پورت 10 گیگ و رم 4 گیگ کسی این قمیت میده یا نه
gidgid
April 22nd, 2013, 14:31
میتونید پکیج hn94 رو تهیه کنید ماهانه 40 هزار تومان باند نیز نامحدود است.
درود
پنل hn93 رو قیمت پایین تر نمیدید؟
gidgid
April 22nd, 2013, 14:34
همونجا خوب چرا نمی مونید با همون قیمت و مشخصات
این پلانیکه میگید دیتا سنتر حدود 5 ماه پیش یه افر داده بود با 55% تخیف سروهای اختصاصی که این پلانها روش ساخته شدن
اینهم از همونها هست از حدود 1 ماه دیگه کسانی که با این قیمیها دادن باید قیمتها شون گرونتر کنند چرا که روی قیمت شارج سرور 55% ااضفه میشه و با این قیمتها حتی هزینه شارج سورشون در نمیاد -سورهای فوق با توجه به اپدیت و تغراتی که موقع خرید انجام شده حدود 1200 تا 1.5 شارج ماهاینشون بوده که بعداز برداشتن تخفیف دیتا سنتر مبلغ شارج حدود 3میلیون تا 3200 میشه که دیگر امکان فورش با این قیمت نیست مگر اینکه تا اون زمان دیتا سنتر یه افر دیگه بده که سرورها را جابجا کنند وگرنه خبری از اون قیمتها دیگر نیست
اگرهم باور نمیکنید صبرکنید تا حدود 1 ماه دیگر که پایان تمام شدن افرهای 55% میباشید و بعدا خودتون ببیند ببنمی با پورت 10 گیگ و رم 4 گیگ کسی این قمیت میده یا نه
درود
من سرور مجازی جدید میخوام قبلی همچنان به جای خودش هست و برای هاست دانلود استفاده میشه
بنده این سرور رو 3 ماهه که خریداری کردم از یکی از دوستان فعال انجمن
بله افزایش قیمت داشته و کاملا مشخص هستش قبلا قیمت پایینتر پرداخت میکردیم
ضمنا بنده 1 سال پیش بلکه بیشتر از شما هم سرور مجازی گرفته بودم
به هر حال ممنون از راهنماییتون
madvps
April 22nd, 2013, 14:46
درود
بحث ما در حال حاضر سرور مجازی قبلی بنده نیست که البته همچنان با کیفیت بسیار بالا دارم ازش استفاده میکنم بحث خرید سرور جدید هستش
مشکلی نیست شما هم با مشخصات 1 گیگ رم هارد 50 و پهنای باند نامحدود با اورسل به من بدید 15 تومن !
شما که اورسل برات خوبه چرا انتقال میدی در ضمن بنده اورسل نمکنم که شما همچین درخواستی میکنی .شما فکر کن سرور 32 گیگ رم با 32 آی پی رو یه سرور چه اورسلی ؟!! منابع اختصاصی هست و اورسل هم زمانی اتفاق میفته که بیش از منابع وی پی اس بدید ! ماست و کره نیست من 1000 تومانی رو ندم بهتون 500 تومانی رو بدم!! ;)
gidgid
April 22nd, 2013, 14:52
شما که اورسل برات خوبه چرا انتقال میدی در ضمن بنده اورسل نمکنم که شما همچین درخواستی میکنی .شما فکر کن سرور 32 گیگ رم با 32 آی پی رو یه سرور چه اورسلی ؟!! منابع اختصاصی هست و اورسل هم زمانی اتفاق میفته که بیش از منابع وی پی اس بدید ! ماست و کره نیست من 1000 تومانی رو ندم بهتون 500 تومانی رو بدم!! ;)
دوست گرامی ما اینجا نمیخوایم با هم بجنگیم بنده یه درخواستی دادم دوستان هم یا چنین سروری به من میدن با قیمت مناسب یا نه !
دیگه از این شفاف تر نمیشه
ممنون از شما
شاد باشید
ehsaan
April 22nd, 2013, 16:19
سلام.
ار redstation
رم 1
پورت 1
40 گیگ هارد
ماهیانه 40 هزار تومان
ماه اول 35 هزار تومان
کد تخفیف : mareke5t
بله عزیزم مشک آن است که خود ببوید
این پشتیبانی که عرض کردم محور اصلی تاراهاستینگ است
و در صورتی تمایل می تونید از مشتریان فعلی جویا شوید
gidgid
April 22nd, 2013, 22:54
بله عزیزم مشک آن است که خود ببوید
این پشتیبانی که عرض کردم محور اصلی تاراهاستینگ است
و در صورتی تمایل می تونید از مشتریان فعلی جویا شوید
یاهو آیدی پاسخ نمیدید!
Mihan-Server
April 22nd, 2013, 23:49
با سلام . در خدمتیم از آمریکا .
مشخصات :
CPU :Intel
RAM :1024 MB DDR3
(امکان افزودن هارد بیشتر دارد)H.D.D :15 gb
Port :1 GB
Virual maker : VMware ESXi
امکانات :
نصب لینوکس و کانفیگ رایگان
دارای تیم مجرب در ارائه آخرین و بروز ترین سیستم عامل های موجود به همراه آخرین آپدیت های امنیتی .
پهنای باند :نامحدود
امکان افزودن هارد بیشتر :دارد
ارائه پنل جهت : ری استارت ، خاموش ، روشن
قیمت : 17 تومان
(http://portal.mihan-server.com/cart.php?gid=2)
gidgid
April 23rd, 2013, 00:00
درود
لطفا به توضیحات و عنوان تاپیک توجه کنید
redstations
ویندوز
javadezati
April 23rd, 2013, 00:06
سلام
فروش سرور مجازي انگلستان از ديتا سنتر Redstation
و ديتا سنتر آمريکا Xlhost
ديتا سنتر هلند leaseweb
با ما کيفيت و سرعت رو تجربه کنيد
دريا وي پي اس
دریا وی پی اس | سرورمجازي|VPS|VDS|سرور مجازي با منابع اختصاصي (http://www.darya-vps.com/)
----------
رم: 512
هارد: 20 گيگ
پهناي باند: نامحدود
سي پي يو:800Mhz
پورت:10 گيگابايت
آپتايم:99.99%
تومان:33.000
----------
رم: 1024
هارد: 30 گيگ
سي پي يو:1000Mhz
تومان:40.000
----------
رم: 2048
هارد: 60 گيگ
سي پي يو:1600Mhz
تومان:50.000
----------
رم: 3072
هارد: 80 گيگ
سي پي يو:1800Mhz
تومان:70.000
----------
رم: 4096
هارد: 100 گيگ
سي پي يو:2000Mhz
تومان:80.000
----------
براي خريد به سايت مراجعه شود
دریا وی پی اس | سرورمجازي|VPS|VDS|سرور مجازي با منابع اختصاصي (http://www.darya-vps.com/)