PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : میزان تاثیر هارد ssd در لود سایت های روی vm

shetab
April 22nd, 2013, 01:18
سلام.

می خواستم بدونم اگه VMware ESXi بر روی هارد SSD نصب بشه ، با توجه به سرعت کم اینترنت کاربران ، چقدر در لود سایت هایی که مثلا بر روی یک VM با لینوکس قرار دارند ، تاثیر میذاره؟

با تشکر.

nginxweb
April 22nd, 2013, 01:37
SSD بسیار موثر می باشد مخصوصا اگر روی سرور بصورت هارد دوم و غیر mount نصب گردد سپس دستی پارتیشن بندی شود و سرویس های سنگین مثل mysql روی هارد SSD قرار بگیره بازدهی قابل توجهی خواهد داشت

:53;

pourya74
April 22nd, 2013, 02:05
با اینکه دوست عزیزمون nginxweb توضیح دادن و اطلاعاتشون از حقیر بیشتر هست ، باید بگم وقتی هارد سرور SSD هست وقتی که اطلاعات میخواد از روی سرور لود بشه چون نیازی به واحد پردازشگر فیزیکی ( هارد های معمولی ) نیست و این کار توسط پردازشگر های الکترونیکی هارد های ssd صورت میگیره و تاثیر قابل توجهی ( بالای 2-3 برابر ) نسبت به هارد معمولی تو لود سایت و اطلاعات داره .

امیدوارم درست توضیح داده باشم :53:

TOPSERVERS
April 22nd, 2013, 09:38
سلام

همونطور که دوستان هم گفتند سرعت هارد ssd کاملا محسوس هست

به طوریکه حتی در برخی کاربردها تا 10 برابر سریعتر عمل میکنند

این هم دو بنچمارک :

12646
12647

shetab
April 22nd, 2013, 12:11
با توجه به اینکه سکتورها و ترک ها و ... به صورت سطوح مقناطیسی نیستند و احتمالا از flop flopها و shift register ساخته شدند ، بحث بدسکتور و کرش در این هاردها چگونه هست؟ آیا کلا کرش نمیکنن؟
شاید دیده باشید بعضی وقتها به ندرت جریانالکتریکی در فلش ها از بین میره و دیتا روش نابود میشه (فلش های تقلبی). آیا چنین خطری در هارد SSD وجود دارد؟

taghikhani
April 22nd, 2013, 16:02
با اجازه استارتر یه سوال هم من بکنم.
روی سرور ویندوز، آیا نیازه که خود ویندوز هم روی ssd نصب شده باشه یا اینکه فایلهای سایت و دیتابیس روی ssd باشند کفایت میکنه؟

shetab
April 22nd, 2013, 16:36
روی سرور ویندوز، آیا نیازه که خود ویندوز هم روی ssd نصب شده باشه یا اینکه فایلهای سایت و دیتابیس روی ssd باشند کفایت میکنه؟

با اجازه متخصصین این یک مورد رو می تونم جواب بدم. میکن اگه ویندوز رو روی SSD نصب کنید زمان اودش به کمتر از 10 ثانیه میرسه حتی اگه کلی سرویس و role و active directory نصب باشه. ولی اجباری نیست. حتی اگه دیتا خودش هم رو هارد SSD باشه سرعت I/O برای خوندش بسیار بالا میره و لود سرور هم خیلی پایین میاد چون OS زیاد منتظر نتیجه IO نمیمونه. اگه خود ویندوز هم رو SSD باشه فایل خود ویندوز (dllها و ...) و فایل های اجرایی سرویس ها مثل IIS و ماژولهای آون بسیار سریعتر لود میشه!

پس اگه قرار باشه از SSD استفاده کنم من ترجیح میدم همه هارد دیسک ها SSD البته به جز backup چون IO بسیار کمی داره.

فقط من میخوام بدونم بحث کرش برای هارد SSD چجوریه؟

pourya74
April 22nd, 2013, 19:14
با اجازه متخصصین این یک مورد رو می تونم جواب بدم. میکن اگه ویندوز رو روی SSD نصب کنید زمان اودش به کمتر از 10 ثانیه میرسه حتی اگه کلی سرویس و role و active directory نصب باشه. ولی اجباری نیست. حتی اگه دیتا خودش هم رو هارد SSD باشه سرعت I/O برای خوندش بسیار بالا میره و لود سرور هم خیلی پایین میاد چون OS زیاد منتظر نتیجه IO نمیمونه. اگه خود ویندوز هم رو SSD باشه فایل خود ویندوز (dllها و ...) و فایل های اجرایی سرویس ها مثل IIS و ماژولهای آون بسیار سریعتر لود میشه!

پس اگه قرار باشه از SSD استفاده کنم من ترجیح میدم همه هارد دیسک ها SSD البته به جز backup چون IO بسیار کمی داره.

فقط من میخوام بدونم بحث کرش برای هارد SSD چجوریه؟

اینی که شما میفرمایید خیلی امکانش کمه چون قطعه مکانیکی توی هارد وجود نداره و دیتاسنتر ها وقتی هارد SSD میدن قطعا از بهترین نوع استفاده میکنن .

( کرش یعنی توانایی نداشتن قطعه برای اون درخواستی که شما ازش دارید ) و هارد های خشک تو این زمینه خیلی به ندرت ممکنه کم بیارند .

100 % نیست اما نسبت به هارد های Sata یا SAS خیلی بیشتر میشه اعتماد کرد بهشون .

:53:

TOPSERVERS
April 22nd, 2013, 23:59
حتما روی ssd نصب کنید