توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خیلی خیلی فوری | در مورد نصب cloud linux |
RayanDade
April 22nd, 2013, 00:25
دوستان در مراحل زیر که عکسشونو گذاشتم کدوم گزینه ها باید تیک بخوره؟
با تشکر از اینکه وقت گذاشتید :
تصویر 1 :
12637
تصویر 2 :
12638
تصویر 3 :
12639
تصویر 4 :
12640
تصویر 5 :
12641
تصویر 6 :
12642
تصویر 7 :
12643
تو هر تصویر تیک کدوم گزینه ها رو باید بزنم برای راه اندازی هستینگ؟
لینوکس معمولی رو مشکلی نداریم فقط کلود لینوکس رو چون تجربه ندارم میپرسم.
با تشکر از همه دوستان و سروران گرامی
≡ ALEX ≡
April 22nd, 2013, 00:42
دوست عزیز در صورتیکه قصد نصب cPanel/WHM را دارید، موقع نصب این کنترل پنل در صورتیکه IP شما لایسنس CloudLinux را داشته باشد، خودش نصب CloudLinux را نیز توامان انجام خواهد داد.
در غیر اینصورت بفرمایید قصد نصب چه کنترل پنلی را دارید تا در مورد هر تصویر توضیح داده شود...
RayanDade
April 22nd, 2013, 00:49
دوست عزیز میخوام cpanel نصب کنم گفتم کلود نصب کنیم و موقتا از تریالش استفاده کنیم تا بعد هزینه رو بهشون واریز کنیم
≡ ALEX ≡
April 22nd, 2013, 00:58
دوست عزیز میخوام cpanel نصب کنم گفتم کلود نصب کنیم و موقتا از تریالش استفاده کنیم تا بعد هزینه رو بهشون واریز کنیم
نظر من اینه که شما CloudLinux رو در این مورد از روی ISO نصب نکنید... از روی آموزش نصب cPanel جلو بروید و پس از نصب آن، طبق آموزش خود cPanel کلودلینوکس را نیز نصب کنید. چون سوالاتی که توی تصاویر از شما پرسش شده، مربوط به نصب یا عدم نصب پکیج های نرم افزاری مختلف لینوکس هست و این ممکنه با cPanel دچار conflict بشه... باز هم اگر می خواهید از روی ISO نصب کنید هیج یک از Check ها رو نزنید تا بصورت کاملا Fresh نصب بشه... cPanel هر چیز دیگری رو نیاز داشته باشه خودش دانلود و نصب می کنه...
موفق باشید
i-whost
April 22nd, 2013, 01:01
نظر من اینه که شما CloudLinux رو در این مورد از روی ISO نصب نکنید... از روی آموزش نصب cPanel جلو بروید و پس از نصب آن، طبق آموزش خود cPanel کلودلینوکس را نیز نصب کنید. چون سوالاتی که توی تصاویر از شما پرسش شده، مربوط به نصب یا عدم نصب پکیج های نرم افزاری مختلف لینوکس هست و این ممکنه با cPanel دچار conflict بشه... باز هم اگر می خواهید از روی ISO نصب کنید هیج یک از Check ها رو نزنید تا بصورت کاملا Fresh نصب بشه... cPanel هر چیز دیگری رو نیاز داشته باشه خودش دانلود و نصب می کنه...
موفق باشید
بهتر نیست Centos نصب کنن؟ بعدا در صورت لزوم ارتقا بدند
RayanDade
April 22nd, 2013, 01:09
من الان یک سرور با لینوکس معمولی و cpanel دارم
اما چطور حالا این سرور رو میتونم از لینوکس معمولی به کلود لینوکس تبدیل کنم؟
آیا روشی هست که بشه همین سرور میزبانی با لینوکس معمولی به کلودلینوکس آپدیت بشه؟
دوست عزیز آی دی یاهو ندارید؟
با تشکر
i-whost
April 22nd, 2013, 01:20
بهتر نیست Centos نصب کنن؟ بعدا در صورت لزوم ارتقا بدند
بنده هم همین رو خدمت ایشون عرض کردم... :)
دوست عزیز آی دی یاهو ندارید؟
با تشکر
طبق آموزش مندرج در لینک زیر:
Step 4: Install Your Operating System (http://etwiki.cpanel.net/twiki/bin/view/AllDocumentation/InstallationGuide/InstallingOs)
که بصورت زیر توضیح داده شده است:
How to convert CentOS 5.x to CloudLinux (with cPanel & WHM installed)
If you wish to convert from CentOS 5.x to CloudLinux, have already installed cPanel & WHM, and own an IP address-based CloudLinux license, run these commands: