PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دید کلی درباره بازار سرورهای مجازی

shetab
April 21st, 2013, 22:07
سلام دوستان

می خواستم از دوستان ، مشتریان و سرویس دهندگان سرور مجازی خواهش کنم یک دید کلی از بازار سرور مجازی در ایران و وضعیت کنونی اون ارائه کنند.

ourweb
April 21st, 2013, 22:09
اکثر دوستان سرور هاشون رو ارزون میفروشن که برشکست نشن و این خیلی بد هست .

shetab
April 21st, 2013, 22:14
اکثر دوستان سرور هاشون رو ارزون میفروشن که برشکست نشن و این خیلی بد هست .

ظرفیت بازار و وضعیت نیازها و خریدها به چه صورت هست؟

pourya74
April 21st, 2013, 22:36
دید بازار : اینقدر اشباع شده که جایی دیگه نیست برای ورود فروشنده های جدید

allbert
April 21st, 2013, 23:00
اگر سرمایه کلان هست
موفقیت دور از ذهن نیست
اما با 4-5 میلیون هیچ . . .

بقیه هم متاسفانه دارن درجا میزنن . . .

hostarya
April 21st, 2013, 23:00
دقیقا درست گفتن دوستان
کلا بازار دیگه پر شده از فروشندگان منتها این کار کاری تخصصی هست که از هر کسی بر نمیاد
و دوستان تازه وارد میان با قیمت های ارزان ارائه محصول میکنن و بعد از مدتی از پس کار برنمیان و شاهد ایجاد تایپیک های انتقادی درمورد که فلان فلان شد :دی :66: مشاهده میکنیم
امید وارم برگروهی توهین یا نکرده باشم (فقط معرفی بازار سرور و هاستینگ بودش )

shetab
April 21st, 2013, 23:16
اینکه بگیم بازار اشباع شده و همه هاست و سرور می فروشن مثل این می مونه که بگیم همه جا رستوران هست. خب در عوض همه نیاز به رستوران دارند. شاید مثال خوبی نباشه.

شاید اگه نیاز در بازار هنوز باشه سرویس دهندگان نو ظهور اگه دانش و تخصص داشته باشند بتونن موفق بشن.

در واقع هدف من اینکه بفهمم وضعیت نیاز بازار چیه؟ چی تو بازار کمه؟

hades_54
April 21st, 2013, 23:23
کمبود توی بازار الان اعتماده
مهمترین عاملی که کاربرها رو میترسونه نبود اعتماد هست
از بعضی از دوستان اینجا خیلی تعریف میشد و همه سرویس هاشونو تایید میکردن ولی آخرش هم دیدیم چی شد
به نظر من ادم مسئولیت پذیر کمه

RoobinaServer
April 21st, 2013, 23:24
اینکه بگیم بازار اشباع شده و همه هاست و سرور می فروشن مثل این می مونه که بگیم همه جا رستوران هست. خب در عوض همه نیاز به رستوران دارند. شاید مثال خوبی نباشه.

شاید اگه نیاز در بازار هنوز باشه سرویس دهندگان نو ظهور اگه دانش و تخصص داشته باشند بتونن موفق بشن.

در واقع هدف من اینکه بفهمم وضعیت نیاز بازار چیه؟ چی تو بازار کمه؟

عزیز توی یک انجمن که پره فروشنده هست چنین سوالی فکر نکنم پاسخ درستی در بر داشته باشد چون اگر نیازی باشد اول همین فروشنده ها میرن سمت برطرف کردن آن تا اینکه بیان بگند اینجا و کس دیگر را وارد بازار کنند.

در کل فروش سرور مجازی در خارج کشور شاید بهتر باشد. کلا فروش به ایرانی و در ایران آینده درستی ندارد. اگر مشتری هم باشد مشتریهایی هستند که 30 تومان هم سرور نمیخواهند پول بدهند.

سری به بخش درخواست سرویس بزنید مشاهده میکنید که تاپیک های رم 2 گیگ 15 تومان کسی داره و ... مشاهده میکنید و البته شروع این خرابی بازار هم از دست همین فروشنده های تابستانی و بی هدف هست بیشتر.

ما هم در آینده در خارج کشور ... بماند. :)

یا حق

shetab
April 21st, 2013, 23:49
کمبود توی بازار الان اعتماده
مهمترین عاملی که کاربرها رو میترسونه نبود اعتماد هست
از بعضی از دوستان اینجا خیلی تعریف میشد و همه سرویس هاشونو تایید میکردن ولی آخرش هم دیدیم چی شد
به نظر من ادم مسئولیت پذیر کمه

من بیشتر فکر می کنم این مشکل مسئولیت پذیری می تونه به خاطر کمبود نیروی انسانی این قبیل سرویس دهندگان باشه که با رشد و افزایش درآمد نمیخوان با افزایش نیروی انسانی سودشون رو کاهش بدن.

به نظر من در رقابت سالم این طرز فکر که هیچکس دیگه نباید وارد بازار بشه یا کسی از بازار حذف بشه ، جایگاهی نداره. این طرز فکر در ایران هست که رواج داره!
باید بازار به سمت رشد و ایجاد فرصت بره. شاید علت این آشفتگی نبود یک ساماندهی سرویس دهندگان هست.

majidisaloo1
April 21st, 2013, 23:55
حالا نمیدونم چی شده یا چه اتفاقی افتاده ما توی ماه گذشته روشند سفارشات رو به رشد داشتیم و روزی بوده که 48تا سفارش سرور داشتیم و حد اقل الان هم 7-8 تا در روز سفارش داریم کنسلی هم هر 2 روز یکی میشه گفت شاید باشه
در کل ما خیلی رو به رشد هستیم از ست دیگر گوگل هم با ما آشتی کرده هر چیزی که میزنند آنلاین سرور میاد از سمت دیگر خدا رو شکر هر کاربر یکی که تهیه میکند حد اقل چند تا دیگه هم می خواهد یک بنده خدایی قبلا 20 تا سرور داشت از ما الان باز برگشته 4 تا گرفته و میگه 400 تا نیاز دارم(خدا شاهده ما هم گفتیم یواش یواش سفارش بدهید تا بتوانیم براتون آماده کنیم هر 400 تا رو هم ماهاه تمدید میکنند خودشون میگن قول ریدکال ایران هستند حالا راست و دروغش به عهده خودش)
هر کس اطلاعات داشته باشد و صدق باشه همیشه جا دارد

با تشکر
عیسی لو

pourya74
April 22nd, 2013, 00:31
حالا نمیدونم چی شده یا چه اتفاقی افتاده ما توی ماه گذشته روشند سفارشات رو به رشد داشتیم و روزی بوده که 48تا سفارش سرور داشتیم و حد اقل الان هم 7-8 تا در روز سفارش داریم کنسلی هم هر 2 روز یکی میشه گفت شاید باشه
در کل ما خیلی رو به رشد هستیم از ست دیگر گوگل هم با ما آشتی کرده هر چیزی که میزنند آنلاین سرور میاد از سمت دیگر خدا رو شکر هر کاربر یکی که تهیه میکند حد اقل چند تا دیگه هم می خواهد یک بنده خدایی قبلا 20 تا سرور داشت از ما الان باز برگشته 4 تا گرفته و میگه 400 تا نیاز دارم(خدا شاهده ما هم گفتیم یواش یواش سفارش بدهید تا بتوانیم براتون آماده کنیم هر 400 تا رو هم ماهاه تمدید میکنند خودشون میگن قول ریدکال ایران هستند حالا راست و دروغش به عهده خودش)

با تشکر
عیسی لو

شما هم هی از خودت تعریف کن . استارتر چی خواسته شما چی میگی /:)

rapfather
April 22nd, 2013, 00:57

با تشکر
عیسی لو
کلا سرور های ریدکال اونقدر قدرت ندارند که بشه توسط 400تا وی پی اس یه چیزی حدود 5هزار مولتی باهاش کشید.ایشون 100% خواستند با شما شوخی کنند.

reza*
April 22nd, 2013, 01:01
خوشم میاد همه ی تاپیک ها صفحه ی دوم به بعد میرن تو خاکی :-

majidisaloo1
April 22nd, 2013, 03:12
شما هم هی از خودت تعریف کن . استارتر چی خواسته شما چی میگی /:)

ایشون وضعیت را خواستند بدونن بنده هم اعلام وضعیت کردم

کلا سرور های ریدکال اونقدر قدرت ندارند که بشه توسط 400تا وی پی اس یه چیزی حدود 5هزار مولتی باهاش کشید.ایشون 100% خواستند با شما شوخی کنند.

شما شک نکن به هیچ جه !
کاربران بنده انقدر شعور دارند که بدونن با کی میخوهند شوخی کنند نیازی به شوخی نیست این فرد از 90 درصد اعضای انجمن سرور دارد یک دونه هم ندارد 10-20 تا دارد
به هر حال مهم نیست فقط در این حد بگم بازار برای ما خوبه بستگی به خیلی چیز ها دارد که برای شما هم خوب باشه یا نه

با تشکر

delta
April 22nd, 2013, 03:25
اولین بحث در بازار اعتماد سازیست.اگر کسی بتونه اعتماد مشتریها رو جلب کنه مطمعنا موفق خواهد بود. امثال هاست دل ها کار خاصی نکردند.اعتماد سازی کردند.یک سرویس خوب رو مبلغش گرون هم باشه وقتی مشتری خیالش راحت هست و اعتماد داره که مشکلی پیش نمیاد حاضره پرداخت کنه.. اما حالا شما بیا همش ارزون بده.وقتی چند تا مشتری ناراضی باشند و برند از سرورتون خیلی زود باید فاتحه هاست رو بخونین. خیلی دوستان اینجا هستند بزرگترین اشتباهات زندگیشون رو کردند و مطمعنا نمیتونن به گرد هاستینگای معروف برسند..وقتی یک سرور میخری 400 هزار تومان با 8 تا هارد و کیلویی سرویس میدی بدون توجه به پورت و کیفیت ممکنه زودبازده باشه و یکی دو ماه اول نونت روغنی باشه اما مطمعن باش ماه های دیگر نونت خشک هم نیست!!

viasky
April 22nd, 2013, 04:30
من خیلی دلم می خواست فروشنده ها به هم هماهنگ باشیم
به کارمون نظم بدیم
مثلا یک قیمت ثابت برای فروش داشتید
چند نفر قابل اعتماد و قدیمی کیفیت ها و سرویس ها بررسی می کردن اگر تست می شود اجازه داشتیم بفروشیم
و در مجموع یه اعتماد و اتحادی بینمون ایجاد میشود
و مهمتر از هم با وجدان کار می کردیم و همیشه از همدیگه حمایت می کردیم
و متاسفانه شما الان یه تاپیک بزن برای فروش....
به صفحه 2 که برسی خیلی الکی می بینی همکارات دارن تخریبت می کنن با صحبت های کاملا کودکانه...
در کل دلم می خواست اتفاقات خوبه زیادی بی افته

m4u
April 22nd, 2013, 10:58
من خیلی دلم می خواست فروشنده ها به هم هماهنگ باشیم
به کارمون نظم بدیم
مثلا یک قیمت ثابت برای فروش داشتید
چند نفر قابل اعتماد و قدیمی کیفیت ها و سرویس ها بررسی می کردن اگر تست می شود اجازه داشتیم بفروشیم
و در مجموع یه اعتماد و اتحادی بینمون ایجاد میشود
و مهمتر از هم با وجدان کار می کردیم و همیشه از همدیگه حمایت می کردیم
و متاسفانه شما الان یه تاپیک بزن برای فروش....
به صفحه 2 که برسی خیلی الکی می بینی همکارات دارن تخریبت می کنن با صحبت های کاملا کودکانه...
در کل دلم می خواست اتفاقات خوبه زیادی بی افته

دوست عزیز هر موقع این اتفاق افتاد بدون آخرالزمان شده

Sent from my Live With Walkman using Tapatalk 2

shetab
April 22nd, 2013, 11:52
این یعنی تشکیل یک اتحادیه ، سندیکا یا یه همچین چیزی و این یه بخشیش وظیفه دولت (سازمان توسعه تجارت الکترونیک که الان هم نیمه فعاله) هست و یه بخشیش وظیفه خودمون. رقابت هاستینگ در حال حاظر هیچ سمت و سوی نداره.

در نهایت شاید باید خودمون قدم اول رو برداریم.

این که در یک صنعت یا تجارتی یه عده چون قدیمی هستند یا با سرمایه و بازاریابی بسیار قوی وارد شدند بازار رو در انحصار خودشون قرار بدن و فرصت برای افراد جدید نباشه ، به معنی اینکه اون صنعت قابلیت رشد و بلوغ رو نداره و کلا جایگاهی در اقتصاد کشور نخواهد داشت درنتیجه برای دولت هم بی اهمیت خواهد بود.

majidisaloo1
April 22nd, 2013, 12:46
اولین بحث در بازار اعتماد سازیست.اگر کسی بتونه اعتماد مشتریها رو جلب کنه مطمعنا موفق خواهد بود. امثال هاست دل ها کار خاصی نکردند.اعتماد سازی کردند.یک سرویس خوب رو مبلغش گرون هم باشه وقتی مشتری خیالش راحت هست و اعتماد داره که مشکلی پیش نمیاد حاضره پرداخت کنه.. اما حالا شما بیا همش ارزون بده.وقتی چند تا مشتری ناراضی باشند و برند از سرورتون خیلی زود باید فاتحه هاست رو بخونین. خیلی دوستان اینجا هستند بزرگترین اشتباهات زندگیشون رو کردند و مطمعنا نمیتونن به گرد هاستینگای معروف برسند..وقتی یک سرور میخری 400 هزار تومان با 8 تا هارد و کیلویی سرویس میدی بدون توجه به پورت و کیفیت ممکنه زودبازده باشه و یکی دو ماه اول نونت روغنی باشه اما مطمعن باش ماه های دیگر نونت خشک هم نیست!!

حرف ایشون کاملا تایید میشه!

دوستانی هم هستند که برای اینکه سود بیشتری به دست بیارن میان تخریب همکارشون رو میکنند هم پیش کاربر و هم پیش مشتری !
تا به حال یک فرد هم چندین بار دوست داشته ما رو تخریب کنه اما هر دفعه کسی که تخریب کرده ما رو پیشش اومده میگه این همکارتان اصلا قابل اعتماد نیست و عکس از چت هاشن دادند یکی از فروشندگان همین انجمن هم هستند که واقعا من یکی باید خجالت بکشم بگم همکارم هستند
احتمالا یک تاپیک بزنیم این فرد احمق را که فکر میکنه ما رو داره تخریب میکنه اما داره خودش را خراب میکنه رو همه با مدرک بشناسند
:دی
ای کاش یاد بگیریم و بدونیم از خراب کردن همدیگه چیزی نصیبمون نمیشه و فقط خودمون رو کوچیک میکنیم !

پ. ن : هر کس با وجدان کار بخواهد بکنه و از چیز های کوچیک دوری کند موفق است درسته شاید زمان ببره اما در نهایت اون است که پیروز است

با تشکر
عیسی لو

shetab
April 22nd, 2013, 13:07
حرف ایشون کاملا تایید میشه!

دوستانی هم هستند که برای اینکه سود بیشتری به دست بیارن میان تخریب همکارشون رو میکنند هم پیش کاربر و هم پیش مشتری !
تا به حال یک فرد هم چندین بار دوست داشته ما رو تخریب کنه اما هر دفعه کسی که تخریب کرده ما رو پیشش اومده میگه این همکارتان اصلا قابل اعتماد نیست و عکس از چت هاشن دادند یکی از فروشندگان همین انجمن هم هستند که واقعا من یکی باید خجالت بکشم بگم همکارم هستند
احتمالا یک تاپیک بزنیم این فرد احمق را که فکر میکنه ما رو داره تخریب میکنه اما داره خودش را خراب میکنه رو همه با مدرک بشناسند
:دی
ای کاش یاد بگیریم و بدونیم از خراب کردن همدیگه چیزی نصیبمون نمیشه و فقط خودمون رو کوچیک میکنیم !

پ. ن : هر کس با وجدان کار بخواهد بکنه و از چیز های کوچیک دوری کند موفق است درسته شاید زمان ببره اما در نهایت اون است که پیروز است

با تشکر
عیسی لو

شاید دوستان بگن این پست قبلی انحراف از تاپیک بود ولی ما در مورد بازار بحث می کنیم و تخریب ها و تحدیدها هم جزئی از بازار است. اما به نظرم این تاپیک جای گله و شکایت نیست اگه با قوانین مطابقت داره براش یه تاپیک جدا باز کنید. به نظرم چیزی که اینجا باید بحث کرد روش برخورد و رفتار صحیح در برابر این قبیل از تهدیدات هست و اینکه چطور از تخریب ذهن مشتریان جلوگیری کنیم. خب مسلما افراد زود باور هم وجود دارند.

majidisaloo1
April 22nd, 2013, 14:15
شاید دوستان بگن این پست قبلی انحراف از تاپیک بود ولی ما در مورد بازار بحث می کنیم و تخریب ها و تحدیدها هم جزئی از بازار است. اما به نظرم این تاپیک جای گله و شکایت نیست اگه با قوانین مطابقت داره براش یه تاپیک جدا باز کنید. به نظرم چیزی که اینجا باید بحث کرد روش برخورد و رفتار صحیح در برابر این قبیل از تهدیدات هست و اینکه چطور از تخریب ذهن مشتریان جلوگیری کنیم. خب مسلما افراد زود باور هم وجود دارند.

این هم جزئی از بازار است و باید بهش توجه داشت
کاربر زود باور همان طور که زود باور میکنه سمت شما نمیاد زود هم به کسی که میره ضرر میزنه اصلا جای نگرانی نیست بله مدارک موجود است کامل وقت بکنیم تاپیک هم میزنیم اما خوب چهره ایشون خراب خواهد شد این اخطار را دادم تا خودش متوجه بشه و دیگر چنین کار هایی نکند چون فکر کنم این تاپیک رو دنبال بکنند

خلاصه در کل یازار بدی نیست خدا رو شکر فعلا اما حالا چند ماه بعد چطور باشد رو خدا میداند

shetab
April 22nd, 2013, 15:51
ای کاش تو این سایت هم مثل webhostingtalk.com یک بخش تجارت هاستینگ (Running a Web Hosting Business)