ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طریقه بک آپ گیری و امنیت در ورد پرس چگونه است؟

shirinsoft
April 20th, 2013, 17:05
سلام به دوستای عزیزم

لطف میکنید مفهوم بک آپ گیری رو کامل برام توضیح بدین؟
من سایت با وردپرس دارم.قبلا هک شدم.
خیلی میترسم.چون خیلی براش زحمت کشیدم/
اگه میتونید راه های امنیت وردپرس رو هم بهم پیشنهاد کنید.
ممنون;)

gidgid
April 20th, 2013, 18:26
درود دوست عزیز
بک آپ گیری معمولا توسط مدیریت سرور و بسته به قوانین خودش و دیتاسنتر 24 ساعت یکبار، هفتگی ، ماهیانه و ... گرفته میشه
اما خودتون هم اگه بخواید بک آپ بگیرید بسته به کنترل پنلتون مقداری تفاوت وجود داره
اما به صورت پیشفرض سی پنل رو در نظر میگیرم که در صفحه اصلی به backups مراجعه میکنید و در جای مشخص فول بک آپ رو میزنید و سیستم به صورت خودکار، کار رو انجام میده
در دایرکت ادمین هم به همین صورت در قسمت بک آپ میتونید از کل سایت فول بک آپ بگیرید
اما درمورد امنیت در وردپرس که اصلا در وردپرس پی امنیت نگردید چون وقتتون رو تلف میکنید و پلاگین های مرتبط رو هم به نظر من بکار نگیرید چون معمولا بیشتر از سود ضرر میرسونند
موفق باشید

کرمان هاست
April 20th, 2013, 19:49
درود دوست عزیز
بک آپ گیری معمولا توسط مدیریت سرور و بسته به قوانین خودش و دیتاسنتر 24 ساعت یکبار، هفتگی ، ماهیانه و ... گرفته میشه
اما خودتون هم اگه بخواید بک آپ بگیرید بسته به کنترل پنلتون مقداری تفاوت وجود داره
اما به صورت پیشفرض سی پنل رو در نظر میگیرم که در صفحه اصلی به backups مراجعه میکنید و در جای مشخص فول بک آپ رو میزنید و سیستم به صورت خودکار، کار رو انجام میده
در دایرکت ادمین هم به همین صورت در قسمت بک آپ میتونید از کل سایت فول بک آپ بگیرید
اما درمورد امنیت در وردپرس که اصلا در وردپرس پی امنیت نگردید چون وقتتون رو تلف میکنید و پلاگین های مرتبط رو هم به نظر من بکار نگیرید چون معمولا بیشتر از سود ضرر میرسونند
موفق باشید
در تکمیل فرمایشات دوست ارجمندمونم باید بگم ممکنه نباشه گزینه ی backupپس جای نگرانی نیست میشه بازم بک اپ گرفت بصورت دستی از طریق phpmyadmin
, واکسپورت کل دیتابیس روی کامپیوتر خودت توی فایل sql

iman.server
April 20th, 2013, 19:56
اگه حسه هیچ کدوم از اینها رو هم نداری با استفاده از خود وردپرس میتونی از تمام پست ها،دستهاو..... backup بگیری

shirinsoft
April 20th, 2013, 21:24
ممنون از تمام دوستان.
من یه چیزایی میدونم ولی معمولا تو پست هام جوری حرف میزنم که صفر بنظر برسم تا از علم شما دوستان استفاده کنم.
فقط حرفم اینه خوب تا کی بک آپ بگیرم.؟ممکنه تا 1 سال دیگه من 2 یا 5 گیگ اطلاعات رو سایتم داشته باشم.
اونوقت چی؟

hades_54
April 20th, 2013, 21:47
هر یک هفته به نظرم خوب باشه
اونوقت برای بک اپ یا باید حجم هاستتونو بیشتر کنید و یا برای امنیت بیشتر یه هاست بک اپ خریداری کنید

کرمان هاست
April 21st, 2013, 01:21
برای بک اپ گیری با این اینترنت زغالی ما مشکل هست
بعدشم پروسه بک اپ گیری پروسه ای دایم ی است حالا چه شما چه بانک ملی ایران منظورت جیست دقیقا ؟!شیرین سافت عزیز

Yas-Host
April 21st, 2013, 06:08
با سلام
دوست عزیز
بعد از مثلا یک سال حجم اطلاعات شما زیاد می شود و همین الان یک سایت ما داریم که بک اپش 3 گیگ میشه حدودا خیلی هم پست نیست داخلش فقط مطالب دانلودیش زیاد هست.
در کل بهترین راه این هستش که شما پیش یه هاستینگ معنبر برید که ازش مطمئن باشید و اگر بازم مشکلی شد بتونه بهتون بک اپ بده!
یا اینکه یک وی پی اس بگگیرید بک اپ های خودتون رو اونجا دانلود کنید.
این نظر من بود
از سهیل عزیز هم تشکر میکنم

پیروز و سربلند باشید.

shirinsoft
April 21st, 2013, 10:49
ببینید من سی پنل دارم.تو هاست نمایندگی خودم این سایتو ساختم.
اول یه بک آپ از my sql میگیرم.بعد کل فایل های public HTML رو اول زیپ میکنم و بعد دانلود.
درسته یا حتما باید از قسمت بک آپ سی پنل این کارو انجام بدم؟

gidgid
April 21st, 2013, 11:22
در تکمیل فرمایشات دوست ارجمندمونم باید بگم ممکنه نباشه گزینه ی backupپس جای نگرانی نیست میشه بازم بک اپ گرفت بصورت دستی از طریق phpmyadmin
, واکسپورت کل دیتابیس روی کامپیوتر خودت توی فایل sql

درود
بله این راه هم یکی از راه ها هستش ولی بعد از اکسپورت گرفتن از یتا بیس باید بیاید و فایل های آپلود شده بر روی هاست رو هم بک آپ بگیرید چون دیتا بیس به خودی خود نمیتونه مثلا عکس های هر پست رو هم نشون بده و جای اونهارو خالی میذاره
شاد باشید

gidgid
April 21st, 2013, 11:25
ببینید من سی پنل دارم.تو هاست نمایندگی خودم این سایتو ساختم.
اول یه بک آپ از my sql میگیرم.بعد کل فایل های public HTML رو اول زیپ میکنم و بعد دانلود.
درسته یا حتما باید از قسمت بک آپ سی پنل این کارو انجام بدم؟
بله کارتون کاملا درست هستش همونطور ه یکی از دوستان هم این راه رو ارائه دادند
مشکلی نسیت نگران نباشید کارتون درسته

shirinsoft
April 21st, 2013, 18:39
ممنون از همه عزیزان.
فقط دوستان امنیت چی؟
اصلا دوست ندارم هک شم.قبلا سایت های دیگم خیلی هک شده....

gidgid
April 21st, 2013, 20:58
درود
شما دارید از وردپرس استفاده میکنید پس انتظار امنیت بالا رو نداشته باشید چون این cms باگهای زیادی داره که البته در هر نسخه خیلی از اونها توسط دوستان وردپرسی رفع میشه اما بازهم خالی از ایراد نیست
با این حال امنیت اول باید از جانب سرور فراهم بشه که این مورد خیلی مهم هست و بعد از اون از جانب شما
اگه قبلا هک شدید احتمال اینکه شل داخل هاستتون گذاشته باشه زیاده و بازهم هکتون میکنه پس کلیه فایل هارو پاک نید و نسخه وردپرستون رو به صورت دستی تغییر بدید
پسورد دیتابیستون رو هم تغییر بدید
پسورد هاست ، و wp-admin رو تغییر بدید،پسورد ایمیلهاتون رو هم ب همچنین
از افزونه های امنیت وردپرس هم میتونید استفاده کنید که البته از جانب بنده تایید نمیشه
شاد باشید...

shirinsoft
April 21st, 2013, 22:22
درود
شما دارید از وردپرس استفاده میکنید پس انتظار امنیت بالا رو نداشته باشید چون این cms باگهای زیادی داره که البته در هر نسخه خیلی از اونها توسط دوستان وردپرسی رفع میشه اما بازهم خالی از ایراد نیست
با این حال امنیت اول باید از جانب سرور فراهم بشه که این مورد خیلی مهم هست و بعد از اون از جانب شما
اگه قبلا هک شدید احتمال اینکه شل داخل هاستتون گذاشته باشه زیاده و بازهم هکتون میکنه پس کلیه فایل هارو پاک نید و نسخه وردپرستون رو به صورت دستی تغییر بدید
پسورد دیتابیستون رو هم تغییر بدید
پسورد هاست ، و wp-admin رو تغییر بدید،پسورد ایمیلهاتون رو هم ب همچنین
از افزونه های امنیت وردپرس هم میتونید استفاده کنید که البته از جانب بنده تایید نمیشه
شاد باشید...

من هاست نمایندگی دارم.یعنی برا خودمه.تو این اکانت هم قبلا هک نشدم.یعنی در عمل هیچ کاری نکنم دیگه؟

gidgid
April 21st, 2013, 23:03
من هاست نمایندگی دارم.یعنی برا خودمه.تو این اکانت هم قبلا هک نشدم.یعنی در عمل هیچ کاری نکنم دیگه؟

اکانت مهم نیست امنیت سرور مهم هست
جایی که ازش سرور رو گرفتید اگر معتبر هستش که امنیتش تضمینه اما اگه نه ...

shirinsoft
April 22nd, 2013, 11:07
ممنون از همه دوستان عزیز

interhost
May 17th, 2013, 22:41
با افزونه backup میتونید هر روز بک آپ بگیرید