PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یک عدد سرور مجازی ایران با پهنای باند نامحدود (فروشی)

Afsarie
April 20th, 2013, 15:44
با سلام خدمت دوستان عزیز .

یک عدد سرور مجازی ایران در دیتاسنتر پارس آنلاین با کیفیت بسیار عالی به طور تضمینی مناسب انواع کار ها مانند : گیم سرور , سایت و دانلود و ... موجود میباشد .

سی پی یو : Intel Xeon 5620 - 2.40 Ghz - 1Core
رم : 512
هارد : 16 گیگ
آپلینک : 100Mbps
پورت اصلی کارت شبکه : 10Gbps
پهنای باند ماهیانه : نامحدود
سرعت دانلود از اینترنت : تا 20 مگ (تست شده حتی با تورنت) تضمینی !
سرعت دانلود از اینترانت : تا 120 مگ (تست شده با سرور های داخل ایران)

قیمت پایه : 55 هزار تومان ماهیانه !

دوستانی که 100% خواستند در خدمتشون هستیم .

توضیحات اضافی :
DDoS Protection : دارد
سیستم عامل : سرور 2008
مناسب برای Gameserver : هست
پینگ تایم : بین 1 - 22 ms

سی پی یو این سرور با این که 1 هسته هست اما از قدت بسیار بالایی برخوردار هست! سی پی یو 5620 یکی از سی پی یو های بسیار قوی هست ! البته دوستانی که اطلاع دارند هر Core از این سی پی یو معادل 2Core از سی پی یو های دیگری هست که به عنوان سی پی یو مجازی سازی ازشون استفاده میشه !

تمامی قطعات قابل ارتقاع میباشد !

یا علی

P30w.com
April 20th, 2013, 16:02
با سلام،
تا اون جایی که بنده اطلاع دارم، پارس آنلاین پهنای باند نامحدود ارائه نمیده،
مگر اینکه لینک سرور رو محدود کنه.
سرعت دانلود داخل اینترانت ( اینترنت ملی کشور ) نیز خیلی کم، وبسایت هایی هستند که
سایت دانلود بر روی اینترانت داشته باشن.
در مجموع اگر واقعا طوری باشه که عرض کردید، خوب هست.

موفق و سربلند باشید

shahintak
April 20th, 2013, 16:04
قیمت خوب میدید ولی پهنای باند نامحدود در ایران نداریم

Afsarie
April 20th, 2013, 17:08
با سلام،
تا اون جایی که بنده اطلاع دارم، پارس آنلاین پهنای باند نامحدود ارائه نمیده،
مگر اینکه لینک سرور رو محدود کنه.
سرعت دانلود داخل اینترانت ( اینترنت ملی کشور ) نیز خیلی کم، وبسایت هایی هستند که
سایت دانلود بر روی اینترانت داشته باشن.
در مجموع اگر واقعا طوری باشه که عرض کردید، خوب هست.

موفق و سربلند باشید

با سلام . بله درست عرض میکنید در ایران پهنای باند نامحدود پارس آنلاین ارائه نمیده اما با توجه به شرایطی که بنده دارم خوشبختانه از 4 سالی هست که پهنای باند نامحدود در اختیار دارم و حتی تا بحال شده تا 1.5 ترابایت بنده دانلود و آپلود داشتم و هیچ مشکلی پیش نیومده ! در مورد اینکه فرمودید پورت شاید محدود شده باید عرض کنم که خیر . به هیچ عنوان پورت محدود نیست و جالب هست بدونید که سرعتی که با این پهنای باند نامحدود دریافت میکنید بسیار عالیست ! بنده از تورنت روی وی پی اس های افرانت تا 3-6 مگ بیشتر نگرفتم اما روی این سرور بنده تا 18 مگ خودم تا حالا دریافت داشتم .
سرعت اینترانت که عرض کردید کم هست؛بنده فکر نمیکنم 120mb/s کم باشه نسبت به مشخصاتی که دادم . تازه اگر شما بتونید فایلی چیزی از سرور مقصد با این سرعت دریافت کنید و سرور مقصد توانایی رو داشته باشه خیلی کاره چون توی اینترانت کم سرور هایی پیدا میشند که خلوت باشند و با این سرعت بتونند برای ما آپلود داشته باشند و ما دانلود !

قیمت خوب میدید ولی پهنای باند نامحدود در ایران نداریم

با سلام . بله قیمت مناسب هست . پهنای باند نامحدود در ایران وجود دارد ! از جمله دیتاسنتر هایی که نامحدود ارائه نمیدهند میتوان به دیتاسنتر رنگین کمان در اصفهان نام برد که هم کیفیت خوبی داره سرور هاشون و هم پینگ مناسبی . اما جدیدا گفتن که فعلا سرور مجازی نمیفروشند . البته برای مشتری های پایه ثابت و قدیمیشون از جمله خودم وی پی اس ارائه میدند .

در مورد این پهنای باند نامحدود از پارس آنلاین هم عرض کردم و دوباره میگم که با توجه به شرایطی که بنده دارم نامحدود هست و در تاپیک ذکر کردم که از این بابت تضمینی !

bepad
April 20th, 2013, 17:17
ای پی سرور؟

Afsarie
April 20th, 2013, 17:58
ای پی سرور؟

پ.ح شد

bepad
April 20th, 2013, 18:05
جسارتا یک سوال شما adsl گرفتید و در خرمشهر یک سرور یا رایانه به نت وصل کردید و شده این درسته؟چون هویز این ای پی اول اینکه خارج از رنج ای پی های مختص دیتاسنتر پارس انلاین بود دوم هم اینکه هویز منطقه ای پارس انلاین رو داد در خرمشهر

Afsarie
April 20th, 2013, 18:18
جسترتا یک سوال شما adskl گرفتید و در خرمشهر یک سرور یا رایانه به نت وصل کردید و شده این درسته؟چون هویز این ای پی اول اینکه خارج از رنج ای پی های مختص دیتاسنتر پارس انلاین بود دوم هم اینکه هویز منطقه ای پارس انلاین رو داد در خرمشهر

با سلام . دوست عزیز با adsl به نظر شما میشه اصلا VPS درست کرد ؟
فکر کردید بنده اونقدر بیکار هستم بیام ADSL با remote بفروشم به مردم ؟
این یک سروری هم که میبینی اینجا گذاشتم برای فروش برای اینه که میخواستم ببینم اینجا بفروش میره یا نه وگرنه بقیه سرور ها همگی از فروشندگان گیم سرور به فروش میره .

IP Location: http://whois.domaintools.com/images/flags/ir.gif Iran, Islamic Republic Of Tehran Pars Online
address: 224 Khoramshahr ave., No. 6C
descr: Static-Pool-D2

نمیدونم Whois که شما انجام دادی فقط adress رو خوندی و بقیه جاهارو نخوندی ؟! به هر حال بیشتر دقت کنید .

تاپیک رو به انحراف نکشید لطفا .

bepad
April 20th, 2013, 18:24
با سلام . دوست عزیز با adsl به نظر شما میشه اصلا VPS درست کرد ؟
فکر کردید بنده اونقدر بیکار هستم بیام ADSL با remote بفروشم به مردم ؟
این یک سروری هم که میبینی اینجا گذاشتم برای فروش برای اینه که میخواستم ببینم اینجا بفروش میره یا نه وگرنه بقیه سرور ها همگی از فروشندگان گیم سرور به فروش میره .

IP Location: http://whois.domaintools.com/images/flags/ir.gif Iran, Islamic Republic Of Tehran Pars Online
address: 224 Khoramshahr ave., No. 6C
descr: Static-Pool-D2

نمیدونم Whois که شما انجام دادی فقط adress رو خوندی و بقیه جاهارو نخوندی ؟! به هر حال بیشتر دقت کنید .

تاپیک رو به انحراف نکشید لطفا .

دوست عزیز پارس انلاین هیچ ای پی رو جز ای پی سرویس های اینترنتش به نام خودش نمیزنه چطور این ای پی اگر از دیتا هست به نام خودش هست؟
به هر حال بنده صرفا برام سوال شده بود و سوالم را پرسیدم

ممنون از شما
در پناه حق

shn.am
April 20th, 2013, 20:15
با سلام . بله درست عرض میکنید در ایران پهنای باند نامحدود پارس آنلاین ارائه نمیده اما با توجه به شرایطی که بنده دارم خوشبختانه از 4 سالی هست که پهنای باند نامحدود در اختیار دارم و حتی تا بحال شده تا 1.5 ترابایت بنده دانلود و آپلود داشتم و هیچ مشکلی پیش نیومده !
یک مساله کاملا بی ربط ولی فکر کنم منظورتون درست میفرمایید بوده نه درست عرض میکنید!

Afsarie
April 20th, 2013, 21:26
Up

Mr_Omid
May 17th, 2013, 14:23
salam hanoz en server baray forosh hast ???