ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چگونگی محاسبه مالیات فروش محصولات دیجیتال

arshiyan
April 20th, 2013, 14:54
سلام و درود
یه فروشگاه راه انداختم که محصولاتی مثل ebook و فیلم آموزشی و ... رو بفروشم، البته این مطالب توسط کاربرا تو سایت قرار میگیره و فروخته میشه، حالا می خوام مالیاتش رو حساب کنم که مثلا به ازاء فروشی که انجام میشه بعدش اداره ی محترم دارایی چقدر از من مالیات قراره بگیره ، من این مالیات رو از مقدار فروش کاربر کم کنم.
فک کنم منظور رو رسوندم:)

≡ ALEX ≡
April 20th, 2013, 15:02
مالیات فروش در ایران با نرخ فعلی 6٪ تحت عنوان مالیات بر ارزش افزوده دریافت می گردد که در صورتیکه با دارا بودن کد اقتصادی برای شرکت خود در سایت tax.ir عضویت داشته باشید و یا از طریق وکیل خود در سیستم فعال باشید، می بایست این مالیات را بپردازید.

همچنین هر سال بر سود خالص شرکت می بایست 5٪ مالیات بر درآمد بپردازید (طبق حساب کتاب موجود در دفاتر روزنامه رسمی)...

arshiyan
April 21st, 2013, 11:16
ممنون
با توجه به این توضیحات اگه بخوام بااسم شرکت فعالیت کنم باید 6 درصد رو به عنوان مالیات و چند درصد دیگه رو به عنوان خدماتی که ارائه می شه از هر فروش کم کنم و مابقی رو به فروشنده بدم، اما اگه به صورت حقیقی این کار انجام شه چی؟ الان بانک ها به افراد حقیقی هم درگاه اینترنتی میدن و نیازی به ثبت شرکت نیست، تو این شرایط مالیات چطور حساب میشه؟

سپاس

≡ ALEX ≡
April 21st, 2013, 19:14
ممنون
با توجه به این توضیحات اگه بخوام بااسم شرکت فعالیت کنم باید 6 درصد رو به عنوان مالیات و چند درصد دیگه رو به عنوان خدماتی که ارائه می شه از هر فروش کم کنم و مابقی رو به فروشنده بدم، اما اگه به صورت حقیقی این کار انجام شه چی؟ الان بانک ها به افراد حقیقی هم درگاه اینترنتی میدن و نیازی به ثبت شرکت نیست، تو این شرایط مالیات چطور حساب میشه؟

سپاس

شرکت شما تا زمانیکه "کد اقتصادی" نداشته باشه،‌ از طرف دولت مالیات شما قابل پیگیری نیست. ولی قرارداد رسمی هم نمی تونید ببندید با شرکت ها و سازمان هایی که بصورت رسمی کار می کنند. در حال حاضر هم طبق آخرین قوانین و بخشنامه بانک ها،‌ برای دریافت درگاه پرداخت ملزم به داشتن نهاد حقوقی، کد اقتصادی و eNamad هستید و خود eNamad هم پیش نیاز های مختص خودش رو داره...