سلام اميدوارم كه هيچ وقت توي دردسر نيافتين . اينطوري كه ما يكي دوروزه افتاديم.
بدبختي ما فقط سره يه مسئله كوچچيكه . اين كه نميتونيم بايد دقيقا چه فايلي با پسوند msi. رو نصب كنيم براي اين كه mysql داشته باشيم . و بتونيم واردش بشيم و ديتابيس بسازيم .
دوستان اطلاع دارين چطور ميشه ؟ چه فايلي رو بايد نصب كرد. يه سري آموزش تو يوتيوب ديدم به نظر كار سختي نميومد اما مشخص نيست از كجا فايل رو اورده .
nginxweb
April 20th, 2013, 10:20
پاسخ شما بصورت تصویری همراه عکس خدمتتون + تنظیمات موردنیاز برای iis7
Create a WordPress blog on Windows Server 2008 R2, IIS 7.5 and MySQL | japinator (http://www.japinator.com/2012/04/create-a-wordpress-blog-on-windows-server-2008-r2-iis-7-5-and-mysql/)
کرمان هاست
April 20th, 2013, 12:26
نمیدونم واقعا چه نیازی است
چرا پروژه های منبع باز رو که برای سیستم های منبع باز نوشته شدن درست بکار نمی گیریم
اپاچی رو نصب میکنیم توی ویندوز!! نمونشششششششششششش
mysqlرو هم همین جور
چکاریه واقعا!!!
DownloadCenter
April 20th, 2013, 16:15
نمیدونم واقعا چه نیازی است
چرا پروژه های منبع باز رو که برای سیستم های منبع باز نوشته شدن درست بکار نمی گیریم
اپاچی رو نصب میکنیم توی ویندوز!! نمونشششششششششششش
mysqlرو هم همین جور
چکاریه واقعا!!!
غصه نخور جوش نزن .. ميرسي به 100 تا پست غمت نباشه ;)
کرمان هاست
April 20th, 2013, 19:09
من گفتم راه اندازی این سرویس ها برای سرعت و سازگاری بهتر
درصورتی امکان پذیره که روی سیستم عامل خودشون ران شن همین
بعدشم من از این ایدی اگر کسی امد و گفت بهش حتی پی ام دادم درخواست وجه واسه کارم کردم یا چیزی
بعد بیا همچی حرفی بزن این من اینم حرفم من هیچ استفاده تجاری از این ایدیم نمیکنم پس 1 پست تا 10000 پستم واسه کسی فرقی ندااره
وسرویسی قرارنیست من ارایه کنم بعدشم همچین حرف میزنی انگار اینجا مدیر نداره و بی حساب کتابه هاااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااا
DownloadCenter
April 20th, 2013, 19:14
من گفتم راه اندازی این سرویس ها برای سرعت و سازگاری بهتر
درصورتی امکان پذیره که روی سیستم عامل خودشون ران شن همین
بعدشم من از این ایدی اگر کسی امد و گفت بهش حتی پی ام دادم درخواست وجه واسه کارم کردم یا چیزی
بعد بیا همچی حرفی بزن این من اینم حرفم من هیچ استفاده تجاری از این ایدیم نمیکنم پس 1 پست تا 10000 پستم واسه کسی فرقی ندااره
وسرویسی قرارنیست من ارایه کنم بعدشم همچین حرف میزنی انگار اینجا مدیر نداره و بی حساب کتابه هاااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااا
بهت ربطي نداره مياي تاپيك آموزشي چرت و پرت ميگي . سعي كن انسانيت داشته باشي و از خوي غير انساني دست برداري .
مال بابات رو نخوردم اينطوري ميكني مردك .
واسه رسيدن به 100 پست راه هاي بهتري هست . معلومه استفاده تجازي نميكنه . كاملا از يوزرت معلومه!!!
کرمان هاست (http://www.webhostingtalk.ir/member/77078/)
واسه خار امثاله توئه ايران تو اين وضع گرفتاره . يه هولوكاست واسه شماها نيازه .
کرمان هاست
April 20th, 2013, 19:26
بهت ربطي نداره مياي تاپيك آموزشي چرت و پرت ميگي . سعي كن انسانيت داشته باشي و از خوي غير انساني دست برداري .
مال بابات رو نخوردم اينطوري ميكني مردك .
واسه رسيدن به 100 پست راه هاي بهتري هست . معلومه استفاده تجازي نميكنه . كاملا از يوزرت معلومه!!!
کرمان هاست (http://www.webhostingtalk.ir/member/77078/)
واسه خار امثاله توئه ايران تو اين وضع گرفتاره . يه هولوكاست واسه شماها نيازه .
مدیرا لطف کننن ایدی من رو وضعیت تجاری بودنش رو از پیغام های خصوصی یا عمومی و همه رو واسه این اقا بزارن بعدشم من هستم شما هم هستی
ببین خودت
یا اینکه به گزارشهای تخفات این جناب رسیدگی کنن:(
pakradm
April 20th, 2013, 21:32
برای داشتن سرویس MySQL بر روی سرور کافیست یکی از دو فایل زیر را دانلود کرده و بر روی سرور نصب نمایید
اما جهت مدیریت Database ها یا باید از MySQL Command Line ای که به همراه ستاپ نصب می شود استفاده نمایید و یا به طور جداگانه با phpMyAdmin به سرور متصل شوید
theunforgiven
November 13th, 2013, 13:14
اما جهت مدیریت Database ها یا باید از MySQL Command Line ای که به همراه ستاپ نصب می شود استفاده نمایید و یا به طور جداگانه با phpMyAdmin به سرور متصل شوید