ممنون از شما اگر نیاز به ایکسپورت گرفتن از همه فایل ها بود چی مثل بکاپ کامل و انتقالش به یه هاست دیگه بدون استفاده متسقیم از اس کیو ال اگه میشه برای این یه افزونه طراحی کنید ممنون از شما.
cooper47
April 20th, 2013, 00:56
ممنون از شما اگر نیاز به ایکسپورت گرفتن از همه فایل ها بود چی مثل بکاپ کامل و انتقالش به یه هاست دیگه بدون استفاده متسقیم از اس کیو ال اگه میشه برای این یه افزونه طراحی کنید ممنون از شما.
وقتی اس کیو ال هست چه نیازی داره بک اپ گیری جدا انجام شه ؟
اگر این مورد رو متوجه شم طراحی میکنم
felfel
April 20th, 2013, 12:15
مرسی از شما
اما ی سوال ایمیل ها رو چطوری میشه دانلود کرد یعنی کجا دخیره میشه
yoursiteurl.com/back/exportexcel.php
فایل Execel باید تو پوشه خودش باشه یا مثل همین؟
cooper47
April 20th, 2013, 13:11
مرسی از شما
اما ی سوال ایمیل ها رو چطوری میشه دانلود کرد یعنی کجا دخیره میشه
yoursiteurl.com/back/exportexcel.php
فایل Execel باید تو پوشه خودش باشه یا مثل همین؟
خیر
با باز کردن لینک اگر وارد پنل شده باشد مستقیما دانلود میکنید
ولی اینکه به صورت رایگان قرار بدم نمیتونم ، چون چند نفر از بنده خرید کردند و حق اون ها ضایع میشه
http://www.webhostingtalk.ir/f42/76609/
bia4sms
April 20th, 2013, 14:49
من این پلاگین رو دارم میفروشم،
تو امضای بنده لینکش هست ،
ولی اینکه به صورت رایگان قرار بدم نمیتونم ، چون چند نفر از بنده خرید کردند و حق اون ها ضایع میشه
http://www.webhostingtalk.ir/f42/76609/
درسته بله حق با شماست پس اطلاع خواهم داد ...
mohsen12
April 20th, 2013, 15:07
این اررور را برای من میده دلیل چیه ؟!
Parse error: syntax error, unexpected '}' in /home/___/public_html/back/exportexcel.php on line 73
cooper47
April 20th, 2013, 17:11
این اررور را برای من میده دلیل چیه ؟!
Parse error: syntax error, unexpected '}' in /home/___/public_html/back/exportexcel.php on line 73
فکر کنم مشکل اخرین فایل بود ،
حل شد
دوباره دانلود کنید
felfel
April 20th, 2013, 19:13
خیر
با باز کردن لینک اگر وارد پنل شده باشد مستقیما دانلود میکنید
عزیز منظورت اینه دیگه :
site/back/exportexcel.php
برا من صفحه سفید می یاد
alidini
April 20th, 2013, 19:20
وقتی اس کیو ال هست چه نیازی داره بک اپ گیری جدا انجام شه ؟
اگر این مورد رو متوجه شم طراحی میکنم
سلام وقتی با اس کیو ال انتقال میدی دچار مشکل زیادی میشی اگه بکاپ گیر جدا براش بسازید بهتر هست م نتونستم منتقل کنم این اسکریپت رو با اس کیو ال و دچار مشکل های زیاید شدم خودم.
cooper47
April 22nd, 2013, 02:57
سلام وقتی با اس کیو ال انتقال میدی دچار مشکل زیادی میشی اگه بکاپ گیر جدا براش بسازید بهتر هست م نتونستم منتقل کنم این اسکریپت رو با اس کیو ال و دچار مشکل های زیاید شدم خودم.
چشم روش کار میکنم
ipsat
April 22nd, 2013, 19:13
نکته مهم : حتماً فایل پست اول دانلود و در ادامه فایل زیر در مسیر داده شده کپی کنید.
محتویات فایل زیر در پوشه back کپی کنید.
مسیر اجرای فایل
Warning: require_once(excel/Classes/PHPExcel.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home3/netpayco/public_html/viva/back/exportexcel3.php on line 40
Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required 'excel/Classes/PHPExcel.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home3/netpayco/public_html/viva/back/exportexcel3.php on line 40
cooper47
May 2nd, 2013, 17:53
سلام
هر کدومو میزتم ارور زیرو میده
Warning: require_once(excel/Classes/PHPExcel.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home3/netpayco/public_html/viva/back/exportexcel3.php on line 40
Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required 'excel/Classes/PHPExcel.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home3/netpayco/public_html/viva/back/exportexcel3.php on line 40
اول فایلی که در پست اول گذاشتم رو دانلود کنید
بعد این فایلی که دوستمون گذاشته رو باش جایگزین کنید
ehsan227
May 2nd, 2013, 18:02
اوکی شد ، ولی فایلی که دانلود میکنم وقتی بازش میکنم بهم ریخته هست!
ipsat
May 2nd, 2013, 18:47
اوکی شد ، ولی فایلی که دانلود میکنم وقتی بازش میکنم بهم ریخته هست!
فایل باید با نرم افزار اکسل (آفیس 2003 به بالا) باز کنید.
ehsan227
May 2nd, 2013, 20:39
با اکسل 2010 باز کردم بهم ریختس
cooper47
May 3rd, 2013, 00:24
با اکسل 2010 باز کردم بهم ریختس
با صحبت هایی که در یاهو انجام شد مشکل شما حل شد، با این وجود برای دیگر عزیزان راه حل رو بیان میکنم در خط اول exportexcel.php بعد از ?> یک اینتر بزنید و کد زیر را وارد کنید
error_reporting(0);
در صورتی که هنوز مشکل دارید مطمئن شید فایل شما ( exportexcel.php ) به صورت utf-8 without BOM ذخیره شده است در غیر این صورت فایل دانلود شده را با notepad باز کنید و محتوی ان را برای بنده ارسال کنید
موفق باشید، علی اکبر
alidini
May 3rd, 2013, 22:04
من وارد که میشم هرکدومو که میزنم خطای زیر رو میده
Warning: require_once(excel/Classes/PHPExcel.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/cafekeri/public_html/back/exportexcel.php on line 40
Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required 'excel/Classes/PHPExcel.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cafekeri/public_html/back/exportexcel.php on line 40
ipsat
May 3rd, 2013, 22:16
من وارد که میشم هرکدومو که میزنم خطای زیر رو میده
Warning: require_once(excel/Classes/PHPExcel.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/cafekeri/public_html/back/exportexcel.php on line 40
Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required 'excel/Classes/PHPExcel.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cafekeri/public_html/back/exportexcel.php on line 40
سلام
با صحبت ها در یاهو مشکل شما حل شد
lvlehrad
July 10th, 2013, 02:48
با فایل اولیا ارور داد ...با فایل هایی که تو پیج قبل گذاشتین هم تست کردم کامل دانلود نمیکنه ...1/3 ایمیل هارو دانلود کرد ...
cooper47
July 10th, 2013, 05:52
با فایل اولیا ارور داد ...با فایل هایی که تو پیج قبل گذاشتین هم تست کردم کامل دانلود نمیکنه ...1/3 ایمیل هارو دانلود کرد ...
سلام
منظوروتون چیه که نصفه دانلود میکنه ؟
با چه ارروی مواجه میشید ؟
lvlehrad
July 10th, 2013, 22:12
سلام
منظوروتون چیه که نصفه دانلود میکنه ؟
با چه ارروی مواجه میشید ؟
یعنی که من 7 هزار تا ایمیل دارم ولی فقط 2هزار تاش دانلود میشه (اروری نمیده)
cooper47
July 11th, 2013, 19:04
یعنی که من 7 هزار تا ایمیل دارم ولی فقط 2هزار تاش دانلود میشه (اروری نمیده)
کد زیر رو در خط های اول قرار دهید شاید مشکل شما حل شد
set_time_limit(0);
Download
August 1st, 2013, 03:07
لینک خرابه!
cooper47
August 2nd, 2013, 18:08
تست شد و سالم هست
online.ir
March 11th, 2014, 01:24
نکته مهم : حتماً فایل پست اول دانلود و در ادامه فایل زیر در مسیر داده شده کپی کنید.
محتویات فایل زیر در پوشه back کپی کنید.
مسیر اجرای فایل