PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لطفا تایپک را بخوانید و بعد سرور مجازی خریداری کنید ..................!!!

barghost
April 18th, 2013, 21:17
با سلام وخسته نباشید

از عنوان تاپیک هم معلومه که قصد شروع چه موضوعی رو دارم:
برای دوستانی که میخواهند سرور مجازی بخرند تاپیک بوده که چه مجازی سازی باشه چه منابعی و....

ولی یک نکته که چگونه سرمان کلاه نرود و یک سرویس با کیفیت خوب خریداری کنیم:

دوستانی که میخواهند سرور مجازی یا هر سرویس دیگه ای خریداری کنند باید چند نکته رو فراموش نکنند:

1.بررسی سایت /شرکت سرویس دهنده
2.بررسی قیمت
3.بررسی نظر مشتریان
4.هر چی که به ذهنتون میرسه....

من در مورد 3 فاکتور اولیه کمی صحبت میکنم :

1. اصولا برای بررسی یک سایت راحت ترین کار اینه برید تو گوگل بزنید لینک سایت رو و تاپیک هایی که هست رو ببینید
2.مهم ترین بحث من روی قیمت هست:

حساب سر انگشتی یکی از بهترین حساب ها تو دنیاس:دی برای مثال : فروشنده سرور خودش رو از فلان دیتاسنتر با قیمت ماهیانه مثلا 90 یورو معرفی کرده(سرور اختصاصی) شما حساب کنید این سرور اگر 24 گیگ رم هم داشته باشه و حداکثر 32 تا سرور مجازی روی این سرور باشه حداقل برای فروش 1 گیگ رم باید هزینه ای بین 25 تا 35 هزار تومان به مشتری تحویل بده و به همین ترتیب مثلا برای فروش یک سرور با رم 256 مگابایتی باید حداقل 10 تا 15 هزار تومان به مشتری تحویل بده در غیر این صورت از چند حالت خارج نیست :

1. فروشنده میخواهد ضرر کند
2.فروشنده هر یورو رو با قیمت هزار تومان میخرد:^o
3.فروشنده قصد برداشتن اون چیز بالای سر شما رو دارد

پس دوستان در این مورد دقت کافی رو داشته باشند

و اما مورد بعدی که پرس و جو در باره ی مشتریان هست :
از کجا مشتریان یک سایت رو بشناسیم ؟
اکثر سایت هایی ارائه دهنده خدمات هاستینگ بخشی رو دارند برای معرفی مشتریان خودشون که اصولا میشه پیدا کرد و پرسید در صورت نبودن ،خواستن از طرف فروشنده هم میتونه کمک کنه البته در این مورد میتونید به تاپیک هایی که فروشنده در هر سایتی ایجاد کرده،مراجعه کنید و مطلع بشید

4.مورد دلخواه هست که من در اینجا دلخواه خودم یعنی صحبت کردن با طرف مقابل یا ارسال درخواست پشتیبانی با یاهو یا ... طرف مقابل هست که شما راحت میتونید از کلمات هر شخصی بفهمید که طرف چه کاره هست ؟ البته این شناختش کمی سخت هست چون لباس گرگ پوشیدن راحته:دی

جمع بندی:

عزیزی که میخواهی سرویس بخری، هیچ هاستینگی حاضر به ضرر دادن نیست پس اول دقت کن چه سرویسی رو با چه هزینه ای میخری

دوستان دیگه هم نظری دارند خوش حال میشیم به اشتراک بذارند

باتشکر

TARIMEHR
April 19th, 2013, 00:10
شبیه اینو چند روز پیش دانیال گردی هم گفت

ملت یه روز میرن تو کاره درگاه واسطه
یه روز میرن تو کاره یافتن گمشده
یه روز میرن تو کاره نصیحت
یه روز میرن تو اخبار لحظه به لحظه زلزله نگاری

بدون شرح 8-}

barghost
April 20th, 2013, 12:05
شما برو سایت خودتو راه بنداز بعد بیا به دیگران یاد بده چی بخرن .

دوست عزیز من دارم طراحی جدید سایت انجام میدم تا حالا خوشبختانه کسی نبوده که از ما نارضی باشه خدارو شکر انشاء الله سایت تا دو سه روز دیگه بالا میاد با کیفیت عالی تر و بهتر

barghost
April 20th, 2013, 12:07

بدون شرح 8-}

عزیزم حالا دانیال جان گفته ما نمی تونیم بگم زبون نداریم بگیم عجب ها... حرف حق تلخه ..........؟ البته با شما نبودم با بعضیا بودم .

Dr.Oxygen
April 20th, 2013, 12:11
از این تاپیک ها زیاد زده میشه
اما کو گوش شنوا؟

viasky
April 20th, 2013, 12:29
همش به انصاف فروشنده بستگی داره
من آدم خیلی مذهبی نیستم
اما در واقعیت همون شرکت و کلی اعتبار داره هم میتونه داخل یک مورد حق و ناحق کنه
ولی یکطرف ماجرا فردی هست که آزادانه کار میکنه اما 1% نارضایتی ببینه از طرف مشتری دست به هر کاری میزنه تا مشکل بطرف بشه
تا اون پولی که به دست آورده حلال باشه
همش به انصاف و وجدان فروشنده بستگی داره
که الکی هاست شما و نبنده(اونی که انسانیت داشته باشه حتی اگر تخلف کرده باشید بهتون کمک میکنه)فرصت میده و راه و چاه و توضیح میده
نه اینکه 3 روز هاست و بگیری و فردا suspanded
در مورد سرور مجازی هم می تونیم به اورسل اشاره کنیم که اونم کم فروشی به حساب میاد و حلال نیست ( چه شرکت باشه چه آزاد باشه طرف)
از این موارد زیاد هست
متاسفانه من یه سری موارد و قبول ندارم و اصلا بهشون اعتقاد ندارم

iranigraph
April 20th, 2013, 13:32
به خدا دیروز یک نفر اومده می گه من رفتم یه نمایندگی هاست خریدم برای سایتم اما هنوز یوزر و پسورد هنوز بهم نداده زنگ هم میزنم گوشی جواب نمیده الان حدود 3 هفته هست خریدم هیچ کسی هم جواب گو نیست خب ببنید این یک نفری که رفته نمایندگی خرید و بهش نداده نمایندگی رو این باید چکار کنه هیچی من حالا نمی خواهم بگم کی بوده اخه انسافه پول مردم بخوری تازه همه مردم فکر می کنن هر کسی که درگاه بانک ملت یا ملی داره اطمینان می شه کرد بهش نه عزیز این 2 درگاه داشته

من که قبول دام حرفارو .. اول باید کار ببینه بعد خریداری کنه اول تست کنه ببینه خوبه بعد تند خریداری کنه .

pourya74
April 20th, 2013, 14:24
وقتی 4 گیگ رم رو میان با قیمت های خیلی ارزون میفروشن ;)

هر چقدر پول بدی همونقدر آش میخوری .

MehrganWeb
April 20th, 2013, 14:55
سلام
دقت کنید = قصد جسارت یا تخریب ندارم =
جناب استارتر
شما اول خودتونو شرکت برگ هاست معرفی کردید با شماره ثبت
بعدش من و مجید عیسالوی عزیز به شما گوش زد کردیم که توی ایران با کلمات خارجی مثل ( Host - یا هاست ) نمیشه شرکت ثبت کرد بعدش شما هر چی داشتید به همین نام ، شرکتشو حذف کردید
و این یعنی اون بالایی مشتری رو ورداشتن و گولش زدن ...
از یه طرفی هم با حرف هاتون موافقم چون به قول امضاء جناب سجادیه " پنیر مجانی در تله موش یافت میشود "
مشتری میاد بهش میگیم فلان هاست رو داریم میدیم با فلان قیمت میگن :
" چه گرون ( حالا اگه مثلا 2 - 10 تومان گرونتر از جاهای دیگه باشه ) مگه شما چی دارید و.... "
یه مشتری داشتیم 10 گیگ هاست گرفت ماهانه 98 تومان روزی دوبار از سایتش بش بک آپ میدادیم
کاراشو هم تلفنی پیگیری میکردیم
بعدش واسه 30 تومن ارزون تر پاشد رفت روی شرکت XX به 7 روز نرسید اومد گفت از سایت ما بک آپ دارید گفتم مگه چی شد گفت فلان شرکت اطلاعاتمو پرونده
گفتم بله برگشته روی شرکت ما
کیفیت هزینه داره
موفق باشید

barghost
April 20th, 2013, 18:08
سلام
جناب استارتر
بعدش من و مجید عیسالوی عزیز به شما گوش زد کردیم که توی ایران با کلمات خارجی مثل ( Host - یا هاست ) نمیشه شرکت ثبت کرد بعدش شما هر چی داشتید به همین نام ، شرکتشو حذف کردید
از یه طرفی هم با حرف هاتون موافقم چون به قول امضاء جناب سجادیه " پنیر مجانی در تله موش یافت میشود "
" چه گرون ( حالا اگه مثلا 2 - 10 تومان گرونتر از جاهای دیگه باشه ) مگه شما چی دارید و.... "
یه مشتری داشتیم 10 گیگ هاست گرفت ماهانه 98 تومان روزی دوبار از سایتش بش بک آپ میدادیم
بعدش واسه 30 تومن ارزون تر پاشد رفت روی شرکت XX به 7 روز نرسید اومد گفت از سایت ما بک آپ دارید گفتم مگه چی شد گفت فلان شرکت اطلاعاتمو پرونده
کیفیت هزینه داره
موفق باشید

سلام
جناب استارتر
کیفیت هزینه داره
موفق باشید

عزیز دلم شرکت وب پارس دیتا هست که زیر نظر اون ما کار می کنیم . و تعهدات و گواهنامه از وزارت فرهنگ ارشاد هم داریم . بله قبلا اصلا شرکتی نداشتیم اما اگه در گوگل ارت و در سایت وزارت فرهنگ ارشاد لطفا برید برسی کنید بعد اینجا بگید تازه من با آقای عیسالوی هم صحبت کردم . بازهم می گم ماقبلا شرکت نداشتیم الانه به یاری خدا شرکت در اصفهان می باشه به نام وب پارس دیتا می باشد . خدارو شکر من و همکاران سر کسی کلا نگذاشتیم که گوشی جواب ندیم یا کارهای بکنیم که بعضیا انجام میدن و خدارو شکر چند روز دیگر هم نماد اعتماد در سایت زده خواهد شد .

و همین جا اگر من حق کسی رو خوردم بیاد در این تایپیک بنویست برگهاست پولم خورد گوشی هم جواب نداده

ارادت ;)

sikbaner
April 20th, 2013, 18:29
سلام
جناب استارتر
کیفیت هزینه داره
موفق باشید

باسلام دوست عزیز حالا کسی هم شرکت نداشته باشه داشته باشه فرقی نداره اون احترامی که هر فروشنه به مشتری میزاره معلوم کننده اون هست حالا مگه چی شده حتما سر مردم کلا میزاری که انقدر فشار به شما اومده این تایپک نوشتید .

قصد جسارت یا تخریب ندارم آقای چیز ببخشید دیگه اسمتون نمیدونم .

MehrganWeb
April 20th, 2013, 18:31
باسلام دوست عزیز حالا کسی هم شرکت نداشته باشه داشته باشه فرقی نداره اون احترامی که هر فروشنه به مشتری میزاره معلوم کننده اون هست حالا مگه چی شده حتما سر مردم کلا میزاری که انقدر فشار به شما اومده این تایپک نوشتید .

قصد جسارت یا تخریب ندارم آقای چیز ببخشید دیگه اسمتون نمیدونم .

تاپیک مارو بخونید بد نیست!!
ما کلاه گذاشتیم سر کسی !
در هر صورت این ری انسر رو برای ما گداشتید؟

sikbaner
April 20th, 2013, 18:36
تاپیک مارو بخونید بد نیست!!
ما کلاه گذاشتیم سر کسی !
در هر صورت این ری انسر رو برای ما گداشتید؟

نه من می گم چرا بیایم خون خودمون تلخ کنیم حالا کسی اینکار بکنه نکنه چه فرقی دارد مهم احترام هست اگه بیاید داخل تایپیک از این بد بگید از اون بد بگید حتما خودتون یه مشکل دارید که همه رو مشکل دار می کنید .

الان همه مشکل دارن کی مشکل نداره اون این حتی من هم مشکل دارم نباید همدیگر خراب کنیم .

باتشکر

MehrganWeb
April 20th, 2013, 18:44
من که از کسی بد نگفتم!!
اولشم گفتم قصد تخریب یا جسارت ندارم عزیزم
موفق باشید

barghost
April 20th, 2013, 18:55
نه من می گم چرا بیایم خون خودمون تلخ کنیم حالا کسی اینکار بکنه نکنه چه فرقی دارد مهم احترام هست اگه بیاید داخل تایپیک از این بد بگید از اون بد بگید حتما خودتون یه مشکل دارید که همه رو مشکل دار می کنید .

الان همه مشکل دارن کی مشکل نداره اون این حتی من هم مشکل دارم نباید همدیگر خراب کنیم .

باتشکر

دوست عزیز ما اومدیم داخل این انجمن دراین تایپیک اومدیم مشکلاتمون و عیب ها مون برطرف کنیم نیومدیم که با هم بحث کنیم .

ارادت ;)

danitfk
April 20th, 2013, 18:55

بدون شرح 8-}

تاپیک پاک شد :))

ali-021
April 20th, 2013, 19:00
منظورم با هیچ کس نیست فقط بخونید ...!!!

----------------------------------------------------------------------------------------------

پيامبر صلى‏الله‏عليه‏و‏آله : مَن كَشَفَ عَورَةَ اَخيهِ المُسلِمِ كَشَفَ اللّه‏ُ عَورَتَهُ حَتّى يَفضَحَهُ بِها فى بَيتِهِ؛
هر كس عيب و زشتى برادر مسلمان خود را فاش كند، خداوند زشتى او را آشكار سازد، تاجايى كه او را در درون خانه اش رسوا سازد.
الترغيب والترهيب، ج 2، ص 239، ح

---------------------------------------------------------------------

nasrsd98
December 20th, 2013, 01:20
با سلام من به عنوان کسی که سال هاست داره با وب هاستینگ ها کار میکنه تا حدودی با استارتر موافقم ولی نمیشه کسی که حد انصاف رو رعایت میکنه بگیم سرویش خوب نیست من مجورم نام ببرم الان چون وقتشه من بعد از هاست دی ال که هزینه زیادی رو طلب کرد برای میزبانی مجبور شدم برم روی سرور پارس تقریبا سه ماه تمام روی این سرور بودم اون وقت هم روزی 10 هزارتا ای پی بازید داشت سایتم بعد از سه ماه که دیدن ماندگار شدیم دقیقا تعرفه رو دو برابر کردن :ی منم حقیقتا نداشتم بدم مبلغ زیادی بود اسپانسر از دست رفته بود به خاطر مشکلاتی و اون وقت هم مث الان پاپ باب نشده بود خلاصه اینکه بعده چند روز ایمیل اومد که سرویس شما پاک شده داشتم زهره ترک میشدم حاصل دو سال زحمتم >)) تیکت زدم اقا بک اپو بدید بریم بعده ده دقیقه دیدم یا ابرفرض یه فاکتور 80 تومنی اومد فقط واسه بک اپ !!!!!! کار به جای نرفت منم مونده بودم چکار کنم یهو یادم افتاد که رو هاست دی ال ممکنه هنوز بک اپم م باشه یعنی اون سه ماه بپره هر چی پست و کاربر ثبت نام کرده بودن یه تیکت زدیم 25 تومن بابت بک اپ خواستن خیلی هم تشکر کردم بک اپ رو دسترسی دادن ورداشتم و رفتم رو یه سرویس دیگه با یک پنجم پولی که به سرور پارس میدادم سرویس گرفتم هم پشتیبانیش عالی بود و هم کیفیت سرورش! ختم کلام اینکه سرویس خوب همیشه گرون نیست بستگی به انصاف و انسانیت هم داره موفق باشد

sheitonakshirazi
December 20th, 2013, 12:35
حالا یه چیز جالب یکی از فروشندگان عزیر اومده رم 12 گیگ با 6 هسته سی پی یو از هتزنر فروخته به یکی سرور اصلی سرور میبینم سی پی یو 1270 هست که 4 هسته سی پی یو داره !!!!

ehsan_296
December 20th, 2013, 15:02
:78:

mshastchi
December 21st, 2013, 16:57
با سلام من به عنوان کسی که سال هاست داره با وب هاستینگ ها کار میکنه تا حدودی با استارتر موافقم ولی نمیشه کسی که حد انصاف رو رعایت میکنه بگیم سرویش خوب نیست من مجورم نام ببرم الان چون وقتشه من بعد از هاست دی ال که هزینه زیادی رو طلب کرد برای میزبانی مجبور شدم برم روی سرور پارس تقریبا سه ماه تمام روی این سرور بودم اون وقت هم روزی 10 هزارتا ای پی بازید داشت سایتم بعد از سه ماه که دیدن ماندگار شدیم دقیقا تعرفه رو دو برابر کردن :ی منم حقیقتا نداشتم بدم مبلغ زیادی بود اسپانسر از دست رفته بود به خاطر مشکلاتی و اون وقت هم مث الان پاپ باب نشده بود خلاصه اینکه بعده چند روز ایمیل اومد که سرویس شما پاک شده داشتم زهره ترک میشدم حاصل دو سال زحمتم >)) تیکت زدم اقا بک اپو بدید بریم بعده ده دقیقه دیدم یا ابرفرض یه فاکتور 80 تومنی اومد فقط واسه بک اپ !!!!!! کار به جای نرفت منم مونده بودم چکار کنم یهو یادم افتاد که رو هاست دی ال ممکنه هنوز بک اپم م باشه یعنی اون سه ماه بپره هر چی پست و کاربر ثبت نام کرده بودن یه تیکت زدیم 25 تومن بابت بک اپ خواستن خیلی هم تشکر کردم بک اپ رو دسترسی دادن ورداشتم و رفتم رو یه سرویس دیگه با یک پنجم پولی که به سرور پارس میدادم سرویس گرفتم هم پشتیبانیش عالی بود و هم کیفیت سرورش! ختم کلام اینکه سرویس خوب همیشه گرون نیست بستگی به انصاف و انسانیت هم داره موفق باشد

شما که از هاست دی ال و سرور پارس نام بردید از اون هاست جدیدتون هم نام می بردید.