PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : به هم ریختگی قالب

arshan
April 18th, 2013, 19:30
سلام دوستان لطفا اگر کسی میدونه چرا این قالب به هم ریختست به بنده بگه همهی افزونه های موزد نیازشم نصبه کامل بودش ولی یهو اینطوری شد
mahdi.arshanhost.ir

amolhost1
April 18th, 2013, 19:39
ببین مشکلت با عکسی بلغ لیست نیست

rezarostami
April 18th, 2013, 19:41
تنظیمات ccs تغییر کرده پهنای بلوک وسط زیاد شده و به همین دلیل زیر قرار گرفته.

vahab00
April 18th, 2013, 20:05
تمام ابزارک ها رو غیر فعال کنید ببینید چطور میشه ؟
یا حق

SAJJADSAA
April 18th, 2013, 20:24
بنده میدونم چطوری حل میشه ولی بعلت نارضایتی ایران سانگ نمیگم این قالب توسط یک فردی *****هنگامی که سایتو واگذار میکردن ***یده شده بود و سئو هم ماله3eo.irهستش

vahab00
April 18th, 2013, 20:48
بنده میدونم چطوری حل میشه ولی بعلت نارضایتی ایران سانگ نمیگم این قالب توسط یک فردی *****هنگامی که سایتو واگذار میکردن ***یده شده بود و سئو هم ماله3eo.irهستش

سلام آقا سجاد
ما کاری به ریپ شدن و ***یده شدن قالب نداریم
این دوستمون مشکل داشتند و تقاضای حل مشل دادند
بهتره اگه کمکشون نمیکنیم اذیتشون نکنیم
گناه و... پای خودشون
اگه کمکی از دستمون بر میاد براشون انجام بدیم
یا حق

arshan
April 18th, 2013, 20:49
درود دوست عزیز خدا بگم اون مدیره ایران سانگ رو چیکار کنه نامرده روزگار سایت رو به من فروخت پولو ریختم حسابش رفت گفت شب میام اطلاعات میدم بعد تا شب بله فهمیدم سایت به کسایه دیگه ای هم فروخته شده .
مشخصات مدیر کلاه بردار:علی زارعی ایچی
الان میرم یه تایپیک راجبش بزنم شاید کسایه دیگه ایهم فریب خردن
و در ضمن سئو هم توسط 98 سئو هستش این قالب فعلی بعدم من اصلا اینو از ایران سانگ نخریده بودم از دوستانم ممنون.حالا آقا کسی کمک میکنه من بیاد یاهو بی زحمت
mahdi.sarabi2@yahoo.com

arshan
April 18th, 2013, 21:07
ممنون ازvahab00کمک کردند حل شد مشکل.

gidgid
April 19th, 2013, 14:15
درود
سایتتون همچنان با مشکل مواجه هست
اگه کمکی از دستم ساخته است در خدمتم
پ.خ در ارتباط باشید