توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در باره ی خرید مستقیم (دیتاسنتر دیتاشک)
hostfire
April 18th, 2013, 17:55
خسته نباشید
من یه ویزا کارت مجازی دارم و فقط واسه خودم خریدای کوچیک کوچیکمو انجام میدم
بگذریم اصلا از این مساله
دارم از دیتا شک خرید میکنم الان واسه تنظیمات سرور گزینه ای به اسم وی ام ویر نداره!
دوستانی که با این دیتاسنتر کار میکنن راهنمایی میکنن که داستان چیه چیکار باید بکنم؟
اول فکر کردم حتما قابلیت مجازی سازی نداره
بعد دیدم همه سروراش این شکلیه
ممنون میشم بگید چجوریه
کلا واسه کانفیگ OS سرور همینارو داره!
http://up.vbpro.ir/uploads/13662915081.png (http://up.vbpro.ir/)
lممنون دانیال
یه سوال فقط کار درستی دارم میکنم؟منظورم مستقیم خرید کردنمه
چون منو میشناسی تو ازت میپرسم
(شرمنده یاهوم آن نمشه)
danitfk
April 18th, 2013, 18:13
lممنون دانیال
یه سوال فقط کار درستی دارم میکنم؟منظورم مستقیم خرید کردنمه
چون منو میشناسی تو ازت میپرسم
(شرمنده یاهوم آن نمشه)
بهترین کار می کنی :)
hostfire
April 19th, 2013, 10:21
دانیال این سابنت 28 تو دیتاشک یعنی چند تا ip?
بعد واسه درخواست آی پی بیشتر چی کار باید بکنم؟
چون یه سروری هست وقت تو کانفیگوریشنش سابنت 28 موجوده ولی من 2 نفر رو دیدم که با همون سرور 26 یا 29 ای پی ارائه میدن(دقیق حضور ذهن ندارم 26 تا یا 29 تا).یا همون سابنت 28 هست که این مقدار ای پی داره؟
چون تعداد ای پی هارو ننوشته
majidisaloo1
April 19th, 2013, 10:28
با ویزا مارت مجازی وقتی شما میخواهید خرید کنید ازتون برای وری فای مدارک خواهد خواست باید مدارکش رو داشته باشید و یک چیز دیگر ما وقتی با ویزا میخواهیم پرداخت کنیم ویزا هاشون کلا مشکل داشته ا به حال حالا نمیدونم شما بهتره از پیپال استفاده کنید پیپال درد سرش کمتره و وری فایش به نصبت ویزا راحت تره
cserver.ir
April 19th, 2013, 10:35
به یکی از دوستانی که کار پرداخت انجام میدن واگذار کنید مساله ی پرداخت رو ، چرا که دردسر مشکل در پیمنت ، از ابیوز و امثالهم بدتره ..
hostfire
April 19th, 2013, 10:36
با ویزا مارت مجازی وقتی شما میخواهید خرید کنید ازتون برای وری فای مدارک خواهد خواست باید مدارکش رو داشته باشید و یک چیز دیگر ما وقتی با ویزا میخواهیم پرداخت کنیم ویزا هاشون کلا مشکل داشته ا به حال حالا نمیدونم شما بهتره از پیپال استفاده کنید پیپال درد سرش کمتره و وری فایش به نصبت ویزا راحت تره
جناب عیسی لو تشکر از شما
ویسا به اسم خودم نیست و مشخصات آمریکای هم دارم برای خرید
مشکلی ندارم این جا اگر این پست من رو جواب بدید ممنون میشم
دانیال این سابنت 28 تو دیتاشک یعنی چند تا ip?
چون یه سروری هست وقت تو کانفیگوریشنش سابنت 28 موجوده ولی من 2 نفر رو دیدم که با همون سرور 26 یا 29 ای پی ارائه میدن(دقیق حضور ذهن ندارم 26 تا یا 29 تا).یا همون سابنت 28 هست که این مقدار ای پی داره؟
hostfire
April 19th, 2013, 10:39
تشکر ولی الان مشکل پرداختی ندارم
فقط سوالم راجع به ای پی هست
این سابنت 28 تو دیتاشک یعنی چند تا ip?
majidisaloo1
April 19th, 2013, 10:47
جناب عیسی لو تشکر از شما
ویسا به اسم خودم نیست و مشخصات آمریکای هم دارم برای خرید
مشکلی ندارم این جا اگر این پست من رو جواب بدید ممنون میشم
شما مشخصاتی که دارید مهم نیست مهم این است که مشخصات فردی که ویزا را دارد رو بدهید و بهتر این است که پنل به نام فردی که صاحب ویزای اصلی است باز شود
بار خودتان میتوانید تست کنید بخرید برگشت میخوره :دی
============
در باره سوالتان باید بگم /28 در همه جا به جز ovh که رایپ میدهد 13 تا ای پی قابل استفاده است که اگر شما سرور بخواهین بگرین یک آی پی برای خود سرور مصرف خواهد شد
باید تیکت بدهید بهتون اینویس میزنند و همچنین فرم باید پر کنید و سپس میدهند بهتون
میخرین تیکت میدهید براتون اضافه میکنند
با تشکر
عیسی لو
hostfire
April 19th, 2013, 10:52
یاهوتون رو که در امضاتون بود اد کردم
کارتون دارم
-------------
خرید رو انجام نمیدم تا یاهو باهاتون مشورت کنم
-------------
یعنی اول باید با سابنت 28 که 13 تا ای پی یوزیبل داره سفارش و پرداخت کنم
بعد تیکت بدم که ای پی بیشتر میخوام بهم فاکتور میدن باز پرداخت کنم؟
majidisaloo1
April 19th, 2013, 11:02
شما با سابنت /28 سفارش بدهید اگر وری فایتون رو تایید بکنند بعدش بهتون یک فایل اتچ میکنند که پر کنید بعد از پر کردن میدهید بهشون و اون هاهم سرور رو آماده میکنند
بله /28 میگیرین بعد درخواست آی پی اضافه میکنید