دوستان قصد خرید سرور از لیزوب هلند برای میزبانی ( هاست اشتراکی ) دارم . ممن.ن میشم راهنمایی کنید.
سرور انتخابی
Server:HP DL180 G6
CPU:2x Intel Quad Core E5620
Harddisk:4x2TB SATA2
Hardware RAID:RAID 10 (Stripe + Mirror)
RAM:16GB DDR3
Port : 100Mbps Unmetered
بهتر هست این سرور رو centos سفارش بدم یا با vmware ؟
سرور برای تقریبا 100 تا سایت سنگین و 200 - 400 تا سایت سبک جواب میده با نه ؟
دوستان نظرشون درباره دادن کافیگ سرور به سایت configserver.com با هزینه 150 دلار چی هست ؟
از Apache یا litespeed استفاده شه؟
با تشکر از همکاری شما و وقتی که گذاشتید .
mariean
April 18th, 2013, 13:20
سلام
من از لیزوب بعدی ندیدم
راضی هستم
besthosti.com
April 18th, 2013, 13:24
به نظر من هم این بسیار خوب است و می تونه پاسخ گو باشه
بهتر است که از ابندا سنت او اس نصب بشه چون شما قصد ندارید که سرور مجازی بفروشید و وی ام وار هم 1 گیگ رم را اشغال می کنه .
hades_54
April 18th, 2013, 13:28
دوست عزیز پورت100 به نظرتون کم نیست؟کیفیت کارتون نمیاد پایین؟
aph
April 18th, 2013, 13:30
دوست عزیز پورت100 به نظرتون کم نیست؟کیفیت کارتون نمیاد پایین؟
برای فروش سرور مجازی نیست و فکر کنم پورت 100 برای میزبانی بهتر هست . البته پورت 1 خوبه ولی رو لیزوب خیلی گرون هست.
hades_54
April 18th, 2013, 13:38
برای فروش سرور مجازی نیست و فکر کنم پورت 100 برای میزبانی بهتر هست . البته پورت 1 خوبه ولی رو لیزوب خیلی گرون هست.
درسته شما برای میزبانی میخواید ولی باتوجه به هارد بالایی که دارید فکر کنم کم بیاد و فکر کنم یک چهارم سرور که پر بشه دیگه سرعت کم بیاد(تقریبا)
besthosti.com
April 18th, 2013, 13:40
برای میزبانی چون زیاد انتقال با حجم بالا انجام نمیشه پورت 100 مشکلی پیش نمیار ه
aph
April 18th, 2013, 13:47
درسته شما برای میزبانی میخواید ولی باتوجه به هارد بالایی که دارید فکر کنم کم بیاد و فکر کنم یک چهارم سرور که پر بشه دیگه سرعت کم بیاد(تقریبا)
هارد ها روی رید 10 هستن . یعنی نصف هاردها کار بکاپ انجام میدن و نصفشون مورد استفاده قرار میگیره .
shahintak
April 18th, 2013, 13:55
به نظر من انتخاب بسیار مناسبی کردین
در مورد
بستگی داره
ولی من جای شما بودم vmware سفارشی میکردم
و اینکه پورت 100 لیزوب بسیار کیفیت خوبی داره
hades_54
April 18th, 2013, 13:55
هارد ها روی رید 10 هستن . یعنی نصف هاردها کار بکاپ انجام میدن و نصفشون مورد استفاده قرار میگیره .
ببخشید زیاد پست میزارم ولی خودتون نظر خواستید
متوجه شدم دوست عزیز,شما 4 تا هارد 2 گیگ دارید که اگه نصف کنیم میشه 4 گیگ برای استفاده
با توجه به اینکه سرویس شما برای هاست دانلود نیست(که اگه بود هم باز مشکل ایجاد میکرد) یه حساب سرانگشتی بکنید ببینید روی 1 ترا تقریبا چند تا سایت قرار میگیره؟
درضمن میون این کاربر ها افرادی که از هاست به عنوان هاست دانلود,ارسال ایمیل و ... هم استفاده میکنند کم نیست
aph
April 18th, 2013, 13:59
به نظر من انتخاب بسیار مناسبی کردین
در مورد
بستگی داره
ولی من جای شما بودم vmware سفارشی میکردم
و اینکه پورت 100 لیزوب بسیار کیفیت خوبی داره
ممنونم بابت همکاری . از نظر شما چرا vmware انتخاب کنم ؟
aph
April 18th, 2013, 14:02
ببخشید زیاد پست میزارم ولی خودتون نظر خواستید
متوجه شدم دوست عزیز,شما 4 تا هارد 2 گیگ دارید که اگه نصف کنیم میشه 4 گیگ برای استفاده
با توجه به اینکه سرویس شما برای هاست دانلود نیست(که اگه بود هم باز مشکل ایجاد میکرد) یه حساب سرانگشتی بکنید ببینید روی 1 ترا تقریبا چند تا سایت قرار میگیره؟
درضمن میون این کاربر ها افرادی که از هاست به عنوان هاست دانلود,ارسال ایمیل و ... هم استفاده میکنند کم نیست
خواهش می کنم . اینجا انجمن عمومی هست و من هم از تمامی دوستان درخواست کردم . موردی نیست دارید راهنمایی می کنید.
قصد من دادن سرور با فصای نامحدود نیست . با فضای محدود خواهد بود. در ضمن اگر یک موفعی نامحدود ارایه شد . تعریفی از نامحدود میزاریم . برفرض نباید بیشتر از 50 گیگ استفاده کنن . یا اینکه مصرف سی پی یو نباید بیشتر از حدی شه .
بازم ممنون میشم تو بحث شرکت کنید.
ARNE
April 18th, 2013, 14:13
مجموع ویزیتورهای سایت ها در روز حدودا چقدر خواهد بود؟
hades_54
April 18th, 2013, 14:15
یک سوال,امکات ارتقاء پورت رو در اینده داره؟
اگه جواب بله است باید بگم خیلی هم خوب هست,شما تا زمانی که کمبود نباشه میتونید استفاده کنید و موقعی که لازم شد ارتقاء بدید
اینجوری ضرر هم نمیکنید
aph
April 18th, 2013, 14:25
مجموع ویزیتورهای سایت ها در روز حدودا چقدر خواهد بود؟
سلام
این بستگی به سایت هایی خواهد داشت ک میزبانی میشوند. شاید یک ساتی روزانه بازدید 20 هزار باشه و شاید یکی 100 تا.
besthosti.com
April 18th, 2013, 14:25
با سلام هزینه این سرور در کل چقدر شد ؟
ARNE
April 18th, 2013, 14:30
سلام
این بستگی به سایت هایی خواهد داشت ک میزبانی میشوند. شاید یک ساتی روزانه بازدید 20 هزار باشه و شاید یکی 100 تا.
منظورم در مجموع به صورت تقریبی بود. چون اشاره کردید که حدودا 100 تا از سایت سنگین خواهند بود و بقیه سبک. منظور از سنگین چه محدوده ای از از تعداد ویزیتورها رو در بر می گیره؟ حدودا 1000 نفر در روز ... 5000 ... یا بیشتر؟
aph
April 18th, 2013, 14:31
با سلام هزینه این سرور در کل چقدر شد ؟
سرور : 159 یورو ماهانه
در صورتیکه هم کانفیگ رو بدم سایت configserver باید 150 دلارم هزینه بدم.
aph
April 18th, 2013, 14:32
منظورم در مجموع به صورت تقریبی بود. چون اشاره کردید که حدودا 100 تا از سایت سنگین خواهند بود و بقیه سبک. منظور از سنگین چه محدوده ای از از تعداد ویزیتورها رو در بر می گیره؟ حدودا 1000 نفر در روز ... 5000 ... یا بیشتر؟
بین 20 تا 30 هزار تا.
ARNE
April 18th, 2013, 14:48
بین 20 تا 30 هزار تا.
اینکه خیلی زیاده. اینطوری روزانه حداقل 2 میلیون ویزیتور خواهید داشت و حدودا 20 هزار نفر آنلاین به صورت همزمان. فکر می کنید پورت 100 مگابیت برای همچین رقمی مناسب هست؟
aph
April 18th, 2013, 14:53
اینکه خیلی زیاده. اینطوری روزانه حداقل 2 میلیون ویزیتور خواهید داشت و حدودا 20 هزار نفر آنلاین به صورت همزمان. فکر می کنید پورت 100 مگابیت برای همچین رقمی مناسب هست؟
درصورتیکه پاسخگو نباشه یک سرور با پورت 1 گیگ خریداری خواهد شد و سایت های پر بازدید رو روی سرور دیگه انقال میدیم. البته اگه هزینه ها صرف کنه.
shingo
April 18th, 2013, 16:31
با سلام
سرور تقریبا مناسبی انتخاب کردید ولی ارزش نداره 150 دلار بابته کانفیگ بدید.وب سرورتون هم حتما باید لایت اسپید بشه.به کانفیگ حرفه ای فایروال هم احتیاج پیدا می کنید
aph
April 18th, 2013, 17:30
با سلام
سرور تقریبا مناسبی انتخاب کردید ولی ارزش نداره 150 دلار بابته کانفیگ بدید.وب سرورتون هم حتما باید لایت اسپید بشه.به کانفیگ حرفه ای فایروال هم احتیاج پیدا می کنید
به نظرتون کانفیگ سرور رو به چه کسی بدم؟
shingo
April 18th, 2013, 17:44
اقای کامران بیگلری مدیر سایت ehost,ir
شاید هزینه بالایی رو بهتون بگنم حدود 300 هزار ولی کارشون خیلی درسته
در ضمن سرور موردنطرتون رو با کمی تخفیف میتونیم براتون سفارش بدیم
:53:
aph
April 18th, 2013, 17:54
اقای کامران بیگلری مدیر سایت ehost,ir
شاید هزینه بالایی رو بهتون بگنم حدود 300 هزار ولی کارشون خیلی درسته
در ضمن سرور موردنطرتون رو با کمی تخفیف میتونیم براتون سفارش بدیم
یعنی ارزش نداره کانفیگ رو بدم configserver .من خودم تا بحال باهاشون کار نکردم و نمیدونم کارشون خوبه یا نه ؟
aph
April 18th, 2013, 19:00
ممنون میشم از نظرات سایر دوستان نیز استفاده کنم.
shingo
April 18th, 2013, 19:07
خیر عزیز شما جه میدونید چه کانفیگی میخوان اعمال کنن.شرکتی که من معرفی کردم بیشتر از 5 سال سابقه هاستینگ داره تموم کانفیگ های تیونینگ سرور و امنیت سرور رو فول هستند.سایشتون رو 2 مین پورت اسکن کنید ابیپیتون کلا بلاک میشه
وب سرور هم براتون لایت اسپید رو نصب و کانفیگ می کنن.این سایت هم رو سرورهای اونا میزبانی میشه
موفق باشید
aph
April 18th, 2013, 19:13
خیر عزیز شما جه میدونید چه کانفیگی میخوان اعمال کنن.شرکتی که من معرفی کردم بیشتر از 5 سال سابقه هاستینگ داره تموم کانفیگ های تیونینگ سرور و امنیت سرور رو فول هستند.سایشتون رو 2 مین پورت اسکن کنید ابیپیتون کلا بلاک میشه
وب سرور هم براتون لایت اسپید رو نصب و کانفیگ می کنن.این سایت هم رو سرورهای اونا میزبانی میشه
موفق باشید
طریقه ارتباط باهاشون همون سایتی هست که دادید یا ایمیل دیگه ای دارن ؟
shingo
April 18th, 2013, 19:45
عضو سایت بشید درخواستتون رو تیکت کنید بگید برای خود بیگلری بفرستید یا منتظر بشید یاهو انلاین بشن با خودشون مستقیم در تماس باشید البته زیاد انلاین نمیشن
ایدی یاهو : fashionxpolice
موفق باشید
Woshka
April 18th, 2013, 20:05
سلام
دوستان قصد خرید سرور از لیزوب هلند برای میزبانی ( هاست اشتراکی ) دارم . ممن.ن میشم راهنمایی کنید.
سرور انتخابی
Server:HP DL180 G6
CPU:2x Intel Quad Core E5620
Harddisk:4x2TB SATA2
Hardware RAID:RAID 10 (Stripe + Mirror)
RAM:16GB DDR3
Port : 100Mbps Unmetered
سرور برای تقریبا 100 تا سایت سنگین و 200 - 400 تا سایت سبک جواب میده با نه ؟
دوستان نظرشون درباره دادن کافیگ سرور به سایت configserver.com با هزینه 150 دلار چی هست ؟
از Apache یا litespeed استفاده شه؟
با تشکر از همکاری شما و وقتی که گذاشتید .
نگاهی به این آفر بندازید
http://www.webhostingtalk.ir/f11/77619/index2.html#post731991
سی پی یو E5645 خیلی قوی تر هست
aph
April 18th, 2013, 20:46
نگاهی به این آفر بندازید
http://www.webhostingtalk.ir/f11/77619/index2.html#post731991
سی پی یو E5645 خیلی قوی تر هست
تشکر بابت پیشنهادتون .
این سرور به خاطر پینگ خوب ، محل دیتاسنتر و کیفیت دیتاسنتر انتخاب شده است .
پیشنهاد شما خوب هست انشا الله در آینده حتما اگر نیاز بود به خاطر پشتیبانی سرور توسط فرد ایرانی حتما مزاحم شما خواهیم شد.
Woshka
April 18th, 2013, 20:56
تشکر بابت پیشنهادتون .
این سرور به خاطر پینگ خوب ، محل دیتاسنتر و کیفیت دیتاسنتر انتخاب شده است .
پیشنهاد شما خوب هست انشا الله در آینده حتما اگر نیاز بود به خاطر پشتیبانی سرور توسط فرد ایرانی حتما مزاحم شما خواهیم شد.
ممنون بابت پاسختون
از نظر کیفیت دیتاسنتر قبل آتلانتا backbone هست
AS46562 Colo at 55, LLC - bgp.he.net (http://bgp.he.net/AS46562#_graph4)
دیتاسنتر درجه 1 هست
نهایتا شاید نیاز به نزدیک بودنم سرور به خودتون دارید که پینگ بهتری بده و به انتخابتون احترام می گذارم.
مبارکتون باشه :)
i-whost
April 18th, 2013, 21:18
موفق باشید
csf این قابلیت نداره؟ /:) 2 دقیقه هم زمان زیادی برای پورت اسکن هست
shahintak
April 18th, 2013, 21:31
به خاطر اینکه در مجازی سازی دستتون باز باشه اگر نیاز به سرور داشتین
کانفیگ کامل امنیتی سی پنل و لایت اسپید هم اگر لازم داشتین من در خدمتم به همراه یک ماه پشتیبانی رایگان
هزینه هم تقریبا 180 هزار تومان
pourya74
April 18th, 2013, 21:59
سرور های لیزوب برای هاستینگ ها مناسب هستن . چون میدونید که سخت نمیگیرن روی *** رایت و ... . ( خودم سرور دارم :67: )
برای منیج سرور هم دوستانی داخل انجمن هستند که این کار رو انجام بدند اگر می خواید پ.خ کنید معرفی کنم .
aph
April 18th, 2013, 22:25
csf این قابلیت نداره؟ /:) 2 دقیقه هم زمان زیادی برای پورت اسکن هست
ممنون میشم اگر فرد معتبری برای کانفیگ دارید معرفی کنید.
aph
April 18th, 2013, 22:26
سرور های لیزوب برای هاستینگ ها مناسب هستن . چون میدونید که سخت نمیگیرن روی *** رایت و ... . ( خودم سرور دارم :67: )
برای منیج سرور هم دوستانی داخل انجمن هستند که این کار رو انجام بدند اگر می خواید پ.خ کنید معرفی کنم .
ممنون میشم اگر فرد معتبری برای کانفیگ دارید عمومی معرفی کنید.
ARNE
April 18th, 2013, 23:46
دوستان cpu و ram این سرور برای میزبانی حدودا 2 میلیون ویزیتور در روز کافی هست؟