ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست راهنمایی در مورد html

reza1881
April 18th, 2013, 12:30
سلام عرض می کنم خدمت اساتید و دوستان عزیز من مدتیه که به طراحی وب و HTML علاقه مند شدم. دارم HTML رو یاد می گیرم. یه سوالی داشتم : به نظر شما بهترین نرم افزار طراحی سایت و ویرایش کد های HTML چی هست ؟ من نرم افزار های زیادی دیدم مثل Dreamweaver ، HTMLPad ، Aptana و ... ولی نمی دونم به نظر دوستان کدوم بهتره ؟ این سوال رو از این جهت می پرسم که از همین ابتدا بدونم که روی چه نرم افزاری سرمایه گذاری کنم ؟ هم از نظر تسلط و هم از نظر بازار کار ممنون از راهنمایی هاتون منتظر جواباتون هستم

shivahost
April 18th, 2013, 12:34
اول اینکه استفاده از این نرم افزار ها باعث می شودبا کدهای Html غریبه شوید و بعد ها تسلط شما در استفاده از آنها در php کم شود. پس تا جای ممکن از این برنامه ها در حالت کدنویسی استفاده کنید و البته در بین این ها dreamweaver پیشنهاد میشه.

besthosti.com
April 18th, 2013, 12:37
شما سعی کنید که ابتدا یک طرحی را در نظر بگیرید و بر روی کاغذ کد های ان را بنویسید سپس توسط برنامه ان را اجرا کنید تا مشکلی نباشه .اینجوری بهتر و زودتر یاد می گیرید البته برای کد نویسی هم برنامه notepadd++ توصیه میشه

ipsat
April 18th, 2013, 12:58
Rapid PHP Editor
(http://www.rapidphpeditor.com/)

reza1881
April 18th, 2013, 14:46
ممنون از راهنمایی تون . پس یعنی کد نویسی و طراحی سایت 2 مقوله جدا هستند ؟
اگر بله ؟ برای هر کدوم چه برنامه ای رو پیشنهاد می دید؟

TOPSERVERS
April 22nd, 2013, 11:34
Notepad++

Hostine
April 22nd, 2013, 11:37
Notepad++
100% کاربردی هست واستون !

hades_54
April 22nd, 2013, 11:53
اگر از نظر کد نویسی مشکلی نداشته باشید به نظر من بهتره با هیچ نرم افزاری کار نکنید
ولی اگه کاملا بلد نیستید dreamweaver به نظر من خوبه

SAJJADSAA
April 22nd, 2013, 13:21
Dreamweaver عالیه چه ماهر باشید چه اماتور

hostarya
April 22nd, 2013, 14:25
Microsoft Expression Web 4
این نرم افزاری قدرتمند هستش که واقعا کاربردی هستش
ولی اگه کد نویسی میخواین با notepad++استفاده کنین

hamed2100
August 29th, 2013, 07:37
اگر فقط با نرم افزار کار کنیذ تبدیل به برنامه نویس نمیشید دوست عزیز. ابتدا با notepad++ کار کنید. وقتی از کدها سر درآوردید برید سراغ نرم افزارها.

hamed2100
September 1st, 2013, 20:54
طراحی وبسایت راه های متفاوتی داره. یکیش کدنویسی هست و یکیش استفاده از نرم افزارهایی که دوستان اشاره کردند. اما به نظر من اگه کسی کدنویسی رو یاد بگیره و مسلط بشه بهتر میتونه حتی از همون نرم افزارها استفاده کنه.

interserver
September 1st, 2013, 21:00
سلام Rapid Php پیشنهاد می کنم بهتون از هر لحاظ عالیه ........................

Mohsenheyto
October 1st, 2013, 23:38
من این نرم افزار رو به شما توصیه میکنم
من خودم با این نرم افزار کار کردم محیط بسیار جالب و راحت و کاربردی از دریم ویر هم خیلی بهتره من که ازش راضیم

h.nanavar
January 5th, 2014, 19:00
با سلام.
نر افزار های طراحی سایت به زبان html همگی یک کار را انجام میدهند اما از نظر محیط ظاهری و گرافیکی(gui) اندکی با هم تفاوت دارند.
شما برای اینکه بتوانید در ضمینه طراحی سایت به زبان html تسلط کافی پیدا کنید و موفق باشید بهترین راه این هست که در کنار یادگیری زبان برنامه نویسی html اقدام به یادگیری کد ها و زبان css کنید.
تا در کنار اینکه پایه طراحی صفحات وب را فرا میگیرید بتوانید سایتی زیبا و پویا ایجاد کنید.
نرم افزار ها نیز بسته به زمان و شرایط استفاده هر کدام مزایا و معایب خود را دارند.
موفق باشید