توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چند سوال درباره datashack
irit
April 17th, 2013, 06:40
با سلام دوستان من می خواستم از دیتاشیک خریداری بکنم قبلش چنتا سوال داشتم
1- آیا با ایران مشکل دارد ؟
2- وضعیت ابیوز چطور هست ؟
3-آیا اگر خودمان پی پال داشته باشیم و بخواهیم بخریم مشکلی سر راهمون نیست؟
4- کلا درباره کیفیت و محدودیت های این دی سی یک توضیح بدهید با تشکر
future
April 17th, 2013, 09:59
با سلام از لحاظ قیمتی این دیتاسنتر فوق العاده هستش اما از لحاظ مشکلاتی که دارد مثل آپتایم شبکه ها و حساسیت روی ابیوز یکم بهتر هست در خریدتان شرایط بیشتری را در نظر بگیرید .. در کل اگر محدودیت در پرداخت دارید توصیه میشود اگر نه او وی اچ و ردستیشن انگلیس توصیه میشود
موفق باشید
viasky
April 17th, 2013, 10:23
1. بله
2.بسیار حساس در صورتی که با ابیوز دوم سرور شما کنسل خواهد شد
3. این سوال به شرایط شما بستگی داره
4.تایید نمیشه
danitfk
April 17th, 2013, 10:25
اگر برای مجازی سازی استفاده می کنید اول از همه باید کنترل کامل روی کلاینت هاتون داشته باشید ؛
در صورتی که 2-3 ابیوز DDOS / Spam داشته باشید ، سرور Terminate خواهد شد و بدون کوچکترین بکاپی ؛
یوزر "viasky" خودش زخم خوردست :d
Mihan-VPS
April 17th, 2013, 10:51
با سلام دوستان من می خواستم از دیتاشیک خریداری بکنم قبلش چنتا سوال داشتم
1- آیا با ایران مشکل دارد ؟
2- وضعیت ابیوز چطور هست ؟
3-آیا اگر خودمان پی پال داشته باشیم و بخواهیم بخریم مشکلی سر راهمون نیست؟
4- کلا درباره کیفیت و محدودیت های این دی سی یک توضیح بدهید با تشکر
سلام
1 - بله
2 - وضعیت کاملا نامشخص هست بطوری که کاربرانی که 4 ماه بدون حتی یه ابیوز در حال فعالیت بودن روی این دی سی ابیوز های غیرواقعی اتک میومد + این مورد هم باید اضافه کنید بعد هر ابیوز خیلی ساده هم سرور اصلی رو ساسپند میکنند
3 - خیر موردی وجود نداره ولی در صورت درخواست مدارک حساب باید بدید
4 - کیفیت سخت افزار معمولی ولی قطعی های کلی شبکه و قطعی های ناگهانی سرور اصلی برای ابیوزهای نامربوط از نطر من اصلا تائید نمیشه
سعی کنید کمی بیشتر هزینه کنید ولی خیالتون بابت آپتایم و رفتارهای عجیب این نوع دیتاسنترها راحت باشه
موفق باشید
viasky
April 17th, 2013, 10:53
اگر برای مجازی سازی استفاده می کنید اول از همه باید کنترل کامل روی کلاینت هاتون داشته باشید ؛
در صورتی که 2-3 ابیوز DDOS / Spam داشته باشید ، سرور Terminate خواهد شد و بدون کوچکترین بکاپی ؛
یوزر "viasky" خودش زخم خوردست
دســـــــت رو دلم نزار :d
دوبـــــــار این بلا سرم اومد بله8-}
MagicVps.Com
April 17th, 2013, 11:02
سلام
1 - بله
2 - وضعیت کاملا نامشخص هست بطوری که کاربرانی که 4 ماه بدون حتی یه ابیوز در حال فعالیت بودن روی این دی سی ابیوز های غیرواقعی اتک میومد + این مورد هم باید اضافه کنید بعد هر ابیوز خیلی ساده هم سرور اصلی رو ساسپند میکنند
3 - خیر موردی وجود نداره ولی در صورت درخواست مدارک حساب باید بدید
4 - کیفیت سخت افزار معمولی ولی قطعی های کلی شبکه و قطعی های ناگهانی سرور اصلی برای ابیوزهای نامربوط از نطر من اصلا تائید نمیشه
سعی کنید کمی بیشتر هزینه کنید ولی خیالتون بابت آپتایم و رفتارهای عجیب این نوع دیتاسنترها راحت باشه
موفق باشید
به نظرم هم عجیب نیست وقتی یک سرور با 24 گیگ رم و پورت 1 دارن میدن 59 دلار خوب نباید هم از این مدل رفتار تعجب کرد
مثال سادش مثل کسانی هست که سرور با رم 2 گیگ میدن 10 تومن و خوب بعدهم خودشون میگن به اندازه پولتون باید انتظار داشته باشید
هرچیزی و هرسیستمی بلاخره یک حد قمیت معقول داره و از اون حد که بگزره دیگر باید حتما موردی داشته باشه
مثل این هست قیمت نون که 150 تومنه یکی بگه 50 تومن میفروشم و این یک مثال ساده عاماینه بود در ارتباط با قیمت واقعی یک چیز با قیمت خیلی خیلی غیر واقعی
اینجا هم این دیتا سنتر یا دیتا سنترهای مشابه همیتطور هستند چرا همین سروردیگر دیتا سنتر میده 200 دلارخوب حتما یک فرقیهای دارن که متاسفانه بعضی از همکارن فقط قیمتش مییند و دیگر بقیه موارد کاری ندارن و کاربر نگون بخت باید توان این قضیه پس بده بعد هم که مشکلی باشه ایندفه دادشون در میاد که این دیتا سنتر فلان هست بهمان هست
ولی نمیگن پیش خودشون دلیل این همه اختلاف قیمت چیست و به نتیجه کار هم فکرنمیکنند هم یوزر و مصرف کنند هم سرویس دهنده
Mihan-VPS
April 17th, 2013, 11:28
به نظرم هم عجیب نیست وقتی یک سرور با 24 گیگ رم و پورت 1 دارن میدن 59 دلار خوب نباید هم از این مدل رفتار تعجب کرد
مثال سادش مثل کسانی هست که سرور با رم 2 گیگ میدن 10 تومن و خوب بعدهم خودشون میگن به اندازه پولتون باید انتظار داشته باشید
هرچیزی و هرسیستمی بلاخره یک حد قمیت معقول داره و از اون حد که بگزره دیگر باید حتما موردی داشته باشه
مثل این هست قیمت نون که 150 تومنه یکی بگه 50 تومن میفروشم و این یک مثال ساده عاماینه بود در ارتباط با قیمت واقعی یک چیز با قیمت خیلی خیلی غیر واقعی
اینجا هم این دیتا سنتر یا دیتا سنترهای مشابه همیتطور هستند چرا همین سروردیگر دیتا سنتر میده 200 دلارخوب حتما یک فرقیهای دارن که متاسفانه بعضی از همکارن فقط قیمتش مییند و دیگر بقیه موارد کاری ندارن و کاربر نگون بخت باید توان این قضیه پس بده بعد هم که مشکلی باشه ایندفه دادشون در میاد که این دیتا سنتر فلان هست بهمان هست
ولی نمیگن پیش خودشون دلیل این همه اختلاف قیمت چیست و به نتیجه کار هم فکرنمیکنند هم یوزر و مصرف کنند هم سرویس دهنده
اگر دقت کرده باشید خودم هم در پایان اشاره کردم :)
ولی درکل هم اگر بخوایم حساب کنیم پلن رم 8 گیگ + افزودنی های رم و هارد حساب کنید حدود 130 دلار خواهد شد که نشون میده چندان هم دیتاسنتر ارزانی نمیتونه باشه
lived
April 17th, 2013, 11:36
ما سه بار خرید زدیم هر دفعه به یه چیز ایراد گرفت و پول رو برگردوند
البته با سه هویت مختلف و با سه ای پی مختلف
در اصل شبیه سه شخص متفاوت
یکبار به این گیر داد که ایمیل پی پال و ایمیل کاری باید یکی باشه
یکبار گیر داد چرا از کانادا وصل شدید و هویت اماراتی میدید
یکبارهم به شماره تماس گیر داد و سفارت رو کنسل و هزینه رو برگردوند
Mihan-VPS
April 17th, 2013, 11:41
همون بهتر که سفارش رو برگشت زدین حتی خرید برای تست هم مناسب نیستد
lived
April 17th, 2013, 11:46
همون بهتر که سفارش رو برگشت زدین حتی خرید برای تست هم مناسب نیستد
اونها برگشت زدند ولی با حرفهایی که بچه های انجمن راجعب این دیتا سنتر میگن همون بهتر شد که نگرفت ولی قیمتهاش کلا برای ما مناسب درمیاد و وسوسه کننده است
besthosti.com
April 17th, 2013, 11:47
در همه موراد بجر ابیوز خوب هستش (البته من استفاده نکردم و فقط از روی نظر دوستان نظر دادم)
shingo
April 17th, 2013, 11:55
ابیوز که تو تموم دیتاسنترهای امریکایی هستش
بیشتر از 3 ماه 8 سرور داریم موردی نبوده.پورتهای اسپم و تورنت رو ببندید مشکلی پیش نمیاد
future
April 17th, 2013, 11:57
بله بنده هم فکر کنم با بستن پورت ها مشکلی پیش نیاید .... فقط مشکل آپتایم شبکه رو می خواید چیکار کنید !!!!!!!!!!! اون رو که دیگه نمی تونید چیزی رو ببندید تا درست بشه دوست عزیز ...!!!
shingo
April 17th, 2013, 12:16
ما خودمون فقط یه سرور داریم بقیه مال مشتریا هستش تا حالا هم ریپورتی راجبه داونی از طرف یوزرها نداشتیم حالا شاید اونها نفهمیدن یا سرور داون نشده خدا میدونه
چیزی که تو این دیتاسنتر مهمه اینه که اگه برای مجازی سازی بالا میخواید سرور خریداری کنید حتما باید روی یوزرها کنترل داشته باشید چون همونطور هم که دوستان گفتند 2 تا ابیوز در ماه مساویه با ترمینیت سرور
من نه نماینده این دیتاسنترم نه چیز دیگه ای کیفیتشم زیاد تعریف نمی کنم اما سرور ها نسبت به هزینشون کیفیت قابل قبولی دارن
:53:
future
April 17th, 2013, 12:39
ما خودمون فقط یه سرور داریم بقیه مال مشتریا هستش تا حالا هم ریپورتی راجبه داونی از طرف یوزرها نداشتیم حالا شاید اونها نفهمیدن یا سرور داون نشده خدا میدونه
چیزی که تو این دیتاسنتر مهمه اینه که اگه برای مجازی سازی بالا میخواید سرور خریداری کنید حتما باید روی یوزرها کنترل داشته باشید چون همونطور هم که دوستان گفتند 2 تا ابیوز در ماه مساویه با ترمینیت سرور
من نه نماینده این دیتاسنترم نه چیز دیگه ای کیفیتشم زیاد تعریف نمی کنم اما سرور ها نسبت به هزینشون کیفیت قابل قبولی دارن
:53:
بله موافق هستم با شما
tehvps
April 17th, 2013, 14:00
بله بنده هم فکر کنم با بستن پورت ها مشکلی پیش نیاید .... فقط مشکل آپتایم شبکه رو می خواید چیکار کنید !!!!!!!!!!! اون رو که دیگه نمی تونید چیزی رو ببندید تا درست بشه دوست عزیز ...!!!
به جز دو مورد که کمتر از چند دقیقه طول کشید و دلیلش هم آپدیت شبکه بود چه قطعی داشته!؟ شما سرور دارید از این دیتاسنتر؟
madanchi11
April 26th, 2013, 17:48
سلام
میشه رو سرورش برنامه ها کرک شده نصب کنیم؟
باتشکر
shingo
April 26th, 2013, 18:14
سلام
باتشکر
با سلام
بله مشکلی نیست
کرمان هاست
April 26th, 2013, 18:18
سلام
باتشکر
بله می شود من که تابحال موردی نداشتم
hassan5099
April 26th, 2013, 18:25
سلام از دوستان کسی که از این دیتاسنتر سرور
داره اعلام کنه یه چیزی ازش بپرسم