majidisaloo1
April 17th, 2013, 02:51
سلام و درورد
قصد ارائه آفر جدیدی از دیتا سنتر سنپتیکا کانادا را داریم که طی این 9 ماهی که باهاشون کار کردیم 100 درصد تایید میشوند
توضیحاتی درباره این دیتا سنتر:
کیفیت سخت افزار : کیفیت سخت افزار فوق العاده می باشد به گونه ای که روی یکی از سرور ها برای تست 99 تا سرور مجازی ویندوز کانفیگ و بدون حتی کوچک ترین مشکل کار میکردند
شبکه : پورت این دیتا سنتر یک گیگ را بدون مشکل ساپورت میکند اما یک ویژگی خیلی عالی که دار این است که مقلا اگر پرت 1 گیگ 128 مگ بر ثانیه دانلود بدهد و یک کاربر در حال دانلود باشد کاربر دیگر هم همین مقدار سرعت را دارد یعنی کمترین کاهش را خواهد داشت که یکی از بهترین چیز هایی است که میتوان در این باره گفت
پشتیبانی : پشایبانی دیتا سنتر به زبان پارسی می باشد و به همین دلیل مشکلی در بر قراری ارتباط نخواهیم داشت
هویت : هویت ما برای دیتا سنتر اثبات شده است و به هیچ عنوان به دلیل تحریم و... مشکلی نخواهید داشت
آپتایم : اگر بخواهیم با سایر دیتا سنتر ها مقایسه کنیم کمتر دیتا سنتری میتوان یافت که طی 5 ماه گذشته اپتایم 100 درصد داشته باشد که این دیتا سنتر بدون مشکل 5 ماه است با آپتایم 100 درصد در حال ارائه خدمات می باشد
قیمت دلار : قیمت دلار به نرخ صزافی می باشد و میتوانین به صورت مستقیم به قیمت اسکناس که دیتا سنتر از طریق درگاه قابل ارائه است به ما به آن قیمت پرداخت نمایید
آدرس پرداخت دلار به ریال دیتا سنتر:
درگاه پرداخت آنلاین دیتاسنتر سینپتیکا (http://pay.synapti.ca/)
آی پی : هر آی پی 1 دلار می باشد و باید به صورت بلوک ای پی خریداری شود که بلوک 8 تایی یا /29 به صورت رایگان بر روی سرور قرار دارد
آفر ویژه :
سی پی یو : Intel Xeon X3440
رم : 16GB
هارد اول : 1TB Enterprise
هارد دوم : 128GIG SSD
پهنای باند : 20TB
پورت : 1 گیگ
آی پی : 5 عدد
قیمت به دلار : 130 $
قیمت به ریال : 468000 تومان
آی پی به نام شما
تحویل 48 ساعت می باشد
هر سوالی بود در خدمتیم
نظر جمعی از کاربران ما و همکاران ما که در انجمن حضور داشته اند:
سلام تایید میشید بخاطر اینکه سرور رو شلوغ نمی کنید و پورت زیاد share نمی شه . کاره جالبی هست ;)
فکر نمیکنم تعریف و تایید من تاثیری داشته باشه اما واقعا تو این مدت که دارم با دوست خوبم که بیش از اینکه سرویسش خوب باشه خودش آدم درستیه کار میکنم واقعا بی نظیر هست و اگه از 100 بخوایم نمره بدیم
اخلاق 100
کیفیت سرور 100
پشتیانی 99 اون 1 درصد هم برا اونه که اگه یه وقت ایشون اینترنتش قطع شد نتونست کاری براتون بکنه نگین چرا گفته بودی 100 ولی واقعا 100 هست
قیمت 100
یا حق التماس دعا پیشاپیش هم فرارسیدن ماه مبارک رمضان رو تبریک میگم
سلام تاید میشن کارشون خیلی درسته پشتیبانی خیلی عالی و قوی داران
سلام
میخواستم از مجید عزیز تشکر کنم سرور ایشون مناسب ، پشتیبانی عالی ، روابط عمومی بسیار عالی ، من از سرور ایشون راضی هستم
خواستم از زحمات ایشون تشکر کرده باشم
موفق باشید
تایید میشن
پشتیبانی خوب
اپ تایم بالا
قیمت مناسب
سرعت مناسب و ... =d>
اقا مجید کارش درسته
هم پشیتبانی عالی هم سرعت عالی هم کیفیت عالی
تایید میشود
تاييد ميشن
مخصوصا به خاطر عدم oversell و +(كيفيت)+
ارادت داريم
سلام بر بزرگ مرد عرصه ی هاستینگ ، حاج مجید
من از اقا مجید سرویس ندارم اما سروری که خریدم روش کلی مشکلات داشتم و حاج مجید خیلی کمک کرد
کاری که توی کل این انجمن از بین این همه آدم فقط سه نفر دارن کمک میکنن بهم یکیشون اقا مجید هست
واقعا از پشتیبانیش راضی هستم
با اینکه ازش سرویس ندارم بهم پشتیبانی میده
آقا مجید آپتایم پشتیبانیش 100 درصده
سرور دارم ازشون و کاملا راضی هستم
100000% تائید میشن
با اخلاق ، وظیفه شناس ، و از همه مهمتر با صداقت
براشون آرزوی موفقیت دارم
سلام و درود بر شما دوستان عزیز
این آقا مجید قصه ما نمی دونم داستانش چیه که من واسا چند تا سوال سه چهار روزی هی تو مسنجر و تو سایت پشتیبانیوشون دنبالشون دویدم تا بتونم چند تا جواب ساده ازشون بگبرم. :69:
بعدشم کلی گله بشون کردم که چرا اینجوریه، ایشون گفتن اولویت با مشتری هاست نه هر کی از راه برسه
تو دلم گفتم خوش به حال مشتری ها که این قدر احترام دارند پیش این آقا
کلی هم شرط کردند که اگه سرویس یه تو یکی یدم واسات منیج نمی کنم (حالا چراشو نمی دونم) ما هم قبول کردیم :->
ولی همین که فهمیدند ما داریم مشتریشون می شیم روالشونو تغییر دادند و قبل از اینکه پول رو به حسابشون بریزم پلن رو بم دادند و کلی هم تخفیف روش...
....
از شوخی گذشته آقا محید آدم با ادب و کار درستی هستند تا اونجا که من 3 روز به خاطر اینکه از ایشون سرورم رو بگیرم صبر کردم نه اینکه سرور خاصی می خواستم یا کس دیگه ای نداشت، بلکه می دونستم ایشون کارشون از همه بهتره و ضمنا کیفیت سرورهاشون از همه بالاتره
امروز هم همین که تو یاهو بشون اطلاع دادم جلو جلو سرویس رو بم تحویل دادند همراه با پنل های مربوطه
سرورشون هم حرف نداره
به امتحان کردنش می ارزه=;
آقا مجید گل دلم نیومد اینجا نیام و تشکر نکنم بابت زحمتات که دیروز آبروی مارو خریدی کاش همه توی این سایت که دارن سرویس میدن مثل شما باشن اونی که خودت میدونی کلی ما رو اذیت کرد ولی فشار کار ما به جای اینکه روی مسئولش باشه افتاد رو دوش شما سرویست خدائی حرف نداره از دیروز مثل آب خوردن سی پنل نصب شد کارا انجام شد و واقعا فرق یک سرویس شلوغ و با سرویس خوب الان میفهمم دستت درد نکه بازم دستت درد نکنه
ایشون تایید میشن همه چی تا حالا عالی بوده
ba slam o khaste nabashid injaneb k chand ta vps az ina gereftam khili razi hastam k bahashon ashena shodam o hamishe dar dastras o javabgooye moshkelat hastan
بنده هم از ایشون وی پی اس گرفتم .. خیلی زود تحویل دادن ، قیمتشون مناسبه ، از لحاظ کیفیت و سرعت سرور هم کاملا تایید میشن =d>
تایید میشن
تایید میشن دوست یکی از دوستان میباشد واقعاکارشون عالی هست
تایید میشن از همکار خوب ما هستن
سلام
100% تایید میشن
فقط من همینو میگم که پشتیبانیشون خداست واقعا عالین واقعا
با سلام
ایشون تائید میشوند
با سلام و
ضمن تشكر از دوستان جناب آقاي عيسي لو تاييد ميشن .
اقا مجید تایید میشه کارش درسته
تایید میشن ;)
تایید میشوند ....
ما تا حالا از شما خرید نکردیم ولی خدایش چند باری که حرف زدیم اخلاق شما مورد تایید
تایید میشن
تایید می شند شدید
ایشون تایید میشه ! کار بلد و متین
اخلاقشون + پشتیبانی تایید میشه.تا فردا 2 سرور خریداری میشه:55:
asanam taeed nemishan
:D
chera
ma eradate khasi nesb bat be eshon darim
kheili ham kareshon doroste
taeed ham mishan
سلام
من هم از سرور آلمان این دوستمون چند روزی هست هاست گرفتم و خیلی راضی هستم
با تشکر
با سلام
آقای عیسی لو مدیریت آنلاین سرورز تایئد میشن.
ما باهم زیاد کار کردیم.از مشتریان ایشون هستم
برای بنده از آمریکا حساب پیپل Verify شده باز کردند تا قبل از آن هم خرید های زیادی را برای بنده انجام دادند.
برای شارژ حساب پیپل بنده هم زحمت کشیدند و برای خرید دلار معتبر هستند.
کسی اطلاعاتی خواست با آیدی من تماس بگیره:">
با سلام
مبلغی به صورت سند مانی برای ما ارسال کردند
از ایشون نهایت تشکر را داریم
با سلام
جناب عیسی لو ضمن تشکر بابت خرید ارزی به اطلاع می رساند خرید با موفقیت انجام شد
با تشکر از زحمات و همکاری جنابعالی :53:
ایشان از با تجربه های انجمن هست و تایید میشند (تا به امروز تاپیک انتقاد و یا شکایت از ایشان ندیدم )
تایید میشن
ایشون 100 درصد تایید میشن و یکی از معدود سرویس دهندگانی هست که از کار باهاشون پشیمون نخواهید شد.
دست شما درد نکنه فکر نمی کردم در عرض نیم ساعت سرور رو تحویل بدین راستش این اولین سروری هست که با این سرعت تحویل میگیرم
سرور هم که عالیه هیچ مشکلی نداره
واقعا ممنون :53:
پرداخت ارز با پیپال به سرعت و آنی
تایید می شه کارشون خیلی خوبه
خیلی بهتر و واقعی تر از بعضی سایتهاست قیمت ارزشون ...
ما هم یه دونه گرفتیم از دوستان آنلاین سرور
همیشه با هم کار کردیم ایشالله اینم مثل همیشه عالی هست
ممنون از آقا مجید و بچه های آنلاین سرور
ما هم تحویل گرفتیم
کیفیت که مثل همیشه عالی هستش
ساپورت هم که دیگه گفتن نداره
مرسی
مهندس ما گرفتیم سرعت عالی
پشتیبانی هم که شک نکنید ! عالی هستن
اقای عیسی لو تایید میشوند
موفق باشید مجید جان.
به هیچ عنوان توصیه نمیشه !!!
حالا چی ؟؟
اینکه اگر سروری یا هاست و ... از امریکا یا کانادا می خواید از جای دیگه بجز ایشون نخرید
پشتیبانی عالی
کیفیت عالی
اخلاق 20 (فکر کنم 20 کمه 200 ولی خوبه )
همه چی اوکیه
از ایبشون ممنون هستم
سلام
مجید جان تایید میشن
اخلاق خوب شون و تعهدات و مسئولیت پذیریشون قابل تشویقه
---
موفق باشند همیشه
با سلام
کاربران پارادایس سرور به انلاین سرور منتقل شدند
و برگشت پول کاربران هم انجام شد
موفق باشید
سلام دوستان ، برام پی پال پرداخت انجام دادن ، همه چیز کاملا شسته رفته و سریع انجام شد ، تایید میشن
کارشون درسته تایید میشن
آقای عیسی لو تایید میشن کارشون درسته و انسان با دانش و پر حوصله ای هستند
از نظر پشتیبانی و هم فنی تایید میشن! کمتر از 1 ساعت سرویسم تحویل گرفتم. امیدوار همچنان پایدار و موفق باشند.
سلام
من الان یه سفارش دادم ، اکانت تست من هم فعال شد
حالا دامین رو ست کنم تست کنم ببینم چه طوری ، امیدوارم جواب کار منو بده ...
الان ساعت 3.30 صبح هست و من یه هاست پر بازدید رو به صورت تست 7 روزه تحویل گرفتم !!! :d
تحویل گرفته شد
ممنون از خدمات شما
آقای عیسی لو کارشون حرف نداره
از نظر پیشتیبانی هم که عالی!خودشون که همیشه انلاین هستن و همچین به تیکت ها توی سایت در کم ترین زمان پاسخ داده میشه!
ما که راضی هستیم!
کیفیت هاستشون عالبه
پشتیبانی به موقع و سریع
ممنون از خدمات شما
من هم سرويس 500 مگ ازشون گرفتم
اخلاق بسيار عالي دارند و اميدوارم كه مشتري ثابتشون بشم
تو كمتر از 10 دقيقه سرويسم تحويل شد.البته چون شرايط من فرق داشت طول كشيد وگرنه آني انجام ميشد
به هر حال تا اينجا ك واقعا حال كردم و بسيار راضي هستم
انشالله هميشه موفق باشند
يا حق
در خدمتیم
با تشکر
عیسی لو
قصد ارائه آفر جدیدی از دیتا سنتر سنپتیکا کانادا را داریم که طی این 9 ماهی که باهاشون کار کردیم 100 درصد تایید میشوند
توضیحاتی درباره این دیتا سنتر:
کیفیت سخت افزار : کیفیت سخت افزار فوق العاده می باشد به گونه ای که روی یکی از سرور ها برای تست 99 تا سرور مجازی ویندوز کانفیگ و بدون حتی کوچک ترین مشکل کار میکردند
شبکه : پورت این دیتا سنتر یک گیگ را بدون مشکل ساپورت میکند اما یک ویژگی خیلی عالی که دار این است که مقلا اگر پرت 1 گیگ 128 مگ بر ثانیه دانلود بدهد و یک کاربر در حال دانلود باشد کاربر دیگر هم همین مقدار سرعت را دارد یعنی کمترین کاهش را خواهد داشت که یکی از بهترین چیز هایی است که میتوان در این باره گفت
پشتیبانی : پشایبانی دیتا سنتر به زبان پارسی می باشد و به همین دلیل مشکلی در بر قراری ارتباط نخواهیم داشت
هویت : هویت ما برای دیتا سنتر اثبات شده است و به هیچ عنوان به دلیل تحریم و... مشکلی نخواهید داشت
آپتایم : اگر بخواهیم با سایر دیتا سنتر ها مقایسه کنیم کمتر دیتا سنتری میتوان یافت که طی 5 ماه گذشته اپتایم 100 درصد داشته باشد که این دیتا سنتر بدون مشکل 5 ماه است با آپتایم 100 درصد در حال ارائه خدمات می باشد
قیمت دلار : قیمت دلار به نرخ صزافی می باشد و میتوانین به صورت مستقیم به قیمت اسکناس که دیتا سنتر از طریق درگاه قابل ارائه است به ما به آن قیمت پرداخت نمایید
آدرس پرداخت دلار به ریال دیتا سنتر:
درگاه پرداخت آنلاین دیتاسنتر سینپتیکا (http://pay.synapti.ca/)
آی پی : هر آی پی 1 دلار می باشد و باید به صورت بلوک ای پی خریداری شود که بلوک 8 تایی یا /29 به صورت رایگان بر روی سرور قرار دارد
آفر ویژه :
سی پی یو : Intel Xeon X3440
رم : 16GB
هارد اول : 1TB Enterprise
هارد دوم : 128GIG SSD
پهنای باند : 20TB
پورت : 1 گیگ
آی پی : 5 عدد
قیمت به دلار : 130 $
قیمت به ریال : 468000 تومان
آی پی به نام شما
تحویل 48 ساعت می باشد
هر سوالی بود در خدمتیم
نظر جمعی از کاربران ما و همکاران ما که در انجمن حضور داشته اند:
سلام تایید میشید بخاطر اینکه سرور رو شلوغ نمی کنید و پورت زیاد share نمی شه . کاره جالبی هست ;)
فکر نمیکنم تعریف و تایید من تاثیری داشته باشه اما واقعا تو این مدت که دارم با دوست خوبم که بیش از اینکه سرویسش خوب باشه خودش آدم درستیه کار میکنم واقعا بی نظیر هست و اگه از 100 بخوایم نمره بدیم
اخلاق 100
کیفیت سرور 100
پشتیانی 99 اون 1 درصد هم برا اونه که اگه یه وقت ایشون اینترنتش قطع شد نتونست کاری براتون بکنه نگین چرا گفته بودی 100 ولی واقعا 100 هست
قیمت 100
یا حق التماس دعا پیشاپیش هم فرارسیدن ماه مبارک رمضان رو تبریک میگم
سلام تاید میشن کارشون خیلی درسته پشتیبانی خیلی عالی و قوی داران
سلام
میخواستم از مجید عزیز تشکر کنم سرور ایشون مناسب ، پشتیبانی عالی ، روابط عمومی بسیار عالی ، من از سرور ایشون راضی هستم
خواستم از زحمات ایشون تشکر کرده باشم
موفق باشید
تایید میشن
پشتیبانی خوب
اپ تایم بالا
قیمت مناسب
سرعت مناسب و ... =d>
اقا مجید کارش درسته
هم پشیتبانی عالی هم سرعت عالی هم کیفیت عالی
تایید میشود
تاييد ميشن
مخصوصا به خاطر عدم oversell و +(كيفيت)+
ارادت داريم
سلام بر بزرگ مرد عرصه ی هاستینگ ، حاج مجید
من از اقا مجید سرویس ندارم اما سروری که خریدم روش کلی مشکلات داشتم و حاج مجید خیلی کمک کرد
کاری که توی کل این انجمن از بین این همه آدم فقط سه نفر دارن کمک میکنن بهم یکیشون اقا مجید هست
واقعا از پشتیبانیش راضی هستم
با اینکه ازش سرویس ندارم بهم پشتیبانی میده
آقا مجید آپتایم پشتیبانیش 100 درصده
سرور دارم ازشون و کاملا راضی هستم
100000% تائید میشن
با اخلاق ، وظیفه شناس ، و از همه مهمتر با صداقت
براشون آرزوی موفقیت دارم
سلام و درود بر شما دوستان عزیز
این آقا مجید قصه ما نمی دونم داستانش چیه که من واسا چند تا سوال سه چهار روزی هی تو مسنجر و تو سایت پشتیبانیوشون دنبالشون دویدم تا بتونم چند تا جواب ساده ازشون بگبرم. :69:
بعدشم کلی گله بشون کردم که چرا اینجوریه، ایشون گفتن اولویت با مشتری هاست نه هر کی از راه برسه
تو دلم گفتم خوش به حال مشتری ها که این قدر احترام دارند پیش این آقا
کلی هم شرط کردند که اگه سرویس یه تو یکی یدم واسات منیج نمی کنم (حالا چراشو نمی دونم) ما هم قبول کردیم :->
ولی همین که فهمیدند ما داریم مشتریشون می شیم روالشونو تغییر دادند و قبل از اینکه پول رو به حسابشون بریزم پلن رو بم دادند و کلی هم تخفیف روش...
....
از شوخی گذشته آقا محید آدم با ادب و کار درستی هستند تا اونجا که من 3 روز به خاطر اینکه از ایشون سرورم رو بگیرم صبر کردم نه اینکه سرور خاصی می خواستم یا کس دیگه ای نداشت، بلکه می دونستم ایشون کارشون از همه بهتره و ضمنا کیفیت سرورهاشون از همه بالاتره
امروز هم همین که تو یاهو بشون اطلاع دادم جلو جلو سرویس رو بم تحویل دادند همراه با پنل های مربوطه
سرورشون هم حرف نداره
به امتحان کردنش می ارزه=;
آقا مجید گل دلم نیومد اینجا نیام و تشکر نکنم بابت زحمتات که دیروز آبروی مارو خریدی کاش همه توی این سایت که دارن سرویس میدن مثل شما باشن اونی که خودت میدونی کلی ما رو اذیت کرد ولی فشار کار ما به جای اینکه روی مسئولش باشه افتاد رو دوش شما سرویست خدائی حرف نداره از دیروز مثل آب خوردن سی پنل نصب شد کارا انجام شد و واقعا فرق یک سرویس شلوغ و با سرویس خوب الان میفهمم دستت درد نکه بازم دستت درد نکنه
ایشون تایید میشن همه چی تا حالا عالی بوده
ba slam o khaste nabashid injaneb k chand ta vps az ina gereftam khili razi hastam k bahashon ashena shodam o hamishe dar dastras o javabgooye moshkelat hastan
بنده هم از ایشون وی پی اس گرفتم .. خیلی زود تحویل دادن ، قیمتشون مناسبه ، از لحاظ کیفیت و سرعت سرور هم کاملا تایید میشن =d>
تایید میشن
تایید میشن دوست یکی از دوستان میباشد واقعاکارشون عالی هست
تایید میشن از همکار خوب ما هستن
سلام
100% تایید میشن
فقط من همینو میگم که پشتیبانیشون خداست واقعا عالین واقعا
با سلام
ایشون تائید میشوند
با سلام و
ضمن تشكر از دوستان جناب آقاي عيسي لو تاييد ميشن .
اقا مجید تایید میشه کارش درسته
تایید میشن ;)
تایید میشوند ....
ما تا حالا از شما خرید نکردیم ولی خدایش چند باری که حرف زدیم اخلاق شما مورد تایید
تایید میشن
تایید می شند شدید
ایشون تایید میشه ! کار بلد و متین
اخلاقشون + پشتیبانی تایید میشه.تا فردا 2 سرور خریداری میشه:55:
asanam taeed nemishan
chera
ma eradate khasi nesb bat be eshon darim
kheili ham kareshon doroste
taeed ham mishan
سلام
من هم از سرور آلمان این دوستمون چند روزی هست هاست گرفتم و خیلی راضی هستم
با تشکر
با سلام
آقای عیسی لو مدیریت آنلاین سرورز تایئد میشن.
ما باهم زیاد کار کردیم.از مشتریان ایشون هستم
برای بنده از آمریکا حساب پیپل Verify شده باز کردند تا قبل از آن هم خرید های زیادی را برای بنده انجام دادند.
برای شارژ حساب پیپل بنده هم زحمت کشیدند و برای خرید دلار معتبر هستند.
کسی اطلاعاتی خواست با آیدی من تماس بگیره:">
با سلام
مبلغی به صورت سند مانی برای ما ارسال کردند
از ایشون نهایت تشکر را داریم
با سلام
جناب عیسی لو ضمن تشکر بابت خرید ارزی به اطلاع می رساند خرید با موفقیت انجام شد
با تشکر از زحمات و همکاری جنابعالی :53:
ایشان از با تجربه های انجمن هست و تایید میشند (تا به امروز تاپیک انتقاد و یا شکایت از ایشان ندیدم )
تایید میشن
ایشون 100 درصد تایید میشن و یکی از معدود سرویس دهندگانی هست که از کار باهاشون پشیمون نخواهید شد.
دست شما درد نکنه فکر نمی کردم در عرض نیم ساعت سرور رو تحویل بدین راستش این اولین سروری هست که با این سرعت تحویل میگیرم
سرور هم که عالیه هیچ مشکلی نداره
واقعا ممنون :53:
پرداخت ارز با پیپال به سرعت و آنی
تایید می شه کارشون خیلی خوبه
خیلی بهتر و واقعی تر از بعضی سایتهاست قیمت ارزشون ...
ما هم یه دونه گرفتیم از دوستان آنلاین سرور
همیشه با هم کار کردیم ایشالله اینم مثل همیشه عالی هست
ممنون از آقا مجید و بچه های آنلاین سرور
ما هم تحویل گرفتیم
کیفیت که مثل همیشه عالی هستش
ساپورت هم که دیگه گفتن نداره
مرسی
مهندس ما گرفتیم سرعت عالی
پشتیبانی هم که شک نکنید ! عالی هستن
اقای عیسی لو تایید میشوند
موفق باشید مجید جان.
به هیچ عنوان توصیه نمیشه !!!
حالا چی ؟؟
اینکه اگر سروری یا هاست و ... از امریکا یا کانادا می خواید از جای دیگه بجز ایشون نخرید
پشتیبانی عالی
کیفیت عالی
اخلاق 20 (فکر کنم 20 کمه 200 ولی خوبه )
همه چی اوکیه
از ایبشون ممنون هستم
سلام
مجید جان تایید میشن
اخلاق خوب شون و تعهدات و مسئولیت پذیریشون قابل تشویقه
---
موفق باشند همیشه
با سلام
کاربران پارادایس سرور به انلاین سرور منتقل شدند
و برگشت پول کاربران هم انجام شد
موفق باشید
سلام دوستان ، برام پی پال پرداخت انجام دادن ، همه چیز کاملا شسته رفته و سریع انجام شد ، تایید میشن
کارشون درسته تایید میشن
آقای عیسی لو تایید میشن کارشون درسته و انسان با دانش و پر حوصله ای هستند
از نظر پشتیبانی و هم فنی تایید میشن! کمتر از 1 ساعت سرویسم تحویل گرفتم. امیدوار همچنان پایدار و موفق باشند.
سلام
من الان یه سفارش دادم ، اکانت تست من هم فعال شد
حالا دامین رو ست کنم تست کنم ببینم چه طوری ، امیدوارم جواب کار منو بده ...
الان ساعت 3.30 صبح هست و من یه هاست پر بازدید رو به صورت تست 7 روزه تحویل گرفتم !!! :d
تحویل گرفته شد
ممنون از خدمات شما
آقای عیسی لو کارشون حرف نداره
از نظر پیشتیبانی هم که عالی!خودشون که همیشه انلاین هستن و همچین به تیکت ها توی سایت در کم ترین زمان پاسخ داده میشه!
ما که راضی هستیم!
کیفیت هاستشون عالبه
پشتیبانی به موقع و سریع
ممنون از خدمات شما
من هم سرويس 500 مگ ازشون گرفتم
اخلاق بسيار عالي دارند و اميدوارم كه مشتري ثابتشون بشم
تو كمتر از 10 دقيقه سرويسم تحويل شد.البته چون شرايط من فرق داشت طول كشيد وگرنه آني انجام ميشد
به هر حال تا اينجا ك واقعا حال كردم و بسيار راضي هستم
انشالله هميشه موفق باشند
يا حق
در خدمتیم
با تشکر
عیسی لو