PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهکار شما + خیلی مهم | لود بالای Cpu بعضی سایت ها در Cpanel یا WHM

irancheat2
April 17th, 2013, 01:51
با سلام

موضوعی هست که با جستجو شاید ده ها مطلب در موردش دیدم

تاپیک ها یا کسی جواب نداده بود و تاپیک خاک خورده بود یا جواب ها اجرایی نبودن و به مشکل برخورده بودن

ما روی سرور مجازی با منابع بالا
4گیگ رم + 8CPu سی پنل نصب و کانفیگ کردیم در حد نرمال

سایت هایی مثل وردپرس شدیدا پردازنده رو درگیر میکنن تا جایی که لود خیلی بالا میره.

میخواستم بدونم چطور میشه این مورد رو کنترل کرد؟

چطور میشه در سرور پردازنده رو برای هر کاربر محدود کرد؟ مثلا کاربر x بتونه 30% CPu مصرف کنه؟
یا
چطور میشه تعریف کرد هر کاربر زمانی که مصرفش به 30% رسید سرویس kill بشه؟
یا
آیا راهی برای جلوگیری از بالارفتن لود هست که لود سرور انقدر بالا نره که وب سرور داون نکنه؟
آیا امکانش هست هر 1دقیقه یا 3 دقیقه وب سرور اتوماتیک رستارت بشه که اگه داون شده باشه خودش رستاررت بشه؟
آیا کسی مشکل این لود بالای وردپرس رو میدونه؟همه پلاگین ها رو هم بستیم اما بازم بالاست

دوستانی که مایل نیستن آموزش رایگاه بدن پیغام خصوصی بدن هزینه رو هم تا جایی که مقدور باشه روی سر میزارم.

با تشکر

nginxweb
April 17th, 2013, 01:57
جهت کاهش مصرف سایت های وردپرسی بهترین راه استفاده از memcached server و استفاده از object cache وردپرس می باشد و در کنار اینها کانفیگ و بهینه سازی اصولی mysql و همچنین داشتن یک وب رور قدرتمند مثل nginx یا لایت اسپید فوق العاده مفید می باشد

meysamz
April 27th, 2013, 00:26
با سلام

چطور میشه در سرور پردازنده رو برای هر کاربر محدود کرد؟ مثلا کاربر x بتونه 30% CPu مصرف کنه؟
یا
چطور میشه تعریف کرد هر کاربر زمانی که مصرفش به 30% رسید سرویس kill بشه؟
یا
آیا راهی برای جلوگیری از بالارفتن لود هست که لود سرور انقدر بالا نره که وب سرور داون نکنه؟

با تشکر

می توانید از کلود لینوکس استفاده کنید، توضیحات فارسی در لینک زیر موجود است.
هاست Cloud-linux (http://www.zabet.ir/p-cloud-linux)

i-whost
April 27th, 2013, 00:31
جهت کاهش مصرف سایت های وردپرسی بهترین راه استفاده از memcached server و استفاده از object cache وردپرس می باشد و در کنار اینها کانفیگ و بهینه سازی اصولی mysql و همچنین داشتن یک وب رور قدرتمند مثل nginx یا لایت اسپید فوق العاده مفید می باشد
memcached زیاد جالب نیست گزینه های بهتری هم هستند، سایت وردپرس به دلیل استفاده از پیوند یکتا دلخواه و mod_rewrite این مشکل ایچاد میکنن البته در آپاچی 2.4.4 وضعیت بهتر شده و به دیتابیس و .. مربوط نیست همین سایت با پیوند پیش فرض و بدون استفاده از mod_rewrite مصرف 1/10 خواهد داشت

irancheat2
April 28th, 2013, 16:53
memcached زیاد جالب نیست گزینه های بهتری هم هستند، سایت وردپرس به دلیل استفاده از پیوند یکتا دلخواه و mod_rewrite این مشکل ایچاد میکنن البته در آپاچی 2.4.4 وضعیت بهتر شده و به دیتابیس و .. مربوط نیست همین سایت با پیوند پیش فرض و بدون استفاده از mod_rewrite مصرف 1/10 خواهد داشت

عزیز میشه بگید با چه روشی و چطوری؟
هزینش هم تا جایی که در توانم باشه میتونم تقدیم کنم پیغام خصوصی کنید
بسیار مممنونم

m-mehdipoor
April 28th, 2013, 21:35
عزیز میشه بگید با چه روشی و چطوری؟
هزینش هم تا جایی که در توانم باشه میتونم تقدیم کنم پیغام خصوصی کنید
بسیار مممنونم

منظور این دوستمون این بود که برید تو پیوند یکتای وردپرس و تنظیمات رو پیشفرض کنید .

RayanDade
April 29th, 2013, 00:38
منظور این دوستمون این بود که برید تو پیوند یکتای وردپرس و تنظیمات رو پیشفرض کنید .

حرف آقا مجتبی تایید میشه

reza21biologist
May 3rd, 2013, 13:37
سلام جهت تکمیل گفته های دوستان ، کاربرا ساختار پیوند یکتا را در وردپرس به صورتی تنظیم می کنند که شامل عنوان پست که فارسی هست می شود و این کار را هم بیشتر برای افزایش ورودی گوگل انجام می دهند . در زمانی که سایت دارای مطالب زیادی باشد جستجو در میان این کوئری ها برای یافتن مطلب مورد نظرفشار زیادی به database وارد می کند . برای رفع این مشکل یا وردپرس را update کنید و یا برنامه نویسی sql را بهینه کنید. در رابطه با restart خودکار apache شما می توانید یک bash فایل تهیه کرده و یک کران برایش بسازید تا به صورت زمان بندی شده آن را اجرا کند.

Yas-Host
May 3rd, 2013, 14:46
آموزش محدود کردن cpu به هر کاربر
ابتدا دستورات زیر را وارد کنید:

cd /usr/local/src
wget http://www.r-fx.ca/downloads/prm-current.tar.gz
tar –zxvf prm-current.tar.gz
cd prm-0.*
./install.sh

rm –Rf /usr/local/src/prm*

سپس

nano –w /usr/local/prm/conf.prm

برای ارسال اخطار به ایمیل مقادیر زیر را تعیین کنید:

Change USR_ALERT=‖0″ to USR_ALERT=‖1″
USR_ADDR=‖root

به جای root ایمیل خود را وارد کنید

برای استفاده از برنامه دستور زیر را وارد میکنیم:

/usr/local/sbin/prm –s
/usr/local/sbin/prm –q

موفق باشید.

d4rk00b
May 3rd, 2013, 18:25
ساینهای وردپرس رو آپاچی از همه زودتر لود میکنه و لود cpu رو کمتر میکنه.ولی بهینه سازی sql خیلی مهم هست.در مورد محدود کردن cpu هم من تست کردم و با محدود کردن جواب میده ولی مشکلی که برام پیش اومد این بود که بیشتر سایت ها خیلی دیر باز میشدن و بیشتر مشتریها ناراضی شده بودن و من مجبور شدم این کار رو ادامه ندم.