PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تعهد نامه ایرنیک

Dr.D347h
April 16th, 2013, 23:31
با سلام به همگی.
من تا حالا تو ایرنیک چند تا دامنه تو یه پنل دارم.
دیروز سه تا دامنه جدید دیگه سفارش دادم که امروز صبح که نگا کردم دیدم دو تاش تایید شده و یکیش نوشته در انتظار تایید مدرک.
پیام ها رو نگا کردم در مورد همون دامنه گفته که باید این تعهد نامه که پیوست هست رو امضا کنی و با کارت ملی بفرستی.
توی تعهد نامه هم نوشته چه در مورد دامنه هایی که تا کنون ثبت کردم و از این به بعد ثبت خواهم کرد سوء نیت ندارم و اینکه ناقض حقوق اشخاص ثالث بویژه نام اشخاص حقوقی یا علایم تجاری نباشم و پیرو قوانین جمهوری اسلامی باشم.
شک کردم گفتم شاید همون دامنه اسم یه برند یا شرکتی باشه، تو نت سرچ کردم چیزی نبود.
نمیدنم چرا این تعهد نامه رو برام فرستادن امکانش هست که چون 13 مین دامنه ای هست که ثبت می کنم برام تعهد نامه بفرستن.
کسی برتش همچین موردی پیش اومده.
الان اگه بخوام دامنه جدید ثبت کنم جدیدا ثبت میشن یا از این به بعد نمیتونم ثبت کنم مگر اینکه تعهد بدم، یا این که تعهد نامه فقط برا همون دامنه است.
اگه بفرستم و برفرض اگه یه شرکتی ازم شکایت کنه و بگه علامت تجاریشو یا اسمشو ثبت کردم چی میشه اگه تعهد ندم و شکایت کنه چی میشه؟
اصلا این تعهد نامه چیز مهمی هست؟ یا عادیه؟
ممنون میشم کمکم کنید. مرسی

AmirHosein
April 17th, 2013, 00:02
یه همچین ایمیلی هم داشتید؟

سلام،

کاربر محترم؛

جهت تکمیل فرایند ثبت دامنه مورد درخواست، تعهدنامه پیوست را ارسال نمایید. در صورتیکه این تعهدنامه قبلا بابت دامنه‌ی دیگری که شما صاحب امتیاز آن هستید به دستتان رسیده و آنرا ارسال کرده‌اید، از تکمیل و ارسال مجدد آن خودداری فرمایید.
این تعهد باید حتماً توسط صاحب امتیاز فعلی دامنه *******.ir نوشته و امضا شده باشد. ارسال کپی کارت ملی برای اشخاص حقیقی و نوشتن درخواست در سربرگ و ارسال کپی روزنامه رسمی برای اشخاص حقوقی الزامی است. درصورت عدم تطابق مدارک ارسالی با مشخصات شناسه ثبت شده در سایت مرکز ثبت دامنه، به درخواست شما ترتیب اثر داده نخواهد شد. شما می توانید متن تعهد را فاکس کرده یا ترجیحاً با مراجعه به سامانه دریافت مدارک ایرنیک به نشانی ارسال مدارک – ایرنیک (http://www.nic.ir/Upload_Document) و با انتخاب گزینه ثبت دامنه از بخش دامنه اقدام به ارسال تعهد نمایید.

از این پس کلیه دامنه‌هایی که شما به عنوان صاحب امتیاز آن تعیین شده باشید در صورت نیاز به تعهد، به استناد این تعهدنامه تایید می‌شوند

واحد ثبت‌دامنه
فاکس: ‎(۰۲۱) ۲۲۲۹۵۷۰۰
نشانی پست‌‌الکترونیک: info@nic.ir

این نامه بصورت خودکار برای شما ارسال شده است. لطفا به آن پاسخ ندهید.
یه تعهد ساده نسبت به اون دامنه ازتون میگیرن برای تمام دامنه ها نیست گاهی وقت ها حتی برای ثبت یه دامنه مجبور میشید از نهاد های دولتی مثل وزارت ارشاد صدا و سیما ، سازمان گردش گری نامه ببرید برای ثبت دامنه :))

PCcamp.Ir
April 17th, 2013, 00:12
بله واسه دامنه tvfilm و iranteachers از بنده تعهد گرفتن.گفتم این بعدا برامون دردسر نشه!!گفت نه ما میخاییم بعدا برامون دردسر نشه!!!

TARIMEHR
April 17th, 2013, 00:13
این تعهد نامه یه مدت لغو شده بود دوباره الان از همه میگیرن
اونایی که جدیدا شناسه ایرنیک بسازن برای ثبت اولین دامنه ازشون تعهد نامه میگیرن
اونایی که در زمان لغو بودن این قانون تعهدنامه ازشون گرفته نشد، الان هر چندمین دامینشون که باشه یه تعهد ارسال میکنن و تمام

البته بگیر نگیر داره قانونشون
یه سری مشتری ها میرن دامنه ثبت کنن ازشون تعهد میخواد
یک سری نمیخواد

نام دامنه هم که مدیر اشاره کردن بعضی هاشون مجوز میخواد (دامنه ی سالار شهیدان رو یکی از کاربرا میخواست ثبت کنه اسکن تعهد نامه ی کتبی با مهر ارشاد استان ) میخواستن یارو بیخیال شد8-}

AmirHosein
April 17th, 2013, 00:18
بله واسه دامنه tvfilm و iranteachers از بنده تعهد گرفتن.گفتم این بعدا برامون دردسر نشه!!گفت نه ما میخاییم بعدا برامون دردسر نشه!!!
من برای این دامنه نزدیک 8 بار اقدام به ثبت کردم ولی نشد یکی دیگه ثبتش کرد :

سلام،

دامنه: ltv.ir

سلام، طبق توافق انجام شده بین این مرکز و سازمان صدا و سیما، مقرر شد تا تمام روابط فیمابین از سو‌ی‌ نماینده سازمان سرکار خانم مؤمنی صورت گرفته و تمام دامنه‌های مربوط به سازمان با شناسه واحد سازمان به ثبت رسند. لطفا با ایشان تماس گرفته، شناسه کاربری سازمان را دریافت کرده و آن را از ایمیل شناسه صاحب امتیاز این دامنه به info@nic.ir اعلام نمائید. با احترام، مرکز ثبت دامنه

اینا چیزی نیستن که من تو سال 88 دامنه myvote.ir رو داشتم سر زمان تمدیدش سربازی بودم اومدم دیدم کلی ایمیل خورده برای تمدید باید فلان مجوز رو داشته باشی فلان جان و... سربازی بودم نشد تمدیدش کنم :))))

این تعهد نامه یه مدت لغو شده بود دوباره الان از همه میگیرن
اونایی که جدیدا شناسه ایرنیک بسازن برای ثبت اولین دامنه ازشون تعهد نامه میگیرن
اونایی که در زمان لغو بودن این قانون تعهدنامه ازشون گرفته نشد، الان هر چندمین دامینشون که باشه یه تعهد ارسال میکنن و تمام

البته بگیر نگیر داره قانونشون
یه سری مشتری ها میرن دامنه ثبت کنن ازشون تعهد میخواد
یک سری نمیخواد

نام دامنه هم که مدیر اشاره کردن بعضی هاشون مجوز میخواد (دامنه ی سالار شهیدان رو یکی از کاربرا میخواست ثبت کنه اسکن تعهد نامه ی کتبی با مهر ارشاد استان ) میخواستن یارو بیخیال شد8-}

TARIMEHR
April 17th, 2013, 00:27
من برای این دامنه نزدیک 8 بار اقدام به ثبت کردم ولی نشد یکی دیگه ثبتش کرد :
سلام،

دامنه: ltv.ir

سلام، طبق توافق انجام شده بین این مرکز و سازمان صدا و سیما، مقرر شد تا تمام روابط فیمابین از سو‌ی‌ نماینده سازمان سرکار خانم مؤمنی صورت گرفته و تمام دامنه‌های مربوط به سازمان با شناسه واحد سازمان به ثبت رسند. لطفا با ایشان تماس گرفته، شناسه کاربری سازمان را دریافت کرده و آن را از ایمیل شناسه صاحب امتیاز این دامنه به info@nic.ir اعلام نمائید. با احترام، مرکز ثبت دامنه

زنگ میزدی شناسه سازمانیت رو میگرفتی حل بود 8-}
الان نگاه کن فائزی زنگ زد بهش شناسه کاربری سازمان رو دادن=))
ascii: ltv.ir remarks: (Domain Holder) Moeenoddin Faezi

Saati
April 17th, 2013, 00:35
سلام، طبق توافق انجام شده بین این مرکز و سازمان صدا و سیما، مقرر شد تا تمام روابط فیمابین از سو‌ی‌ نماینده سازمان سرکار خانم مؤمنی صورت گرفته و تمام دامنه‌های مربوط به سازمان با شناسه واحد سازمان به ثبت رسند. لطفا با ایشان تماس گرفته، شناسه کاربری سازمان را دریافت کرده و آن را از ایمیل شناسه صاحب امتیاز این دامنه بهinfo@nic.ir
اعلام نمائید. با احترام، مرکز ثبت دامنه
این دیگه واقعا مسخرست . صدا سیما چشمش کور میخواست زودتر دامنه رو بگیره

hoka
April 17th, 2013, 00:44
یه سری دامنه هارو اگه چیز جالبی به چشمشون بخوره یا یه کلمه ی آشنا توش باشه تهعد میگیرن :))
برای thevampirediaries از من تعهد گرفتن :)) حالا نمیدونم برای ومپایرش بود یا برای داستاناش :))

Dr.D347h
April 17th, 2013, 00:49
منم دقیقا همون ایمیلی رو گرفتم که امیرحسین تو پست دوم اورد(الان چون با گوشیم نمیتونم نقل قول کنم!) پس مساله مهمی نیست و یه چیز عادیه؟ با خیال راحت امضا کنم بفرستم؟
حالا اگه گیریم یه شرکتی که مثلا اسمش سیب بود یا برند سیب رو ثبت کرده بعد مثلا منم
sib.ir
رو ثبت کنم و اون ازم شکایت کنه تکلیف چیه؟
سیب ک فقط اسم اون شرکت نیسسم یه میوه است!
حالا اگه اسم خیلی خاص باشه یه چیزی!

AmirHosein
April 17th, 2013, 14:53
منم دقیقا همون ایمیلی رو گرفتم که امیرحسین تو پست دوم اورد(الان چون با گوشیم نمیتونم نقل قول کنم!) پس مساله مهمی نیست و یه چیز عادیه؟ با خیال راحت امضا کنم بفرستم؟
حالا اگه گیریم یه شرکتی که مثلا اسمش سیب بود یا برند سیب رو ثبت کرده بعد مثلا منم
sib.ir
رو ثبت کنم و اون ازم شکایت کنه تکلیف چیه؟
سیب ک فقط اسم اون شرکت نیسسم یه میوه است!
حالا اگه اسم خیلی خاص باشه یه چیزی!
اگر کسی کلمه سیب رو ثبت برند کنه میتونه ازتون بگیره دامین رو :)) این تعهد هم از شما میگیرن که اگر چنین مشکلی پیش اومد با رضایت قلبی خودتون اینکار رو انجام بدید.

mohsen1600
April 17th, 2013, 18:38
بله چیز خاصی نیست اما امان از وقتی که بخوان گیر سه پیچ بدن من مشخصاتم رو کامل کامل در پنل ایرنک وارد نکرده بود بعد موقعی که مدارک دادم تازه گفتن مشخصات صاحب شناسه با صاحب مدارک هموخونی نداره و به هزار بدبختی خواستم بگیرم که بعد رمز محرمانه رو خواستن ازم و هزار دنگ و فنگ دیگه که بعد از سه چهار روز تلاش مدوام موفق نشدم و کلا بیخیال ثبت دامنه شدم :(

allbert
April 17th, 2013, 20:23
اگر در نام دامنه از کلماتی مثل نام کشور اشخاص معروف نام شهر و مواردی که معرف چیزی هست این تعهد نامه رو میگیرن

مثلا etc . . . malezi avini babol iran tehran mosadegh

Dr.D347h
April 17th, 2013, 21:24
حالا این بار باز خوبه فقط تعهد خواستن.
چند وقت پیش خواستم دامین mahaan.ir رو ثبت کنم که ازاد بود، موقع تایید دامنه گفتن که ثبت این دامنه فقط برای سازمان میراث فرهنگی وگردشگری مجازه و تایید نکردن، بعدشم دامنه ازد نشد و وقتی whois میکنی میگه تحت شرایط خاص قابل ثبته.
نمیدونم ماهان چه ربطی به سازمان میراث فرهنگی و گردشگری داره البته انگار خودشون هم وقتی من خواستم ثبت کنم به این نتیجه رسیدن که به سازمان میراث فرهنگی مربوطه!

AmirHosein
April 17th, 2013, 22:06
واقعا خیلی مسخره هست :)) دو تا دامین اومدم ثبت کنم ازم مدارک میخوان جهت ثبت :)) 12512
خیلی مسخرس :))

ezat1
April 18th, 2013, 00:48
سلام
آقا تعهد چیز خاصی نیست بیشتر جنبه رفع مسئولیت برای خودشون هست ما هم دادیم ففها شد هیچ مشکلی نیست .

ourweb
April 18th, 2013, 00:57
پس چرا برای ما گیر ندادن ما دامنه
tcispors رو ثبت کردیم چیزی نخواستن حتا دامنه khz-tci رو چیزی نگرفتن

AmirHosein
April 20th, 2013, 10:49
پس چرا برای ما گیر ندادن ما دامنه
tcispors رو ثبت کردیم چیزی نخواستن حتا دامنه khz-tci رو چیزی نگرفتن
اسم های شما از نظر اونا هیچ معنی خاصی نداره مریض نیستن به چیزای بی معنی گیر بدن که :))
اینم یکی دیگه :))
http://content.screencast.com/users/Orojlo/folders/Snagit/media/268309c1-448f-4308-a741-ab77e2eb2708/04.20.2013-10.45.png

baranblog
April 29th, 2013, 12:10
الان دیگه واسه همه دامنه ها تعهد میخوان من 3 تا دامین ثبت کردم برای همشون در انتظار تایید زده بود ، دیگه ارسال مدارک اجباری شده
بعد ارسال مدارک به من ایمیل زدن کد ملی اشتباه یه تعهد نامه هم بابت کد ملی ازم گرفتن
الان چند روزه منتظرم ، فکر کنم میخوان بیان تحقیقات محلی ، خدا کنه همسایه ها در موردم چیزای خوبی بگن :d

AmirHosein
April 29th, 2013, 12:24
الان دیگه واسه همه دامنه ها تعهد میخوان من 3 تا دامین ثبت کردم برای همشون در انتظار تایید زده بود ، دیگه ارسال مدارک اجباری شده
بعد ارسال مدارک به من ایمیل زدن کد ملی اشتباه یه تعهد نامه هم بابت کد ملی ازم گرفتن
الان چند روزه منتظرم ، فکر کنم میخوان بیان تحقیقات محلی ، خدا کنه همسایه ها در موردم چیزای خوبی بگن :d
سه تا دامین پشت سر هم میخواستم مدرک برای هر سه تاشون میخواد سه تا اسم مختلف :))

shingo
April 29th, 2013, 13:18
الان چند روزه منتظرم ، فکر کنم میخوان بیان تحقیقات محلی ، خدا کنه همسایه ها در موردم چیزای خوبی بگن
:d

:71:
همه شرکتهای دنبا فکرو ذکرشون اینه که چه جوری فروش محصولاتشون رو بیشتر کنن.اینا کنفرانس میزارن چه محدودیت هایی بزاریم فروشمون کمتر بشه

SAJJADSAA
April 29th, 2013, 18:26
برای انتقال دامنه موقع ارسال مدارک پسوند فامیلم کامل نبود :-|
گفت از ثبت اسناد تایید هویت بگیر :-| :-&

محمدحسین-
April 30th, 2013, 13:19
دوست عزیز.اصولاطبق تجارب دوستانم شرکت ایرنیک پس ازثبت تعدادمشخصی دامنه وپس ازافزایش دامنه هاتعهدنامه ای بامتن فوق برای تعهدگیری دوباره ازشمابه منظوراطمینان ازاستفاده درست شماازدامنه ارسال می کندکه فقط یکباران راپرخواهیدکردونیازی به پرکردن ان وارسال برای دامنه های بعدی نیست.

Microsoft
January 16th, 2014, 13:54
از مسخرگی بدتره

آخه اینا که این چرت و پرتا رو راه میندازن باید به فکر پشتیبانی قوی هم باشن دیگه

من 3 روزه که دامین رو ثبت کردم و مدارک رو هم ارسال کردم که یه ایمیل اومد که توش نوشته بود مدارک ارسالی با اطلاعات ثبت شده تو سامانه همخوانی نداره !!

بعد از اون یه متن تعهد نامه ی مسخره ی دیگه و یه ایمیل دیگه که گفته بود جواب سوال امنیتی رو به پشتیبانیشون ارسال کنم ....

جواب سوال رو هم چندبار ارسال کردم ولی هیچ خبری نیست :|

آقا مردم علاف شما نیستن که ...

دیگه اعصاب نمیذارن که واسه آدم :|

Normal
January 19th, 2014, 00:21
سلام من یه دامنه 5 ساله ir از nic.ir خریدم 48 تومن ولی تو این سایت هاست نمیده و خدمات دیگه ای به جز دامنه نداره. الان تو سایت های دیگه میبینم قیمت دامنه 5 ساله خیلی کمتره و خدمات دیگه هم میدن...
حالا می خاستم یه دامنه دیگه بگیرم نمی دونم از nic.ir بگیرم چون قبلا یه دامنه داشتم توی nic.ir ؟ یا اینکه برم از جای دیگه بگیرم بخاطر ارزون بودن قیمت و یه سوال دیگه برتری خاصی داره دامنه های nic.ir که قیمت هاش خیلی بالاتره؟
یه سوال دیگه اگه خاستم دامنه ای که توی nic.ir دارم تبدیل به سایتش کنم باید دامنه ام رو به سایت دیگه انتقال بدم؟ چون nic.ir به جز فروش دامنه خدمات دیگه ای نداره.گیج شدم نمیدونم چکار کنم کمک کنید

Normal
January 19th, 2014, 00:23
سلام من یه دامنه 5 ساله ir از nic.ir خریدم 48 تومن ولی تو این سایت هاست نمیده و خدمات دیگه ای به جز دامنه نداره. الان تو سایت های دیگه میبینم قیمت دامنه 5 ساله خیلی کمتره و خدمات دیگه هم میدن...
حالا می خاستم یه دامنه دیگه بگیرم نمی دونم از nic.ir بگیرم چون قبلا یه دامنه داشتم توی nic.ir ؟ یا اینکه برم از جای دیگه بگیرم بخاطر ارزون بودن قیمت و یه سوال دیگه برتری خاصی داره دامنه های nic.ir که قیمت هاش خیلی بالاتره؟
یه سوال دیگه اگه خاستم دامنه ای که توی nic.ir دارم تبدیل به سایتش کنم باید دامنه ام رو به سایت دیگه انتقال بدم؟ چون nic.ir به جز فروش دامنه خدمات دیگه ای نداره.گیج شدم نمیدونم چکار کنم کمک کنید

nasser
January 19th, 2014, 00:39

سلام دوست عزیز سایت های دیگه ای که به قیمت پایین تر دامنه رو ثبت میکنن نمایندگی نیک هستن و همه دامنه های ای ار و پسوند ایران تو نیک ثبت میشه و با اونی که شما میگین شرکت های هاستینگ و .... فرق داره و وقتی هم از نمایندگی ثبتش میکنین اونا این کار رو برای شما انجام میدن و درخواست ثبت دامنه رو تو پنل شما تو نیک رو میدن و هزینه اش رو واریز میکنن که معمولا قیمتشون پایین تر از سایت نیک که الان برای 1 سال تو نیک 16 تومنه و از نمایندگی قیمت های پایین تر میتونین خریداری کنید. اگه دات کام و یا دیگر پسوند ها رو میخواین قضیه اش یه چیز دیکس
برای بالا آوردن سایت روی دامنه نیازی به انتقال دامنه به جایی ندارین و فقط دی ان اس های دامنه رو از تو پنل نیکتون روی هاستتون ست میکنین و .........

کمک خواستین هستم خدمتتون

Normal
January 19th, 2014, 01:13
مچکر من می خام یه دامنه دیگه بخرم ... حالا توی نیک خریداری کنم بهتره چون قبلا یه پروفایل شخصی توی نیک باز کردم یا برم از یه نمایندگی بخرم چون قیمت پایین تره؟

Normal
January 19th, 2014, 01:19
توی پنل نیک من دی ان اس نوشته نا موجود چیکار کنم؟؟؟

nasser
January 19th, 2014, 10:35
مچکر من می خام یه دامنه دیگه بخرم ... حالا توی نیک خریداری کنم بهتره چون قبلا یه پروفایل شخصی توی نیک باز کردم یا برم از یه نمایندگی بخرم چون قیمت پایین تره؟

مسلماً من نمایندگی رو انتخاب میکنم چون قیمت پایین تره و تو همون پنل نیکتون که قبلا ساختین براتون ثبت میشه مشلکی نیست .
فکر نکنم دیگه کسی از نمایندگی ها باشه که تو پنل خودش ثبت کنه چون خلاف مقررات هم هست .
نمایندگی ها هم من قیمت زیر 4 تومن هم دیدم تا 14 تومن هم هست نیک هم که 16 تومنه برای یک سال برای 5 سال هم هزینه 1 سال رو ضرب در 3 بکنید

nasser
January 19th, 2014, 10:41
توی پنل نیک من دی ان اس نوشته نا موجود چیکار کنم؟؟؟

خب باید دی ان اس های هاستون رو اونجا وارد کنید

pc-narmak
January 19th, 2014, 12:41
اگر قرار بود این بازی هارو چند سال پیش در بیارند فکر نکنم تا الان بیشتر از 5000 دامین ثبت میشد :d

Rezau
May 30th, 2014, 16:06
من اولین بارمه دارم دامنه ثبت میکنم و میخواستم بدونم این تعهد نامه ای که میخواد چی هست وباید از کجا بگیرم و امضاش کنم

Dictator_
May 31st, 2014, 00:37
من اولین بارمه دارم دامنه ثبت میکنم و میخواستم بدونم این تعهد نامه ای که میخواد چی هست وباید از کجا بگیرم و امضاش کنم

همه ی دامنه ها لازم نیست ...دامنه هایی که از نظر اونها مورد دار هست

این صفحه (https://www.nic.ir/Upload_Document (https://www.nic.ir/Upload_Document))

از اینجا باید بفرستید.

من دیروز یک دامنه ثبت کردم البته نیازی نداشت به این چیزا !

mobinhost.in
May 31st, 2014, 01:16
مجدد ا برای کسانی که جدید ثبت نام می کنن و سفارش دامنه می دهد این فرم رو میفرستن تا امضا کنی
از نظر حقوقی میخان خیال خودشون رو راحت کنن و توی دردسر قانونی ندازن خودشون رو

دلیلش هم معلومه . عده زیادی میومدن مثلا برای فلان شرکت با نام و نشان خودشون مثلا یک دامنه ثبت می کردن و صرفا دامنه رو براشون راه اندازی می کردن بدون انتقال دامنه به شرکت مورد نظر
و سو استفاده اتفاق می افتاد و شکایت می شد
ولی چون ثبت کننده دامنه به صورت مستقیم شرکت نبود کسی نمی توانست دامین رو از واسط بگیره
برای جلوگیری از مشکلات قانونی البته نه برای مشتریان برای خود nic.ir و سلب مسوولیت به صورت رنندوم این کار رو می کنن

اگر دامنه ir براتون مهمه باید دستی امضا کنی و بفرستی
اگر نفرستی پیام می دهند که مثلا تا فلان روز دامینت ساسبند می شود
بعد از چند روز هم دیلیت می کنن از پروفایلت و دوباره میفروشنش
پولت هم قطعا از بین می رود

MihanV
May 31st, 2014, 10:48
پولت هم قطعا از بین می رود

هزينه ثبت رو برگشت ميزنن و از بين نميره ...

Rezau
May 31st, 2014, 11:30
با سلام.
من تعد نامه و کپی کارت ملی رو برای سایت ایرنیک فرستادم.
چقدر باید منتظر باشم تا جوابش بیاد شماها میدونین
میترسم درخواستم باطل بشه چون انقضا زده

hoka
May 31st, 2014, 11:33
با سلام.
من تعد نامه و کپی کارت ملی رو برای سایت ایرنیک فرستادم.
چقدر باید منتظر باشم تا جوابش بیاد شماها میدونین
میترسم درخواستم باطل بشه چون انقضا زده

حداکثر 24 ساعت

Rezau
May 31st, 2014, 11:39
من دیروز ساعت 6 یا 7 بود فرستادم یعنی امروز تاخر وقت جوابش میاد؟؟؟؟
یه سوال دیگه من اسمم رضا وسفی نسب بود ولی برای ثبت دامنه رضایوسفی زدم برا ثبت دامنه با کارت ملیم اگه مطابقت نداشته باشه مشکلی برام پیش میاد؟؟؟
راه حلش چیه؟؟؟

MihanV
May 31st, 2014, 18:19
یه سوال دیگه من اسمم رضا وسفی نسب بود ولی برای ثبت دامنه رضایوسفی زدم برا ثبت دامنه با کارت ملیم اگه مطابقت نداشته باشه مشکلی برام پیش میاد؟؟؟
راه حلش چیه؟؟؟

بله مشكل ميخوريد تاييد نميكنن
نام و نام خانوادگي كارت ملي بايد كامل با نام و نام خانوادگي پنل نيك مطابقت داشته باشه
براي اينكه تاييد كنن اول بايد اين مشكل رو حل كنيد , ايميل بزنيد راهنماييتون مي كنند

tadbir
June 4th, 2014, 15:47
با سلام به همگی.
من تا حالا تو ایرنیک چند تا دامنه تو یه پنل دارم.
دیروز سه تا دامنه جدید دیگه سفارش دادم که امروز صبح که نگا کردم دیدم دو تاش تایید شده و یکیش نوشته در انتظار تایید مدرک.
پیام ها رو نگا کردم در مورد همون دامنه گفته که باید این تعهد نامه که پیوست هست رو امضا کنی و با کارت ملی بفرستی.
توی تعهد نامه هم نوشته چه در مورد دامنه هایی که تا کنون ثبت کردم و از این به بعد ثبت خواهم کرد سوء نیت ندارم و اینکه ناقض حقوق اشخاص ثالث بویژه نام اشخاص حقوقی یا علایم تجاری نباشم و پیرو قوانین جمهوری اسلامی باشم.
شک کردم گفتم شاید همون دامنه اسم یه برند یا شرکتی باشه، تو نت سرچ کردم چیزی نبود.
نمیدنم چرا این تعهد نامه رو برام فرستادن امکانش هست که چون 13 مین دامنه ای هست که ثبت می کنم برام تعهد نامه بفرستن.
کسی برتش همچین موردی پیش اومده.
الان اگه بخوام دامنه جدید ثبت کنم جدیدا ثبت میشن یا از این به بعد نمیتونم ثبت کنم مگر اینکه تعهد بدم، یا این که تعهد نامه فقط برا همون دامنه است.
اگه بفرستم و برفرض اگه یه شرکتی ازم شکایت کنه و بگه علامت تجاریشو یا اسمشو ثبت کردم چی میشه اگه تعهد ندم و شکایت کنه چی میشه؟
اصلا این تعهد نامه چیز مهمی هست؟ یا عادیه؟
ممنون میشم کمکم کنید. مرسی

با سلام

هیچ مشکلی نیست

این یک تعهدنامه ساده است که روی برخی دامنه ها می گیرند. دامنه هایی هم وجود دارند که مسیر پیچیده تری دارند برای ثبت.
گاهی نیاز هست شما الزاما شناسه حقوقی داشته باشید.
مجوز کتبی از وزارت ارشاد و مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال بگیرید

هر سوالی بود در خدمتیم
===============
ثبت نام در پورتال مشتریان (http://www.ir7s.com/portal/register.php)
ارسال درخواست برای واحد آموزش (http://ir7s.com/portal/submitticket.php)
=============
دارای نماد اعتماد
دارای 8 ایزو و گواهینامه بین المللی
موفق باشید

smh2000
June 20th, 2014, 01:30
با سلام

اگر تعهدنامه را به همراه کارت ملی ارسال نمایید 24 تا 48 ساعت جواب می دهند.

در داخل پنل نیک خودتان وارد مرکز پیام ها بشوید برای دیدن جوابشون

موفق باشید

- - - Updated - - -

راه حلش چیه؟؟؟

با سلام و احترام

شما یه نامه بنویس و تغییرات رو در اون بنویس
همراه با مدارک در بخش ارسال مدارک آپلود کن

مشکلی نیست