توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست راهنمایی
kingtoten
April 16th, 2013, 21:55
سلام خسته نباشید خدمت تمام عزیزان
من خیلی دوست دارم شبکه را یاد بگیرم به من گفتن که به این سایت بیام و سوالاتم را از شما عزیزان بپرسم(منظورم به صورت کامل هست یعنی مجازی سازی.سیسکو.ماکروسافت.....)
خواستم اگر ممکنه منو راهنمایی کنین چجوری شروع کنم با لینوکس یا ویندوز ؟
ایا میشه بدون رفتن کلاس شروع کرد به یادگیری؟
کتاب یا فیلم اموزشی هستش؟
ADMlN
April 16th, 2013, 22:49
دوست من اینطوری فایده نداره
شما باید یه چیزی شروع کنی و هرجا به مشکل خوردی بیای سوالاتت مطرح کنی
اینکه همین اول کار سوالات کلی بپرسی فایده نداره
kingtoten
April 16th, 2013, 22:57
خب من اومدم یک منبعی به من معرفی بشه بالاخره وقتی هیچی نمیدونم چجوری شروع کنم
کرمان هاست
April 17th, 2013, 00:58
شما تمام کتاب هایی رو بخوای میتونی از این سایت دانلود کنی و بخونی در ضمن مطالب انگلیسی توصیه میشه و رفرنس انگلیسی
flazx.com
مثلا میخوای نتورک + مدرک بگیری میری کتابش رو دانلود میکنی میخونی میخونی تا یادبگیری بعد میای اینجا اگر مشکل داشتی مطرح میکنی
اگرم پول بیخود داری برو بده واسه کلاسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس
اونی که 3 تا CCIEداره همش رو خودشششششاشششششش خونده بدون کلاس بدون فروم امدن شما هم تنها چیزی میخوای پشتکار تمرین و ممارسته
یاعلی
کرمان هاست
April 17th, 2013, 02:42
البته دوستمون مزاح میفرمایند..
به نظر من مبنای شبکه رو کلاس برو حتما که اگه این بیس شبکه رو خوب متوجه نشید شبکه براتون قابل فهم نخواهد بود
در مرحله های بعد اگر خیلی باهوش باشی میتونی تنها با کتاب خوندن یاد بگیری
ما ایرونی ها چیزی رو که نمیدونیم رو عادت داریم فکر کنیم مزاحه بعدشم مگه من با شما یا کس دیگه مزاح دارم
شما باید دانش زبانت فقط خوب باشه تا بتونی فقط ریفرنس بخونی بعدشم بیا این حرفهای خودششششششششششششه ی دانلود کن بببین
دانلود فیلم سمینار استاد شفق زندی( چگونه ccie شویم ) (http://forum.ciscoinpersian.com/showthread.php?t=1552)
3تا ccieداره
میتونی ایمیل هم ازش بزنی و بپرسین خودششششششششششششششش بدون کلا س و اینا همش خونده کار کرده و گرفته پسسسسسسسسسسس مزاحی درکارنیست
/:)بیل دی؟
چیزی هم که نمیدونسته امده اینقدر گوگل رو زیر رو روکرده تا به جوابش رسیده و رفته باز پی فصل دیگه ای از کتابها