PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کد حذف ریپلای تیکت در whmcs چیست ؟

RoobinaServer
April 16th, 2013, 13:01
با سلام

دوستان طراح احتمال داره با این مورد سروکله زده باشند

دیدید وقتی تیکت بسته میشود امکان ریپلای نیست و با دستور شرطی if که اگر تیکت حالت بسته باشد ریپلای را نشان نمیدهد کار میکند.

حال میخواهم بدونم دستور شرطی برای فهمیدن on hold بودن تیکت نیز وجود دارد ؟ اگر بله چه دستوری هست دقیقا ؟ (یه جورایی بهتر بگم کسی متغییر این دستور شرطی برای on hold بودن را بلد هست ؟ کلا چنین چیزی whmcs گذاشته ؟ یا فقط برای تیکت بسته گذاشته ؟)

با تشکر
یا حق

vahab00
April 16th, 2013, 13:14
والله با کدهای whmcs خیلی سروکله زدم
اما متاسفانه به این مورد بر نخوردم
تو سایت اصلی whmcs گشتید ؟
یا از پشتیبانیشون بپرسید
موفق و سربلند باشید
یا حق

RoobinaServer
April 16th, 2013, 13:19
والله با کدهای whmcs خیلی سروکله زدم
اما متاسفانه به این مورد بر نخوردم
تو سایت اصلی whmcs گشتید ؟
یا از پشتیبانیشون بپرسید
موفق و سربلند باشید
یا حق
متاسفانه موردی که ما میخواهیم ظاهرا خاص هست و هر کسی کار نکرده با این مورد و باید حتما در whmcs اعمال کنیم چون باعث بینظمی شده است و با گفتن ریپلای نکردن تیکت های نگه داشته شده کاربران ایرانی متاسفانه ... بماند.

پشتیبانی به جز انجمن ایمیل دارند ؟

amirlord
April 16th, 2013, 13:25
سلام
برای جلوگیری از هچوم کاربران در هنگام on hold میتونید پوسته ی whmcs رو ویرایش کنید . هسته ی پردازش گر پوسته ی whmcs فریم ورک Smarty می باشد و با استفاده از دستور های Smarty میتونید تغییراتی در قسمت نمایش نیکت ایجاد کنید . در این مورد ارسال ری پلای باز هم ممکن هست اما میشه گفت کاربری که جواب بخواد 100% جلوش گرفته میشه .

vahab00
April 16th, 2013, 13:25
پشتیبانی به جز انجمن ایمیل دارند ؟
پاسخگویی به تیکتشون سریعتر نسبت به ایمیل هست
اما انجمنشون فعال هست
اونجا هم میشه پرسید
https://www.whmcs.com/members/submitticket.php
http://forum.whmcs.com/
یا حق

RoobinaServer
April 16th, 2013, 13:30
سلام
برای جلوگیری از هچوم کاربران در هنگام on hold میتونید پوسته ی whmcs رو ویرایش کنید . هسته ی پردازش گر پوسته ی whmcs فریم ورک Smarty می باشد و با استفاده از دستور های Smarty میتونید تغییراتی در قسمت نمایش نیکت ایجاد کنید . در این مورد ارسال ری پلای باز هم ممکن هست اما میشه گفت کاربری که جواب بخواد 100% جلوش گرفته میشه .

خب امیر لورد عزیز همین کار را ما کردیم دیگر

در قالب تغییرات ایجاد شده ولی منتها دستور برای تیکت های بسته را میدانیم و در هی به جای فانکشن close مینویسیم oh-hold یا on_hold و ... نمیشناسه.

میخواهم ببینم شما یا دوستان میدونید دستورش چی هست ؟

یا حق

RoobinaServer
April 16th, 2013, 13:34
این برای بستن ریپلای در تیکت های بسته :

{if $showclosebutton}

{/if}

در اصل از امکانات خودش استفاده میشود. closebutton

amirlord
April 16th, 2013, 13:47
این برای بستن ریپلای در تیکت های بسته :

{if $showclosebutton}

{/if}

در اصل از امکانات خودش استفاده میشود. closebutton
عزیز خوب این توی خود whmcs تعریف شده است . شما که نمیتونید close رو تغییر بدید و استفاده کنید .
من یک کد ساده براتون نوشتم :

{if $ticket.status neq "On Hold"} Button Show Code {/if}

RoobinaServer
April 16th, 2013, 13:55
عزیز خوب این توی خود whmcs تعریف شده است . شما که نمیتونید close رو تغییر بدید و استفاده کنید .
من یک کد ساده براتون نوشتم :

{if $ticket.status neq "On Hold"} Button Show Code {/if}

ممنون ولی متاسفانه جواب نداد.

یا حق

amirlord
April 16th, 2013, 14:00
ممنون ولی متاسفانه جواب نداد.

یا حق
کد که مشکلی نداره اما خودتون باید با آزمون و خطا کد رو بنویسید . اول چک کنید ببینید مقدار $ticket.status در موقع نمایش تیکت چی هست . شاید مقدارش "On Hold" نباشه ! و اگر همه چی درست بود دقت کنید اون تو چه کدی میذارید . مگرنه کد بر اساس دستور های Smarty نوشته شده و چیز پیچیده ای نیست که بگیم فلان جاش اشتباه شده !

RoobinaServer
April 19th, 2013, 13:16
کد که مشکلی نداره اما خودتون باید با آزمون و خطا کد رو بنویسید . اول چک کنید ببینید مقدار $ticket.status در موقع نمایش تیکت چی هست . شاید مقدارش "On Hold" نباشه ! و اگر همه چی درست بود دقت کنید اون تو چه کدی میذارید . مگرنه کد بر اساس دستور های Smarty نوشته شده و چیز پیچیده ای نیست که بگیم فلان جاش اشتباه شده !

من یه چیزی پیدا کردم :

$status

که با گذاشتن این هم کار نکرد.

{if $status neq "On Hold"} Button Show Code {/if}

کلا عمل مقایسه را انجام نمیده حالا چرا نمیدونم چون از کد whmcs سر در نمیارم.

مقدار استاتوس هم که بالا ذکر کردم خروجی گرفتم و دقیقا On Hold را نمایش میداد.

(البته یک نکته : فکر کنم کلا On Hold خروجی نباشه و این کلمه ی On Hold هم به خاطر فایل مترجم زبان انگلیسی باشه)

$_LANG["supportticketsstatusonhold"] = "On Hold";

ولی خب اگر بشود در هر صورت این ترجمه مقایسه شود باید درست بشه :-?

EXXXIR
April 19th, 2013, 18:01
$status مقاديري مشابه زير خواهد بود به همين دليل با if نميشه انجام داد مگر مقدار دقيق تو سيستم خودتون در بياريد و در وضعيت on hold‌ شرط بنويسيد.

<span style="color:#224488">وضعیت</span>

براي مثال:

{if $status eq '<span style="color:#224488">وضعیت</span>'} Button Show Code {/if}

RoobinaServer
April 23rd, 2013, 18:52
$status مقاديري مشابه زير خواهد بود به همين دليل با if نميشه انجام داد مگر مقدار دقيق تو سيستم خودتون در بياريد و در وضعيت on hold‌ شرط بنويسيد.

<span style="color:#224488">وضعیت</span>

براي مثال:

{if $status eq '<span style="color:#224488">وضعیت</span>'} button show code {/if}

بسیار علی!

فقط یک نکته.

دقیقا دستور متضاد دستوری که دادید چه میشود؟

الان اگر مساوری با (متغیر ما) باشد شرط برقرار هست.

میخواهم تعریف بشه اگر غیر از این بود شرط برقرار بشود.

مثل c و c# با ! نشد تضاد کنم :ی

با یک مدل دیگر در C انجام دادم و شد != ولی مشکل ایجاد نمیکند ؟ اگر مشکل ایجاد میشود دستور اصولیش را بر اساس smarty بفرمائید ممنون.

یا حق

m3hdi
April 23rd, 2013, 20:09
بسیار علی!

فقط یک نکته.

دقیقا دستور متضاد دستوری که دادید چه میشود؟

الان اگر مساوری با (متغیر ما) باشد شرط برقرار هست.

میخواهم تعریف بشه اگر غیر از این بود شرط برقرار بشود.

مثل c و c# با ! نشد تضاد کنم :ی

با یک مدل دیگر در C انجام دادم و شد != ولی مشکل ایجاد نمیکند ؟ اگر مشکل ایجاد میشود دستور اصولیش را بر اساس smarty بفرمائید ممنون.

یا حق

{if $status neq '<span style="color:#224488">وضعیت</span>'} button show code {/if}