توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لیزوب هلند یا
nima19
April 16th, 2013, 11:55
سلام دوستان بنده سر دو تا انتخاب موندم یکی لیزوب از هلند و دومی هم هتزنر المان بین این دو پلن اختلاف قیمت هم 50 تومن هست المان 50 تومن گرون تره کدومو بگیرم
EX4 - None Setup
CPU : Intel® Core™ i7-3770 Processor
RAM : 16G Ram DDR3
Hard : 2 x 3 TB SATA 6 Gb/s HDD
Port : 1Gbps Port - 10TB Outbound + Free Inbound
IP : 1 * IPv4
taghi.karimi
April 16th, 2013, 12:33
درود
شما سرور رو برای چه کاری نیاز دارید ؟
besthosti.com
April 16th, 2013, 12:41
به نظر من در کل لیزوب بهتر باشه
nima19
April 16th, 2013, 12:54
درود
شما سرور رو برای چه کاری نیاز دارید ؟
برای فایل سایت دانلود
shingo
April 16th, 2013, 13:18
با سلام
سرورهای هلند دارای پورت قویتر و هارد با کیفیت تری نسبت به المان هستش
موفق باشید:53:
delta
April 16th, 2013, 13:23
آلمان به کپی رایت بسیار حساس هست و با کوچکترین ریپورتی سرورتون به فنا میره..اما هلند خیر..برای ایرانی جماعت هلند بهترین گزینه هست.
nima19
April 16th, 2013, 13:33
دوستی که پیشنهاد و افر هلند رو به بنده داده خیلی فروشنده پرتجربه ای هست و تا اینجای تایپیک از همون هلند میگیرم طبق نظرات شما و اعتمادی که به فروشنده سرور دارم
Maxon
April 16th, 2013, 13:47
سلام
اگر برای دانلود میخواید از سرور استفاده کنید، دسکتاپ های هتزنر توصیه نمیشه چون کیفیت هارد پایینی دارند.البه سری ex6 هاردهای خوبی داره که فکر میکنم گرون در بیاد.
پیروز باشید
besthosti.com
April 16th, 2013, 13:59
بله همان طور گفتم به دلیل نزدیکی قوانین ایران و هلند بهتر است که از همین هلند تهیه بشه
razavihost
April 16th, 2013, 14:01
سلام دوستان بنده سر دو تا انتخاب موندم یکی لیزوب از هلند و دومی هم هتزنر المان بین این دو پلن اختلاف قیمت هم 50 تومن هست المان 50 تومن گرون تره کدومو بگیرم
ماهانه 250 هزار تومان اگر تمایل داشته باشین در خدمتم
razavihost
April 16th, 2013, 15:57
EX4 - None Setup
CPU : Intel® Core™ i7-3770 Processor
RAM : 16G Ram DDR3
Hard : 2 x 3 TB SATA 6 Gb/s HDD
Port : 1Gbps Port - 10TB Outbound + Free Inbound
IP : 1 * IPv4
شما رم و هارد و cpu رو با هم مقایسه کن.
میبینید که 50 هزار تومن گم میشه در این اختلاف!
websazha
April 16th, 2013, 17:23
:)
با سلام.
چطور میشه که این 2 دیتاسنتر با هم مقایسه کنید!
کیفیت بالای سرور و شبکه لیزوب بر همه مشهود هست .
قوانین آزاد برای کپی و ... نگرانی های کمتری دارید.
یه اختلاف های در پردازنده ها جزئی هست اگر نیاز به رم نیست مسلما هلند .
nima19
April 16th, 2013, 19:16
:)
با سلام.
چطور میشه که این 2 دیتاسنتر با هم مقایسه کنید!
کیفیت بالای سرور و شبکه لیزوب بر همه مشهود هست .
قوانین آزاد برای کپی و ... نگرانی های کمتری دارید.
یه اختلاف های در پردازنده ها جزئی هست اگر نیاز به رم نیست مسلما هلند .
پس بنظر شما افر هلند بهتره
این پلن رو پیشنهاد میدم
ماهانه 250 هزار تومان اگر تمایل داشته باشین در خدمتم
دوست عزیز سرعت هارد ها چقدره و پورتتون چند مگ سرعت میده که کاربرا دانلود کنن
shingo
April 16th, 2013, 19:22
با سلام اگه مایل باشید سرور نیمه اختصاصی زیر رو از دیتاسنتر با کیفیت رداستیشن میتونم تقدیم کنیم با منابع کاملا اختصاصی و رزرو شده
cpu: Xeon 8core 6000mhz reserved
ram:4gb ddr3 ecc
hard:2tb sata with h710 raifcontroller
port:1gbit unlilmited
ماهانه 260 هزار تومان + 48 ساعت گارانتی بازگشت هزینه در صورت عدم رضایت از سرور بدون سوال
پورت سرور هم حداقل 18 مگابایت (6مگابایت بالاتر از 100مگ اختصاصی) گارانتی میشه.هیچ مشکلی هم با تورنت و فایلهای مشمول قانون کپی رایت نیستش
:53:
shahintak
April 16th, 2013, 20:06
پس بنظر شما افر هلند بهتره
دوست عزیز سرعت هارد ها چقدره و پورتتون چند مگ سرعت میده که کاربرا دانلود کنن
پورت 100 مگ فول دوبلکس هست و کیفیت بالای داره
سرعت دانلود بستگی به سرعت نت کاربرا داره ولی افت سرعت در دانلود نخواهد داشت
nima19
April 16th, 2013, 20:26
پورت 100 مگ فول دوبلکس هست و کیفیت بالای داره
سرعت دانلود بستگی به سرعت نت کاربرا داره ولی افت سرعت در دانلود نخواهد داشت
سر جمع گفتم مثلا دوستمون 18 مگ گفتن شما چی
چون پیشنهاد بهم شده از لیزوب بگیرم
shahintak
April 16th, 2013, 20:45
سر جمع گفتم مثلا دوستمون 18 مگ گفتن شما چی
چون پیشنهاد بهم شده از لیزوب بگیرم
دیروز همین سرور که شما پیشنهاد دادین از لیزوب دقیقا همین سرور برای همین کار که شما گفتین
یکی از کاربرای انجمن سفارش دادن که قرار شد فردا هزینه پرداخت کنند نمیدونم شما با هم هستین یا نه به ایشون هم گفتم
سرعت دانلود در شبکه داخلی ممکنه تا 120 مگ هم برسه
خارج شبکه ممکنه متغییر باشه ممکنه تا 25 مگ هم دانلود کنه
nima19
April 16th, 2013, 21:00
دیروز همین سرور که شما پیشنهاد دادین از لیزوب دقیقا همین سرور برای همین کار که شما گفتین
یکی از کاربرای انجمن سفارش دادن که قرار شد فردا هزینه پرداخت کنند نمیدونم شما با هم هستین یا نه به ایشون هم گفتم
سرعت دانلود در شبکه داخلی ممکنه تا 120 مگ هم برسه
خارج شبکه ممکنه متغییر باشه ممکنه تا 25 مگ هم دانلود کنه
نه عزیز بنده نبودم من از یکی از دوستام که یه مدتی هست ازشون وی پی اس میگیرم افر گرفتم که با همین افر شما مساوی بود ایشون کمی از شما گرون تر میگن به همین خاطر اینجا شما گفتین ازتون پرسیدم من میخوام مجازی سازی نصب کنم برا 3 تا سایت یکی موبایل یکی نرم افزار و یه انجمن که فایل هاشونو روش اپلود کنم به همین خاطر رو پورت تاکید دارم فایل ها برای همه ازاده و سایت دانلود رایگانه البته فعلا وقت دارم تا 15 ماه بعد به همین خاطر میخوام بهترین انتخاب رو داشته باشم برای هززینه هم هیچ مشگلی ندارم اگه افر بهتری دارید ممنون میشم ارائه بدید
shahintak
April 16th, 2013, 21:16
میشه گفت بیشتر سایت های دانلود از همین دیتاسنتر سرور تهیه میکنند به خاطر کیفیت پورت و اپ تایم
از نظر مجازی سازی مشکلی نیست
افر بهتر از این که 100 البته هست
شما چه مقدار میخواهین هزینه کنین؟
پهنای باند محدود میخواید یا نامحدود؟ 5 ترا ماهانه به نظر شما کافی هست یا نه اگر نه از پهنای نامحدود آفر بدم
m-mehdipoor
April 16th, 2013, 21:24
سلام
درسته لیزوب بهتره ولی سروری که انتخاب کردید ازش خیلی ضعیفه
البته کاری که می خواید انجام بدید هم پردازش بالا نیاز نداره و اگر فقط میزبانی فایلتون باشه و خیلی سنگین نخواید کار کنید، مشکلی نیست
ولی اگر بخواد فوق العاده زیاد دانلود داشته باشید i/o کم میاره این هارد و کندی در پردازش ( بدون آور لود ) احساس می شه...
در مورد ابیوز هم لیزوب مثل چند سال گذشته نیست ، ابیوزهاش خیلی بیشتر شده ولی خیلی راحت تر از هتزنر کنار میان ، بگید حل شده خیلی کم پیش میاد دوباره پیگیر بشن ....
nima19
April 16th, 2013, 21:37
میشه گفت بیشتر سایت های دانلود از همین دیتاسنتر سرور تهیه میکنند به خاطر کیفیت پورت و اپ تایم
از نظر مجازی سازی مشکلی نیست
افر بهتر از این که 100 البته هست
شما چه مقدار میخواهین هزینه کنین؟
پهنای باند محدود میخواید یا نامحدود؟ 5 ترا ماهانه به نظر شما کافی هست یا نه اگر نه از پهنای نامحدود آفر بدم
این افرتون چقدر پهنای باند داره البته همون طور که گفتم هیچ مشگلی روی سرور مجازی هم نداشتم چون سایت ها دو تاشون تازه تاسیسه انجمن هم 4 ماهه تنظیم شدن از لحاظ مالی تا 500 تومن دارم
shahintak
April 16th, 2013, 22:15
این افرتون چقدر پهنای باند داره البته همون طور که گفتم هیچ مشگلی روی سرور مجازی هم نداشتم چون سایت ها دو تاشون تازه تاسیسه انجمن هم 4 ماهه تنظیم شدن از لحاظ مالی تا 500 تومن دارم
5 ترابایت هست
Intel Quad Core X3440
2x1TB SATA2
16GB DDR3
پورت 100فول دوبلکس نامحدود
این سرور بسیار قدرتمند و با کیفیت هست
420 هزار تومان