ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چگونه پنل directi بسازم؟

radio
April 15th, 2013, 00:06
سلام.چگونه میتونم پنل directi بسازم؟
دامین فروشنده در پنل directi است و من قصد خرید و انتقال آن را دارم ولی من پنل directi ندارم و میخوام این پنل را بسازم تا دامین فروشنده را به پنل directi خودم منتقل بدم
آیا ساختن directi هزیه داره ؟ آیا انتقال دامین از directi به directi هزیه داره؟
مرسی

DVBBaz
April 15th, 2013, 00:13
اگه بخواید مشتقیم پنل بگیرید که باید 99 دلار پرداخت کرده و پنل رو فعال کنید ...
اگه فقط می خواید دامنه رو انتقال بدید که باید به فروشنده جدید پنل رو بدید تا دامنه رو براتون منتقل کنه و پنل جدید رو هم براتون بسازه ...

radio
April 15th, 2013, 12:34
اگه بخواید مشتقیم پنل بگیرید که باید 99 دلار پرداخت کرده و پنل رو فعال کنید ...
اگه فقط می خواید دامنه رو انتقال بدید که باید به فروشنده جدید پنل رو بدید تا دامنه رو براتون منتقل کنه و پنل جدید رو هم براتون بسازه ...
من خریدار هستم.
الان دقیقا باید چیکار کنم؟

radio
April 15th, 2013, 15:35
منتظر راهنمایی دوستان هستم.
من میخوام دامین را از همون شرکت ثبت کننده ایرانی دامین به پنل directi خودم در همان شرکت انتقال بدهم اما من پنل directi ندارم

M.S.R
April 15th, 2013, 16:58
سلام
اول باید در سایت resellerclub.com ثبت نام کنید.
بعد نام کاربری و رمز عبور را در اختیار فرد قابل اعتمادی قرار دهید تا 100 $ به حساب شما در ان سایت انتقال دهد.
بعد از انتقال ان فرد باید یک یکسری مدارک برای سایت ارسال کنه تا پرداخت تائید شود.
زمانی که پرداخت تائید شد رمز ورود را تغییر دهید و وارد سایت شوید و ادرس های اینترنتی خود را منتقل نمائید.