PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تفاوت cpanel با direct Admin

caspianhero
April 14th, 2013, 17:56
با سلام بر دوستان
چند تا سئوال داشتم لطفا راهنمایی کنید!!
تفاوت cpanel با direct Admin از نظر امکانات و مزایا و معایب چیست؟؟؟و کدام بهتر هست؟؟
سپاس

bepad
April 14th, 2013, 17:59
با سلام بر دوستان
تفاوت cpanel با direct Admin از نظر امکانات و مزایا و معایب چیست؟؟؟و کدام بهتر هست؟؟
سپاس
سلام

هر دو خوبه دوست عزیزم تفاوتشون در امکانات و قالب هاشون و... است برای اینکه بهتر مقایسه کنید دمو هاشون رو ببنید
از نظر بهتر بودن هم برای کاربران عادی هر دو خوب است سی پنل پیشرفته تر و دایرکت ادمین عادی تر است

موفق باشید

caspianhero
April 14th, 2013, 18:06
ممنون: من در مورد هاست دارم تحقیق می کنم: لطفا باز تر توضیح بدهید؟؟؟ اگر سایتی یا مقاله ای سراغ دارید :لینک دهید!
سپاس

TARIMEHR
April 14th, 2013, 18:06
سی پنل

رابط گرافیکی جذاب
کاربر پسند
منوی راحت
لایسنس گرون تر(سه برابر دایرکت ادمین )
تحریم

دایرکت ادمین

رابط گرافیکی معمولی
تقریبا کاربر پسند
منوهاش کمی باهاش کار کنین براتون راحت میشه (فایل منیجر)
لایسنس ارزون تر
تحریم نیست

از لحاظ امنیت بحث هایی که میشه میگن دایرکت ادمین ایمن تر هست اما حرف ها بدون سند و مدرک بود
این به معنی امن نبودن سی پنل نیست هر دو از لحاظ امنیت در درجه ی بالایی قرار دارن

caspianhero
April 14th, 2013, 18:13
ممنون دوست عزیز:خوشبختانه در دنیای مجازی یک انجمن وب هاستینگ وجود داره: که ما می تونیم سئوال مان بپرسیم:که خیلی خوب هست:67: دوستان اگر باز نظری دارید ارائه بدهید
راستی دایرکت ادمین پشتیبانی از زبان فارسی میکنه؟؟؟سی پنل چی؟؟ این دو سرورشان توی کدام کشور هست؟؟؟و غیر این دو هاست لینوکسی مدلی دیگه ای هم داریم ؟؟؟ تو ی سبک سی پنل و... میگم
سپاس

caspianhero
April 14th, 2013, 18:35
کسی نمی داند!!!

shivahost
April 14th, 2013, 18:44
کسی نمی داند!!!

سیپنل آمرکایی است و دایرکت ادمین کانادایی

شما می توانید از plesk - kloxo و .... نیز استفاده کنید.

caspianhero
April 14th, 2013, 18:49
ممنون دوست عزیز: راستی قضیه این هاست های وارز چی هست؟؟؟ به درد چی میخورند؟؟
راستی
plesk مگه برای هاست ویندوز نیست!؟؟؟
سپاس

TARIMEHR
April 14th, 2013, 19:17
بحث وارز تو این انجمن ممنوع هست
معنیش هم اینه که شما اگر از نسخه های نال شده ، کرک شده ی هر چیزی استفاده کنید یا حقوق نویسنده رو نادیده بگیرین و هر نوع خلاف شرع و ... کسی نیست که سرور یا هاست شما رو مسدود کنه یا در صورت وجود شاکی ، به شکایت ترتیب اثر داده نمیشه

این هاست هایی که تو ایران به فروش میرسن نیمه وارز هستن یعنی هر کار کنی باهات کاری ندارن اما به محض اینکه شاکی پیدا بشه ، سرویس شما مسدود میشه
فول وارز هم یعنی کسی کاری به کارت نداره

besthosti.com
April 14th, 2013, 19:40
پلسک هم نسخه ویندوز داره و هم نسخه لینوکس

Mihan-VPS
April 14th, 2013, 19:48
تفاوت اصلیش مسئله تحریم ایران از طرف سی پنل و عدم مشکل تحریم دایرکت ادمین هست

caspianhero
April 16th, 2013, 12:36
با سلام
دوستان به نظر شما این ویژه گی هایی که نت افزار در مورد این دو هاست بیان کرده درست هست!؟؟؟

12492

mohsen1600
April 16th, 2013, 17:56
بله تمامی این تفاوت ها که در این تصویر قرار داده شده وجود دارد بین سی پنل ودایرکت ادمین البته سی چنل با اینکه بعضی از قابلیت های دایرکت ادمین رو نداره راحتی خاص خودشم داره که تا کار نکنید متوجه تفاوت اینها نمیشد ویکی از اینها فایل منیجر دایرکت ادمین هست که به نظر اکثر افراد خیلی ضعیفه و هیچ کاری برای ارتقاء آن انجام نشده تا به حال

mohsen1600
April 16th, 2013, 21:25
خب درست سی پنل امکانات کاملی داره اما یه چیز هایی هم تو دایرکت ادمین متمایز هست مثل سرعت کار کردن و اینکه خب هستند همکاران دیگری که به ناچار و ریپورت دادن سرورشان به سی پنل مجبور به کوچ به دایرکت ادمین شدند اما وقتی سی پنل اینکار رو کرده و مار رو تحریم کرده ما نکنیم و از یه کنترل پنل دیگر استفاده نکنیم
اونم از نوع ملی =))

NikMizban.Com
April 16th, 2013, 21:27
با سلام بر دوستان
سپاس

سی پنل پلاگین زیاد داره ! دایرکت ادمین کمتر
ولی به صورت روتین چیزی نیستش که سی پنل داشته باشه و دایرکت نداشته باشه

سی پنل یوزر فرنلدی تر هستش

NikMizban.Com
April 16th, 2013, 21:31
با سلام
دوستان به نظر شما این ویژه گی هایی که نت افزار در مورد این دو هاست بیان کرده درست هست!؟؟؟

http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f87/12492-%D8%AA%D9%81%D8%A7%D9%88%D8%AA-cpanel-%D8%A8%D8%A7-direct-admin-capture3-jpg

:-o سی پنل این جا ضعیف واقع شده !!! :|

besthosti.com
April 16th, 2013, 21:45
اخه اگه سی پنل که ضعیف تر بود الان کسی سمتش نمی رفت به قول دوستمون که گربه دستش به گوشت نمیرسه میکه بو میده .الان هم نت افزاز می ترسه از سی پنل استفاده کنه و سی پنل ارایه بده میگه که بدتر از دایرکت ادمین است .

ariansafaei
April 16th, 2013, 22:29
راستشو بخاید از این عکس چند تا تو انجمن هست یکیشم تو تاپیک فروش منه که هم سی پنل هست هم دایرکت ادمین (پس برام فرقی نمیکنه کدوم رو بقیه بپسندن)
خب برای منم به صرفه تره سرور سی پنلم فروش داشته باشه که ضرر نکنم تا دایرکت ادمین
ولی نظر شخصیم بود و اینو گذاشتم

Mehrdad201
July 2nd, 2013, 00:01
یه سوال در مورد دایرکت ادمین داشتم.

من یه هاست اشتراکی دارم که فعلا روش دامنه پوینت نشده. میخوام ببینم مسیر موقتی که کنترل دایرکت ادمین میده برای اجرای فایل های پی اچ پی چیه ؟

کسی میتونه راهنماییم کنه ؟

downloaddl
July 2nd, 2013, 00:10
از نظر من Directadmin از سی پنل بهتر هست
اما directadmin باید یه فایل منیجر بهتر درست کنه

mosafer91
December 29th, 2014, 16:26
به عقیده من

دایرکت ادمین برای کاربران عادی
سی پنل برای کاربران حرفه ای

ولی خودم طرفدار سی پنل هستم