ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروش سرور مجازی ایران (اینترنت/اینترانت - روبینا سرور)

RoobinaServer
April 14th, 2013, 00:55
با سلام

در ابتدا : تاپیک های قبلی فروش ما و نظرات برخی مشتریان ما :

http://www.google.com/search?q=%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1+%D9%85%D8%AC%D8% A7%D8%B2%DB%8C+-+%D8%B1%D9%88%D8%A8%DB%8C%D9%86%D8%A7+%D8%B3%D8%B1 %D9%88%D8%B1&sitesearch=webhostingtalk.ir

دارای نماد اعتماد الکترونیک از وزارت صنعت و معدن و تجارت کشور

پکیج ویژه روبینا سرور سرورهای رم 10 گیگ به بالا از ماهانه 130 هزار تومان (تعداد فروش محدود - خرید فقط از طریق تیکت):

http://roobinaserver.ir/serveriran-special-Roobina.php

برای دیدن پکیج های معمولی - ویژه و حرفه ای کمتر از 10 گیگ رم سرورهای مجازی اینترنت و اینترانت به لینک زیر مراجعه نمائید :

http://roobinaserver.ir/vps-vds-datacenteriran.php

http://roobinaserver.ir/vps-vds-datacenteriran.php

به سایت های پربازدید که ترافیک آپلودی بالایی دارند تخفیف ویژه در دیتاسنتر فن آوا و مبنا در ترافیک ارائه خواهد شد با واحد مشاوره در تماس باشید : 02166378056

(در هنگام سفارش میتوانید جزئیات را مشاهده نمائید)

تلفن و فکس : 02166378056

برای اطلاعات بیشتر میتوانید به بخش ارتباط با ما مراجعه نمائید : ارتباط با ما - روبینا سرور ((هاستینگ سجادیه)) (http://www.roobinaserver.ir/contact.php)

اینترانت معمولی نیز اضافه گردید (در خرداد ماه):

سرور مجازی اینترانت با منابع اختصاصی :

هارد 25 گیگابایت

رم 1024 مگابایت

پردازنده 1000 مگاهرتز

ترافیک اولیه : 30 گیگابایت ماهانه

به قیمت ماهانه 50 هزار تومان.

-----------------------------------------------------------------------خبر جدید -----------------------------------------

به دلیل پر شدن تمامی سرورهای اختصاصی روبینا سرور برای فروش سرور مجازی ایران چه اینترنت چه اینترانت

بخش فروش آنلاین سایت و ارسال انلاین سفارش بسته شده است و از هم اکنون بعد از هماهنگی با پشتیبانی و گرفتن اعلام موجودی و ... امکان ارائه سرور مجازی میباشد.(و یا در صورت عدم موجودی به صورت رزور در صورت کنسل مشتری دیگر ارائه میشود)

تلفن پشتیبانی : 02166378056

سیستم عامل های قابل ارائه :

ویندوز 2003 - ویندوز 2008 - ویندوز 7 - ویندوز 2012 - لینوکس سنتوس - لینوکس اوبونتو

از ارائه سرور های میکروتیک طبق سیاست جدید روبینا سرور به دلیل گران بودن ترافیک در دیتاسنتر فعلی معذوریم.

-----------------------------------------------------------------------خبر جدید 2 -----------------------------------------

با سلام

مشتریان محترم که سرویس های اینترانت را تهیه میکردند برای دسترسی به اینترنت نیاز به آیپی اینترنتی داشتند که برخی با مشکلات شبکه بعد از نصب بازی روبه رو میشدند و باید مجدد روی اینترانت کانفیگ میکردند.

این مشکل حل شد و برای دسترسی به اینترنت با همان آیپی اینترانتی نیز میتوانید به اینترنت به صورت موقت برای نصب و دانلود بازی و ... متصل شوید و نیازی به تغییر آیپی نمیباشد.

-----------------------------------------------------------------------خبر جدید 3 -----------------------------------------

مركز داده سوم روبينا سرور نيز راه اندازي شد به صورت اينترنت و اينترانت

ارادتمند سجادیه
یا حق

cityhost
April 14th, 2013, 01:15
برای اینترانت باید تعهد کتبی داد؟
سرعت اینترانت چگونه محاسبه میشود؟
پنل ریبوت و ریست و خاموش کردن همراه سرور داده خواهد شد؟

RoobinaServer
April 14th, 2013, 01:29
برای اینترانت باید تعهد کتبی داد؟
سرعت اینترانت چگونه محاسبه میشود؟
پنل ریبوت و ریست و خاموش کردن همراه سرور داده خواهد شد؟

تعهد لازم نیست چه تعهدی ؟ برای چه کاری میخواهید ؟

1 تا 10 مگ دانلود. آپلینک بالای پورت.

موارد زیر که در سایت هم ذکر شده است داده میشود :

-دادن کنترل پنل تحت وب برای مانیتورینگ ترافیک پهنای باند مصرفی سرور
-دادن پنل مجازی سازی جداگانه برای دسترسی به کنسول و دیدن منابع آنلاین در حال استفاده و ریست و روشن کردن و ...

تعداد خیلی محدود هست فقط.

یا حق

namesis R
April 14th, 2013, 02:00
قیمت اینترانت خیلی بالاست..
اگر میشد از پهنای باند کم میشد و قیمت پایین میومد عالی بود..

RoobinaServer
April 14th, 2013, 08:56
قیمت اینترانت خیلی بالاست..
اگر میشد از پهنای باند کم میشد و قیمت پایین میومد عالی بود..

از صحبت ها و انتقاد های خوب استقبال میشه. فقط شما ذکر نکردید تیکت و یاهو هم داشتیم که مشتریان چنین چیزی ذکر کردند و با برسی که کردیم

تغییراتی ایجاد شد.

پکیج پایه روی 10 گیگ تنظیم شد و قیمت پکیج 15 هزار تومان کاهش یافت.

موقع سفارش امکان سفارش ترافیک اضافی به صورت دلخواه (به صورت کاستوم به انتخاب مشتری) وجود دارد.

یا حق

QuickSetup
April 14th, 2013, 09:54
سلام
میشه توضیح بدهید دقیقا چی هست؟ چطوریه؟

RoobinaServer
April 14th, 2013, 10:01
سلام
میشه توضیح بدهید دقیقا چی هست؟ چطوریه؟

دقیقا چی رو توضیح بدم خدمتتون ؟

سرورمجازی چیه ؟ !

QuickSetup
April 14th, 2013, 10:04
منظورتون از ایترانت چیه؟ یعنی فقط داخل ایران باز می شود؟

RoobinaServer
April 14th, 2013, 10:06
منظورتون از ایترانت چیه؟ یعنی فقط داخل ایران باز می شود؟

سرورهای اینترانت بله.

و دیگر مشکل دیداس و ... از سمت خارج کشور نیست.

ترافیک هم 1 به 1 حساب میشود با همان کیفیت پورتی که سرورهای اینترنت ارائه میشوند.

یا حق

RoobinaServer
April 14th, 2013, 14:54
امکان دادن آیپی اینترنتی موقت برای دانلود و نصب اولیه نرم افزار ها (نرم افزار ها و ست آپ بازی های گیم و ...) موقع سفارش دادن فراهم میباشد .

یا حق

RoobinaServer
April 15th, 2013, 18:08
با سلام

فروش ادامه دارد.

در مرود اینترانت نیز که برخی دوستان در یاهو و تلفنی سوال کردند در صورتی که سرور ها به اتمام برسند با پیغام خارج بودن سرویس مواجه میشوید. (سیستم فروش خراب نیست سرویس به اتمام رسیده است)

یا حق

azadfalah
April 16th, 2013, 07:20
با سلام هزینه ی پهنای باند بسیاز زیاده !

RoobinaServer
April 16th, 2013, 09:36
با سلام هزینه ی پهنای باند بسیاز زیاده !

با سلام

دیتاسنتر پورت باز به همین صورت هست کیفیت هزینه دارد.

میتوانید اگر ترافیک بالا نیاز دارید اینترانت تهیه نمائید که ارزان هست با همان کیفیت.

یا حق

seyedmahdi110
April 16th, 2013, 11:13
راست میگن قیمت بالاست لااقل یه حالتی میزاشتید که فرد بتونه بطور دستی انتخاب کنه که هر مقدار هزینه که میتونه پرداخت کنه 75 تومن ؟؟؟؟؟ بالاست

RoobinaServer
April 16th, 2013, 11:28
راست میگن قیمت بالاست لااقل یه حالتی میزاشتید که فرد بتونه بطور دستی انتخاب کنه که هر مقدار هزینه که میتونه پرداخت کنه 75 تومن ؟؟؟؟؟ بالاست

پکیج های سرور های رم 1 گیگ ماهانه 30 تومان در سایت موجود میباشد عزیز.

سرورهای اینترانت ایران پایه با منابع اختصاصی پردازنده 2400 مگاهرتز قیمت پائینتر نمیشه زد مگر با افزایش آیپی در آینده سرویس های ضعیفتر قرار داده شود ،که اطلاع رسانی میشود.

برای مشتریانی که رم اختصاصی و منابع بالا نیاز دارند و ترافیک زیادی مصرف میکنند مناسب میباشد.

شما میتوانید سرورهای اینترنتی را مطالعه فرمائید اگر مورد مصرفتون باشد.

ارادتمند سجادیه
یا حق

seyedmahdi110
April 16th, 2013, 11:46
آقای سجادی عزیز این که شما دائم بگی چون فلانه و بهمان قیمت بالاست مشتری ساز نمیشه

مشتری داره میگه قیمتتون بالاست اینکه باید چیکار کنید که مشتری جذب بشه و قیمت شما رو بپسنده و بخره با شماست دیگه

RoobinaServer
April 16th, 2013, 12:12
آقای سجادی عزیز این که شما دائم بگی چون فلانه و بهمان قیمت بالاست مشتری ساز نمیشه

مشتری داره میگه قیمتتون بالاست اینکه باید چیکار کنید که مشتری جذب بشه و قیمت شما رو بپسنده و بخره با شماست دیگه

جناب سید مهدی نمیدونم تا کنون با ما کار کردید یا خیر ولی از چیزی کم نمیگذاریم همچنین در کیفیت سرویس تا جایی که بتوانیم برای همین هزینه ها بالاست و خداروشکر مشتریهای مخصوص به خودش را نیز دارد و گفته شما که سرویسی نیست که جذب انجام دهد بله تایید میشه حرفتون و درست هست.

سرویس های ما کاربران خاص خودش را دارد و عملا جذبی ندارد و بیشتر مشتریان ما نیز خارج از این انجمن و دنیای مجازی هستند.

البته یک نکته متذکر بشوم تا مواقعی که در همین انجمن آفر های رم 2 گیگ 10 یا 15 تومان میخورد فکر کنم رم 1 گیگ اینترانت با ترافیک چند صد گیگ ماهی 30 تومان هم داده شود از نظر برخی مشتریان گران باشد.(این یک عادت در میان ما ایرانی ها هست)

ولی خب در کل حرفتون را بخواهیم نگاه کنیم بله سرویس های فعلی به نسبت دیتاسنتر های دیگر هزینه بالاتری دارند به علت پورتشون.

ما هم از جذب مشتری بدمون نمیاد ولی خب تا زمانی که سرویس های دیتاسنتر های دیگر بودیم نارضایتی کیفیتی شبکه بود حالا کیفیتی بالا رفته نارضایتی قیمت هست. تا جایی هم که از دستمان بر آمده با گذاشتن جلساتی با تبیان قیمت ها را کمتر کردیم (زیاد نشده کم کنیم ولی تا حدودی کم شده)

انشالله در آینده نه چندان دور در دیتاسنتر های دیگر (که قبلا البته بودیم ولی خب بنا به دلایلی منتقل کردیم) مجدد خواهیم رفت و علاوه بر تبیان از جاهای دیگر که پورت های محدودتر و هزینه کمتری دارند سرویس خواهیم داد تا همه نوع سلیقه را پاسخ گو باشیم ،هم مشتریانی که کیفیت معمولی در حد بقیه سرویس دهنده ها میخواهند هم مشتریان شرکتی بزرگی که پردازش بالایی دارند و کیفیت بالا لازم دارند که هم اکنون هم مشتری ما هستند برای این سرویس ها.

ارادتمند سجادیه
یا حق

azadfalah
April 16th, 2013, 15:38
دوست عزیز ممکنه بگی دیتاسنترتون از نظر پورت با بقیه چه تفاوتی داره ؟ اصلا پارس آنلاین ***ه ! بقیه دیتا سنتر ها چی اونا هم اینترنتشون ماهوارس یا میرن میدوزدن اینترنتو ما خبر نداریم تو دهات ما وقتی بهت 100 گیگ ترافیک میدن عین 100 گیگ میتونی دانلود کنی یا آپلود کنی ! صمیمانی منتظر جواب شما هستم

RoobinaServer
April 16th, 2013, 18:47
دوست عزیز ممکنه بگی دیتاسنترتون از نظر پورت با بقیه چه تفاوتی داره ؟ اصلا پارس آنلاین ***ه ! بقیه دیتا سنتر ها چی اونا هم اینترنتشون ماهوارس یا میرن میدوزدن اینترنتو ما خبر نداریم تو دهات ما وقتی بهت 100 گیگ ترافیک میدن عین 100 گیگ میتونی دانلود کنی یا آپلود کنی ! صمیمانی منتظر جواب شما هستم

مشکلی از نظر سوال نیست بفرمائید آخرش هم اینه بگیم نمیدونیم از دیتاسنتر میپرسیم باز هم جواب شما را میدیم.

ولی خب جواب شما را میدونم :

بهتر است این صفحه را مطالعه نمائید اول : سوالات شما از روبینا سرور ((هاستینگ سجادیه)) (http://www.roobinaserver.ir/description.php)

یک توضیح کلی که اکثرا دیتاسنتر خارج از جلساتی که داشتیم به همین گونه توضیح داده به ما میدم به شما :

دیتاسنتر دولتی تبیان از نت زیر ساخت کشور استفاده میکند و پورت بازی را در اختیار دارد دارای آپلینک بالا و ...

با مثال بخوام بگم بهتر متوجه بشوید :

اگر دقت کرده باشید بعضی از سرویس دهنده ها که سرور مجازی میدهند از ایران و کلی vm دارند روی سرور برخی وقت ها در روز دچار افت سرعت میشوند ولی در تبیان چنین چیزی مشاهده نخواهد شد و اگر سرعت در سرور اصلی مثلا 10 تا 20 مگ باشد در کل vm ها هم همین 10-20 مگ قابل استفاده است .(دارای آپلینک بالا میباشد) و برای همین هزینه خیلی بیشتر با این که دیتاسنتر دولتی میباشد بابت پورت به مخابرات پرداخت میشود و از همین رو ترافیک طبق سیاست کاری تبیان به صورت دانلود و آپلود جداگانه محاسبه میشود. (البته زیر ساخت هم به همین صورت پورت داده است پورت آپلودی جدا و دانلودی جدا برای بهبود کیفیت، در اصل دو پورت)

امیدوارم توضیح دست و پا شکسته و تلگرافی مانند بنده شما را به جواب رسانده باشد.

البته متذکر بشم خیلی موارد دیگر هست که دیتاسنتر توضیح نمیده و جزو اسرار شبکه خودشان هست که توی این چند سال کسب کردند برای بهبود کیفیت شبکه.

پ.ن : به زودی علاوه بر تبیان در دیتاسنتر های عادی هم سرویس خواهیم داد. (همین ماهواره ای که ذکر کردید - پارس آنلاین جزوش هست)

یا حق

azadfalah
April 16th, 2013, 20:04
با تشکر دوست عزیز من نیامدم نون شمارو سنگ کنم خوب دوست عزیز من 4 ساله پارس آنلاین . افرانت و ... کار میکنم تا حالا هم مشکل افت سرعت نداشتیم شب ها ساعت 2 به بعد شاید سرعت زیاد شه ولی وسط روز هم آنچنان سرعت کم نمیشه که احساس بشه

دوست عزیز من میخوام یه نتیجه گیری کنی شما من چندین بار صحبت کردم با شما . شما خیلی از دیتا سنترنت تعریف کردی (بغال هم نمیگه ماست من تورشه) واقعا با یه اسم گنده دیتا سنتر و چند بار لینک شده تو سایت 20:30 آقا فلان برنامه رو از تبیان دانلود کنید واقعا شما باید گول بخوری ؟ پورت پاره . باز بسته چیه دیگه ؟ دوست عزیز الان چند سال باهاشون کار میکنی به جایی رسیدی سود سالیانتو حساب کردی ؟ (نمیخوام فضولی کنم ) میخوام نتیجه گیری کنی جواب هم نمیخوای بدی همین جا اعلام کن

ولی جدی بهت میگم مهم با خارج کشور با چی وصلا شی ؟ ماهواره . فیبر نوری. هم اینکه پینگ خوب باشه با خارج کشور و دست رسی داشته باشه
شما خودت گول خوردی . مشتری ها رو هم به ناچار گول میزنی .. . مشتری ماهواره اینا رو نگاه نمیکنه میگه پینگ پایین و سرعت بالا بده من اطمینان دارم پورت شما تو تبیان سرعت دانلود 5 مگابایت (byte) هم نمیده ! ولی خوب با کلمه دیتا سنتر دولتی یا پورت باز بسته فلان مشتری رو توجیح میکنی !

اگر ناراحت شدید ببخشید شما منو آگاه کردین که دیاسنتر تبیان خوبه دولتی پورتش فلانه الان من دارم شما رو توجیح میکنم که اشتباه میکنید

namesis R
April 16th, 2013, 21:30
جناب azadfalah (http://www.webhostingtalk.ir/member/23804/) عزیز در مورد سرعت دانلود گفتید 5 مگ ، ولی خود بنده از ایشون سرویس داشتم رم 1 گیگ معمولی ولی بیشترین سرعتی که داخل سرور های ایران داشته رو دیدم!(قصد تعریف ندارم چون سودی هم به بنده نمیرسه که تعریف کنم و یا نکنم فقط واقعیت رو میگم) من تو دیتاسنتر پارس آنلاین ، افرانت و تبیان سرورمجازی داشتم اما بیشترین سرعت رو تبیان داشته تا 25 مگابیت از سرور خارج دانلود کردم!
جناب RoobinaServer (http://www.webhostingtalk.ir/member/43051/) قبل از اینکه برای پهنای باند بگم داخل تاپیک شما 100 گیگ پهنای باند رو 75 تومن ماهیانه زده بودید داخل سایت ، ولی وقتی بنده داخل تاپیک ذکر کردم شما پهنای باند رو 10 گیگ کردید ولی قیمت همان 75 تومان باقی موند!
الان میخواستم خرید کنم ولی به این نکته برخوردم.
یا حق

azadfalah
April 16th, 2013, 21:54
ما تو پارس آنلاین و افرانت لینک خارج کشور هم همین حدود سرعت داریم

RoobinaServer
April 16th, 2013, 22:57
جناب azadfalah (http://www.webhostingtalk.ir/member/23804/) عزیز در مورد سرعت دانلود گفتید 5 مگ ، ولی خود بنده از ایشون سرویس داشتم رم 1 گیگ معمولی ولی بیشترین سرعتی که داخل سرور های ایران داشته رو دیدم!(قصد تعریف ندارم چون سودی هم به بنده نمیرسه که تعریف کنم و یا نکنم فقط واقعیت رو میگم) من تو دیتاسنتر پارس آنلاین ، افرانت و تبیان سرورمجازی داشتم اما بیشترین سرعت رو تبیان داشته تا 25 مگابیت از سرور خارج دانلود کردم!
جناب RoobinaServer (http://www.webhostingtalk.ir/member/43051/) قبل از اینکه برای پهنای باند بگم داخل تاپیک شما 100 گیگ پهنای باند رو 75 تومن ماهیانه زده بودید داخل سایت ، ولی وقتی بنده داخل تاپیک ذکر کردم شما پهنای باند رو 10 گیگ کردید ولی قیمت همان 75 تومان باقی موند!
الان میخواستم خرید کنم ولی به این نکته برخوردم.
یا حق

با سلام

هزینه خرید پایه 90 هزار تومان بود با 77 گیگ ترافیک.

که ترافیک چون انتخابی هست حداقل 10 گیگ گذاشتیم و قیمت سرور پایه شد 75 تومان عزیز.

سرور هم دقت کنید سرور حرفه ای با پردازنده 2400 هست.(برای همین هزینه نسبت به سرور رم 1 گی معمولی اینترنت که 30 تومان هست بالاتر هست)

شما دقیقا چه سرویسی با چه هزینه ای در نظر گرفتید ؟

یا حق

RoobinaServer
April 16th, 2013, 23:06
با تشکر دوست عزیز من نیامدم نون شمارو سنگ کنم خوب دوست عزیز من 4 ساله پارس آنلاین . افرانت و ... کار میکنم تا حالا هم مشکل افت سرعت نداشتیم شب ها ساعت 2 به بعد شاید سرعت زیاد شه ولی وسط روز هم آنچنان سرعت کم نمیشه که احساس بشه

دوست عزیز من میخوام یه نتیجه گیری کنی شما من چندین بار صحبت کردم با شما . شما خیلی از دیتا سنترنت تعریف کردی (بغال هم نمیگه ماست من تورشه) واقعا با یه اسم گنده دیتا سنتر و چند بار لینک شده تو سایت 20:30 آقا فلان برنامه رو از تبیان دانلود کنید واقعا شما باید گول بخوری ؟ پورت پاره . باز بسته چیه دیگه ؟ دوست عزیز الان چند سال باهاشون کار میکنی به جایی رسیدی سود سالیانتو حساب کردی ؟ (نمیخوام فضولی کنم ) میخوام نتیجه گیری کنی جواب هم نمیخوای بدی همین جا اعلام کن

ولی جدی بهت میگم مهم با خارج کشور با چی وصلا شی ؟ ماهواره . فیبر نوری. هم اینکه پینگ خوب باشه با خارج کشور و دست رسی داشته باشه
شما خودت گول خوردی . مشتری ها رو هم به ناچار گول میزنی .. . مشتری ماهواره اینا رو نگاه نمیکنه میگه پینگ پایین و سرعت بالا بده من اطمینان دارم پورت شما تو تبیان سرعت دانلود 5 مگابایت (byte) هم نمیده ! ولی خوب با کلمه دیتا سنتر دولتی یا پورت باز بسته فلان مشتری رو توجیح میکنی !

اگر ناراحت شدید ببخشید شما منو آگاه کردین که دیاسنتر تبیان خوبه دولتی پورتش فلانه الان من دارم شما رو توجیح میکنم که اشتباه میکنید

اون زمانی که ما دیتاسنتر پارس انلاین و افرانت و نگاه روشن پارس سرویس میدادیم شما کجا بودید عزیز ؟ در همین انجمن روبینا سرور را با نگاه روشن پارس سرچ کنید تاپیک هامون میاد بالا :)

شما وی پی اس داشتید حالا مستقیم از دیتاسنتر یا خیر نمیدانم ولی از هرکسی گرفتید که در تبیان بوده شما را محدود کرده.

ما هیچی سواد کاری نداریم ولی اینجا معلوم هست که حداقل شما گول خوردید و اینقدر ما سواد کاری داریم و بلد هستیم که پورت را تست کنیم عزیز تا گول نخوریم.

نکته : از دیتاسنتر های دیگری که قبلا بودیم هم به زودی سرویس میدیم مجدد مثل قبلا برای افرادی که سرویس معمولی میخواهند ولی باز هم همچنان قویترین از نظر ما تبیان هست و فرقی ندارد کدام دیتاسنتر باشیم و اول تبیان را پیشنهاد خواهیم کرد.(در جواب بغال هم نمیگه ماست من ترشه - البته ماست فروش نمیگه ماست من ترشه درسته)

در مورد سرعت خودم میتوانم با تصویر به شما نشان بدم بالای 10 مگابایت را وسط همان روز که میگید پارس انلاین اینقدر پائین نمیاد که حس بشه (تبیان پائین آمدن کلا تو کارش نیست تا حس بشه یا خیر)

ولی خب فکر نکنم نیاز به قرار دادن تصویر باشد یکی از دوستان پاسخ شما را دادند .

یا حق

namesis R
April 17th, 2013, 05:18
جناب RoobinaServer (http://www.webhostingtalk.ir/member/43051/) بنده مشخصات رم 1 گیگ معمولی رو میخواستم اما با آی پی اینترانت

RoobinaServer
April 17th, 2013, 06:18
جناب RoobinaServer (http://www.webhostingtalk.ir/member/43051/) بنده مشخصات رم 1 گیگ معمولی رو میخواستم اما با آی پی اینترانت

متاسفانه روی پیکج 30 تومان فعلا امکان دادن اینترانت نیست
فقط روی پکیج حرفه ای و ویژه میتوانیم سرویس بدیم که ویژه 50 تومانی هست فکر نکنم مورد انتخابتون باشه.

یا حق

namesis R
April 17th, 2013, 09:27
متاسفانه روی پیکج 30 تومان فعلا امکان دادن اینترانت نیست
فقط روی پکیج حرفه ای و ویژه میتوانیم سرویس بدیم که ویژه 50 تومانی هست فکر نکنم مورد انتخابتون باشه.

یا حق
مشکلی نیست ویژه سفارش میدم ، و اینکه تنظیمات کامل فایروال و آنتی ddos ها رو انجام مدید روش ؟

RoobinaServer
April 17th, 2013, 15:43
مشکلی نیست ویژه سفارش میدم ، و اینکه تنظیمات کامل فایروال و آنتی ddos ها رو انجام مدید روش ؟

کانفیگ موارد نرم افزاری با مشتری هست مگر با هزینه انجام میشود.

نکته : سرویس اینترانت که میخواهید بگیرید فکر نکنم نیاز به کانفیگ قوی دیداس داشته باشید، پس بهتر هست الکی هزینه نشود. :)

یا حق

RoobinaServer
April 21st, 2013, 23:06
فروش ادامه دارد.

یا حق

namesis R
April 21st, 2013, 23:12
بنده حدود 3 روزی هست که سرویس دارم به شدت رازی هستم ! از آپتایم و کیفیت خوبی برخوردار هست

jabbas52
April 24th, 2013, 16:56
داداش من قیمت های رم 512 الی 2 گیگ رو میخواستم
اما متاسفانه تو سایت روبیناسرور قیمت ها به زبان یورو نوشته شده و ما هم نمیدونیم چند تومن هست
لطفا قیمت رم 512 الی 2 گیگ رو بدید مرسی

RoobinaServer
April 24th, 2013, 22:36
داداش من قیمت های رم 512 الی 2 گیگ رو میخواستم
اما متاسفانه تو سایت روبیناسرور قیمت ها به زبان یورو نوشته شده و ما هم نمیدونیم چند تومن هست
لطفا قیمت رم 512 الی 2 گیگ رو بدید مرسی

5300 هست عزیز برای vps

برای vds 5050 هست

یا حق

RoobinaServer
May 27th, 2013, 14:09
سرور مجازی اینترانت با منابع اختصاصی :

هارد 25 گیگابایت

رم 1024 مگابایت

پردازنده 1000 مگاهرتز

ترافیک اولیه : 30 گیگابایت ماهانه

به قیمت ماهانه 50 هزار تومان.

پنل کنترل ترافیک مصرفی و کنترل پنل مجازی سازی نیز ارائه خواهد شد.

سرور مجازی معمولی اینترانت ایران روبینا سرور ((هاستینگ سجادیه)) (http://www.roobinaserver.ir/serveriran-usual-interanet-.php)

http://www.roobinaserver.ir/serveriran-usual-interanet-.php

یا حق

agha_mehran
May 28th, 2013, 19:59
سلام
آی دی یاهو میدید ؟؟؟

RoobinaServer
May 28th, 2013, 20:53
سلام آیدی واحد فروش :
(sajadie90@yahoo.com)sajadie92@yahoo.com

در صورتی که سرشون شلوغ بود ج ندادند (ممکنه پی ام بعضی وقت ها زیاد باشه یا در سایت کار داشته باشند) میتوانید تماس بگیرید : 02166378056

یا حق

RoobinaServer
June 11th, 2013, 12:06
فروش ادامه دارد.

TARIMEHR
June 11th, 2013, 12:37
سلام
اصلی ترین تفاوت بین پلن های معمولی و حرفه ای هست؟ (پردازنده و هارد و پهنا باند؟ )

سوال دوم اینکه :
بازدید از سایت، ترافیک آپلود حساب میشه یا دانلود؟

RoobinaServer
June 12th, 2013, 13:01
سلام
اصلی ترین تفاوت بین پلن های معمولی و حرفه ای هست؟ (پردازنده و هارد و پهنا باند؟ )

سوال دوم اینکه :
بازدید از سایت، ترافیک آپلود حساب میشه یا دانلود؟

با سلام

زیاد انجمن این بخش را چک نمیکنم سرمون یه کم شلوغه توی سایت خودمون فقط میام آفر درخواستی ببینم هست میدم :) یه کم طول کشید پاسخ دادن به سوالتون شرمنده.

بله دقیقا همین تفاوت ها هست که ذکر کردید.

بازدید از سایت آپلود حساب میشود.

سوال دیگری بود بفرمائید.

ارادتمند سجادیه
یا حق

TARIMEHR
June 12th, 2013, 13:07
قصد دارم سایت اصلی رو بیارم رو سرور ایران
ترافیک سایت فروش هم ماهی 20 گیگ تا 25 گیگ بیشتر نمیشه

چه پیشنهادی دارین
یعنی کدوم سرور به کارم میاد
علت اینکه میخوام جدا کنم هم آپتایم 100 سایت اصلی درجه ی اول اهمیت هست و علت دومش هم سرعت لود 5 برابر

RoobinaServer
June 12th, 2013, 13:14
پکیج های حرفه ای پردازنده های آنها بیشتر شد.

ارادتمند سجادیه
یا حق

RoobinaServer
June 12th, 2013, 13:24
قصد دارم سایت اصلی رو بیارم رو سرور ایران
ترافیک سایت فروش هم ماهی 20 گیگ تا 25 گیگ بیشتر نمیشه

چه پیشنهادی دارین
یعنی کدوم سرور به کارم میاد
علت اینکه میخوام جدا کنم هم آپتایم 100 سایت اصلی درجه ی اول اهمیت هست و علت دومش هم سرعت لود 5 برابر

معمولا 4 برابر میگن نیاید پیش ما بگید چرا 5 برابر نیست 4 برابره :ی

در مورد درخواستتون نمیدونم چه قدر فشار پردازنده دارید.

دقیقا چه قدر پردازنده به مگاهرتز مصرف دارید شما ؟

یا حق

TARIMEHR
June 12th, 2013, 13:39
این سایت
henterz.com
پردازنده نمیدونم چقد مصرف میکنه
تعداد انلاینش رو 6 نفر هست و حداکثر میشه 20 نفر انلاین

اون 5 برابر رو بخاطر این گفتم که الان پینگ سایتم 250 هست
رو سروره ایران معمولا رو 50 تا 70 هست
میشه همون 5 برابر خودمون دیگه :دی

سرویس های حرفه ای رو دیدم
به نظرم چون لینوکس هم میخوام نصب کنم رم 1 کافی باید باشه اما پردازندش زیاده (3400)
از طرفی هم برای نگهداری فقط سایت فروش ، سرور با دایرکت ادمینش ماهی 90 بیوفته یه مقدار زیاد هست

RoobinaServer
June 12th, 2013, 14:10
این سایت
henterz.com
پردازنده نمیدونم چقد مصرف میکنه
تعداد انلاینش رو 6 نفر هست و حداکثر میشه 20 نفر انلاین

اون 5 برابر رو بخاطر این گفتم که الان پینگ سایتم 250 هست
رو سروره ایران معمولا رو 50 تا 70 هست
میشه همون 5 برابر خودمون دیگه :دی

سرویس های حرفه ای رو دیدم
به نظرم چون لینوکس هم میخوام نصب کنم رم 1 کافی باید باشه اما پردازندش زیاده (3400)
از طرفی هم برای نگهداری فقط سایت فروش ، سرور با دایرکت ادمینش ماهی 90 بیوفته یه مقدار زیاد هست

از پکیج های ویژه خریداری کنید + دایرکت ادمین هم دائمی خریداری کنید.

پکیج ویژه رم 1

ارادتمند سجادیه
یا حق

RoobinaServer
June 29th, 2013, 07:51
با سلام

به دلیل پر شدن تمامی سرورهای اختصاصی روبینا سرور برای فروش سرور مجازی ایران چه اینترنت چه اینترانت

بخش فروش آنلاین سایت و ارسال انلاین سفارش بسته شده است و از هم اکنون بعد از هماهنگی با پشتیبانی و گرفتن اعلام موجودی و ... امکان ارائه سرور مجازی میباشد.(و یا در صورت عدم موجودی به صورت رزور در صورت کنسل مشتری دیگر ارائه میشود)

تلفن پشتیبانی : 02166378056

سیستم عامل های قابل ارائه :

ویندوز 2003 - ویندوز 2008 - ویندوز 7 - ویندوز 2012 - لینوکس سنتوس - لینوکس اوبونتو

از ارائه سرور های میکروتیک طبق سیاست جدید روبینا سرور به دلیل گران بودن ترافیک در دیتاسنتر فعلی معذوریم.

ارادتمند سجادیه
یا حق

m4u
July 1st, 2013, 14:38
سلام این سرور چند در میاد
رم۵۱۲
سی پی یو ۱ کور
پهنای باند ماهیانه ۳گیگ
هارد هم ۱۰ گیگ
Sent from my Xperia Live with Walkman using Tapatalk 2

siingle_boy
July 31st, 2013, 15:20
سلام یه سرور مجازی ایران یه هفته لازم دارم میدی یه هفته ای ؟ یا 15 روزه ؟ اگه آره قیمتم بده

RoobinaServer
July 31st, 2013, 15:42
سلام

سرور مجازی یک ماهه میباشد.

یا حق

RoobinaServer
July 31st, 2013, 15:43
سلام این سرور چند در میاد
رم۵۱۲
سی پی یو ۱ کور
پهنای باند ماهیانه ۳گیگ
هارد هم ۱۰ گیگ
Sent from my Xperia Live with Walkman using Tapatalk 2

حدود 40 تومان البته پردازنده 1 کور یعنی شیر که ما منابع شیر ارائه نمیکنیم.(پکیج ویژه)

یا حق

par30
September 7th, 2013, 14:46
واسه گیم چطوره ؟ تضمینی هست بر کیفیت ؟
ای پی بدید پینگ بگیریم

RoobinaServer
September 10th, 2013, 16:26
ای پی بدید پینگ بگیریم

آیپی : 10.201.2.10

یا حق

RoobinaServer
September 10th, 2013, 16:58
ای پی بدید پینگ بگیریم

یک مورد آیپی اینترنتی نیز میتوانید تهیه کنید اما برای گیم اینترانت پیشنهاد میشود.

RoobinaServer
September 11th, 2013, 08:45
با سلام

مشتریان محترم که سرویس های اینترانت را تهیه میکردند برای دسترسی به اینترنت نیاز به آیپی اینترنتی داشتند که برخی با مشکلات شبکه بعد از نصب بازی روبه رو میشدند و باید مجدد روی اینترانت کانفیگ میکردند.

این مشکل حل شد و برای دسترسی به اینترنت با همان آیپی اینترانتی نیز میتوانید به اینترنت به صورت موقت برای نصب و دانلود بازی و ... متصل شوید و نیازی به تغییر آیپی نمیباشد.

ارادتمند سجادیه
یا حق

paradiseserver
September 11th, 2013, 09:00
سلام جناب سجادیه عزیز

سرور های کانتر آماده تحویل هستند ؟

RoobinaServer
September 11th, 2013, 09:08
سلام جناب سجادیه عزیز

سرور های کانتر آماده تحویل هستند ؟

هزینه راه اندازی نصب کانتر 15 هزار تومان دریافت میشود (هزینه اولیه راه اندازی و کانفیگ معمولی cs 1.6)

خود سرور اینترانت هم که جدا سفارش میدهید.

مشکلی نیست.

یا حق

RoobinaServer
September 11th, 2013, 14:32
لطفا سوالات را سعی کنید در همین تاپیک بفرمائید.

در یاهو چند نفر سوال کردند که رنج اینترانت چه رنجی است.

هم برای اطلاعات کاربرانی که تاپیک میخوانند هم به روز رسانی تاپیک ذکر کنم که :

از رنج های 10.7.6.170 یا 10.201.2.0 ارائه میگردد.

یا حق

RoobinaServer
September 17th, 2013, 12:06
فروش ادامه دارد.

به زودی دیتاسنتر جدید اضافه خواهد شد.

یا حق

SniTomb
September 17th, 2013, 12:12
سرور کانتر طبق تعداد اسلات تعرفه گذاری میکنید !؟

RoobinaServer
September 17th, 2013, 12:15
سرور کانتر طبق تعداد اسلاعات تعرفه گذاری میکنید !؟

دقیقا منظورتون چه چیزی هست ؟ یعنی بگید 20 یوزره میخواهید اینجوری ؟

یا حق

SniTomb
September 17th, 2013, 12:17
دقیقا منظورتون چه چیزی هست ؟ یعنی بگید 20 یوزره میخواهید اینجوری ؟

یا حق

بله

برای مثال 20 اسلات

نوع سرور چطور ؟

RoobinaServer
September 17th, 2013, 12:21
بله

برای مثال 20 اسلات

نوع سرور چطور ؟

نه متاسفانه عزیز چنین کاری نمیکنیم که یک سرور را به این شکل اجاره بدیم.

شما سرور مجازی اینترانت برای گیمتون تهیه میکنید حال با توجه به منابع اون سرور هر چند تا خواستید روی آن سرور (cs) ران میکنید، موارد کانفیگ با مشتری میباشد مگر طبق درخواست جداگانه انجام شود.

یا حق

siingle_boy
September 17th, 2013, 12:29
سلام یه وی پی اس ایران برا دان و آپ میخوام
350 گیگ دان
350 گی آپ
رم 2
هارد 100
قیمت ؟

RoobinaServer
September 17th, 2013, 17:01
سلام یه وی پی اس ایران برا دان و آپ میخوام
350 گیگ دان
350 گی آپ
رم 2
هارد 100
قیمت ؟

با سلام

دیتاسنتر تبیان هر گیگ دانلود 1600 تومان میباشد.

آپلودی هم 400 تومان.

دیتاسنتر جدید داریم اضافه میکنیم اگر خواستید روی دیتاسنتر جدید آپلودی ارزانتر محاسبه میکنیم براتون.

با تشکر

siingle_boy
September 17th, 2013, 17:03
با سلام

دیتاسنتر تبیان هر گیگ دانلود 1600 تومان میباشد.

آپلودی هم 400 تومان.

دیتاسنتر جدید داریم اضافه میکنیم اگر خواستید روی دیتاسنتر جدید آپلودی ارزانتر محاسبه میکنیم براتون.

با تشکر

دیتاسنتر جدیدتون این سرور رو بخواد بده تقریبا چه قدر میشه ماهی ؟

RoobinaServer
September 17th, 2013, 17:08

دقیقا کدام رم 2 مد نظرتون هست ؟ اسم پکیج را بفرمائید چون 6 مدل رم 2 داریم.

قیمت دیتاسنتر جدید و کل پکیجی را بعد از نام بردن شب به شما اعلام میکنیم هنوز جناب سجادیه لیست اصلی به ما ندادند.

با تشکر-شریفی

RoobinaServer
September 18th, 2013, 10:24

حدود 700 هزار تومان.

اگر هم دانلود داخلی باشه و کلا اینترانت باشه میشه 300 هزار تومان.

موفق باشید.

RoobinaServer
September 20th, 2013, 23:47
با سلام

طبق روال در حال تست دیتاسنترها بودیم که دیتاسنتر جدیدی با کیفیت تقریبا نزدیک به دیتاسنتر دولتی تبیان را دیدیم که از بقیه دیتاسنتر ها که کار کردیم بهتر و با شرایط ما جور بود.

دیتاسنتر جدید دولتی فن آوا به عنوان دیتاسنتر دوم روبینا سرور اضافه گردید.

دیتاسنتر های روبینا سرور :

------
1. دیتاسنتر دولتی تبیان (دیتاسنتر اول)
2. دیتاسنتر دولتی فن آوا (دیتاسنتر دوم)
------

سرورها در دیتاسنتر های ذکر شده به صورت کلوکیشن میباشد و تمامی سخت افزار ها تحت صاحب امتیازی روبینا سرور میباشد.

برای دیدن پکیج های سرور مجازی اینترنت دیتاسنتر دولتی فن آوا به لینک زیر مراجعه نمائید :

خدمات میزبانی وب و سرور روبینا سرور ((هاستینگ سجادیه)) (http://www.roobinaserver.ir/serveriranfanava.php)

http://www.roobinaserver.ir/serveriranfanava.php

به سایت های پربازدید که ترافیک آپلودی بالایی دارند تخفیف ویژه در دیتاسنتر فن آوا در ترافیک ارائه خواهد شد با واحد مشاوره در تماس باشید : 02166378056

ارادتمند سجادیه
یا حق

RoobinaServer
September 24th, 2013, 11:26
فروش ادامه دارد.

یا حق

BESTTECH
September 25th, 2013, 01:47
آیا وی پی اس های اینترانت دسترسی به اینترنت هم دارند ؟

RoobinaServer
September 25th, 2013, 01:50
آیا وی پی اس های اینترانت دسترسی به اینترنت هم دارند ؟

خیر دسترسی دائمی ندارند اما برای دانلود نرم افزار و ... دسترسی موقت با خرید ترافیک دانلودی براتون فراهم میشود.

یا حق

mgh494
September 26th, 2013, 03:13
سلا
پنل نمایندگی سرور مجازی ایران دارید؟

RoobinaServer
September 28th, 2013, 11:33
سلا
پنل نمایندگی سرور مجازی ایران دارید؟

با سلام

پنل فعلا خیر ارائه نمیشود.

یا حق

RoobinaServer
October 15th, 2013, 16:34
با سلام

فروش در هر دو دیتاسنتر دولتی ادامه دارد.

یا حق

RoobinaServer
October 18th, 2013, 11:49
به زودی آفری 20% برای سرورهای رم 2-3-4 سری پکیج ویژه دیتاسنتر فن آوا اعلام خواهد شد.

فروش ادامه دارد.

یا حق

RoobinaServer
October 20th, 2013, 17:11
به زودی آفری 20% برای سرورهای رم 2-3-4 سری پکیج ویژه دیتاسنتر فن آوا اعلام خواهد شد.

فروش ادامه دارد.

یا حق

رم 1 نیز جزو تاپیک آفر قرار گرفت.

آفر قرار داده شد : http://www.webhostingtalk.ir/f15/95057/

--------

فروش سرویس ها در همین تاپیک در دیتاسنتر فن آوا و تبیان ادامه دارد.

یا حق

RoobinaServer
October 26th, 2013, 23:19
فروش ادامه دارد.

به زودی با آفر های دیگر اطلاع رسانی خواهیم کرد.

یا حق

RoobinaServer
October 28th, 2013, 14:10
20% تخفیف سرورهای مجازی تبیان

پیشنهاد مشتریان در نظر سنجی

برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه نمائید.

http://www.Roobinaserver.ir/offer

RoobinaServer
November 11th, 2013, 13:35
با سلام

به زودی امکان ارائه سرویس اینترانت از دیتاسنتر فن آوا نیز میسر خواهد شد.

فروش سرویس از هر دو دیتاسنتر ادامه دارد.

امکان ارائه تخفیف ترافیک مصرفی به سایت های پر مصرف در دیتاسنتر فن آوا میباشد.(ترافیک حجم های بالا)

یا حق

RoobinaServer
November 21st, 2013, 13:11
فروش ادامه دارد.

در صورت هرگونه سوالی میتوانید از مشاوره فنی سوال بفرمائید : 02166378056

یا حق

downloaddl
November 21st, 2013, 13:46
یک سوال
با سرور هایه اینترانت نمیشه از اینترنت بهشون دسترسی داشت ؟!

RoobinaServer
November 21st, 2013, 13:59
یک سوال
با سرور هایه اینترانت نمیشه از اینترنت بهشون دسترسی داشت ؟!

بستگی داره شما منظورتون چی باشه و بخوام دقیق علمی بگم به شما یا نه.

اگر اینترنت منظورتون همین نت isp ها که برای adsl میگیرید هست که در این نت ها اینترانت دیده میشه اما اگر منظورتون اینترنت خارج کشور به این سرورها هست خیر.

کلا این سرورها داخل کشور دیده میشه و اگر شما مثلا نت adsl از شاتل بگیرید به اینترانت هم دسترسی دارید چون داخل کشور هستید خودتون.

(تنها اپراتور که دسترسی ندارد وایمکس ایرانسل میباشد)

یا حق

Homeandroid
November 24th, 2013, 13:54
سلام خدمت شما دوست عزیز

میخاوستم بدونم از سرویس های شما کدوم پلا سرور ایران مناسب ساخت و کانفینگ گیم سرور بازی آنلاین کانتر استرایک 1.6 مناسب هست ؟!

راستی برای فروش گیم سرور هم در آینده میخوایم استفاده کنیم

RoobinaServer
November 24th, 2013, 14:44
سلام خدمت شما دوست عزیز

میخاوستم بدونم از سرویس های شما کدوم پلا سرور ایران مناسب ساخت و کانفینگ گیم سرور بازی آنلاین کانتر استرایک 1.6 مناسب هست ؟!

راستی برای فروش گیم سرور هم در آینده میخوایم استفاده کنیم

با سلام

گیم سرور اینترانت برای این کار مناسب هست.

یا حق

ahmadjafarian
January 14th, 2014, 20:56
سلام
امکانش هست سرور مجازی شما طوری باشه که اکه بازدید کننده از ایران بود پهنای باند اینترانتی حساب بشه و اگه از خارج بود بصورت اینترنتی محاسبه بشه ؟
این رو بخاطر معرفی به گوگل و وایمکس ایرانسل میپرسم
با تشکر

RoobinaServer
January 14th, 2014, 22:26
سلام
امکانش هست سرور مجازی شما طوری باشه که اکه بازدید کننده از ایران بود پهنای باند اینترانتی حساب بشه و اگه از خارج بود بصورت اینترنتی محاسبه بشه ؟
این رو بخاطر معرفی به گوگل و وایمکس ایرانسل میپرسم
با تشکر

با سلام

متاسفانه چنین امکانی نیست مگر با روت کردن رنج های آیپی که آن هم کاملا مشخص نیست اگر چنین چیزی بشود اول از همه مخابرات چنین کاری میکند.

یا حق

RoobinaServer
January 30th, 2014, 13:43
با سلام

پکیج های مرکز داده مبنا در سایت به صورت عمومی یک ماه پیش اضافه شده است

اینترانت و اینترنت ارائه میشود.

برای دیدن مشخصات میتوانید به لینک :

خدمات میزبانی وب و سرور روبینا سرور دیتاسنتر مبنا((هاستینگ سجادیه)) (http://roobinaserver.ir/serveriranmabna.php)

مراجعه نمائید

پکیج های ویژه روبینا سرور نیز اضافه گردید

اینترانت و اینترنت ارائه میشود.

برای دیدن مشخصات میتوانید به لینک زیر مراجعه نمائید :

سرور مجازی ایران پکیج ویژه روبینا سرور ((هاستینگ سجادیه)) (http://roobinaserver.ir/serveriran-special-Roobina.php)

لازم به ذکر است ترافیک های ترابایتی و ... قابل مذاکره میباشد.

با تشکر - شریفی

clack
February 5th, 2014, 19:55
سلام..
یک سرور میخواستم ..
سئوالاتی ازتون داشتم لطفآ تو یاهو جواب بدین..
یاهوتون اینه دیگه ؟ sajadie85_3 (http://profiles.yahoo.com/sajadie85_3)@yahoo.com

RoobinaServer
February 5th, 2014, 20:42
سلام..
یک سرور میخواستم ..
سئوالاتی ازتون داشتم لطفآ تو یاهو جواب بدین..
یاهوتون اینه دیگه ؟ sajadie85_3 (http://profiles.yahoo.com/sajadie85_3)@yahoo.com

سلام

بله یاهو فعلا همینه

همیشه آخرین آی دی فعال در پائین سایت روبینا سرور در قسمت پشتیبانی درج میشود.

فعلا آیدی راهنمای سایت همین هست همکاران آنلاین هستند.

با بنده هم میتوانید از طریق 02166378056 در ارتباط باشید (مشاوره فنی)

یا حق

RoobinaServer
March 3rd, 2014, 17:50
فروش در هر سه مرکز ذکر شده در سایت ادامه دارد.

MhR7
July 18th, 2014, 18:29
پ.خ چک کنید ، لطفا.

clack
July 26th, 2014, 04:59
دوست عزیز لطفآ 3 مورد به بنده بگین.
1)پینگ در حال حاضر 8.8.8.8 و 4.2.2.4 رو از داخل سرور های ایرانتون و ip هر کدوم از این سرور ها که پینگ گرفتین ازشون برای من پ.خ کنید .
2)تا انجایی که میدونم پهنای باند شما متقارن هست. اما نسبتش چقدر هست ؟
3)شما توی سایت قیمت هر 100 گیگ پهنای باند زدین(برای دانلود جدا برای آپلود جدا) لطفآ هزینه رو برای من برای حجم های کمتر هم بگین مثلا:30 گیگ دانلود یا ...

--------------------------------------------------
و یک موضوع دیگه که من نمیدونم جریانش چیه :

توی اینجا برای پکیج های ویژه قیمت هر 100 گیگ رو زدین ولی ننوشتین متقارن هست.
یعنی آپلود دانلود فرق نمیکنه توش ؟ مثل افرانت ؟
بعد قیمت پهنای باند توی اینجا برای خیلی کمتر هست از قیمت پهنای باند توی سرویس های دیگتون از ایران.
قضیه چیه؟ یکی قیمتش خوبه اونیکی قیمتش خیلی بالاس.
یعنی دیتاسنتر ها فرق میکنه؟ اگه فرق میکنه من توی پکیج ویژه ندیدم که اسمی از دیتاسنتر خاصی بیارین.

RoobinaServer
July 28th, 2014, 18:51
دوست عزیز لطفآ 3 مورد به بنده بگین.
1)پینگ در حال حاضر 8.8.8.8 و 4.2.2.4 رو از داخل سرور های ایرانتون و ip هر کدوم از این سرور ها که پینگ گرفتین ازشون برای من پ.خ کنید .
2)تا انجایی که میدونم پهنای باند شما متقارن هست. اما نسبتش چقدر هست ؟
3)شما توی سایت قیمت هر 100 گیگ پهنای باند زدین(برای دانلود جدا برای آپلود جدا) لطفآ هزینه رو برای من برای حجم های کمتر هم بگین مثلا:30 گیگ دانلود یا ...

--------------------------------------------------
و یک موضوع دیگه که من نمیدونم جریانش چیه :

توی اینجا برای پکیج های ویژه قیمت هر 100 گیگ رو زدین ولی ننوشتین متقارن هست.
یعنی آپلود دانلود فرق نمیکنه توش ؟ مثل افرانت ؟
بعد قیمت پهنای باند توی اینجا برای خیلی کمتر هست از قیمت پهنای باند توی سرویس های دیگتون از ایران.
قضیه چیه؟ یکی قیمتش خوبه اونیکی قیمتش خیلی بالاس.
یعنی دیتاسنتر ها فرق میکنه؟ اگه فرق میکنه من توی پکیج ویژه ندیدم که اسمی از دیتاسنتر خاصی بیارین.

1) پینگ بین 100 تا تا 130 و 100 تا 300 میباشد در چند مرکز ما.
2)پهنای باند ما متقارن نیست پهنای باند مراکز داده ما متقارن هست. همان تناسب دیتاسنتر ها میباشد. 1 به 8
3)هر گیگ دانلود 1600 تومان اینترنت. به صورت پکیج های 5 یا 10 و 15 گیگ و ... میباشد.

----------------------------------

بله برای اینترنت متقارن هست.
این سرویس های پکیج های ویژه ما میباشد مشخصه که قیمت و امکانات آن متفاوت هست.
دیتاسنتر مشخص نیست از هر کدام بشود بر اساس نظر خود روبینا سرور ارائه میشود.

ترافیک های ترابایتی و ... که مثلا برای سرور دانلود یا بازدید سایت و ... استفاده میشود خب مشمول تخفیف هستند.

با تشکر

Mr.Te0
July 28th, 2014, 21:51
با عرض سلام

تاپیک بنا به ماده 3-17 بسته شد.
در صورت نیاز و تداوم افر شما میتوانید تاپیک جدیدی ایجاد کنید.