توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست طراحی فوری
irit
April 13th, 2013, 22:37
با سلام دوستان ما یک قالب طراحی کردیم فعلا در مرحله html و تبدیل هست ... اما چنتا مشکل خیلی کوچیک داریم که می خوایم یکی از دوستان تشریف بیارند و با دریافت هزینه درستشون کنند برامون (ولی دوستان لطف هم کنید قیمت نجومی و اینا ندید چون نهایتا نیم ساعت الی یک ساعت بیشتر کار نیست !)و چیزه زیادی هم نیست .... ما منتظر هستیم دوستان باتشکر
ID : ali_saidis
p30pdf
April 14th, 2013, 00:24
سلام عرض ادب و خسته نباشید دوست گرامی بنده آیدی یاهو جنابعالی رو ادد کردم آیدی یاهومو هم براتون در زیر نوشتم با هزینه مناسب و در اسرع وقت آماده همکاری هستم عزیزم با تشکر.
ارادتمند : مسلم فلاح نیت My Yahoo ID : info.p30pdf
simamedia
April 14th, 2013, 23:28
با سلام
پی ام دادمreza_developer
bargh4ever
April 21st, 2013, 19:52
با سلام
مشکلتون حل شد ؟
p30pdf
April 21st, 2013, 20:34
سلام عرض ادب و خسته نباشید دوستان ایشون اگر بخوان میشن مدیر IBM اگر بخوان میشن مدیر Google در ضمن یادتون باشه که خودشون برنامه نویسن و طراح ولی نمیدونم چرا بعد از گذشت چندیدن سال که همه گان طراحی Tableless می کنن ایشون که این همه حرفه ای می باشند هنوز Table کار می کنند بهتون پیشنهاد می کنم حتما رایگان براشون کارشون رو انجام بدید ایشون اگر بخوان انشا الله برگردن به ساندیگو مبلغ 50 میلیون تومن به حسابتون واریز می کنن در ضمن دروغ هم استخوان نداره با تشکر.
ارادتمند : مسلم فلاح نیت