توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست انتقال دامنه
sir-mammad
April 13th, 2013, 19:15
درود حضور دوستان
من یک دامنه در یاهو-بیزینس دارم و میخام منتقل به یک سایت دیگه
الان یاهو این امکان رو بهم نمیده که CNAME اضافه کردم و DNS های خود دامنه رو روی دامنه ام ست کنم
یعنی دامنه من myname.com هست و میخام دی ان اس هاش ns1.myname.com و ns2 باشه اما یاهو خطا میده
تازه ثبت شده و هنوز 11 ماه از دامنه ام باقی مونده
حالا با این اوضاع اگر کسی هست ( ترجیا با کمترین هزینه و یا رایگان ) دامنه رو منتقل کنه ممنون میشم
اگر بشه private دامنه هم با قیمت کمی برام فراهم کنه بهتر میشه
با احترام
sniper000man
April 13th, 2013, 19:28
درود حضور دوستان
من یک دامنه در یاهو-بیزینس دارم و میخام منتقل به یک سایت دیگه
الان یاهو این امکان رو بهم نمیده که CNAME اضافه کردم و DNS های خود دامنه رو روی دامنه ام ست کنم
یعنی دامنه من myname.com هست و میخام دی ان اس هاش ns1.myname.com و ns2 باشه اما یاهو خطا میده
تازه ثبت شده و هنوز 11 ماه از دامنه ام باقی مونده
حالا با این اوضاع اگر کسی هست ( ترجیا با کمترین هزینه و یا رایگان ) دامنه رو منتقل کنه ممنون میشم
اگر بشه private دامنه هم با قیمت کمی برام فراهم کنه بهتر میشه
با احترام
با سلام
پنل دامنه دایرکت ای هست یا پنل های دیگری برای انتقال از یک شرکت به شرکتی دیگری حتما باید هزینه پرداخت بشه لطفا ادرس سایتوی که ثبتکردین در اینجا قرار بدین با تشکر
sir-mammad
April 13th, 2013, 19:57
با سلام
پنل دامنه دایرکت ای هست یا پنل های دیگری برای انتقال از یک شرکت به شرکتی دیگری حتما باید هزینه پرداخت بشه لطفا ادرس سایتوی که ثبتکردین در اینجا قرار بدین با تشکر
ممنون
پس چطور الان بعضی از سایت ها دارن رایگان انجام میدن ؟
من از سایت یاهو گرفتم
کرمان هاست
April 13th, 2013, 20:06
لازم نیست دوست عزیز ترانسفر دامنه رایگان می باشد مخصوصا از یاهو
شما هزینه ثبت سال دیگه رو کافیه بدی و یک سال که شارژ داری تقریبا واسه سال دوم ثبت کنی میشه یک سال و 7 ماه ترانسفر هم هزینه نمیگیره یاهو
خواستی کمکت میتونم کنم
فقط هزینه ثبت واسه سال دوم رو باید بدی همین
sniper000man
April 13th, 2013, 22:28
ممنون
پس چطور الان بعضی از سایت ها دارن رایگان انجام میدن ؟
من از سایت یاهو گرفتم
با سلام
دوست عزیز اون انتقال نیست اون مو کردنه انتقال یعنی از یک شرکت به یک شرکت دیگه انتقال بدین نه شرکت ایرانی ها که همشون ریسللر کلاپ هست شرکت اصلی ثبت
سایت یاهو من دقیق در جریان نیست برایهمین گفتم ادرس قرار بدین ولی فکر نکنم رایگان باشه مو بله رایگان هست ولی انتقال فکر نکنم
با تشکر
kingxerxes
April 20th, 2013, 15:30
با سلام
دوست عزیز اون انتقال نیست اون مو کردنه انتقال یعنی از یک شرکت به یک شرکت دیگه انتقال بدین نه شرکت ایرانی ها که همشون ریسللر کلاپ هست شرکت اصلی ثبت
سایت یاهو من دقیق در جریان نیست برایهمین گفتم ادرس قرار بدین ولی فکر نکنم رایگان باشه مو بله رایگان هست ولی انتقال فکر نکنم
با تشکر
دقیقا دوستمون درست میگه