یک سرور اختصاصی از دیتاسنتر لیزوب لوکیشن هلند ، جهت سایت دانلود با بازدید بالا نیاز هست .
مشخصات :
Cpu : Quadcore
Ram : 12G
HDD : 4x 1T
Port: 1G
BW : 100TB
VMware : Windows 2008r2
لطفا :
- دوستانی که میتونن با قیمت مناسب تهیه کنند و پشتیبانی کامل دارند و شرکت ثبت شده هستند آفر بدهند.
- به دلار یا یورو قیمت بدید و قیمت ارز رو بفرمایید که چند محاسبه میکنید.
- هزینه آپگرید رم و هارد رو هم اعلام کنید.
- همچنین اگر این دیتاسنتر نکته خاصی داره اعلام کنید.
با سپاس
websazha
April 13th, 2013, 19:36
سلام و وقت بخیر
یک سرور اختصاصی از دیتاسنتر لیزوب لوکیشن هلند ، جهت سایت دانلود با بازدید بالا نیاز هست .
مشخصات :
Cpu : Quadcore
Ram : 12G
HDD : 4x 1T
Port: 1G
BW : 100TB
VMware : Windows 2008r2
لطفا :
- دوستانی که میتونن با قیمت مناسب تهیه کنند و پشتیبانی کامل دارند و شرکت ثبت شده هستند آفر بدهند.
- به دلار یا یورو قیمت بدید و قیمت ارز رو بفرمایید که چند محاسبه میکنید.
- هزینه آپگرید رم و هارد رو هم اعلام کنید.
- همچنین اگر این دیتاسنتر نکته خاصی داره اعلام کنید.
با سپاس
با سلام خدمت دوست عزیز.
سرور فوق با همان قیمت دیتاسنتر تهیه خواهد شد + 2 یورو کارمزد خرید امروز هر یورو 5 هزار تومان محاسبه خواهد شد.
نکته خاصی ندارد از باب لوکیشن این کمپانی که از هر جهت آزاد هست .
هزینه اپگرد ها مطابق قیمت های سایت بدون دریافت هزینه اضافی درخواست به دیتاسنتر داده می شود و پرداخت می شود.
به هیچ عنوان سرور قابل جابه جایی به پنل دیگری و جود ندارد به هیچ عنوان پرداخت دیتاسنتر به کاربر و یا افرادی که کاربر معرفی می کنند به دلیل قیمت کمتر سپرده و مورد قبول نمی باشد.فقط از حساب اصلی و کارت های ما فقط انجام می شود.
پشتیبانی نرم افزاری به هیچ عنوان انجام نمی دهیم.هر گونه مسئله که مربوط به دیتاسنتر باشد و نیاز به گفتن گو با دیتاسنتر باشد توسط ما کمتر از 2 ساعت شروع به مکاتبه و پاسخ های لحظه ای می کنیم.
پنل دیتاسنتری ما به صورت پنل کمپانی هندی ما می باشد و نه فردی.
Maxon
April 13th, 2013, 23:45
بالا...
shahintak
April 14th, 2013, 02:19
رم 12 از لیزوب نمیتونین تهیه کنید
1x Intel Dual-Core Xeon X3440 سی پی یو قوی
4x1TB SATA2 هارد
16GB DDR3
پهنای باند 100 ترا
VMWare vSphere ESXi 5.1 OS
137 Euro هر یورو 4960 تومان
هزینه آپگرید به 2 هارد 3 ترا در این آفر رایگان هست
بهترین انتخاب برای سایت دانلود هست
با من در تماس باشین
به غیر از هارد بقیش مناسبه ولی فقط از لیزوب هلند میخوام که فکر نمیکنم آفر شما از این دیتاسنتر باشه.
shingo
April 14th, 2013, 18:17
با سلام
عزیز سرورهای 100ترابایت لیزوب قانون fair usage روشون هست و بیشتر به درد هاستینگ ها میخوره و اگه برای سایتهای استرینیتنگ ویدیو یا هاست دانلود استفاده کنید در صورت فشار بیش از حد به پورت سرورتون ترمینیت میشه بدون بازگشت هزینه(تجربه تلخ یکی از مشتریان)
این سرورهای قوانین خاص خودشون رو دارن بیشتر بررسی کنید
موفق باشید :53:
shingo
April 14th, 2013, 18:38
پیشنهاد می کنم از دیتاسنتر رداستیشن تهیه کنید.مشکلی با فایلهاتون ندارن و همچنین پهنای باند سرورها به صورت دیفالت 40 ترابایت هستش
هر سرور که انتخاب کنید با پوندی 5750 میتونیم براتون خرید کنیم بدون کارمزد دیگه ای
Maxon
April 14th, 2013, 19:06
پیشنهاد می کنم از دیتاسنتر رداستیشن تهیه کنید.مشکلی با فایلهاتون ندارن و همچنین پهنای باند سرورها به صورت دیفالت 40 ترابایت هستش
هر سرور که انتخاب کنید با پوندی 5750 میتونیم براتون خرید کنیم بدون کارمزد دیگه ای
ممنون
ولی سرور مورد نظر ما در رد استیشن با 4 تا هارد موجود نیست.
shingo
April 14th, 2013, 19:12
میشه بپرسم چه اصراری دارید سرور 4 هارد داشته باشه؟سرورهای رداستیشن اکه با ریدکنترلر گرون h700 دل کانفیگ بشن سرعت read& write شون به 800مگابایت در ثانیه میرسه
Maxon
April 14th, 2013, 19:15
میشه بپرسم چه اصراری دارید سرور 4 هارد داشته باشه؟سرورهای رداستیشن اکه با ریدکنترلر گرون h700 دل کانفیگ بشن سرعت read& write شون به 800مگابایت در ثانیه میرسه
اول این که بدون رید میخوایم که از همه فضا استفاده بشه.
و اینکه قبلا از رد استیشن با 2 تا هارد سرور داشتیم که خوب جواب نداده .
دوست عزیز کانفیگ رید یکی دو تا نیست که هارد سرور رو میتونید بسته به نیازتون به صورت 0 1 5 10 50 کانفیگ کنید
در رید 0 تمام ظرفبت هر دو هارد قابل استفادست همچنین سرعت هارد به شکل قابل توجهی (300 مگابایت بالاتر از سریعترین هارد اس اس دی) افزایش پیدا میکنه
در رید 1 نصف میشه و همیشه یک کپی از فایلهاتون تو هارد دیگه ذخیره میشه
علت ناراضی بودن از سرور قبلیتون ار رداستیشن هم به احتمال خیلی زیاد استفاده از ریدکارت h200 ارزون بوده که متاسفانه با vmware سازگاری نداره
بنده چندین سال با هر دو دیتاسنتر کار کردم از هر کدومش هم در صورت تمایلتون میتونیم سرور مورد نظرتون رو خریداری کنم اما دیتاسنتر رداستیشن رو به علت استفاده از سرورهای دل و پورتهای بسیار قوی بهتون توصیه میکنم
gigarayaneh
April 14th, 2013, 19:43
آقا لیزوب خوبه شما میتوانید هر ماه 100 ترابایت مصرف داشته باشید پورتش هم عالیه هیچ لیمیتی هم در کار نیست!