PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در Phpmyadmin

cityhost
April 13th, 2013, 15:56
با سلام
من در PHPMYADMIN به موردی بر خوردم که هیچ بانکی اپلود نمیشه و این خطا رو میده

Script timeout passed, if you want to finish import, please resubmit same file and import will resume.

عکسشو هم گذاشتم

12447

nginxweb
April 13th, 2013, 17:10
این error مربوط به زمانی هستش معمولا که حجم sql فایل بالا باشه

جهت حل مشکل با ssh وصل بشید و از دستور زیر برای ایمپورت کمک بگیرید

mysql -u username -p databasename < mysqlfile.sql

cityhost
April 13th, 2013, 20:58
تشکر میکنم از شما ولی فقط خودم نیستم همه کاربرا هستن

مقدار اپلود هم 2.048 KiB هست ، هر کاری هم میکنم افزایش پیدا نمیکنه ، هیچ بانکی هم ساخته نمیشه نمیدونم چرا ، ی مشکل خیلی بدیه برام ، البته کلا مشکل داشت دارم دونه دونه درستش میکنم

nginxweb
April 13th, 2013, 21:39
در php.ini سرور باید مقدار max upload size و max file upload افزایش پیدا کنه و سپس سرویس mysql و آپاچی ریستارت شه تا مشکلتون حل گردد

besthosti.com
April 13th, 2013, 21:56
برای رفع مشکل وارد بخش تنظیمات php شوید و با یک ویرایشگر مناسب (پیشنهاد برای سرورای لینوکسی nano و برای ویندوزز notepad++ ) فایل کانفیگ را باز کرده و موارد زیر رو به اون اضافه کنید
نکته : موارد زیر قالبا به شکل پیشفرض وجود دارند ابتدا نامهارو جستجو کنید اگر وجود داشتند فقط مقادیر رو تغییر بدید اگر وجود نداشتند اضافه کنید
نکته : به جای رقم 120M هر حجمی که نیاز به آپلود آنرا دارید وارد نمایید
نکته : قبل از هرگونه تغییر از نسخه اصلی یک فایل پشتیبان تهیه نمایید
نکته : پس از اعمال تغییرات و ذخیره فایل سروریهای وب سرور و دیتابیس را ری استارت نمایید

php_value upload_max_filesize 120M //file size
php_value post_max_size 120M
php_value max_execution_time 200php_value max_input_time 200

cityhost
April 13th, 2013, 22:20
کارایی که گفتین رو انجام دادم httpd و mysqld رو ریست کردم اما هنوز مقدارش (Max: 2,048KiB) هست بازم بانکی اپلود نمیشه

allbert
April 13th, 2013, 23:40
Script timeout passed, if you want to finish import, please resubmit same file and import will resume

دوست عزیز به حجم مربوط نیست . هرچند برای افزایش این حجم باید میزان max_allowed_packet=32m رو در my.cnf افزایش بدید

و سرویس mysql رو ریستارت کنید

البته قطعا مشکل شما با این روش حل نمیشود

اگر مشکل باقی بود بگید براتون انجام بدم

موفق باشید

beniii
April 28th, 2013, 17:08
با سلام
لینک زیر را مشاهده نمایید:
phpmyadmin Script timeout passed, if you want to finish import, please resubmit same file and import will resume: phpmyadmin php apache mysql, Script timeout passed, if you want to finish import, please resubmit same file and import will resume (http://www.experts-exchange.com/Database/MySQL/Q_23440020.html)
روش my.cnf نیز ممکن است مشکا را برطرف نماید