PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خریداری سرور هتزنر پردازشگر i72600 به بالا

ServerDL.com
April 13th, 2013, 05:26
سلام
دوستان هرکسی از این دیتاسنتر سروری دارد که پردازاشگر i7 2600 به بالا هست و تصمیم به کسنل کردن دارد خریداریم .

amirizadi
April 13th, 2013, 07:37
ex5
corei7 950
24 ram
2 * 750 hard
37 ip
flexy pack
موجوده

razavihost
April 13th, 2013, 08:22
esx4 با سی پی یو 3770 موچد هست اما کنسلی نیست.هزینه ستاپ کامل دریافت میشه جهت انتقال.
در پبنل حودمون بدون ستاپ تحویل میشه ماهانه 59 یورو
هر یورو 5100

mariean
April 13th, 2013, 19:57
با سلام
در صورتی که در پنل ما باشید
ماهانه 50 یورو برای خرید در تماس باشید

پست فروش در قسمت فروش سرور هست

حسینی

madvps
April 13th, 2013, 20:32
دوست عزیز یه سرور ex4s موجود هست که میخوام واگذار کنم با 32 آی پی خواستید با آی دی من در تماس باشید از آقای موسوی گرفتیم بدون هزینه ستاپ هستش

iransarnevesht
April 13th, 2013, 22:35
دوست عزیز یه سرور ex4s موجود هست که میخوام واگذار کنم با 32 آی پی خواستید با آی دی من در تماس باشید از آقای موسوی گرفتیم بدون هزینه ستاپ هستش

اين آدم *** هست .. من از سرور گرفتم بستش به خاطر يه حرف كوچيك .. از اين دست فروش ها خريد نكنيد دوستان ! اينا اوج بي رحمي رو دارن و منو بدون هيچ دليلي انداختن بيرون و سرورم رو بن كردن. خدا ازشون نگذره / شما مواظب باشيد همچنين بلايي سرتون نياد

shahintak
April 13th, 2013, 22:48
رم 24 گیگ خواستین بدون هزینه ستاپ و با قییمت خود دیتاسنتر در خدمتم

madvps
April 13th, 2013, 22:49
اين آدم *** هست .. من از سرور گرفتم بستش به خاطر يه حرف كوچيك .. از اين دست فروش ها خريد نكنيد دوستان ! اينا اوج بي رحمي رو دارن و منو بدون هيچ دليلي انداختن بيرون و سرورم رو بن كردن. خدا ازشون نگذره / شما مواظب باشيد همچنين بلايي سرتون نياد

گزارش پست شد امیدوارم حد و حدود یادت بیاد ;)

iransarnevesht
April 13th, 2013, 23:24
گزارش پست شد امیدوارم حد و حدود یادت بیاد ;)

هيچ كس نميتونه الكى كسي رو مقصر كنه و تهمت بزنه .. من از تجربه ى تلخى كه از اين آقا دارم در اختيار سايرين قرار دادم كه مبادا اشتباه كنن و از اين دست فروش هاي مثل كساني كه سرور رو ميبندن و بدون هيچ توجيهي و پاسخي بن ميكنند سرور بگيرند .. مواظب باشيد دوستان گلم

razavihost
April 13th, 2013, 23:39
هيچ كس نميتونه الكى كسي رو مقصر كنه و تهمت بزنه .. من از تجربه ى تلخى كه از اين آقا دارم در اختيار سايرين قرار دادم كه مبادا اشتباه كنن و از اين دست فروش هاي مثل كساني كه سرور رو ميبندن و بدون هيچ توجيهي و پاسخي بن ميكنند سرور بگيرند .. مواظب باشيد دوستان گلم

شما الکی این کارو نکن.
هر چیزی جا و مکان داره

iransarnevesht
April 13th, 2013, 23:47
شما الکی این کارو نکن.
هر چیزی جا و مکان داره

منظور؟