ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست خرید یک سرور از سایت ovh.co.uk بدون هزینه vat

shyton021
April 12th, 2013, 23:48
سلام خسته نباشید

همان طور که از عنوان پست معلوم هست یک سرویس مورد نظرم هست در سایت ovh.co.uk می خوام سفارش بدم که یکی از دوستانی که فعالیت زیاد دارند در این دیتاسنتر برام خریداری کنند بدون هزینه وات...

کسی هست لطفا پ.خ بده.

با تشکر

websazha
April 13th, 2013, 00:02
سلام خسته نباشید

همان طور که از عنوان پست معلوم هست یک سرویس مورد نظرم هست در سایت ovh.co.uk می خوام سفارش بدم که یکی از دوستانی که فعالیت زیاد دارند در این دیتاسنتر برام خریداری کنند بدون هزینه وات...

کسی هست لطفا پ.خ بده.

با تشکر

با سلام
یک سوال داشتم چرا قصد خرید از سایت این کمپانی که واحد پول به پوند هست و به مراتب به دلیل قیمت ارز پوند و قیمت سایت گرانتر از سایت اصلی با قیمت یورو هست دارید ؟

shyton021
April 13th, 2013, 00:08
با سلام
یک سوال داشتم چرا قصد خرید از سایت این کمپانی که واحد پول به پوند هست و به مراتب به دلیل قیمت ارز پوند و قیمت سایت گرانتر از سایت اصلی با قیمت یورو هست دارید ؟

سلام

فرقی نداره برای من، الان نگاه کردم دیدم افری که من می خوام داخل سایت اصلیشون هم هست.. شما می تونید خریداری کنید؟

ezat1
April 13th, 2013, 11:25
با سلام سرویس مورد نظر در تاپیک ما هست با قیمت تومانی تخفیف هم شامل خواهد شد با ما تماس بگیرید .
http://www.webhostingtalk.ir/f11/76971/
سرور از 40 هزار تومن به بالا رو میتونید ببینید

smargenius
April 13th, 2013, 11:33
سلام خسته نباشید

کسی هست لطفا پ.خ بده.

با تشکر

سلام
جساراتا تاپیک شما به این انجمن مربوط نمیشه.اگه در بخش "درخواست سرور اختصاصی" مطرح کنید بهتر جواب میگیرید

shyton021
April 13th, 2013, 15:04
سلام
جساراتا تاپیک شما به این انجمن مربوط نمیشه.اگه در بخش "درخواست سرور اختصاصی" مطرح کنید بهتر جواب میگیرید

سرویس بنده مجازی هست اما از خود دیتاسنتر می خوام سفارش بدم

yassale
April 13th, 2013, 17:38
Vat دیگه چقدره مگه!

MR.Zero1
April 13th, 2013, 17:40
vat دیگه چقدره مگه!

فکر کنم مالیات ارزش افزوده هست
:d 5%

shahintak
April 13th, 2013, 17:51
سرویس بنده مجازی هست اما از خود دیتاسنتر می خوام سفارش بدم

در خدمتم اگر از دیگر کسور ها هم بخواید میتونم سرویس بدم

سرور اختصاصی ارزان فرانسه
CPU: Intel Core i3 2130
Cores / Threads: 4 / 4
Frequency: 3.4+ GHz / 3.4GHz Turbo Boost
RAM: 16 GB DDR2
Hard disk: 2x 1TB SATA2
Bandwidth: 100 Mbps guaranteed
FTP backup copy 100 GB
2,420,000 ریال ماهانه

shahintak
April 13th, 2013, 17:53
فکر کنم مالیات ارزش افزوده هست
:d 5%

مالیات هست بله

yassale
April 13th, 2013, 17:55
5% منظورمه که برای یه سرور انقدر زیاده که دارین در یه در دنبال راهی هستین بپیچونینش

ezat1
April 13th, 2013, 22:16
5% منظورمه که برای یه سرور انقدر زیاده که دارین در یه در دنبال راهی هستین بپیچونینش

حتما هست که میگرده از اون گذشته 5% مهم نیست مدارک میخوان که ایون ایرانی هستن به ایرانی یه پیچ هم نمیدن .