توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک برای پسورد گذاری روی فایلهای هاست
vahid67
February 7th, 2010, 20:17
سلام دوستان من میخوام دانلود سنتر راه اندازی کنم و میخوام که بتونم روی فایلهای سایتم پسورد بزارم ...
مثلاً فزض کنید وقتی فایلی رو لیچ میکنم روی هاست خودم بتونم زیپش کنم و روش یه پسورد بزارم ممنون میشم روش یا اسکریپتی برای این کار معرفی کنید....هاست لینوکس هستش ...
با تشکر....
vahid67
September 5th, 2010, 15:25
آقا یکی پیدا نشد یه کمکی به ما بکنه این هم سایت چطوری روی فایلهاشون پسورد میزارن یعنی همرو دانلود میکنن بعداً با پسورد جدید دوباره آپلود میکنن؟؟؟
Online24
September 5th, 2010, 15:54
طریقه پسورد گذاری روی انواع فایل متفاوته .
الان یکی از نیاز های شما که متوجه اون شدم فشرده کردن (zip) تعدادی فایل و پسورد گذاری روی فایل ها zip هست .
فشرده کردن تعدادی فایل و فولدر با استفاده از ابزار compress در تمامی کنترل پنل های رایج (. Cpanel , diretcadmin , etc ) موجوده .
برای پسورد گذاری روی فایل های zip ...
این کار اگر دسترسی به SSH داشته باشید به آسانی و با نیم خط دستور قابل اجراست . ( zip file.zip -e )
( ممکنه اسکریپتی برای این کار موجود باشه ، ولی من ترجیح میدم با ssh این کار رو بکنم . )
mehdisr
August 15th, 2011, 13:47
طریقه پسورد گذاری روی انواع فایل متفاوته .
الان یکی از نیاز های شما که متوجه اون شدم فشرده کردن (zip) تعدادی فایل و پسورد گذاری روی فایل ها zip هست .
فشرده کردن تعدادی فایل و فولدر با استفاده از ابزار compress در تمامی کنترل پنل های رایج (. Cpanel , diretcadmin , etc ) موجوده .
برای پسورد گذاری روی فایل های zip ...
این کار اگر دسترسی به ssh داشته باشید به آسانی و با نیم خط دستور قابل اجراست . ( zip file.zip -e )
( ممکنه اسکریپتی برای این کار موجود باشه ، ولی من ترجیح میدم با ssh این کار رو بکنم . )
دوست عزيز شما لطفا دستور گذاشتن پسورد بر روي فايل رو از ssh ميتونيد بگيد چي هست گشتم پيدا نکردم .
دستور براي گذاشتن پسورد فايل rar
دستور براي گذاشتن پسورد فايل zip