توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیازمند طراحی حرفه ای برای سایت NovinLine.com
novinline
April 12th, 2013, 19:49
با سلام
برای سایت نوین لاین نیاز به طراحی جدید داریم.
طراحی جدید 12 صفحه مشخص شده. سیستم مدیریت و سفارش هم whmcs هست که قالب سایت برای ان سیستم هم باید باشه مثل همین طراحی موجود.
برای طراحی از رنگ های روشن استفاده بشه.
بالای هر صفحه عکس جدا داشته باشه
صفحه اصلی 3 تا عکس
صفحه سرور مجازی و اختصاصی هر کدام 2 تا عکس
الباقی صفحه ها هر صفحه یک عکس.
جزئیات بیشتر و نمونه های مورد نظر به طراح اطلاع داده میشه.
زمان برای انجام کار یک ماه.
پرداخت هزینه 10% اول کار برای پیش پرداخت
30% زمان تحویل موقت و پیش نمایش
30% زمان تحویل نهایی
30% ده روز بعد از تحویل نهایی که در صورتی که تغییراتی یا مشکلاتی باشه تو این 10 روز انجام بشه.
با تشکر
Yahoo ID: novinline2
hamedmj
April 12th, 2013, 20:03
سلام
توي جمهوري إسلامي كمور هم، فروشنده نحوه پرداخت رو ميگه.
٥٠% اول كار و بقيه بعد از تحويل.
هزينه هم براي whmcs ، ٢١٠ هزار تومان است.
novinline
April 12th, 2013, 20:39
سلام
هزينه هم براي whmcs ، ٢١٠ هزار تومان است.
ممنون ولی
دوستانی که شرایط را میپذیرند برای همکاری پست بدهند .
ruhy
April 12th, 2013, 23:08
در خدمتیم اطلاع رو کامل ارسال کنید پیغام خصوصی تا قیمت رو بدم خدمتتون
coloop
April 13th, 2013, 20:52
سلام
بنده هم در خدمتم.
برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید.
Yahoo ID : Ehsan_web_designer
Gmail : info.hamrah@gmail.com
Web : طراحی سایت | آویژه دیزاین (http://Www.AvijehDesign.IR)
موفق باشید.
novinline
April 14th, 2013, 01:08
در خدمتیم اطلاع رو کامل ارسال کنید پیغام خصوصی تا قیمت رو بدم خدمتتون
پخ شد
سلام
بنده هم در خدمتم.
برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید.
Yahoo ID : Ehsan_web_designer
Gmail : info.hamrah@gmail.com
Web : طراحی سایت | آویژه دیزاین (http://Www.AvijehDesign.IR)
موفق باشید.
ایمل شد
novinline
May 12th, 2013, 21:07
با سلام
پس گذشت یک ماه با یکی از دوستان طراح که نام نمیبرم در ابتدا کار رو قبول کرند ولی اشباه از ما بود که تاریخ برای پایان کار تعیین نکردیم...
خلاصه که با هفته ی یک بار و دو بار امدن کار کشید به زمان امتحانات این دوست دانشجو ما.... ان زمان بود که گفتند شما که تاریخ تعیین نکردید پس تحویل کار 2 ماه دیگه :-b بعد هم که گفتند قالب WHMCS که با من نبوده خدارو شکر این تاپیک بود که نوشته بودیم با WHMCS...
کار هم با طرح اولیه طراح قبلی شروع شد..
13021
و با نظرهای ما کلا یک طرح جدید درست شد..
13022
حالا نیاز به طراحی داریم که طرح مورد نظر رو تکمیل کنه و کارای کد کردن رو انجام بده.
لطفا دقت کنید که وقت برای این کار داشته باشید.......همچنین فقط روز اول تلفن نداشته و دیگه بگید همیشه یاهو یرای این طرح انقدر تایپ کردم انگشتام درد گرفتند....
در مورد انجام و به پایان رسیدن کار تا 15 روز اینده باید تمام شده باشه تا امروز هم خیلی دیر شده
قالب WHMCS برای همین طرح فراموش نشه
Yahoo ID: novinline2
coloop
May 13th, 2013, 12:34
اجازه بدید که بنده خودم عرض کنم که اون طراح من بودم.
متاسفانه با ایراد گیری های فوق العاده زیاد،خودشان زمان انجام کار را به درازا کشیدند.
بنده هم عرض کردم که تا چه زمانی فرصت انجام کار را دارند.
چندین بار هم تذکر دادم که زمان در حال گذر است و اگر بخواهیم معطل رفع اینگونه ایرادات خورده کاری باشیم،کار به نیمه هم نمیرسد.
اما ایشان هیچگونه واکنشی نشان نداده و کما فسابق به رفتار قبلی خودشان ادامه دادند.
حال مسئله فعلی این است که اگر این شرایط را می دیدند و به آن آگاه بودند چرا همان اواسط کار نسبت به تعلیق قرار کاری اقدام نکردند ؟! اجازه دادند که کار به مراحل پایانی برسد و بعد ...
در حالیکه وقت من گرفته شد و دغدغه ذهنی بنده به اتمام رساندن کار در زمانی که مشخص شده،بود ولی ایشان بدان توجه نکردند.
تمامی مبلغ پیش پرداخت برگشت داده شد(اگر چه مبلغ ناچیزی بود !).در حالی که به هیچ عنوان مجبور به انجام اینکار نبودم و از لحاظ قراردادی ما بین طراح و کارفرما،دریافت این مبلغ توسط طراح به همین دلیل امکان جا زدن مشتری در نیمه کار است !!!
شاید اگر هر کسی جای من بود اون مبلغ رو بر نمیگردوند.ولی من سیستم کاریم اینجوریه !!!
در مورد تلفن هم باید عرض کنم که ایشون یکم کم لطفی میکنند ! دلیل اینکه پاسخگوی همراه خود نبودم رو ایشون بهتر میدونند.
که البته در نیمه های کار با توجه به اخلاق دمدمی مزاجی ایشون تمایلی هم نسبت به برقراری تماس صوتی نداشتم !
تمایل به بیان اینگونه مسائل در این تاپیک نداشتم،ولی متاسفانه با دیدن پست آخر مجبور به واکنش شدم.
قالبی رو که بنده با زحمت به اینجا کشوندم رو،خیلی راحت طرح رو کپی زده و به دنبال کد نویس میگردند که براشون قالب منو کد نویسی کنه !=d>
ما شاالله همه هم اینجا اهل فن هستند و معنا و مفهوم اینکار رو متوجه اند.
قبلا هم عرض کردم،اینجا هم میگم : به هیچ عنوان رضایت به استفاده از طرح اینجانب را در طراحی جدید نمی دهم.
اینجا گفته شد که بعدا جای گلایه نباشد.
با تشکر
novinline
May 15th, 2013, 11:48
با سلام
دوست عزیز من هم دوست نداشتم نامی از شما بیان کنم که به کارتون لطمه بخوره.
ولی توجه کنید که شما کار رو کنسل کردید نه ما ! برای همین بود که مبلغ رو برگشت زدید. اگر ما کنسل کرده بودیم اصلا ان مبلغ هر چند ناچیز رو قبول نمیکردیم.
این رو هم در نظر داشته باشید وقت و زمان برای کار ما مهم هست. یک ماه با هفته ای 2 یا 3 روز امدن از ساعت 10 الی 11 شب تا 1 شب کار عقب ماند. حالا تایپ کردن های چند ساعته برای توضیح دادن یک مسئله کوچک به شما بماند.....
با این حال حتی خواستیم که ادامه بدید کار رو که شما فرمودید یک ماه که گذشته هیچ 2ماه دیگه کار تحویل میدم ! بعد انجام طراحی whmcs رو هم که کلا فراموش کرده بودید....
و در مورد طراحی اولیه دقت کنید جایی گزاری ها پیشنهاد بنده بود و گرافیک اولیه طرح شما بوده و با طراحی نهایی خیلی فرق داره که البته آن از نظر شما خیلی بد بود و مثل قالیچه حضرت سلیمان شده.....
و البته طرح اولیه شما این بود ان عکس پست قبل هم نظرات بنده عمال شده بود
13112
آن طرح نهایی ایده ذهن بنده هست برای این سایت. چه شما و چه طراح دیگر طراحی را انجام میداد سایت به ان طرح میرسید و فقط شما نظرات بنده رو اجرا کردید و وسط کار بخاطر امتحانات کنار کشیدید و البته کاره درستی انجام دادید
همچنین طراحی مجدد در حال انجام هست و طراح جدید قول دادند تا دو هفته اینده طراحی کامل روی سایت هست
13114
اگر باز نارضایتی و یا گلایه ای داشتید لطفا یا به ایدی یاهو بنده پی ام دهید و یا تاپیک جدید باز کنید و در این تاپیک اسپم نکنید که تاپیک طراحی سایت خراب نشود
با تشکر از شما
ASPAD.IR
May 15th, 2013, 12:03
ببخشید سئوال نامربوطه ولی برای طرح آخر (http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f185/13114d1368601138-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2%D9%85%D9%86%D8%AF-%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D8%AD%D8%B1%D9%81%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-novinline-com-1-jpg) چه قدر پول از شما گرفتن ؟(یا قراره بگیرن)
فقط برای گرافیکش منظورمه
novinline
May 15th, 2013, 12:14
سلام
والا جدا حساب نکردند
همان شرایط پرداخت که در پست اول بود انجام شده با کمی تغییر...
از کل مبلغ 20% پیش پرداخت شده بود و هم 30% بعد از پیش نمایش که در پست قبل دادم پرداخت شده
designer
May 19th, 2013, 22:12
اگه هنوز مایلید بنده میتونم سه روزه تحویلتون بدم هزینه هم آخر کار میگیرم