هتزنر سرور میده همراه با یک ای پی میده 49 یورو شما ای پی خود سرور هم میخواید بگیرید؟
بعد همکاران الان تو همین سایت دارن هر یورور 4700 میزنن به نظرتون خیلی بالا نمیگید؟
یک گشتی بزنید تو تاپیک های هتزنر متوجه قیمت میشید
52 یورو میشه 245 هزار تومان نه 268 هزار تومان
شب خوش
mariean
April 13th, 2013, 02:17
جهت اطلاع میگم
اما نمیخام عمومی بشه دشمن تراشی کنم برا خودم
فردا در تماس باشید دلیل قیمت 4700 تومان علام میکنیم
قیمت سرور هم بنده تعیین نمیکنم شما که وارد هستی عزیز بدون طی یک ایمیل از هتزنر حدود 3 ماه پیش کسی یادش هست ؟ از تاریخ 30 . 3. 2013 کسانی که نمیدونن بدونن اول ایون بگم چند وقت پیش هتزنر تعدا ای پی هاشون کم شده بود و موجودی نداشند و در یک مدت زمان 3 ماه حداکثر فقط 16 اپی میدادند
و بنا به تصمیمات هتزنر قرار بر این شد که از تاریخ اعلام شده هزینه ایپی خود سرور هم گرفته شود وگر نه ما نه دوست داریم قیمت پاین رو بالا دهیم و نه چیز دیگر
پس ندانسته اعلام نکنید پیزی رو که نمیدانید
دوستانی که میدونستند اینو نمی گرفتن ؟ عجیب هست نمیگرفتن کیا بودن بدونیم اطلاعاتشون کم هست از هتزنر کمکشون کنیم
بنده هم 11 ماه هست سرور از هتزنر میدهم و تمامی نکاتی که دوستانی که میگین در انجمن هستن رو، واردم انها وارد نیستن
چیزهای که من میدونم نکات مهم خیلی از تازه وارد ها نمیدونن
من اولین نفری بودم در این انجمن که قیمت سرور رو به قیمت خرید دادم یعنی همان 42 و 51 یور ایکسی 4 و 4 اس و همان بدون مالیات کسی هست بده این قیمت ؟ ..... سرچی کنید بد نیست اطلاعاتتان متاسفانه ناقص هست دوست عزیز
قیمت یورو 4700 هم هرکس خواست چطوریه و از کجا در تماس باشهه بگیرم برن بگیرن