توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ریست کردن هاست
kolak
April 12th, 2013, 16:29
با سلام ؛
می خواستم از خدمت دوستان سوال کنم : آیا روشی وجود داره که بشه هاست اشتراکی رو ریست کرد ! یعنی هر فایلی که به هاست اضافه کردم ، یا هر نوع تغییری که تو هاست ایجاد کردم به حالت پیش فرض در بیاد ؟ درست مثل موقعی که هاست رو تحویل گرفتم .
با تشکر
shivahost
April 12th, 2013, 16:31
راهش اینه که terminate کنید و دوباره create کنید.
nginxweb
April 12th, 2013, 16:34
به مدیر سرور تیکت بزنید و بگین هاست رو حذف و مجددا بسازه واستون مشکلتون حل خواهد شد
kolak
April 12th, 2013, 20:19
هاست هیچ مشکلی نداره ! فقط میخوام همه تغییراتی که تا به الان دادم آن دو بشه
در صورت حذف دستی همه فایلها توسط فایل زیلا و حذف اکانتهای اف تی پی و دیتا بیسها و ایمیلها و ... مشکلی بوجود نمیاد ؟
کدوم فایلها و تنظیمات نباید حذف یا تغییر داده بشن ؟
Yas-Host
April 12th, 2013, 22:07
با سلام
دوست عزیز تنها راهش اینه که از دیتابیس ها بک اپ بگیرید و فایل هاتون رو بردارید و بگید که از هاست رو کلا پاک کنن و دوباره مجددا هاست رو بسازن
و شما فایل هاتون رو + دیتابیس رو برگردونید
موفق باشید.
kolak
April 12th, 2013, 23:01
من اصلاً نمی خوام چیزی از قبل باقی بمونه ، من می خوام هر چی بعد از تحویل گرفتن هاست اضافه شده از بین بره ! البته هاست من اصلاً مشکلی نداره و کاملاً به درستی کار می کنه !
haadey
April 12th, 2013, 23:39
راهی نیست که این کار رو خودش انجام بده
با فایل منجر هر چی فایل هست رو پاک کن
با SQL Manager هر چی دیتابیس ساختی رو حذف کن
هر دامینی که اضافه کردی (چه ادان و چه پارک) رو حذف کن (اینجوری ftpها هم پاک می شه)
mamali5
April 13th, 2013, 03:21
کاری که شما میخواهید با Terminate شدن و ایجاد مجدد انجام خواهد شد.
از سرویس دهنده بخواهید انجام بدن.
موفق باشید
kolak
April 14th, 2013, 00:42
با تشکر از همه دوستانی که لطف کردن و راهنمایی فرمودن ؛
به نظر شما با ترمینیت و ایجاد مجدد ممکن مشکلی بوجود بیاد ؟ یا یه تغییری ایجاد بشه که برای سایت خوب نباشه ؟ لطفاً احتمال های ممکن رو بفرمائید ( خواهشاً همه احتمال های ممکن ! ) .
با سپاس