توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیاز به هاست، سرور ... جهت ارسال ایمیل
RT72
April 12th, 2013, 13:42
سلام بنده برای خبرنامه وب سایتم می خوام روزانه ایمیل ارسال کنم - ساعتی 300 -400 ایمیل
لطفا دوستان سرویسی با این شرایط دارند اعلام کنند .
dibahost
April 12th, 2013, 13:45
سلام بنده برای خبرنامه وب سایتم می خوام روزانه ایمیل ارسال کنم - ساعتی 300 -400 ایمیل
لطفا دوستان سرویسی با این شرایط دارند اعلام کنند .
سلام دوست عزیز! ما صد در صد 100 ایمیل رو ساپورت میکنیم اگر مایل بودید با آی دی بنده تماس بگیرید تا یک پیشنهاد مناسب بهتون بدم!
info
April 12th, 2013, 13:45
منم همینو می خوام .
من یک اسکریپت دارم خیلی ساده است که وقتی طرف ایمیل وارد کنه و فقط یک دکمه بزنه راحت عضو میشه و همون هم می تونی باهاش مدیریت کنی و ایمیل ارسال کنی که به زبان php است . اگر کسی همچین هاست یا سروری داره بگه ، این سرورها و ایمیل تبلیغاتی هم نمی خواییم اصلا ارسال نمیشه . خودم حدود 30 تومن ضرر داشتم از یک کلاه بردار خریداری کردم
منم همینو می خوام .
من یک اسکریپت دارم خیلی ساده است که وقتی طرف ایمیل وارد کنه و فقط یک دکمه بزنه راحت عضو میشه و همون هم می تونی باهاش مدیریت کنی و ایمیل ارسال کنی که به زبان php است . اگر کسی همچین هاست یا سروری داره بگه ، این سرورها و ایمیل تبلیغاتی هم نمی خواییم اصلا ارسال نمیشه . خودم حدود 30 تومن ضرر داشتم از یک کلاه بردار خریداری کردم
منظورتون رو دقیقا نفهمیدم با نصب اسکریپت که مشکلی نداریم و 100 ایمیل هم میتونید در ساعت ارسال کنید