ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هک شدن سرور پارس داتا

mtkarimi
April 12th, 2013, 09:22
سلام، خوبین؟
دوستان من چند روز پیش از پارس داتا هاست گرفتم، نه تنها رضایت نداشتم، بلکه کلی بیچارگی کشیدم، دمشون گرم پشتیبانیشون خوبه، اما من میگم چرا مشکل باشه تا پشتیبانی بشه.

ادعایه امنیت داشتن که هیچی، من فهمیدم سایتم و چندتا سایت دیگه که رو سرورهایه پارس داتا هستش هک شده طبق معتبر ترین سایت ثبت سایت هک شده
chadians404 | Zone-H.org (http://www.zone-h.org/archive/notifier=chadians404)

شما خودتون چک کنید، لینک هایی که پرچم ایران داره به غیر از یکیشون رو سرور هایه پارس داتا هستش، بهشون گفتم جووابی که بهم دادن این بوده که ما مشکل داریم، خوب من مثلا کاربری که هیچی حالیش نیست و وردپرس نصب کرده، آیا همه اون لینکهایی که رو پارس داتا هاست گرفتن وردپرس نصب کردن؟
بعد آخه شما برو صفحه هایی که میرورر شده تو لینک بالا ببینید؟ هکر به هر چی ایرانو ایرانیه توهین کرده، بعد پارس داتا به من میگه مورد مال قدیمه، پس اون تاریخ ثبتو من گذاشتم اونجا؟

اصلا یه وضعی دیگه، کسیم که نمیپذیره اینا هک شدن

mehdi.s
April 12th, 2013, 10:41
والا من از اولم گفتم ب این بچه ها/ رو سرور های ایرانی کار نکنید/ستمه/ یا حداقل خود وبو اونم نه روت اصلیش شل بزارید/ اما خب کو گوش شنوا؟!