توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Iis به درد سایت پر بازدید میخوره؟!
www.mykorea.in
April 12th, 2013, 00:52
سلام به همه عزیزان
الان یه سرور اختصاصی داریم که روش ویندوز 2008 نصبه و از ftp داریم اکانت دانلود میدیم.
میخوایم تبدیلش کنیم به http و با استفاده از اسکریپت دانلود VIP2 ، لینک دانلود در اختیار کاربر قرار بدیم.
فکر نمیکنم لایت اسپید روی ویندوز نصب بشه! در این صورت مجبوریم از IIS استفاده کنیم.
اگر به سرور بین 2 هزار تا 5 هزار کانکشن همزمان متصل بشه :
به نظرتون IIS با کانفیگ مناسب میتونه جوابگو باشه؟ (یه شرکتی میگفت 300 هزار تومن میگیریم تضمینی کانفیگ میکنیم که کم نیاره!)
hamedmj
April 12th, 2013, 01:09
سلام به همه عزیزان
الان یه سرور اختصاصی داریم که روش ویندوز 2008 نصبه و از ftp داریم اکانت دانلود میدیم.
میخوایم تبدیلش کنیم به http و با استفاده از اسکریپت دانلود VIP2 ، لینک دانلود در اختیار کاربر قرار بدیم.
فکر نمیکنم لایت اسپید روی ویندوز نصب بشه! در این صورت مجبوریم از IIS استفاده کنیم.
به نظرتون IIS با کانفیگ مناسب میتونه جوابگو باشه؟ (یه شرکتی میگفت 300 هزار تومن میگیریم تضمینی کانفیگ میکنیم که کم نیاره!)
مشکلی نداره. من خودم سایت فیلم دارم و با + 6000 دانلود همزمان با کانفینگ خودم تا حالا مشکل نداشتم.
خواستید پ.خ بدید تا براتون کانفینگ کنم! فقط حواستون باشه که شما باید webmatrix رو هم برای نصب اسکریت نصب کنید روی سرور.
چون IIS پیش فرض php و اینا رو نداره.
www.mykorea.in
April 12th, 2013, 02:04
مشکلی نداره. من خودم سایت فیلم دارم و با + 6000 دانلود همزمان با کانفینگ خودم تا حالا مشکل نداشتم.
خواستید پ.خ بدید تا براتون کانفینگ کنم! فقط حواستون باشه که شما باید webmatrix رو هم برای نصب اسکریت نصب کنید روی سرور.
چون IIS پیش فرض php و اینا رو نداره.
ممنون
منتظرم بقیه دوستان هم نظرشون رو بگن.
future
April 12th, 2013, 02:45
بنده به شما iis رو پیشنهاد نمی کنم دوست عزیز ... هر چقدر هم کانفیگ عالی باشد بسته به مشخصات سرور شماست !
اگر تمایل داشتید با ایشون هم یک مشورتی بکنید
ID : serverworkgroup
mhmd123
April 12th, 2013, 03:07
اگر کانفیگ مناسب باشه بله
mamali5
April 12th, 2013, 04:24
Iis وب سرور بسیار قدرتمند و پایداری هست و در صورتی که منابع شما مناسب باشه مشکلی پیش نمیاد.
اما با توجه به بازدید شما پیشنهاد میکنم از 2 سرور استفاده کنید تا هم کیفیت بیشتری داشته باشید
و هم ریسک از بین رفتن اطلاعات به دلیل فشار به هارد سرور و سوخت هارد 50 درصد کاهش پیدا کنه
توانایی پورت هم جزئی از این پیشنهاد هست جهت ارتقا کیفیت!
موفق باشید
danitfk
April 12th, 2013, 11:52
بنده به شما iis رو پیشنهاد نمی کنم دوست عزیز ... هر چقدر هم کانفیگ عالی باشد بسته به مشخصات سرور شماست !
اگر تمایل داشتید با ایشون هم یک مشورتی بکنید
ID : serverworkgroup
مولتی اکانت جدیدتونه ؟!
از IIS8 یا IIS 7.5 که روی ویندوز سرور 2012 و 2008 آر 2 هست استفاده کنید ؛ تفاوت بسیار زیادی به IIS 6 دارند و همینطور stable تر.
reza*
April 12th, 2013, 19:02
سلام به همه عزیزان
سلام
من خودم برای سایتم iis7 استفاده میکنم تا حالا مشکلی نداشته خیلی هم راحت و بی درده سر هست . قبلا iis6 بود که بعد از یک مدت کم آورد و مشکلاتی رو به وجود میاورد اما با iis7 هیچ مشکلی نداشم تا الان.